Първоначално изпратено от onakilev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КОЙ клати държавата и с КАКВА цел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТи сега ли разбра бе Мамун?
Че аз от кога разправям, че това е всеизвестния SoKoLoV.
И гледам един нов за тема "Политика" колега, как се опитва да убеждава с логически доводи най-известния герберски ....... Абсолютно безнадеждно занимание.
Той просто не знае с кого си има работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от coolice Разгледай мнениеЗначи би ли гласувал за някой който е по-малко умен от теб самия ? и защо ?
За протокола, аз съм тук и на БФБ от преди бума и не бих тръгнал напред с хвалбите, кой колко кинти е направил (като ваша милост) - сещаш се, всеки мое си пише, квото си иска, ходи провери, кой какво е направил...
Извинете, но от каква позиция, правите оценката, кой е по-умен, когато от едната страна на уравнението сте Вие?
Някак си ми е неприятна самооценката на средностатистическия реформатор за някакъв вид превъзходство...
Между другото, изпитвам панически страх от мисълта, че гладни реформатори като ято марокански скакалци, тепърва ще влизат във властта...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМи сега се загледахНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНе разбирам за какви лихви говориш, по-конкретно може ли? С цифри?
Дали си пропуснал по-долу, че това общо нищоговорене на Боко, което явно стана заразно последните години, май ще го лекуват вече
Петмесечните облигации са със средна годишна доходност от 0,83%.
Колко ли прави това при тази лихва.. никак не са малко милионите...на година.. средно .. нали така, както и останалите въобще бюджетни буфери.Last edited by FlashTrade; 02.07.2014, 02:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТи сега ли разбра бе Мамун?
Че аз от кога разправям, че това е всеизвестния SoKoKoL.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеУпс грешка. Май си пилето
Че аз от кога разправям, че това е всеизвестния SoKoLoV.
И гледам един нов за тема "Политика" колега, как се опитва да убеждава с логически доводи най-известния герберски ....... Абсолютно безнадеждно занимание.
Той просто не знае с кого си има работа.Last edited by gigow; 02.07.2014, 02:02.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеУпс грешка. Май си пилето
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеще се съсредоточа в/у мача..Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеВзе да ми бие на опорни точки, а и OMG не пише вече, ще се съсредоточа в/у мача..
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИ Борисов е на Кремъл...
Това е все едно да върне сега Крим на Украйна и да има евтин газ за целият развит свят, щото с тоя ми ти Путкин, света не се развива много.
Коментар
Коментар