IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Владимир Путин: Россия сильнее, потому что мы правы (видео)
    http://rusvesna.su/news/1416763980

- Как здоровье, Владимир Владимирович?
    - Не дождетесь!
    - Враги клевещут…
    - Да? Впервые слышу. И что говорят? Выдают желаемое за действительное?
    - Ну пересказывать не буду. Собственно, я и пришел к первоисточнику.
    - Пускай они так думают. Это будет их расслаблять. Нам с вами это только на пользу.

— Просто мы сильнее всех. Потому что мы правы. Сила в правде. Когда русский человек чувствует правоту, он непобедим. Говорю абсолютно искренне, не для красного словца, — сказал Владимир Путин. — В данном случае у меня сомнений нет… Те, кто пытается с нами соревноваться — на «встречке». Мы в своем ряду и с заданной скоростью… Если все правильно делать, не придется суетиться.

http://forum.pravda.com.ua/Smileys/default/moskali.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
      Маринка, ако ми покажеш едно място от което да е видно, че Шарий плюе по украинците ще ти бъда благодарен.
      Ако може да не ми показваш как плюе по разни дебили и по дебилните им лъжи. Той само това прави.
      Шарий обаче разбира от война. Това е учил. Шарий е с висше военно образование, а журналистиката явно му се отдава.
      Маринка, аз поглъщам всякаква информация. Даже тази, която не гали ушите ми. Стига да е информация.
      Когато иде реч за пропаганда...
      Василева е продукт на пропагандни усилия.
      Маринка, само един въпрос около дългия и тъповат клип на Васильова.
      Как така в болницата на Днепропетровск никой не е видял един труп на руснак, не е докаран един ранен руски солдат?
      Не е ли малко странно при онези ужасяващи редове, свършващи в хоризонта от пресни гробове, за неопознати жертви на украинската кланица?

Няма как те да са заедно в хоспитал с нашите момчета.Тях разменят.

Коментар

• Когда Кремль сожжет остатки золотовалютных запасов, эта политическая система закончит существование - Рабинович
        http://nvua.net/publications/kogda-k...ich-21345.html

Совокупный внешний долг России приближается к цифре $ 1 трлн. Такого никогда не было в истории РФ, тем более – в условиях действия экономических и финансовых санкций, которые отрезали страну от внешнего финансирования.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
          Шарий е просто забавен клоун,това ли е "експерт" на който вярваш?И как точно разбра,че говори истина?Схванах,защото плюе по украинци.А ти поглъщаш информация,която ти гали ушите,а която не ти изнася,просто я игнорираш.Продължавай.
          Маринка, ако ми покажеш едно място от което да е видно, че Шарий плюе по украинците ще ти бъда благодарен.
          Ако може да не ми показваш как плюе по разни дебили и по дебилните им лъжи. Той само това прави.
          Шарий обаче разбира от война. Това е учил. Шарий е с висше военно образование, а журналистиката явно му се отдава.
          Маринка, аз поглъщам всякаква информация. Даже тази, която не гали ушите ми. Стига да е информация.
          Когато иде реч за пропаганда...
          Василева е продукт на пропагандни усилия.
          Маринка, само един въпрос около дългия и тъповат клип на Васильова.
          Как така в болницата на Днепропетровск никой не е видял един труп на руснак, не е докаран един ранен руски солдат?
          Не е ли малко странно при онези ужасяващи редове, свършващи в хоризонта от пресни гробове, за неопознати жертви на украинската кланица?
          А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

• Владимир Путин: Россия сильнее, потому что мы правы (видео)
            http://rusvesna.su/news/1416763980

- Как здоровье, Владимир Владимирович?
            - Не дождетесь!
            - Враги клевещут…
            - Да? Впервые слышу. И что говорят? Выдают желаемое за действительное?
            - Ну пересказывать не буду. Собственно, я и пришел к первоисточнику.
            - Пускай они так думают. Это будет их расслаблять. Нам с вами это только на пользу.

— Просто мы сильнее всех. Потому что мы правы. Сила в правде. Когда русский человек чувствует правоту, он непобедим. Говорю абсолютно искренне, не для красного словца, — сказал Владимир Путин. — В данном случае у меня сомнений нет… Те, кто пытается с нами соревноваться — на «встречке». Мы в своем ряду и с заданной скоростью… Если все правильно делать, не придется суетиться.

Коментар

Путин е виновен за отбора..
              А за литературните герои?
              А за родителите на онези колежанчета с монглоидни имена?
              Верно че е безсрамие, но са безсрамни лъжи в такъв обем и с такава фантазия... И с такива цели.
              Между дургото, дамата бе хваната във фантазиите и от този украински журналист. После Васильова рече за него, че е педераст, измамник и агент на Путин.
              А аз предлагам на гневния кандит да следи Шарий. Поне ще е по-информиран за украинската действителност.

