Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (5)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеА, бе БГ матрьошките ще се спрете ли да дрънкате лафчета на лична основа и нищо по същество, бря?
Колко са задълженията на НЕК и БЕХ? Колко са задълженията на Булгаргаз? Колко са задълженията на Топлофикациите?
Защо си мислиш, че в инвеститорски форум ти си най-умния, бря?
Още не е излязал одит, ама да кажем 3.5 млрд. ще ги няма и от КТБ.
--------------------------------------
Питах:
- защо взехте неизгоден дълг от Гъзпром - 5 мин. преди оставките;
- защо се внасят предложения в БГ парламент от руска страна за гласуване;
- защо ще си спрете и мижавите транзит такси, които вземате сега за сметка на дълг за 20 години напред и таксите спират и те.
Каква е тази цена на километър за БГ като излязоха цените на трасето в Сърбия, Австрия и т.н. - пак тази тук е най-висока?
Значи земята и труда в Австрия са по-евтини от тия в БГ - това ли искаш да ме убедиш?
Ай, спри се и си дрънкай лафчетата на село в кръчмето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power network Разгледай мнениеФаки това звездите ли ти го нашепнаха?
Тук имаше един друг, от едно плевенско село дето работи в помощното стопанство на енергото, беше чул за Кирхов и Максуел, и си мислеше че знае всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power network Разгледай мнениеМаранди ти абер нямаш за какво говориш обаче самочувствие не ти липсва.В науката това е известно като агресивна простотия вземи малко се запри.Нямаш никаква представа какво е БЕХ НЕК Булгаргаз кой е собственик на мрежите кой е собствени на централите.Вземи се запри вече.Изпъчил си се тука у форума и се тупаш в гърдите без да имаш дори елементарни познания.Ако искаш да научиш нещо питай.И се научи да отговаряш на въпроси а не да ни заливаш с брътвежи
Колко са задълженията на НЕК и БЕХ? Колко са задълженията на Булгаргаз? Колко са задълженията на Топлофикациите?
Защо си мислиш, че в инвеститорски форум ти си най-умния, бря?
Още не е излязал одит, ама да кажем 3.5 млрд. ще ги няма и от КТБ.
--------------------------------------
Питах:
- защо взехте неизгоден дълг от Гъзпром - 5 мин. преди оставките;
- защо се внасят предложения в БГ парламент от руска страна за гласуване;
- защо ще си спрете и мижавите транзит такси, които вземате сега за сметка на дълг за 20 години напред и таксите спират и те.
Каква е тази цена на километър за БГ като излязоха цените на трасето в Сърбия, Австрия и т.н. - пак тази тук е най-висока?
Значи земята и труда в Австрия са по-евтини от тия в БГ - това ли искаш да ме убедиш?
Ай, спри се и си дрънкай лафчетата на село в кръчмето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеШапок,
нали съм ти казвал, че като тръгне фуражка да обяснява на инженер-корабостроене разни неща и ми става смешничко
Запази си тия лафчета, тип пропаганда за червените бабички, че идат избори. Белким някоя се прилъже.
П.П. В момента усещаш ли как си противоречиш?
Нали до преди месец-два яростно ми спореше, че технологията втечнен газ е много "скъпа" - па сега си завъртял дупарата на 180 градуса и понеже Джуджака изкарал "цели" 300 хил. тона стана внезапно пичовска технолоджи.
Кое е вярното? - хихи
На фактура си и ти - нямам време да се занимавам с пенционери.300 хил. тона НЕФТ.
Инджинер!!! Нещо ги бъркаш тез неща.
Ама нищо, простено да ти е. Уикипедийното ти образование толкоз може.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power network Разгледай мнениеМаранди ти абер нямаш за какво говориш обаче самочувствие не ти липсва.В науката това е известно като агресивна простотия вземи малко се запри.Нямаш никаква представа какво е БЕХ НЕК Булгаргаз кой е собственик на мрежите кой е собствени на централите.Вземи се запри вече.Изпъчил си се тука у форума и се тупаш в гърдите без да имаш дори елементарни познания.Ако искаш да научиш нещо питай.И се научи да отговаряш на въпроси а не да ни заливаш с брътвежиНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМалиии, сигурно от "енергиен сектор" разбираш колкото и от нетуъркинг
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеКое не е вярно от данните - понеже те са публични?
Че блъскате дълг към Гъзпром, за да ви купят после фалиралата мрежа за 1$ ли?
Е, сфиянци тая зима ще имат секси сметки, понеже гледам, че ме трият с причина "заяждане".
Като завалят новите сметки - да се сещат - аз ли съм се заяждал или съм говорил по принцип.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power network Разгледай мнениеЗа енергийния сектор не говори щото нямаш информация и нищо не ти е ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНе ставай смешен, руплите са са рупладжиите, тея работят само с долари и евро
БГ емигрантите ( освен турчелята ) няма да ви пуснат скоро да гласувате.
А, електронно гласуване по и-нет се прави за 6 месеца като платформа.
Просто знаят, че са "пътници", ако го позволят и допуснат вот.
Но не спирайте натиск и отвън. Това или ще става държава или да ни закриват направо.
Поздрави!
П.П. Не може нон-стоп гаври с 'орицата - премиер и министър забраняват "картинката" Ю.пАток докато се разбере какво ще става - рушветаджиите теглят дълг 5 мин. преди да си подадат оставките.
Кой ще го връща тоя дълг после?Last edited by marandi; 16.09.2014, 16:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power network Разгледай мнениеЗа енергийния сектор не говори щото нямаш информация и нищо не ти е ясно.
Че блъскате дълг към Гъзпром, за да ви купят после фалиралата мрежа за 1$ ли?
Е, сфиянци тая зима ще имат секси сметки, понеже гледам, че ме трият с причина "заяждане".
Като завалят новите сметки - да се сещат - аз ли съм се заяждал или съм говорил по принцип.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение...и да им ги пуснат през рушкия SWIFT
Като ударим чертата - имате вътрешен дълг от 3.5 млрд. на НЕК.
Фалирала руска банка КТБ - още 3.5 млрд. пасив
И около 7 млрд. търговски дефицит към Русия.
---------------------------------------
По принцип не е коректно кое влияе на пар. база и кое на пар. маса, но по-семпло излиза, че в средносрочен план 20% от БВП изтичат в една посока от БГ Империя.
Или това означава, че всеки 1/5 лв в БГ се краде по веригата газ/ток.
Разходете се до урните и по ваш избор, но докато не ги натикате в затворите - няма да се оправят нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДано да са го подписали в рубли
И комисионните им - дано да са в рубли ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСамо продажници могат да продължават дългове към Гъзпром, при условия, че са ясно предупредупредени от ЕС.
Оттам целият енергиен сектор за една година излезе на минус 3.5 млрд. загуби.
Внасят се клаузи в БГ парламент по предложение на руската страна за гласуване.
Плащате най-скъпата газ в Юръп.
--------------------------------------------------------------
Как да нарека някой, който не защитава БГ интерес, а руския такъв?
Мисля, че продажник е удачно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеДано да са го подписали в рубли
И комисионните им - дано да са в рубли ...
Коментар
Коментар