IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Името ти се превежда червен кретен нали?
    Не, Путин ми викат
    Ти за чужди сметки не бери грижа, Раша нали имала златни резерви

Коментар

Да се върнем на Украйна
      http://geopolitica.eu/actualno/1654-...bor-na-ukrayna
      Кой ще плаща сметката за „европейския избор“ на Украйна
      Сметката винаги се плаща от победения: )
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Да се върнем на Украйна
        http://geopolitica.eu/actualno/1654-...bor-na-ukrayna
        Кой ще плаща сметката за „европейския избор“ на Украйна

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
          Прав си,ама и маранди е прав.На мен ми е интересно какво ще се случи с нашите находища.
          И въпреки,че не съм фен на ББ,ако успее да стартира добива от находищата "Хан Аспарух","Тервел" и "Силистар" ще преразгледам мнението си за него.
          Това,ако излезе вярно,направо ще разкажем играта на Рашката,толкова години мъка и тормоз на България за да не се допусне добива на газ от наша територия и точно сега да се случи,просто не е истина.
          http://lubamanolova.info/analizi/2014/2962
          Малко инфо за полския газ. Вярно тези полета не са за хистов газ, а за конвенционален, но ..............

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
            Щот трябва да си виждал п... каквото там трябва
            Името ти се превежда червен кретен нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
              Ми твоята не съм я виждал верно
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Пък аз искам да специализирам гинекология след финансите .....направо им се чудя що не ме приемат

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Странна личност си ти,меко казано!!!
                  Ти за Андрешко не си ли чел?

Коментар

Не са ли те учили че ако изнасяш готов продукт е по добре отколкото ако изнасяш суровина.
                    И защо да е недомислица, химко беше 5 завод в света по производство и беше затворен заради политиката.
                    Защо германия е силна- защото Бг е слаба.
                    Жена ми работеше навремето в дунавска коприна, дойде чичо ханс открадна/в буквалния смисъл/ каквото можа, не плати заплатите и си замина. От завод с 600 човека сега не знам дали има 20 души, които се прехранват с наеми и събаряне на това което е останало. Да беше само тя, а те са хиляди. При 10.11.89 имаме 5800 предприятия, сега нямаме толкова кокошарника, но се изразяваме по новому, не се казва сковах кочина, а реализирах кочина. Демокрацията в Бг е събори къща, построй коптор
                    Така че недомислица за мен е демокрацията в Бг, може би не сме дорасли, глупави, алчни, кой да ти каже.
                    Само погледни ББ се явява в Нар. Събрание и казва че не знае кой е подписал договора за ЮП, а той гое подписал преди 2г. Иска със сила да търси договора, а той е в бюрото му. Иначе да мога да кажа на всеки от големците че е педал и некадърник, но какво от това като съм на 2000км от семейството си и децата ми са скайп деца.
                    Странна личност си ти,меко казано!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Кое да се възроди, недомислицата ли?
                      Странна личност си ти, меко казано.
                      Не са ли те учили че ако изнасяш готов продукт е по добре отколкото ако изнасяш суровина.
                      И защо да е недомислица, химко беше 5 завод в света по производство и беше затворен заради политиката.
                      Защо германия е силна- защото Бг е слаба.
                      Жена ми работеше навремето в дунавска коприна, дойде чичо ханс открадна/в буквалния смисъл/ каквото можа, не плати заплатите и си замина. От завод с 600 човека сега не знам дали има 20 души, които се прехранват с наеми и събаряне на това което е останало. Да беше само тя, а те са хиляди. При 10.11.89 имаме 5800 предприятия, сега нямаме толкова кокошарника, но се изразяваме по новому, не се казва сковах кочина, а реализирах кочина. Демокрацията в Бг е събори къща, построй коптор
                      Така че недомислица за мен е демокрацията в Бг, може би не сме дорасли, глупави, алчни, кой да ти каже.
                      Само погледни ББ се явява в Нар. Събрание и казва че не знае кой е подписал договора за ЮП, а той гое подписал преди 2г. Иска със сила да търси договора, а той е в бюрото му. Иначе да мога да кажа на всеки от големците че е педал и некадърник, но какво от това като съм на 2000км от семейството си и децата ми са скайп деца.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                        Ама пък ако се възроди, знаеш ли какъв банкет ще даде free 1969 ?
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

И аз искам да открият газ, но въпросът опира не само до износа , а до това не може ли да се направи нещо с този газ освен отопление. Навремето имахме химко враца, според някой бил недомислица, дали може да се възроди
                          Странна личност си ти, меко казано.
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Прав си,ама и маранди е прав.На мен ми е интересно какво ще се случи с нашите находища.
                            И въпреки,че не съм фен на ББ,ако успее да стартира добива от находищата "Хан Аспарух","Тервел" и "Силистар" ще преразгледам мнението си за него.
                            Това,ако излезе вярно,направо ще разкажем играта на Рашката,толкова години мъка и тормоз на България за да не се допусне добива на газ от наша територия и точно сега да се случи,просто не е истина.
                            Аз не искам да разказвам играта на никого.Искам българите да живеем добре и да сме весели и доволни.

Коментар

И аз искам да открият газ, но въпросът опира не само до износа , а до това не може ли да се направи нещо с този газ освен отопление. Навремето имахме химко враца, според някой бил недомислица, дали може да се възроди

Коментар

• Изписали са Греъм Филипс от болницата. Добре изглежда.

https://www.youtube.com/watch?v=WUJ3DEsL3vA

И още за пропадането на Украйна...

"Украина начала закупать уголь в Польше, сообщают СМИ"

http://ria.ru/world/20141206/1036912033.html

Коментар

Working...
                                X