Шарий е просто забавен клоун,това ли е "експерт" на който вярваш?И как точно разбра,че говори истина?Схванах,защото плюе по украинци.А ти поглъщаш информация,която ти гали ушите,а която не ти изнася,просто я игнорираш.Продължавай.

Коментар

Elena Vasiljeva? "ГРУЗ 200"?
                Не съм психиатър.
                Дамата погреба футболен отбор, после едни литературни герои, а накрая и родителите от мъжки пол на цял випуск от някакъв забутан из Източен Сибир колеж..
                Маринка, ползвайте по-качествени източници за пропаганда .
                Само едни руски войници видях и те изглеждаха съвсем загубили се из конфликта ви.
                Жалко демек и объркано. И бяха съвсем живи.
                Маринка, мисля, че тези дето ги даваха седмици по TV верно се бяха загубили.
                Ако само такива ви праща Путин, значи армията ви е в перманентно състояние като онези от Мориупол...
                Ватниците пиели, а?

Точно по този начин работи ФСБ.Глава имаш,нали?
                Говорят военные, которых в Украине нет ч.1
                http://www.evasiljeva.ru/2014/11/1.html

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Ето пример как работи рашистката пропаганда...

Там е въпроса, че дамата беше достатъчно умна да не се хване на въдичката на путлеристчетата (и да не "погребе" футболния отбор)...
                  Щото системата е отворена за сигнали, което путлеристите приемат като покана да вършат мръсните си дела и всъщност такива путлеристи като теб и бяха пратили данните за футболистите, но не бяха предвидили, че хората от Груз 200 са сериозни и си правят проверките...

В резултат смешни и жалки станаха самите путлеристи, които сами паднаха в капана си...

Нали така, другарю безсрамен пропагандатор!!!

Точно както ти в момента, разчитайки на... не знам... къса памет? неинформираност на публиката?или квото там си мислиш, пак ни пробутваш лъжата на Путин, все едно, че планът на путлеристите е успаял...

АБСОЛЮТНО БЕЗСРАМИЕ!!!
                  Путин е виновен за отбора..
                  А за литературните герои?
                  А за родителите на онези колежанчета с монглоидни имена?
                  Верно че е безсрамие, но са безсрамни лъжи в такъв обем и с такава фантазия... И с такива цели.
                  Между дургото, дамата бе хваната във фантазиите и от този украински журналист. После Васильова рече за него, че е педераст, измамник и агент на Путин.
                  А аз предлагам на гневния кандит да следи Шарий. Поне ще е по-информиран за украинската действителност.
                  А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

Не съм психиатър.
                    Дамата погреба футболен отбор, после едни литературни герои, а накрая и родителите от мъжки пол на цял випуск от някакъв забутан из Източен Сибир колеж..
                    Ето пример как работи рашистката пропаганда...

Там е въпроса, че дамата беше достатъчно умна да не се хване на въдичката на путлеристчетата (и да не "погребе" футболния отбор)...
                    Щото системата е отворена за сигнали, което путлеристите приемат като покана да вършат мръсните си дела и всъщност такива путлеристи като теб и бяха пратили данните за футболистите, но не бяха предвидили, че хората от Груз 200 са сериозни и си правят проверките...

В резултат смешни и жалки станаха самите путлеристи, които сами паднаха в капана си...

Нали така, другарю безсрамен пропагандатор!!!

Точно както ти в момента, разчитайки на... не знам... къса памет? неинформираност на публиката?или квото там си мислиш, пак ни пробутваш лъжата на Путин, все едно, че планът на путлеристите е успаял...

АБСОЛЮТНО БЕЗСРАМИЕ!!!

Коментар

Така ли,я виж това филмче.Филм групи "Груз-200",дали има руски войници в Украйна.
                      https://www.youtube.com/watch?v=2VgWF81Vyp8
                      Не съм психиатър.
                      Маринка, ползвайте по-качествени източници за пропаганда .
                      Само едни руски войници видях и те изглеждаха съвсем загубили се из конфликта ви.
                      Жалко демек и объркано. И бяха съвсем живи.
                      Маринка, мисля, че тези дето ги даваха седмици по TV верно се бяха загубили.
                      Ако само такива ви праща Путин, значи армията ви е в перманентно състояние като онези от Мориупол...
                      Ватниците пиели, а?

