IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    А междувременно в Полша...

Варшава 11.11.2014 г. Руското посолство отново гори....

https://www.youtube.com/watch?v=RJzlpRsnRis
    Браво на демократите....
    ти нали изпадаше във възторг , когато горяха хора в Одеса ,сега за едно посолство няма да правиме въпрос.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Как да ти го напиша ,или си много тъп или много бос по някой неща. касаещи сигурността.........

Или лъжат или ако има нещо такова ..
      До два дни ,ще има информация че украйнците настъпват към харков .....да го завземат от опълченците.... може и към Одеса...
      А междувременно в Полша...

Варшава 11.11.2014 г. Руското посолство отново гори....

https://www.youtube.com/watch?v=RJzlpRsnRis

Коментар

"Азов" сообщает об уничтожении дивизиона российских войск под Мариуполем
        Уничтожена группа россиян, которая вела обстрелы в Азовско-Мариупольском направлении. «Груз-200» - до 170 человек.

Силами АТО был нанесен удар по позициям российских войск в Докучаевске Донецкой области.
        Вчера были накрыты позиции 439 реактивной бригады под Докучаевском. По предварительным данным, полностью уничтожен один дивизион. Потери до 170 человек.
        Вооружение данного подразделения представлено 300-мм реактивными системами залпового огня «Смерч», предположительный состав дивизиона – 4 реактивные системы (в составе бригады три дивизиона «Смерч», а всего - 12 единиц). Возможно, два других дивизиона бригады располагаются на других участках российско-украинской границы.
        439-я гвардейская реактивная артиллерийская Перекопская ордена Кутузова бригада в/ч 69673 Южного военного округа, базируется в Астраханской области, в г. Знаменске, возле ракетного полигона Капустин Яр. На вооружении бригады состоит 12 единиц 300-мм РСЗО «Смерч» (9А52) и 21 единица 220-мм РСЗО «Ураган».

Подробности читайте на УНИАН: http://www.unian.net/politics/100808...ariupolem.html

Как да ти го напиша ,или си много тъп или много бос по някой неща. касаещи сигурността.........

Или лъжат или ако има нещо такова ..
        До два дни ,ще има информация че украйнците настъпват към харков .....да го завземат от опълченците.... може и към Одеса...

Коментар

• "Азов" сообщает об уничтожении дивизиона российских войск под Мариуполем
          Уничтожена группа россиян, которая вела обстрелы в Азовско-Мариупольском направлении. «Груз-200» - до 170 человек.

Силами АТО был нанесен удар по позициям российских войск в Докучаевске Донецкой области.
          Вчера были накрыты позиции 439 реактивной бригады под Докучаевском. По предварительным данным, полностью уничтожен один дивизион. Потери до 170 человек.
          Вооружение данного подразделения представлено 300-мм реактивными системами залпового огня «Смерч», предположительный состав дивизиона – 4 реактивные системы (в составе бригады три дивизиона «Смерч», а всего - 12 единиц). Возможно, два других дивизиона бригады располагаются на других участках российско-украинской границы.
          439-я гвардейская реактивная артиллерийская Перекопская ордена Кутузова бригада в/ч 69673 Южного военного округа, базируется в Астраханской области, в г. Знаменске, возле ракетного полигона Капустин Яр. На вооружении бригады состоит 12 единиц 300-мм РСЗО «Смерч» (9А52) и 21 единица 220-мм РСЗО «Ураган».

Подробности читайте на УНИАН: http://www.unian.net/politics/100808...ariupolem.html

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Чак па да ги мразя ...?

Да се разкарат от България и да спрат да се месят в ключовете ни отрасли. Всичките им абреаветури на про-руски партии разстрел за държавна измяна и толкоз.

Всички договори, които се подписват с тях публично на масата да ги видим какво пише в тях.

Не ми е приятно да съм балъка на Юръп и да плащам най-скъпата газ, бензин и ток.
            Ми не плащай.Аз не плащам.И не са ти виновни те.Кога плащахме по 20 долара ни беше добре е сега ще си платим защото в природата има баланс.И да знаеш че измяната на държавата не е само за проруските партии прозападните също трябва да се разстрелят за държавна измяна.На мен също не ми е приятно да съм балъка на Юръп и да плащам най скъпите мерцедеси беемвета ризи гащи якета.

Коментар

Интересно, кога тези "15 - 20 милина граждани на Украйна с руско самосъзнание" са те упълномощили да говориш от тяхно име? И как доставиха пълномощното в Дряново... интересно... ма те май бяха и 8 милиона, значи едни 7-12 милиона украински граждани с неруско самосъзнание също са те упълномощили... и сега, пълномощните две ли бяха или едно общо...
              Обикновенно ти говориш все едно са те опълномощили , смяташ че имащ по голямо право от другите ли ? Не съм на това мнение....

