IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЙ клати държавата и с КАКВА цел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
    Не разбирам за какви лихви говориш, по-конкретно може ли? С цифри?
    Дали си пропуснал по-долу, че това общо нищоговорене на Боко, което явно стана заразно последните години, май ще го лекуват вече
    Ето на Виж само година по късно колко е прав, защо не си признаете до къде ни доведе БСП и не излезете на улицата, както всички останали да ги изгоним...>>>>>???

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Ти сега ли разбра бе Мамун?
      Че аз от кога разправям, че това е всеизвестния SoKoLoV.

И гледам един нов за тема "Политика" колега, как се опитва да убеждава с логически доводи най-известния герберски ....... Абсолютно безнадеждно занимание.
      Той просто не знае с кого си има работа.
      А бе модератора тука потребителите Ви от какво страдат от шизофрения или от комплекси сериозни и то??????? Ще ме осведомите ли????

Коментар

• Първоначално изпратено от coolice Разгледай мнение
        Значи би ли гласувал за някой който е по-малко умен от теб самия ? и защо ?
        Значи, не Ви познавам, поради което не си позволявам да Ви определям като трол или не-трол...

За протокола, аз съм тук и на БФБ от преди бума и не бих тръгнал напред с хвалбите, кой колко кинти е направил (като ваша милост) - сещаш се, всеки мое си пише, квото си иска, ходи провери, кой какво е направил...

Извинете, но от каква позиция, правите оценката, кой е по-умен, когато от едната страна на уравнението сте Вие?

Някак си ми е неприятна самооценката на средностатистическия реформатор за някакъв вид превъзходство...

Между другото, изпитвам панически страх от мисълта, че гладни реформатори като ято марокански скакалци, тепърва ще влизат във властта...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Ми сега се загледах
          Той се беше добре прикрил. Дори аз го забелязах чак на четвъртия постинг. Пък уж съм специЯлист.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Не разбирам за какви лихви говориш, по-конкретно може ли? С цифри?
            Дали си пропуснал по-долу, че това общо нищоговорене на Боко, което явно стана заразно последните години, май ще го лекуват вече
            МФ набра 1,23 млрд. лв. за гарантиране на банковата ликвидност
            Петмесечните облигации са със средна годишна доходност от 0,83%.

Колко ли прави това при тази лихва.. никак не са малко милионите...на година.. средно .. нали така, както и останалите въобще бюджетни буфери.
            Last edited by FlashTrade; 02.07.2014, 02:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Че аз от кога разправям, че това е всеизвестния SoKoKoL.
              Ми сега се загледах

Коментар

Упс грешка. Май си пилето
                Че аз от кога разправям, че това е всеизвестния SoKoLoV.

И гледам един нов за тема "Политика" колега, как се опитва да убеждава с логически доводи най-известния герберски ....... Абсолютно безнадеждно занимание.
                Той просто не знае с кого си има работа.
                Last edited by gigow; 02.07.2014, 02:02.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Вече съм на 100% сигурен. Професор Соколов

Коментар

Упс грешка. Май си пилето
                    А ти на сън ли сънуваш пилета? аххаха

Коментар

ще се съсредоточа в/у мача..
                      Ми то и в мача, подобно на мнозина български политици, се придвижват ту в ляво, ту в дясно ...
                      Yeah

Коментар

• Упс грешка. Май си пилето

Коментар

• Чунчо, ти ли си бре?

Коментар

Взе да ми бие на опорни точки, а и OMG не пише вече, ще се съсредоточа в/у мача..
                            Ами според теб има връзка между спирането на ЮП и последвалата банкова криза в страна с ВАЛУТЕН БОРД, където всеки издадени 2 лева приблизително има едно евро и то в неограничени количества... трябва да си много малоумен да тръгнеш да правиш такива кризи, но пък е още по тъпо да се приписват на Б.Б или вашите лични възгледи червени.......като петното действате, май, май..... аххаах ужас...

Коментар

• Взе да ми бие на опорни точки, а и OMG не пише вече, ще се съсредоточа в/у мача..
                              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                И Борисов е на Кремъл...
                                Е как ще е като му подари куче и после му отказа 40 годишен проект, На които само бетона трябвало да изсъхва 40 години... за да е напълно сигурно.. хахаахаха
                                Това е все едно да върне сега Крим на Украйна и да има евтин газ за целият развит свят, щото с тоя ми ти Путкин, света не се развива много.

Коментар

Working...
                                X