Больше половины россиян беспокоятся насчет ослабления рубля к доллару, свидетельствует ноябрьский опрос Всероссийского центра изучения общественного мнения (ВЦИОМ).При этом обеспокоенность ростом доллара выражают 57 процентов опрошенных (42 процента в феврале). Опрос ВЦИОМ показывает, что подавляющее большинство опрошенных, делающих сбережения, хранят их в национальной валюте – 47 процентов, в долларах хранят лишь три процента, при этом нет вообще сбережений у 49 процентов опрошенных.
Голямо мазало ще стане с рублата. Аз симислех че хо-голям процент държат спестяванията си в долари. Но очевидно средния руснак е достатъчно тъп че да вярва на Путин. За сега. Като спре да му вярва и никакви резерви на РЦБ няма да спасят рублата от вертикално пропадане. Все повече това което се случва в Русия - чисто икономически - ми напомня за България 1996 г. Още са пролетта на 96 като настроения, но нищо чудно зимата да съвпадне
Голямо мазало ще стане с рублата. Аз симислех че хо-голям процент държат спестяванията си в долари. Но очевидно средния руснак е достатъчно тъп че да вярва на Путин. За сега. Като спре да му вярва и никакви резерви на РЦБ няма да спасят рублата от вертикално пропадане. Все повече това което се случва в Русия - чисто икономически - ми напомня за България 1996 г. Още са пролетта на 96 като настроения, но нищо чудно зимата да съвпадне
Коментар