IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Беше в игнора, ама си много смешен, та те махнах.

Първо не правиш разлика между нефт и газ.
    Второ не знаеш, ти, КОРАБНИЯ КОНСТРУКТОР, че 300 000 тона нефт е ЕДИН танкер. Един, а не 6-7 .
    Трето, газът, който се намира в нефтените находища СЕ ИЗХВЪРЛЯ. Той не представлява промишлен интерес. Изгарят го в атмосферата, инджинере уикипедиен.

На виж.
    Колко военни пенции искаш да сложим на басче, че не е ЕДИН?

Хайде като пийнеш една ракойка и се сетиш с кого шпрехаш ще се освестиш.

Пийни си нещата и спри да се заяждаш с батковците - ако очакваш да се информираш от журналя по тясно-профилни специалности си на грешен път.

Ха, наздраве! ( да ти спестя кинтите )

П.П. Само слабо-развити държави изхвърлят газ или го горят. Отдавна вече го улавят и него и се ползва. Като събереш стинки ми се обади какво точно искаш да правиш като задание и ще ти пусна оферта.
    Last edited by marandi; 16.09.2014, 18:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      това турците много глупави ,друго си миранди да им обясни за джуджето.....
      Е, нали преди дни ви бях писал, че в момента се съюзяват евреите и мюсулманите срещу християните.

Демек Путьо с Ердоган и ви питах "вие" от кои сте - от евреите или от чалмите?

Не ми отговорихте

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ама, защо питаш мен като ти знаеш всичко?

За да не излезе като заяждане ей, да си четеш, ама после си на фактура. В момента 1 час ми губиш времето и освен лични нападки нищо по същество няма?
        ------------------

http://www.bulgartransgaz.bg/bg/pages/about-us-1.html

„Булгартрансгаз” ЕАД е дъщерно дружество на “Български Енергиен Холдинг” ЕАД.

В момента “Булгартрансгаз” ЕАД е в процес на сертифициране като Независим газопреносен оператор.
        ------------------------------------------------

Сега нали няма да ме питаш па БЕХ какво дружество е и то дали има дългове?

Трябва да почна пак с фактурите за консултация. Да не си ме харесал за зет, бря? Какво ми дъвчиш все дроба - хихи

Аз бех, ти беше, той беше....

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
          За такава фирма Трансбулгаргаз за първи път чувам.Чувал съм за Булгартрансгаз.И какви са дълговете на фирмата?Към кой кредитор са?
          Ама, защо питаш мен като ти знаеш всичко?

За да не излезе като заяждане ей, да си четеш, ама после си на фактура. В момента 1 час ми губиш времето и освен лични нападки нищо по същество няма?
          ------------------

http://www.bulgartransgaz.bg/bg/pages/about-us-1.html

„Булгартрансгаз” ЕАД е дъщерно дружество на “Български Енергиен Холдинг” ЕАД.

В момента “Булгартрансгаз” ЕАД е в процес на сертифициране като Независим газопреносен оператор.
          ------------------------------------------------

Сега нали няма да ме питаш па БЕХ какво дружество е и то дали има дългове?

Трябва да почна пак с фактурите за консултация. Да не си ме харесал за зет, бря? Какво ми дъвчиш все дроба - хихи
          Last edited by marandi; 16.09.2014, 17:51.

Коментар

И кога да чакаме руснажите да умрат щото ни кубинците умират ни корейците?
            Що, те са умрели, просто не си го признават. Имат по един живот и са го пропилели в подчинение на вожда и диктатора. Нямат свободата да правят каквото искат, нямат свободата да бъдат каквито искат, нямат свободата дори да потребяват каквото искат.

Имат задължението да се подчиняват. Също като тукашните русофили. Няма собствена воля има воля на Путин. Няма собствено мнение - има мнението на Путин. Няма собствена личност - има пекинеза на Путин.

Коментар

Като се издърпа нефта, после остава газ, бре Шапок.

Да не мислиш, че го изхвърлят?