Коментар

Да обясня по човешки кое е срамното.
                        Няма безплатно. Освен заблудата за безплатен газ от Путлер, ама онзи накрая си взима я полуостров, я нещо друго.
                        Безплатно е само сиренцето в капана за мишки.
                        Колкото до превъзходството на едната армия. Още се борите да докажете присъствието и в Украйна, а само за седмица в края на август цялото АТО отиде у кереча и за малко да загубите и порт Мариупол.
                        Маринка, нямате военно решение на проблема си с Русия, а да чакате безплатни самолети от англосаксонците е като да чакате от умрел писмо.
                        Да не забравя.
                        Какво стана с оная снайперска винтовка в багажника в видния майдановец Пашинский?

Така ли,я виж това филмче.Филм групи "Груз-200",дали има руски войници в Украйна.
                        https://www.youtube.com/watch?v=2VgWF81Vyp8

НИКОГА за Украйна нищо не е било безплатно.Като започнем от Голодомор,продаваха украинско зърно за злато,а в Украйна миллиони умряха от глад,след това с наш украински газ построили предприятия,инфраструктуру и др. на территория на СССР.

А за Пашински,какво то и да ти кажа ,ти няма да повярваш.Пашински ми е антипатичен.

Коментар

• Германия не вижда Украйна в НАТО

Украинская правда, след като научи името на германският външен министър, научи от него, но през Spiegel, че лично той не вижда Украйна в НАТО.
                          И аз не я виждам там.
                          И говорителят на Путин се разприказва, че не я вижда там, щото тази гледка ги изнервяла.
                          По-учудваща е другата констатация на Франк-Вальтер Штайнмайер:
                          "Нет смысла в том, чтобы сегодня спекулировать о членстве Украины в ЕС в будущем."
                          Въобще, докато из Дикое поле разберат, че асоцииране с ЕС не е едно и също с членство в ЕС и ще мине столетие.
                          Що не питат Анкара?

Коментар

От какво трябва да се срамувам?В началото на никой не е лесно,а и по скоро путлер трябва да го е срам.Толкова вложени пари в росийска армия,а по нищо не ни превъзхождат.
                            Да обясня по човешки кое е срамното.
                            Няма безплатно. Освен заблудата за безплатен газ от Путлер, ама онзи накрая си взима я полуостров, я нещо друго.
                            Безплатно е само сиренцето в капана за мишки.
                            Колкото до превъзходството на едната армия. Още се борите да докажете присъствието и в Украйна, а само за седмица в края на август цялото АТО отиде у кереча и за малко да загубите и порт Мариупол.
                            Маринка, нямате военно решение на проблема си с Русия, а да чакате безплатни самолети от англосаксонците е като да чакате от умрел писмо.
                            Да не забравя.
                            Какво стана с оная снайперска винтовка в багажника в видния майдановец Пашинский?

Коментар

Не споря,имаме общо минало.В училище не сме го учили,вярваш?Понятие Киевска Русь се появава през 18 век,до тогава само Русь.Чисто визуално българи и украинци са много различни.Ние сме с по бяла кожа,без обиди само,светли очи,носовете.
                              Генетика русских украинцев белорусов и татар, славян и кавказцев, евреев, финнов и других популяций
                              http://haplogroup.narod.ru/genetics_components.html

Российские генетики: белорусы и поляки - близнецы-братья, а русские даже не славяне
                              http://www.belaruspartisan.org/life/231540/
                              Те в БГ не го учат, ти за Украйна ми говориш

По генетика нямаме нищо общо - просто ти казвам кога се пръква понятиято Рус и откъде идва.

Пример: Русе град кръстено на Урус кан, но на латинец се изписва Rousse ( роас), а на кирилица звучи Рус.
                              ------------------------------------------

Горе по това време ( днешни москвичи ) има унго-фини, които нямат нищо общо със славяни или българи.

Украинци сте славянско племе ( анти - южни славяни ) - ние сме ви били династия ( управлявали ) много векове, но не близки по род до женитба Олга ( Българска принцеса ) и Светослав ( нейн син ). Това го учите като династия Рюрик.

Имам предвид, че с руснаци ( унгро-фини ) още повече нямате нищо общо с тях. Те ви лъжат за разни славяни и руси

Коментар

А не ви ли е срам?
                                Просяци безподобни, но ще войват с Русия.
                                В едно Бутусов е прав. На такава армия такава техника не се полага. Само каруци!... Мисля, даже и безплатно не им се полага, че ще изядат впряга.

От какво трябва да се срамувам?В началото на никой не е лесно,а и по скоро путлер трябва да го е срам.Толкова вложени пари в росийска армия,а по нищо не ни превъзхождат.

Коментар

Working...
                                X