IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЙ клати държавата и с КАКВА цел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
    Не разбирам за какви лихви говориш, по-конкретно може ли? С цифри?
    Дали си пропуснал по-долу, че това общо нищоговорене на Боко, което явно стана заразно последните години, май ще го лекуват вече
    ха всички Вие отново станахте амнезици, а това е сигурен сигнал, какво се случва?
    От къде тръгна всичко от Провала на Тройната ламя и БСП и идването на ГЕРБ.
    Докато има БСП ще има ГЕРБ, тоест алтернативата извън Русия, явно.
    От Кой тръгна проблема в България от политиците ни от БСП И ДПС и разривът по между им, но те не бяха коалиция или когато им трябваше бяха коалиционни партии, но се видя ПРОДАЖНОСТТА НА БСП КЪМ РУСИЯ, ЮП ВЪПРЕКИ ЕС. Това е като Путин да ти завземе 80% от енергетиката и земята като Крим. Има достатъчно нови и евтини енергии. Ама за тия неща някои от вас сеща ли се след като вече се продал, примерно?

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
      Не знам коя христоматия си взел ама вземи да я прочетеш внимателно
      хм. я почни да изчисляваш тия разходи и ще видиш, нещо дето не го пише в христоматиите ти лични.

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
        ...Ами, тогава да изтеглят или емитират дълг още няколко милиарда и да спасят капиталовия си пазар и тия лихви, КОЙ ще ги плаща? Колко ли са вече на месец от нашите данъци?
        ...
        Не разбирам за какви лихви говориш, по-конкретно може ли? С цифри?
        Дали си пропуснал по-долу, че това общо нищоговорене на Боко, което явно стана заразно последните години, май ще го лекуват вече
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• FlashTrade

И Борисов е на Кремъл...
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice Разгледай мнение
            Какви опорни точки бе ... тука една голяма част от никовете с регистрации под 10 000 сме си съвсем автентични от бума на бфб и сме правели такива пари че троловете на който се плаща по 20 ст. пост изглеждате смешни... те с месеци ще заработват дори един тогаваше ден...

Имаме си глави на раменет разсъждаваме си...
            Не знам как си разсъждават от РБ, но ще е добре да им се подари една конституция да я назубрят преди да се правят на снесли яйцето, от което сме се излюпили всички. Вчерашната пресконференция визирам.

А Кунева не виждам за какво я лансират постоянно, освен за субсидията ...

Може Бочко да ви дразни, но има какво да се научи от него - следи внимателно нагласите между избирателите си и се ориентира добре.
            Yeah

Коментар

Ади ве, ти знаеш ли какво място заема функцията Правителствени разходи в изчислението на Брутен Вътрешен Продукт?
              И защо се следи от кредитните агенции примерно, отделните функции в този алгоритъм на БВП в всяка отделна страна?
              Не знам коя христоматия си взел ама вземи да я прочетеш внимателно

Коментар

Значи би ли гласувал за някой който е по-малко умен от теб самия ? и защо ?
                Ами само те се консултираха и координираха с Брюксел, за сега БСП ни закопа...

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
                  Пич, харченето на пари води по принцип до развитие на икономиката...
                  Важното е да не отидат предимно в корупционни схеми и частни и партийни каси.
                  Ади ве, ти знаеш ли какво място заема функцията Правителствени разходи в изчислението на Брутен Вътрешен Продукт?
                  И защо се следи от кредитните агенции примерно, отделните функции в този алгоритъм на БВП в всяка отделна страна?

Коментар

Ами то има ли значени Бойко колко е умен, след като всички останали са с мислене от 70-те и са супер малоумни... вижда се последните 69 години...
                    Гледат се действията...... ти знаеш ли Римляните колко пътища са построили в Рим за да е удобно за всичко.... И въобще някои неща въобще не ги мислите, нали.
                    Значи би ли гласувал за някой който е по-малко умен от теб самия ? и защо ?
                    Business as Usual

Коментар

Е аз да съм казал? Не съм.
                      Ами, тогава да изтеглят или емитират дълг още няколко милиарда и да спасят капиталовия си пазар и тия лихви, КОЙ ще ги плаща? Колко ли са вече на месец от нашите данъци?
                      Нямате грам развитие последните колко години не си взехте поука от 1997г.
                      Явно вие сте подковани и зомбирани типажи, активирани дистанционно, смях...