Кажи ся за тия велики 300 хил. тона за една година? Какой рекорд - ами, това са 6-7 танкера, бре.

Във военното училище не ви ли учиха на А и Б или само да се зверите?

П.П. Ръгай ме в игнор-а - откога се моля? Па, ти от 5 месеца ме лъжеш, че съм бил там
              Беше в игнора, ама си много смешен, та те махнах.

Първо не правиш разлика между нефт и газ.
              Второ не знаеш, ти, КОРАБНИЯ КОНСТРУКТОР, че 300 000 тона нефт е ЕДИН танкер. Един, а не 6-7 .
              Трето, газът, който се намира в нефтените находища СЕ ИЗХВЪРЛЯ. Той не представлява промишлен интерес. Изгарят го в атмосферата, инджинере уикипедиен.

На виж.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Русия и Турция са обсъдили възможността за създаване на зони за свободна търговия помежду си
                16 Септември 2014 | 16:46 | Агенция "Фокус"
                Русия и Турция са обсъдили възможността за създаване на зони за свободна търговия помежду сиСнимка: Информационна агенция "Фокус"
                Галерия
                Снимка: АФП
                Москва. Русия и Турция може да свалят ограниченията в търговията със селскостопанска продукция, заяви руският министър на икономическото развитие Алексей Улюкаев, след среща с неговия турски колега, предаде РИА Новости.
                По думите на Улюкаев, министрите са обсъдили възможността за създаване на зони за свободна търговия между Русия и Турция.
                „ Русия е член на Митнически съюз с Казахстан и Беларус, а Турция е член на митнически съюз с ЕС , но и едното и другото споразумения допускат възможността за създаване на зони за свободна търговия с трети страни”, заяви Улюкаев.

Аха, през 2037 и това
                Кон кат мре най-много рита - та и рашките така на слизане от власт сега

Коментар

• Русия и Турция са обсъдили възможността за създаване на зони за свободна търговия помежду си
                  16 Септември 2014 | 16:46 | Агенция "Фокус"
                  Русия и Турция са обсъдили възможността за създаване на зони за свободна търговия помежду сиСнимка: Информационна агенция "Фокус"
                  Галерия
                  Москва. Русия и Турция може да свалят ограниченията в търговията със селскостопанска продукция, заяви руският министър на икономическото развитие Алексей Улюкаев, след среща с неговия турски колега, предаде РИА Новости.
                  По думите на Улюкаев, министрите са обсъдили възможността за създаване на зони за свободна търговия между Русия и Турция.
                  „ Русия е член на Митнически съюз с Казахстан и Беларус, а Турция е член на митнически съюз с ЕС , но и едното и другото споразумения допускат възможността за създаване на зони за свободна търговия с трети страни”, заяви Улюкаев.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Ами никакъв шанс да се ограмоти или да влезе в час...ще те залива с брътвежи докато ти писне и го сложиш в игнора да не го виждаш да те дразни....с него положението е неспасяемо просто
                    нема такъв малоумник...ск онкурс е избиран да троли...
                    това с 100 трупа в камион ,в 200 камиона е върха на простотиията....
                    20 К трупа....атомна бомба да е паднала ,щеше да има по малко за ден...

Украинското правителство е отправило молба към ЕС за предоставянето на допълнителни 2 милиарда евро макрофинансова помощ
                    16 Септември 2014 | 17:08 | Агенция "Фокус"
                    Киев. Украинското правителство е отправило молба към ЕС за предоставянето на допълнителни 2 милиарда евро макрофинансова помощ, предаде РИА Новости.
                    „Ние сме се обърнали към ЕС за макрофинансова помощ в обем на 2 милиарда евро”, заяви директорът на департамента по дългова и международна финансова подкрепа към министерството на финансите на Украйна Галина Пахарчук.
                    Източници от структурите на ЕС са потвърждават съществуването на такава молба и обясняват, че сумата е формирана от две различни обръщения от украинска ст

Тако сме си ги взели ,сега ще си ги чуваме....

