IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (5)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Пиндостан, техният най-близък сателит Канада и тяхната най-нова колония Нуландистан. ЕДИНСТВЕНИТЕ държави членове на ООН, които подкрепят героизацията на нацизма!!! Какво по-ярко доказателство от това, кой стои зад фашагите от Киевската хунта... Браво на руските дипломати. Уцелили са десятката с идеята за такава резолюция в ООН!
    А как ви се струва осъждането на сталинизма и неосталинизма (известен и като путинизъм, рашизъм, нашизъм, кримнашизъм)...

АБСОЛЮТНО БЕЗСРАМИЕ Е ЕДИН ФАШИСТКИ РЕЖИМ, КАТО ТОЗИ НА ПУТЛЕР, ДА ПРЕДЛАГА ПОДОБНИ ДЕКЛАРАЦИИ, ИЗРАЗЯВАЩИ ПОДОБНА ПСЕВДОЗАГРИЖЕНОСТ!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Хахаха, че той фашизма и нацизма отдавна е порицан, бе чоджум... Сега остава в подобна декларация да бъдат включени и братските им идеологии комунизъм и сталинизъм, ама тогава Путя ще трябва да вади мумията от мавзолея на Червения площад...

Да не говорим по темата за наименованията и самоопределенията или защо съдържанието е по-важно от определението (наименованието или самонаименованието) - щото режимът в Кремъл и днес си е чисто фашистки по всички правила на определението за фашизъм!!!

АБСОЛЮТНО БЕЗСРАМИЕ!!!!
      Укрите ( Киевска България ) още ги тресат битовизми в стил Калигула и Нерон от древния Рим.

От една страна не може да се помогне насила, но от друга - трябваше да успокоим ''орицата, че няма да позволим да се случат повече подобни неща като Голомор, изселвания и так далее.

И наши политици малко кофти да'е ... - все пак това е Украйна, а то е същото като Македония и ние си мълчим.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Къпан Украинец си е чист Руснак или ако се вярва на Маранди - чист Българин ..... ма със сигурност не е Украйнец

Почети история,а след това се прави на умник.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
          сащ, украйна и канада са единствените 3 държави, от общо 173, които гласуват в оон ПРОТИВ резолюцията за противодействие срещу прославата на нацизма, неонацизма, расовата дискриминация и ксенофобията.
          Пиндостан, техният най-близък сателит Канада и тяхната най-нова колония Нуландистан. ЕДИНСТВЕНИТЕ държави членове на ООН, които подкрепят героизацията на нацизма!!! Какво по-ярко доказателство от това, кой стои зад фашагите от Киевската хунта... Браво на руските дипломати. Уцелили са десятката с идеята за такава резолюция в ООН!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

сащ, украйна и канада са единствените 3 държави, от общо 173, които гласуват в оон ПРОТИВ резолюцията за противодействие срещу прославата на нацизма, неонацизма, расовата дискриминация и ксенофобията.

http://l.facebook.com/l.php?u=http%3...=NAQFjOsZk&s=1

US, Canada & Ukraine vote against Russia’s anti-Nazism resolution at UN
            http://rt.com/news/207899-un-anti-nazism-resolution/

Украинский дипломат Андрей Цымбалюк, поясняя позицию Киева, пояснил, что «до тех пор, пока СТАЛИНИЗМ и НЕОСТАЛИНИЗМ не будут осуждаться в равной степени, как и нацизм, неонацизм и другие формы нетерпимости, Украина не сможет поддержать этот документ»

Коментар

Хахаха, че той фашизма и нацизма отдавна е порицан, бе чоджум... Сега остава в подобна декларация да бъдат включени и братските им идеологии комунизъм и сталинизъм, ама тогава Путя ще трябва да вади мумията от мавзолея на Червения площад...

Да не говорим по темата за наименованията и самоопределенията или защо съдържанието е по-важно от определението (наименованието или самонаименованието) - щото режимът в Кремъл и днес си е чисто фашистки по всички правила на определението за фашизъм!!!

АБСОЛЮТНО БЕЗСРАМИЕ!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Къпан Украинец си е чист Руснак или ако се вярва на Маранди - чист Българин ..... ма със сигурност не е Украйнец
                Българи са ( под наша администрация да го наречем ). Народ различен, но ние не врагове.

П.П. По-вярно е следната метафора, че къпан руснак си чист украинец, пардон Българин.

Чете ли линк, който ви пуснах за търговците "рус"? Договори и печат от Киев, па име рус/рьос - без произход?

Следващият път ме чети по-внимателно и няма да имаш тия недорузамения. Накратко до 10-11 век никой не знае тия к'ви са? Варяги ( шведи ), хазари ( евреи ) или българи ( киевчани ).

Още не знаят какви са матрьшките до ден днешен и затова къпят "на едро", че са едното, второ, трето и т.н.
                Last edited by marandi; 24.11.2014, 11:38.

