IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Ето ти списък на твърденията за да могат и по-простите хора да се ориентират за какво става въпрос:

1. Уважаваното холандско издание Elsevier по закона за свобода на информацията в Холандия прави запитване до тяхното министерство.
    2. В запитването се иска да се покаже договора сключен между страните членки за съвместно разследване на катастрофата на малайзийския боинг.
    3. Четирите страни членки са Netherlands, Belgium, Australia and Ukraine.
    4. Министерството ОТКАЗВА с мотива, че договора е таен и всяка от страните има право да откаже да се показва всяка информация, която може да и навреди.
    5. Въпреки многократните настоявания на Малайзия да бъде включена като член на тази група, на нея постоянно и е отказвано.
    6.Холандският гражданин Jan Fluitketel цитиран от вестника Malaysia Today недоумява "Как изобщо е възможно да се сключи такъв договор с украинската страна при условие, че те са едни от заподозрените виновници?"

Би ли посочил, по коя точно точка лъже "Путлеристката пропаганда"?
    Фъфленето и пръскането на плюнки заради липса на доводи при спорен въпрос не допринася за изясняването му!
    Именно, Форко! Именно!

Тече разследване срещу извършител, събират се доказателства, текат експертизи.

Всеки олигофрен може да изиска служебната преписка, където да види, че има внесено обвинение от 16 страници по случая от съответните страни.

П.П. Всичко останало, което си писал е пунта-мара в стил Джуджето за конспирации и простотии.

Прегледай си къде са децата на 2/3 от рушката Дума, барабар с Путьо и Медведев, за да видиш, че не живеят в Раша.

Защо са ги изгонили при педерасите в Брюксел и УСА и аз не зная.

Млъкни малко с тия партенки - че до вчера ни наду главата с "уникалните" кадри на фотошоп от Канал1.

Толкова нескопосано менте, че даже тъпаците не знаят как се измерва по Гринуич времето.

Което не попречи на Шапока да изръси поредната тъпня, че Гринуич се измервал с 12 РМ

Малко срам нямате ли, бря?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Мисли същото каквото аз........
      Вървите по нашия път......
      В началото питаше защо плащаме толкова за ток и вода и газ....
      Сега знае ,че и това и неговите родители ги чака.......
      Не мисли да се връщав украйна.....и не мисли да остава в БГ....та така....
      Монти, голям си лъжец

Ако наистина имаше човек от Лвов, щеше да знаеш че той най-вероятно вече има загинал или ранен близък -убит от руснаците. Голяма част от тези украинци дето сега се бият на изток са от Лвов и от околностите. И мога да те уверя че ама никак не мисли като теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
        И това,какво ще докаже?Нали мога и с преводачка да го направя.Момче от Львов,какво мисли за случващото на Донбасе?
        Мисли същото каквото аз........
        Вървите по нашия път......
        В началото питаше защо плащаме толкова за ток и вода и газ....
        Сега знае ,че и това и неговите родители ги чака.......
        Не мисли да се връщав украйна.....и не мисли да остава в БГ....та така....
        П.п. за донбас....водихме го в охрид и му обяснихме защо ни мразят толкова македонците.... видя прилика в ситуациятя...
        Също пита защо свириха българите против Кличко когато смаза Кобрата....
        обяснихме му че сутрин мразиме съседите а следобед себеси...
        Та така...
        Last edited by Монти; 20.11.2014, 17:03.

Коментар

Събирате ли се колонията....
          Стойте на компютъра и не излизайте на улицата....
          Спасете нашите деца.....
          АА, вие не се размножавайте много....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            За Монтяк в съда ( ако стигнете ) ме брой за свидетел, поради многократните му заплахи срещу съфорумци със служебно положение. Не си само ти.

Понеже от инвестор ще изтрият всичките му неадекватни прояви ( които не ги пише в длъжностната му харектеристика - да заплашва данъкоплатците в работно време ) - в зависимост от иск ще ти трябват няколко свидетеля.

П.П. Това е практика на инвестор, понеже като се обръщам със сигнал към шапката им, че еди къде си някой си превишава правата, следва ехиден отговор дай ми линк ( а, той вече е изтрит ).

БГ селения в действие - та, през свидетели става - спокойно до определена сума
            Събирате ли се колонията....
            Стойте на компютъра и не излизайте на улицата....
            Спасете нашите деца.....

Коментар

Ти знаеш ли украйнски....
              И ако знаеш напиши 10 реда имам едно момче при мен украйнче от Лвов и ще видим що за стока си.....
              Но веднага....

