IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Щеше да е добре да влезе да.. Дори щеше да спечели от влизането на Украйна от директен достъп до пазарите в ЕС, но има нещо друго. За руснаците има две велики супер сили. Русия и САЩ. Много от руснаците гледат на Европа с нещо като презрение - говоря за ъндърграунда и милицонерите, а те управляват страната. Един вид, Европа е много малка за тях, не достатъчно велика, като двете велики нации Русия и САЩ. По-скоро биха се обединили със САЩ, отколкото с Европа.
    Ми и САЩ да сложим един пазар една валута свободно движение.Нищо лошо няма и Канада.Защо е тая простотия?Защо са тези войни?Не ги разбирам.Предпочитам руснаци да се заселват тука бели хора християни от европа Америка.Не искам мангали и чернилки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Джей мен лично Путин и Русия не ме интересуват.Искам да кажа само че колкото и да яв плюят тя е непобедима суперсила добре въоръжена космическа сила с ядрено оръжие.Тука в този форум няколко идиота от сутрин до вечер се занимават с Путин.Той гол и бос ама с Путин се мери.Според мен Русия е по близка до Европа отколкото до Китай.Русия трябва да влезе в ЕС.С руските суровини и технологии +западните технологии ЕС ще се превърне в играч №1.Жалко че европейците се страхуват от Русия и се слагат на тъпите американци...
      Щеше да е добре да влезе да.. И Русия и Европа щяха да имат полза, но обясни го милиционер. Дори Русия щеше да спечели от влизането на Украйна от директен достъп до пазарите в ЕС, щеше да си вземе напълно мирно Крим с истински и редовен референдум, а украинците дори ръка щяха да му целуват, но не, има нещо друго. За руснаците има две велики супер сили. Русия и САЩ. Много от руснаците гледат на Европа с нещо като презрение - говоря за ъндърграунда, чиновниците и милиционерите, а те управляват страната - не средния руснак. Един вид, Европа е много малка за тях, не достатъчно велика, като двете велики нации Русия и САЩ. По-скоро биха се обединили със САЩ, отколкото с Европа.
      Last edited by Jay Gould; 11.11.2014, 22:04.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Украински реалности.

Децата на лейтенант Шмит пасти да ядат. Днешните им наследници, порутили половин Украйна, имат още по-изтънчен вкус и усещане за справедливост.
        Андрей Сенченко и Людмила Денисова – днешни депутати от Върховната Рада по избирателните списъци на два ярки украински блока, «Батькивщины» и «Народен фронт», се обърнали за помощ към руския върховен съд, за да защитят от украинската държава собствеността си, представляваща развлекателен комплекс и елитен яхт-клуб, разположен по крайбрежната Таврическа в Балаклава.
        Уникални мерзавци са това хохлите, но това даже в Брюксел започва да се осъзнава.
        А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          Слабо ме интересува - моите активи са в долари, евро, паундове и швейцарски франкове.
          Вярваш ли си?Три долара пет паунда едно евро и четири франка под дюшека

Коментар

• Российские войска в Украине."Там нету ополченцев,там наши воюют" / Донецк,Луганск
            https://www.youtube.com/watch?v=A0ye...ature=youtu.be

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
              Не знам. В смисъл, терзаят ме съмнения.
              Не съм единодушен, че успяваш да влизаш и излизаш в/от позиции така както ни разказваш.
              ЦБР я забрави. Нибулина я няма на пазара от седмица, а около тези движения и тя ако се включи, голем казачок ще стане.
              Виж, ако заложиш на другата дама, киевската, дето управлява банка... Даже не с долари, а с рубли.
              8+ % за ден си е направо постижение.
              Гривната не е конвертируема. А това че ЦБР не прави редовно интервенции, не означава че няма да прави нередовно. А от вчерашното дъно рублата поевтиня с 3,5% това си е огромна обезценка за един ден. Така че нищо чудно да върне част от обезценката днес и утре. Като се успокои пазара за няколко часа пак ще я шортя. Аз обикновено чакам дни за успокоение, но рублата в момента е волатилна като ЕТФ на троен ливъридж така че дните се скъсяват до часове.

Коментар

То не е смяна на настроението аз знам че рублата ще се срива. Това не означава че този срив няма да е силно волатилен - поне в началото. То и Путин си предупреди че иска да наказва спекулантите Така че се съобразявам с Путин и играя за волатилен тренд, а не за еднопосочен. По някое време на ЦБР ще и свършат амунициите, няма да може да отвръща на ударите и тогава ще я наритаме яко. Но до тогава малко по-малко да се обезкървява.
                Не знам. В смисъл, терзаят ме съмнения.
                Не съм единодушен, че успяваш да влизаш и излизаш в/от позиции така както ни разказваш.
                ЦБР я забрави. Нибулина я няма на пазара от седмица, а около тези движения и тя ако се включи, голем казачок ще стане.
                Виж, ако заложиш на другата дама, киевската, дето управлява банка... Даже не с долари, а с рубли.
                8+ % за ден си е направо постижение.
                А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Ислямска държава набира руснаци за армията си http://newsline.bg/read_more.php?post=6221

Да си дойдем на думата......
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
                    До вчера беше твърд, не затваряше позиции...
                    Гледам, вторачил си се у рублата и .. тръпнеш.
                    Да бе заложил на рублата ей тук: http://ru.investing.com/currencies/uah-rub
                    Нямаше да има такива смени в настроенията в рамките на часове.
                    То не е смяна на настроението аз знам че рублата ще се срива. Това не означава че този срив няма да е силно волатилен - поне в началото. То и Путин си предупреди че иска да наказва спекулантите Така че се съобразявам с Путин и играя за волатилен тренд, а не за еднопосочен. По някое време на ЦБР ще и свършат амунициите, няма да може да отвръща на ударите и тогава ще я наритаме яко. Но до тогава малко по-малко да се обезкървява.

Коментар

Отново специално за русофилите - затворих си рублите - прибрах си печалбата. Скоро пак ще пусна - ама повече не мисля да съобщавам
                      До вчера беше твърд, не затваряше позиции...
                      Гледам, вторачил си се у рублата и .. тръпнеш.
                      Да бе заложил на рублата ей тук: http://ru.investing.com/currencies/uah-rub
                      Нямаше да има такива смени в настроенията в рамките на часове.

Коментар

Отново специално за русофилите - затворих си рублите - прибрах си печалбата. Скоро пак ще пусна - ама повече не мисля да съобщавам
                        Поне се похвали на русофобите. Да се възторгнем заедно.
                        Yeah

Коментар

• Отново специално за русофилите - затворих си рублите - прибрах си печалбата. Скоро пак ще пусна - ама повече не мисля да съобщавам

Коментар

• Ето тук можете да проверите какво се случва с Путин:
                            http://putinumer.com

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Че аз никога не съм казвал че имам много пари.

Празни, празни, ама вече 3,5% от рублата за по-малко от 24 часа. Аз май вече го казвах ама голям кеф ми е да печеля от сриването на Путинова Русия.
                              хехехе, и на мен ми е голям кеф ... който го може, да печели от този погром ...
                              Yeah

Коментар

• В Сеть выложили переговоры путинских вояк, впечатленных войной на Донбассе (аудио)
                                https://www.youtube.com/watch?v=HsjL2GwKq0M#t=270

Пълен запис от Донецко летище.
                                Руководил операцией - генерал-майор ФСБ Александр Бородай,има го на видео.Също така и командир на донецка Алфа,т.е.украински спецназ.
                                http://censor.net.ua/resonance/31115...netska_25_maya

Коментар

Working...
                                X