Първоначално изпратено от OMG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КОЙ клати държавата и с КАКВА цел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеИ не само заради тях. Мен лично повече ме е яд на реформаторите...
Изглежда и те заработиха с опорни точки...
Бахти малоумниците....
- Има ли шанс да се възроди старата десница, като гледате тези над 6% за Реформаторския блок?
- Както се казва, Лазар не може да стане втори път. Освен в Библията.
- Постигнатото ли е границата за РБ?
- При Реформаторския блок наблюдаваме бурна имитация на дейност при фактическо бездействие. Той бе в рамките на грешката дали ще има евродепутат. Сега наличието на един евродепутат създава представа за активен живот. Според мен – активен задгробен живот.
ПП. Упорит слух се носи, че са отрязали Костов и не искат да им се бърка. Засега спазват приличие и някаква дискретност, но започват да губят контрол ...Last edited by OMG; 02.07.2014, 01:08.Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеПрав сте сър! Не може толкова просто доближаващо се до животно същество , да се олицетворява със синята идея, Едвин Сугарев, конституционалиста Михайлов и прочее...сини лиденри, като Ал Йорданов и Кирил Маречков дори......
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЗаради тия малоумници ще шетаме още дълго из пустинята!!!
Изглежда и те заработиха с опорни точки...
Бахти малоумниците....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМнение оценено с 6.Берти по лошо за България от доктор Борисов Спасителя няма.Ако в Плевен се кандидатира Зеленогорски ще гласуваме за него.Доктора требе се запре.Не може толко проЗд човек да управлява Родината ни.Не може.Ако имаме разум ще го спрем.Иначе ни чака коалиция турци + мутри.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеYou were a leader, n... But did anybody follow? - реплика от филма Any Given Sunday.
Не е важно кога аз съм го разкрил, а кога ще ми повярват другите - народна мъдрост
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепешо,
ножа е допрял до кокала. Писах им 5 писма на реформаторите да дръпнат назад кунева, че много отрицателна енергия събира....но даже тя е 25 пъти по политик и мъж от нарциса от банкя.
ясно е, че трябва да се прави компромис, но в никакъв случай не бива да допускаме коалиция Боко - Капута или Боко - Бсп.
тези дни се чудя барека от му отиде финансирането към кой ще се обърне за финансов гръб за есента...колкото и да го мисля всички следи водят към едни Б-та....
то и Янето много се пънеше но набързо стана проект на Боко в коалиция с марешки като капан за десни гласове.
в крайна сметка средната класа колкото и да сме малко трябва да мислим като десни...не като мутри-популисти.
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНаправо не мога да повярвам та чак сега ли го разкрихте!!!!!!!!!!!!!!!???????????????Аз си мислех че е разкрит когато каза аз ги фащам те ги пускат.Доктор Борисов Спасителя ......Баси мамата.
Не е важно кога аз съм го разкрил, а кога ще ми повярват другите - народна мъдростMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНе се сещам за по-голяма придобивка от тази "криза" от разобличаването на Тиквата. Явно някои неща назряват в обществото и чакат своя повод !
Къде го чукаш, къде се пука . . .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеПрав си !
Даже цц се явява сам на пресконференциите. Много е вероятно бб да стане почетен председател на партията и да играе сантасе, заключен с доган...
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНе се сещам за по-голяма придобивка от тази "криза" от разобличаването на Тиквата. Явно някои неща назряват в обществото и чакат своя повод !
Къде го чукаш, къде се пука . . .
Даже цц се явява сам на пресконференциите. Много е вероятно бб да стане почетен председател на партията и да играе сантасе, заключен с доган...
Коментар
-
Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнениеами за тия неща е прав, веднага извадиха още 3.3 млрд.лв. ти от както са на власт, колко ли милиарда взеха в заем ????? доста станаха... после да не кажете, че Б.Б говорел,,,, ами той си е праав.... малоумници с червени глави...Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеБоко да не е извадил от офшорките пари и да е участвал на аукциона за ДЦК...това е единственият начин по който би намалил ефекта на безумните си изказвания от последните 2- седмици.
кой му се връзва на тоя ?!
Доста хора са сигурни, че ако каже за нещо, че е зле или добре, то непременно е точно обратното.
Не малка част биха рискували, само за да не е на неговото.
Говорил е с инициаторите на патакламата, да ги убеди, че така или иначе се оказва че нямат шанс.
Той лично застъпва третата теза, но за мен това не е повод за гордост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнениеами за тия неща е прав, веднага извадиха още 3.3 млрд.лв. ти от както са на власт, колко ли милиарда взеха в заем ????? доста станаха... после да не кажете, че Б.Б говорел,,,, ами той си е праав.... малоумници с червени глави...
Коментар
Коментар