И това,какво ще докаже?Нали мога и с преводачка да го направя.Момче от Львов,какво мисли за случващото на Донбасе?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                За Монтяк в съда ( ако стигнете ) ме брой за свидетел, поради многократните му заплахи срещу съфорумци със служебно положение. Не си само ти.

Понеже от инвестор ще изтрият всичките му неадекватни прояви ( които не ги пише в длъжностната му харектеристика - да заплашва данъкоплатците в работно време ) - в зависимост от иск ще ти трябват няколко свидетеля.

П.П. Това е практика на инвестор, понеже като се обръщам със сигнал към шапката им, че еди къде си някой си превишава правата, следва ехиден отговор дай ми линк ( а, той вече е изтрит ).

Има си функция print screen, има си свидетели, на съда линкове не му трябват особено.
                Монтито вчера всичко си изтри, усети се ,че може да настъпи котето..
                Може и да са му помогнали в осмислянето на положението, най-вероятно, все тая..
                Най-смешно беше, когато обяви, че го заплашват като държавен служител тук, в частния сайт...
                Монти, на някой доктор номера да ти дам?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  На мен какво ми дреме за измишльотините ти.
                  Човекоомраза и ненавист проявявате вие в администрацията, правите го с десетилетия вече. Супер лицемерни твърдения. Сега и връзкарство в Инвестора демонстрираш, маймунке малка... Забранявам ти да коментираш мои публикации, не ми цапай осанката.

Коментар

така ли....а тока и водата е с пари и много се оплаква .....

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4437490
                    какво ще кажеш за това...
                    Ще кажа, че човек може да набие човек и без другия да схване от къде му е дошло Все пак не му казвай какво пишеш, че те са малко луди украинците

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Да! Твърдя, че е най-нагла (по причина, че изхожда от автора на престъплението) лъжа, което е обичайно за Путлеристката пропаганда.
                      Ето ти списък на твърденията за да могат и по-простите хора да се ориентират за какво става въпрос:

1. Уважаваното холандско издание Elsevier по закона за свобода на информацията в Холандия прави запитване до тяхното министерство.
                      2. В запитването се иска да се покаже договора сключен между страните членки за съвместно разследване на катастрофата на малайзийския боинг.
                      3. Четирите страни членки са Netherlands, Belgium, Australia and Ukraine.
                      4. Министерството ОТКАЗВА с мотива, че договора е таен и всяка от страните има право да откаже да се показва всяка информация, която може да и навреди.
                      5. Въпреки многократните настоявания на Малайзия да бъде включена като член на тази група, на нея постоянно и е отказвано.
                      6.Холандският гражданин Jan Fluitketel цитиран от вестника Malaysia Today недоумява "Как изобщо е възможно да се сключи такъв договор с украинската страна при условие, че те са едни от заподозрените виновници?"

Би ли посочил, по коя точно точка лъже "Путлеристката пропаганда"?
                      Фъфленето и пръскането на плюнки заради липса на доводи при спорен въпрос не допринася за изясняването му!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Тва момче от Лвов да не ти хвърли някой бой ако разбере какви ги пишеш, ме те там ама никак не обичат руснаците.
                        така ли....а тока и водата е с пари и много се оплаква .....

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4437490
                        какво ще кажеш за това...

Коментар

Ти знаеш ли украйнски....
                          И ако знаеш напиши 10 реда имам едно момче при мен украйнче от Лвов и ще видим що за стока си.....
                          Но веднага....
                          Тва момче от Лвов да не ти хвърли някой бой ако разбере какви ги пишеш, ме те там ама никак не обичат руснаците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                            На мен какво ми дреме за измишльотините ти.
                            Човекоомраза и ненавист проявявате вие в администрацията, правите го с десетилетия вече. Супер лицемерни твърдения. Сега и връзкарство в Инвестора демонстрираш, маймунке малка... Забранявам ти да коментираш мои публикации, не ми цапай осанката.
                            Болен човек си ти.......

Коментар

• Ето как в демократичен Хуйлостан защитават правото на свободно изразяване на мнение...

В Москве упаковали в автозаки противников участия российских солдат в войне на Донбассе: опубликовано видео
                              http://obozrevatel.com/politics/8204...vano-video.htm

Коментар

• Не чакат, а воюват за свободата си. Воюват срещу шайката завзела властта в Киев.
                                Колкото и да се мъчите, да повтаряте една и съща глупост, фактите са си факти, а ИСТИНАТА е ЕДНА...[/QUOTE]

Тропни с краче,като сърдито детенце.Що не воюват срещу свои крадци,а дошли да се борят с украински ?Къде са тези факти,дай поне един.

Коментар

Working...
                                X