Пич, харченето на пари води по принцип до развитие на икономиката...
                      Важното е да не отидат предимно в корупционни схеми и частни и партийни каси.

Коментар

Какви опорни точки бе ... тука една голяма част от никовете с регистрации под 10 000 сме си съвсем автентични от бума на бфб и сме правели такива пари че троловете на който се плаща по 20 ст. пост изглеждате смешни... те с месеци ще заработват дори един тогаваше ден...

Да не виждаш бойко колко е "умен" по добре да си изтриеш ника от този форум...

на третата минута спастителя ... в събота сутрин
                        http://www.btv.bg/video/shows/shouto...06-2014-g.html
                        Ами то има ли значени Бойко колко е умен, след като всички останали са с мислене от 70-те и са супер малоумни... вижда се последните 69 години...
                        Гледат се действията...... ти знаеш ли Римляните колко пътища са построили в Рим за да е удобно за всичко.... И въобще някои неща въобще не ги мислите, нали.

Тия червени малоумници ни харизаха на Русия последните 26 години, като допуснаха държавните им монополи да си подкупват агенти тук.
                        Бананова Република ни на правиха Станишко и компания последните 10 години. Щели да строят ЮП въпреки нормите на ЕС. аххаах КОЙ БЯХТЕ ВИЕ? ПРОБЛЕМА Е ГОЛЯМ БСП ОТНОВО СЕ ПРОДАДЕ НА РУСИЯ И НИ ЗАБАТАЧИ СЕРИОЗНО... ДАЖЕ МОГА ДА ТИ ИЗЧИСЛЯ НА ДЕН КОЛКО МНОГО БАТАК СА ПРАВИЛИ И КОЛКО ГОДИНИ НАЗАД НИ ВРЪЩАТ.... ИСКАШ ЛИ???
                        Last edited by FlashTrade; 02.07.2014, 01:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                          Флаш, извини, не съм много вещ, но не съм чул тези дни МВФ да ни е давал заем. Поправи ме, ако бъркам!
                          Е аз да съм казал? Не съм.
                          Ами, тогава да изтеглят или емитират дълг още няколко милиарда и да спасят капиталовия си пазар и тия лихви, КОЙ ще ги плаща? Колко ли са вече на месец от нашите данъци?
                          Нямате грам развитие последните колко години не си взехте поука от 1997г.
                          Явно вие сте подковани и зомбирани типажи, активирани дистанционно, смях...

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                            Въпрос към доц. Иво Христов:

- Има ли шанс да се възроди старата десница, като гледате тези над 6% за Реформаторския блок?

- Както се казва, Лазар не може да стане втори път. Освен в Библията.

- Постигнатото ли е границата за РБ?

- При Реформаторския блок наблюдаваме бурна имитация на дейност при фактическо бездействие. Той бе в рамките на грешката дали ще има евродепутат. Сега наличието на един евродепутат създава представа за активен живот. Според мен – активен задгробен живот.

ПП. Упорит слух се носи, че са отрязали Костов и не искат да им се бърка. Засега спазват приличие и някаква дискретност, но започват да губят контрол ...
                            да отрежат кунева... видя се преференциалния вот колко е желана... много десни не я харесват...
                            Business as Usual

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              И не само заради тях. Мен лично повече ме е яд на реформаторите...

Изглежда и те заработиха с опорни точки...

Бахти малоумниците....

Да не виждаш бойко колко е "умен" по добре да си изтриеш ника от този форум...

на третата минута спастителя ... в събота сутрин
                              http://www.btv.bg/video/shows/shouto...06-2014-g.html
                              Business as Usual

Коментар

• Tъкмо спря да клати и вие пак на политика го обърнахте
                                Закриха ли я тая тема?
                                На мен всички, за които говорите са ми противни,
                                предпочитам OMG пред всички тия (само да не се окаже като на аватара
                                Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Working...
                                X