Относно бройката...доста над 8 милиона колкото и да не ти се иска , 14 милиона декларират майчин език руски. Проруските партии преди да ги забранят или разгонят редовно печелеха избори ...така че истината е някъде там около 15 милиона....
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Е този виц не го знам не съм длъжен да знам руски вицове.Ма не мога да разбера защо е тая неистова злоба и омраза срещу Путин и Русия.
                Чак па да ги мразя ...?

Да се разкарат от България и да спрат да се месят в ключовете ни отрасли. Всичките им абреаветури на про-руски партии разстрел за държавна измяна и толкоз.

Всички договори, които се подписват с тях публично на масата да ги видим какво пише в тях.

Не ми е приятно да съм балъка на Юръп и да плащам най-скъпата газ, бензин и ток.

Коментар

То това е руски виц на техните историци, с който си описват историята, ама ти откъде да го знаеш
                  Е този виц не го знам не съм длъжен да знам руски вицове.Ма не мога да разбера защо е тая неистова злоба и омраза срещу Путин и Русия.

Коментар

Всъщност защо да ги убива нека си крякат.Никакви медии да не ги отразяват и да им разрешат в някой парк да си протестират на воля.Важното е от САЩ да им плащат.Колкото повече се ускорява печатницата толкова по близо сме до фалита.
                    То това е руски виц на техните историци, с който си описват историята, ама ти откъде да го знаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      Да бе да , джеиче,

ама разбира се че Русия трябваше да остави 15 - 20 милина граждани на Украйна с руско самосъзнание да бъдат завлечени в НАТО / враждебен блок настъпващ към границите на Русия / .....
                      Тя вече веднъж направи тая грешка в прибалтийските репубрики , сега трябва да я повторят в Украйна за да са щастливи в Вашингтон и Брюксел ли ...е нема да стане , глупаците свършиха.
                      Интересно, кога тези "15 - 20 милина граждани на Украйна с руско самосъзнание" са те упълномощили да говориш от тяхно име? И как доставиха пълномощното в Дряново... интересно... ма те май бяха и 8 милиона, значи едни 7-12 милиона украински граждани с неруско самосъзнание също са те упълномощили... и сега, пълномощните две ли бяха или едно общо...

Коментар

В Русия настъпили времена на простести. Путин отишъл на гроба на Сталин и попитал какво да прави? Случило се чудо и Сталин отговорил:

- Убий всички демонстранти и боядисай Кремъл в син цвят.
                        - Защо пък точно в син цвят? - шашнал се Путин.
                        - Знаех, че по първия отговор няма да имаш възражения.

Всъщност защо да ги убива нека си крякат.Никакви медии да не ги отразяват и да им разрешат в някой парк да си протестират на воля.Важното е от САЩ да им плащат.Колкото повече се ускорява печатницата толкова по близо сме до фалита.

Коментар

• В Русия настъпили времена на простести. Путин отишъл на гроба на Сталин и попитал какво да прави? Случило се чудо и Сталин отговорил:

- Убий всички демонстранти и боядисай Кремъл в син цвят.
                          - Защо пък точно в син цвят? - шашнал се Путин.
                          - Знаех, че по първия отговор няма да имаш възражения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Те руснаците се заселват и никога не е имало проблем с тях в България - тук идват и възпитани сравнително интелигентни хора които не правят проблеми. По-добре отколкото да идват други. Дори им харесва в България.
                            Нали това е идеята - един общ пазар между Азия, Европа и Америка.
                            Както казва Франклин "Търговията не е разорила още нито една нация!" - войната пречи на бизнеса
                            Явно мислим еднакво

Коментар

• Да бе да , джеиче,

ама разбира се че Русия трябваше да остави 15 - 20 милина граждани на Украйна с руско самосъзнание да бъдат завлечени в НАТО / враждебен блок настъпващ към границите на Русия / .....
                              Тя вече веднъж направи тая грешка в прибалтийските репубрики , сега трябва да я повторят в Украйна за да са щастливи в Вашингтон и Брюксел ли ...е нема да стане , глупаците свършиха.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ми и САЩ да сложим един пазар една валута свободно движение.Нищо лошо няма и Канада.Защо е тая простотия?Защо са тези войни?Не ги разбирам.Предпочитам руснаци да се заселват тука бели хора християни от европа Америка.Не искам мангали и чернилки.
                                Те руснаците се заселват и никога не е имало проблем с тях в България - тук идват и възпитани сравнително интелигентни хора които не правят проблеми. По-добре отколкото да идват други. Дори им харесва в България.
                                Нали това е идеята - един общ пазар между Азия, Европа и Америка.
                                Както казва Франклин "Търговията не е разорила още нито една нация!" - войната пречи на бизнеса
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X