IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЙ клати държавата и с КАКВА цел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Бойко трябва да бъде поставен под особен надзор и да му се сложи намордник.Аз също се замислям за подобно нещо но е много важно кого ще сложат в листите.За стари муцуни куневици и зализани педераси няма да гласувам
    пешо,
    ножа е допрял до кокала. Писах им 5 писма на реформаторите да дръпнат назад кунева, че много отрицателна енергия събира....но даже тя е 25 пъти по политик и мъж от нарциса от банкя.

ясно е, че трябва да се прави компромис, но в никакъв случай не бива да допускаме коалиция Боко - Капута или Боко - Бсп.

тези дни се чудя барека от му отиде финансирането към кой ще се обърне за финансов гръб за есента...колкото и да го мисля всички следи водят към едни Б-та....

то и Янето много се пънеше но набързо стана проект на Боко в коалиция с марешки като капан за десни гласове.

в крайна сметка средната класа колкото и да сме малко трябва да мислим като десни...не като мутри-популисти.

поздрави
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      "България е фалирала ....МВФ да дойде и да даде 5 млрд лева за да спаси банките.....".
      Тези простотии ръсеше вашият футболист( баш тигър на Балканите...)
      Аз от футбол не разбирам...много...
      Не се сещам за по-голяма придобивка от тази "криза" от разобличаването на Тиквата. Явно някои неща назряват в обществото и чакат своя повод !
      Къде го чукаш, къде се пука . . .
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

"България е фалирала ....МВФ да дойде и да даде 5 млрд лева за да спаси банките.....".
        ами за тия неща е прав, веднага извадиха още 3.3 млрд.лв. ти от както са на власт, колко ли милиарда взеха в заем ????? доста станаха... после да не кажете, че Б.Б говорел,,,, ами той си е праав.... малоумници с червени глави...

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
          Да е жив и здрав!Не съм гласувал,само през последните 24(двадесет и четири години).На следващите избори със сигурност ще гласувам за някоя дясна формация,к"ви бяха там,Реформаторски блокове и тям подобни фантасмагории...Надявам се Боко да е в коалиция с ня"ква такава дясно ориентирана партия,която най-малко да му контролира глупостите ,които плещи по време на кризи,а такива със сигурност ще има....За три дни съм убедил поне още пет човека,да мислят и да гласуват ,като мен...Ще се пробвам да убедя и доста повече...Има време..
          Бойко трябва да бъде поставен под особен надзор и да му се сложи намордник.Аз също се замислям за подобно нещо но е много важно кого ще сложат в листите.За стари муцуни куневици и зализани педераси няма да гласувам

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            Боко да не е извадил от офшорките пари и да е участвал на аукциона за ДЦК...това е единственият начин по който би намалил ефекта на безумните си изказвания от последните 2- седмици.

кой му се връзва на тоя ?!
            Да е жив и здрав!Не съм гласувал,само през последните 24(двадесет и четири години).На следващите избори със сигурност ще гласувам за някоя дясна формация,к"ви бяха там,Реформаторски блокове и тям подобни фантасмагории...Надявам се Боко да е в коалиция с ня"ква такава дясно ориентирана партия,която най-малко да му контролира глупостите ,които плещи по време на кризи,а такива със сигурност ще има....За три дни съм убедил поне още пет човека,да мислят и да гласуват ,като мен...Ще се пробвам да убедя и доста повече...Има време..

Коментар

• Да благодирим на доктор Борисов спасителя на българската банкова система и избавител на българския народ от кризата.Благодарим ти Бацеееееееееее.Ти си гении какво щяхме да правим без тебеееееее

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Чиче,да не би и ти да искаш да ставаш треньор на националния по футбол!!!Много разбирачи отдалеко бре!!!

Коментар

• Тъпаци като борисоф и ко.се използват само и единствено БСП да не печели с 99.95%.

Разумни избиратели на герп би имало, ако поне една банка беше фалирала! Но дори и депозантите в КТБ ще си получат навреме парите до стотинка,но с нова по-ниска лихва съгласно решението на БНБ от вчера.
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Бахти лъжците.....
                    Щях да счупя телевизора като слушах мента какви ги бърше след простотиите на тиквата.....
                    добрев освен за кауни, за друго не го бива да приказва...
                    горановите череши са ясни....

Това са спасителите на банковата система в БГ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Божеееее.....
                    Боже.....
                    Чиче,да не би и ти да искаш да ставаш треньор на националния по футбол!!!Много разбирачи отдалеко бре!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                      Бойко Борисов: Аз спасих банковата криза

.................................
                      Борисов каза още, че той е спасил банките от криза и дни наред финансовите експерти на ГЕРБ като Менда Стоянова, Владислав Горанов, Делян Добрев са работили с БНБ

Този съвсем изперка !
                      Как няма един свестен политик в България?

Бахти лъжците.....
                      Щях да счупя телевизора като слушах мента какви ги бърше след простотиите на тиквата.....
                      добрев освен за кауни, за друго не го бива да приказва...
                      горановите череши са ясни....

Това са спасителите на банковата система в БГ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      Божеееее.....
                      Боже.....

Коментар

Борисов каза още, че той е спасил банките от криза и дни наред финансовите експерти на ГЕРБ като Менда Стоянова, Владислав Горанов, Делян Добрев са работили с БНБ

Този съвсем изперка !
                        Боко да не е извадил от офшорките пари и да е участвал на аукциона за ДЦК...това е единственият начин по който би намалил ефекта на безумните си изказвания от последните 2- седмици.

кой му се връзва на тоя ?!
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                          Седнете колежке, права сте донякъде, ще го изберат към 2млн..........., а колко няма да му търпят идиотиите можете ли да прогнозирате?
                          ахахха Та от кога има такова изискване,след като е прав за всичко????
                          Това са някакви пак лични извращения на някои гьон... това е..
                          Докато бсп ни хариза за 50 години напред за Русия с тези си 40 годишни проекти.... герб се съветваше за всичко с Брюксел, как мислиш до кога ще ви изтърпим..?????

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                            Седнете колежке, права сте донякъде, ще го изберат към 2млн..........., а колко няма да му търпят идиотиите можете ли да прогнозирате?
                            Лордов, какво си мериш - това 3,1/2, което си добавил в коментара ми, на цол прилича, не на оценка, ама ти си знаеш ...
                            Не бих могла такива прогнози да давам, "леля Ванга" може да е казала какво ке биде ...
                            Yeah

Коментар

Този съвсем изперка !
                              Ей първосигнален типаж, човека не лъже, като БСП, А ИНАЧЕ ИБРИКЧИИТЕ НА БСП ГИ ЗНАЕМ, ДО КЪДЕ НИ ДОКАРАХА..

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                                Мнение оценено на 3,1/2.Подготви се през октомври да видиш как два милиона """о, неразумни и юроди""" ще го изберат.

Коментар

Working...
                                X