Демонстранти са се опитали да нахлуят в сградата на Върховната рада на Украйна
                    16 Септември 2014 | 16:55 | Агенция "Фокус"
                    Демонстранти са се опитали да нахлуят в сградата на Върховната рада на УкрайнаСнимка: Информационна агенция "Фокус"
                    Галерия
                    Киев. Участниците в демонстрация с искане за приемане на закон за лустрация в Украйна, са се опитали да преминат през кордоните на силите на реда и да достигнат сградата на Върховната рада, съобщи УНИАН.
                    Пред сградата на украинския парламент се намират около 200 протестиращи. Те носят знамена на „Десен сектор” и политическата партия „Воля”.

това май бяха борците за демокрация...
                    Понеже се обърках ,питайте НПОП кандид.....

Коментар

Да бе, хич няма лична основа - че чак не си спрял от злоба

Я, сега ми покажи къде съм писал коя мрежа ще се купи за 1$ точно и ми я покажи?

Понеже няма да можеш, защото не съм я писал се води Трансбулгаргаз, Зайко ( или това е такса пренос, която получавате в момента ).

П.П. Сега ще се извиниш ли, че ми съчиняваш простотии по мой адрес с нагло лъгане и мазане "какво съм бил казал"?
                      За такава фирма Трансбулгаргаз за първи път чувам.Чувал съм за Булгартрансгаз.И какви са дълговете на фирмата?Към кой кредитор са?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Ами никакъв шанс да се ограмоти или да влезе в час...ще те залива с брътвежи докато ти писне и го сложиш в игнора да не го виждаш да те дразни....с него положението е неспасяемо просто
                        Дефинирай ми "ограмотяване" и "влизане в час"?

Да хукна да правя "схема" за купуване на гласове от Председател на Общинското БСП, през Атака и сега на АБВ, че дават повече стинки?

И да рекламирам "картинки" на фотошоп от типа - Бургас-Александропулис, АЕЦ Белене, Ю.Паток?

Мерси!

Успех на изборите все пак!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                          Ми той така разправяше. Дуеше се че имал 200 декара земя и това много му помогнало да я обработва.
                          Сега стана нещо друго..Земята негова ли е или на енергийната фирма.И коя е тая енергийна фирма дето има земеделска земя?И той там прасета ли гледа или се занимава с токовете

Коментар

И по точно в кое помощно стопанство работи я ни светни щото явно го познаваш
                            Ми той така разправяше. Дуеше се че имал 200 декара земя и това много му помогнало да я обработва.

Коментар

Няма нищо на лична основа.И нямам намерение да се заяждам с тебе,Явно диалог не може да има и пречка за това е голямото ти самочувствие.Ти предпочиташ тука да държиш речи и после като си ги четеш да се опияняваш от собственото си величие.Като научиш колко видове мрежи има и кой им е собственик тогава ще говориш за един долар и подобни дивотии.НЕК няма мрежи.
                              Да бе, хич няма лична основа - че чак не си спрял от злоба

Я, сега ми покажи къде съм писал коя мрежа ще се купи за 1$ точно и ми я покажи?

Понеже няма да можеш, защото не съм я писал се води Трансбулгаргаз, Зайко ( или това е такса пренос, която получавате в момента ).

П.П. Сега ще се извиниш ли, че ми съчиняваш простотии по мой адрес с нагло лъгане и мазане "какво съм бил казал"?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Става въпрос за НЕФТ бе! Не за втечнен газ. 300 хил. тона НЕФТ.
                                Инджинер!!! Нещо ги бъркаш тез неща.
                                Ама нищо, простено да ти е. Уикипедийното ти образование толкоз може.
                                Като се издърпа нефта, после остава газ, бре Шапок.

Да не мислиш, че го изхвърлят?

Кажи ся за тия велики 300 хил. тона за една година? Какой рекорд - ами, това са 6-7 танкера, бре.

Във военното училище не ви ли учиха на А и Б или само да се зверите?

П.П. Ръгай ме в игнор-а - откога се моля? Па, ти от 5 месеца ме лъжеш, че съм бил там

Коментар

Working...
                                X