IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЙ клати държавата и с КАКВА цел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    Въпрос към доц. Иво Христов:

- Има ли шанс да се възроди старата десница, като гледате тези над 6% за Реформаторския блок?

- Както се казва, Лазар не може да стане втори път. Освен в Библията.

- Постигнатото ли е границата за РБ?

- При Реформаторския блок наблюдаваме бурна имитация на дейност при фактическо бездействие. Той бе в рамките на грешката дали ще има евродепутат. Сега наличието на един евродепутат създава представа за активен живот. Според мен – активен задгробен живот.

Важното в случая е доктор Борисов спасителя да бъде поставен под особен надзор.Или да прави коалиция с Доган или с комунистите което ще го ликвидира

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      И не само заради тях. Мен лично повече ме е яд на реформаторите...

Изглежда и те заработиха с опорни точки...

Бахти малоумниците....
      Въпрос към доц. Иво Христов:

- Има ли шанс да се възроди старата десница, като гледате тези над 6% за Реформаторския блок?

- Както се казва, Лазар не може да стане втори път. Освен в Библията.

- Постигнатото ли е границата за РБ?

- При Реформаторския блок наблюдаваме бурна имитация на дейност при фактическо бездействие. Той бе в рамките на грешката дали ще има евродепутат. Сега наличието на един евродепутат създава представа за активен живот. Според мен – активен задгробен живот.

ПП. Упорит слух се носи, че са отрязали Костов и не искат да им се бърка. Засега спазват приличие и някаква дискретност, но започват да губят контрол ...
      Last edited by OMG; 02.07.2014, 01:08.
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
        Прав сте сър! Не може толкова просто доближаващо се до животно същество , да се олицетворява със синята идея, Едвин Сугарев, конституционалиста Михайлов и прочее...сини лиденри, като Ал Йорданов и Кирил Маречков дори......
        Е те тия които си изброил и някой други ме отвращават.Да не забравяме че има и други.Но за Зеленогорски ще гласувам определено.Плевен потъна в разруха след него.Улици разбити боклуци а кмета от ГЕРБ го няма и не знае как така у тях има 400000 лева.........

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Заради тия малоумници ще шетаме още дълго из пустинята!!!
          И не само заради тях. Мен лично повече ме е яд на реформаторите...

Изглежда и те заработиха с опорни точки...

Бахти малоумниците....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Мнение оценено с 6.Берти по лошо за България от доктор Борисов Спасителя няма.Ако в Плевен се кандидатира Зеленогорски ще гласуваме за него.Доктора требе се запре.Не може толко проЗд човек да управлява Родината ни.Не може.Ако имаме разум ще го спрем.Иначе ни чака коалиция турци + мутри.....
            Прав сте сър! Не може толкова просто доближаващо се до животно същество , да се олицетворява със синята идея, Едвин Сугарев, конституционалиста Михайлов и прочее...сини лиденри, като Ал Йорданов и Кирил Маречков дори......

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
              You were a leader, n... But did anybody follow? - реплика от филма Any Given Sunday.

Не е важно кога аз съм го разкрил, а кога ще ми повярват другите - народна мъдрост
              Ми дано до изборите още много хора го разкрият доктор Борисов спасителя....Бах ти наглеца проЗд.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                пешо,
                ножа е допрял до кокала. Писах им 5 писма на реформаторите да дръпнат назад кунева, че много отрицателна енергия събира....но даже тя е 25 пъти по политик и мъж от нарциса от банкя.

ясно е, че трябва да се прави компромис, но в никакъв случай не бива да допускаме коалиция Боко - Капута или Боко - Бсп.

тези дни се чудя барека от му отиде финансирането към кой ще се обърне за финансов гръб за есента...колкото и да го мисля всички следи водят към едни Б-та....

то и Янето много се пънеше но набързо стана проект на Боко в коалиция с марешки като капан за десни гласове.

в крайна сметка средната класа колкото и да сме малко трябва да мислим като десни...не като мутри-популисти.

поздрави
                Берти по лошо за България от доктор Борисов Спасителя няма.Ако в Плевен се кандидатира Зеленогорски ще гласуваме за него.Доктора требе се запре.Не може толко проЗд човек да управлява Родината ни.Не може.Ако имаме разум ще го спрем.Иначе ни чака коалиция турци + мутри.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Направо не мога да повярвам та чак сега ли го разкрихте!!!!!!!!!!!!!!!???????????????Аз си мислех че е разкрит когато каза аз ги фащам те ги пускат.Доктор Борисов Спасителя ......Баси мамата.
                  You were a leader, n... But did anybody follow? - реплика от филма Any Given Sunday.

Не е важно кога аз съм го разкрил, а кога ще ми повярват другите - народна мъдрост
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Не се сещам за по-голяма придобивка от тази "криза" от разобличаването на Тиквата. Явно някои неща назряват в обществото и чакат своя повод !
                    Къде го чукаш, къде се пука . . .
                    Направо не мога да повярвам та чак сега ли го разкрихте!!!!!!!!!!!!!!!???????????????Аз си мислех че е разкрит когато каза аз ги фащам те ги пускат.Доктор Борисов Спасителя ......Баси мамата.

Коментар

• Ще ми липсва! А и оня милиционер е по-сухар, пък и тоя Маринов ....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Прав си !
                        Даже цц се явява сам на пресконференциите. Много е вероятно бб да стане почетен председател на партията и да играе сантасе, заключен с доган...
                        Да бе, иииии справедливост за всички Ми че к..

Коментар

Не се сещам за по-голяма придобивка от тази "криза" от разобличаването на Тиквата. Явно някои неща назряват в обществото и чакат своя повод !
                          Къде го чукаш, къде се пука . . .
                          Прав си !
                          Даже цц се явява сам на пресконференциите. Много е вероятно бб да стане почетен председател на партията и да играе сантасе, заключен с доган...

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
                            ами за тия неща е прав, веднага извадиха още 3.3 млрд.лв. ти от както са на власт, колко ли милиарда взеха в заем ????? доста станаха... после да не кажете, че Б.Б говорел,,,, ами той си е праав.... малоумници с червени глави...
                            Флаш, извини, не съм много вещ, но не съм чул тези дни МВФ да ни е давал заем. Поправи ме, ако бъркам!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                              Боко да не е извадил от офшорките пари и да е участвал на аукциона за ДЦК...това е единственият начин по който би намалил ефекта на безумните си изказвания от последните 2- седмици.

кой му се връзва на тоя ?!
                              Сещам се за още три начина, по които да е бил от помощ:
                              Доста хора са сигурни, че ако каже за нещо, че е зле или добре, то непременно е точно обратното.
                              Не малка част биха рискували, само за да не е на неговото.
                              Говорил е с инициаторите на патакламата, да ги убеди, че така или иначе се оказва че нямат шанс.
                              Той лично застъпва третата теза, но за мен това не е повод за гордост.

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
                                ами за тия неща е прав, веднага извадиха още 3.3 млрд.лв. ти от както са на власт, колко ли милиарда взеха в заем ????? доста станаха... после да не кажете, че Б.Б говорел,,,, ами той си е праав.... малоумници с червени глави...
                                Заради тия малоумници ще шетаме още дълго из пустинята!!!

Коментар

Working...
                                X