Коментар

• marina-malina

http://l.facebook.com/l.php?u=http%3...=NAQFjOsZk&s=1

Last edited by BOBAN1; 24.11.2014, 11:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
                    Няма да се правя на неграмотна,само за да ми повярваш,че не съм българка.Всеки ден се поява някой,който не вярва.Кой те кара да четеш,написаното от мен?подминавай.

Никога не съм се правила на рускиня,аз съм украинка.
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Путин и другите крадльовци...

Putin’s Kleptocracy: Who Owns Russia?

http://www.economist.com/news/books-...nd_of_brothers

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                        Факьо, Факьоооо, пак си седнал да са прайш на рускинче, ама дращиш на български. Що тъй, бре?

Няма да се правя на неграмотна,само за да ми повярваш,че не съм българка.Всеки ден се поява някой,който не вярва.Кой те кара да четеш,написаното от мен?подминавай.

Никога не съм се правила на рускиня,аз съм украинка.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                          Ma той и Гитлер така разправяше, аслъ до 29.04.1945г. когато си пусна куршум в кухата кратуна...
                          Тя тезата на ПО простет, гейши и путкофили с рейтинг на Джудже е толкова щърбава и досадна, че не е истина.

За сравнение - КППС на СССР, когато пада от власт при "перестройката" има 96% рейтинг, каквото и да значи това в Монголия.
                          ----------------------------------------------------------------------

Както и да е, ето един приличен анализ на една мома, дето си е играла да прави, от който се разбират 2 неща:

1. Все още никой не може да каже кои са тия животни рус/рос и какви са? Некви анонимни миниатюрки дошли на битака около 10 век.

2. Роби, войни и търговия е било още преди 1000 години и нищо не се е променило досега. Смешно е двуличието понеже робите за търговия са били славяни, па днес килиферчат, че били загрижени за славяните като пазители и разни Пан-славянски доктрини се пишат. Смех ....!
                          ----------------------
                          ТЪРГОВЦИТЕ Rūs/Rhōs (СРЕДАТА НА VIII – 40-те ГОДИНИ НА ХІ ВЕК). ПРЕОРИЕНТИРАНЕТО ИМ ОТ ЕВРАЗИЯ КЪМ КОНСТАНТИНОПОЛ И ПРИНОСЪТ ИМ В РУСКО-ВИЗАНТИЙСКАТА ТЪРГОВИЯ . ЛИЛИЯНА СИМЕОНОВА

http://www.viaevrasia.com/bg/4-търго...нова.html
                          ----------------------
                          П.П. Малко е дългичко за четене, ама да не съм чул повече фростотии в стил Графуфф.

Смешно е, как Византия ги е третирала като пълни диваци още тогава. Толкоз за "великата" рушка история, некви пълни неизвестници за цивилизацията, мъкнещи славянски роби
                          Last edited by marandi; 24.11.2014, 05:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            Затова Лорда подкрепя путин, иска да купи цял квартал в Москва за джобни пари.
                            Че го гръмнат, Масква слезам не верит.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                              То и да са в долари, ако са в руска банка, кел файда, Путя пак ще им докопа паричките. Впрочем при кризата от 97ма един от ефектите беше свръхниски цени на имоти, защото продаваха панически за да емигрират. Да видим къде ще идат панелките в Масква.
                              Затова Лорда подкрепя путин, иска да купи цял квартал в Москва за джобни пари.
                              Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovеsie Разгледай мнение
                                Больше половины россиян беспокоятся насчет ослабления рубля к доллару, свидетельствует ноябрьский опрос Всероссийского центра изучения общественного мнения (ВЦИОМ).При этом обеспокоенность ростом доллара выражают 57 процентов опрошенных (42 процента в феврале). Опрос ВЦИОМ показывает, что подавляющее большинство опрошенных, делающих сбережения, хранят их в национальной валюте – 47 процентов, в долларах хранят лишь три процента, при этом нет вообще сбережений у 49 процентов опрошенных.

Голямо мазало ще стане с рублата. Аз симислех че хо-голям процент държат спестяванията си в долари. Но очевидно средния руснак е достатъчно тъп че да вярва на Путин. За сега. Като спре да му вярва и никакви резерви на РЦБ няма да спасят рублата от вертикално пропадане. Все повече това което се случва в Русия - чисто икономически - ми напомня за България 1996 г. Още са пролетта на 96 като настроения, но нищо чудно зимата да съвпадне
                                То и да са в долари, ако са в руска банка, кел файда, Путя пак ще им докопа паричките. Впрочем при кризата от 97ма един от ефектите беше свръхниски цени на имоти, защото продаваха панически за да емигрират. Да видим къде ще идат панелките в Масква.

Коментар

Working...
                                X