IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КОЙ клати държавата и с КАКВА цел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бойко Борисов: Аз спасих банковата криза

.................................
    Борисов каза още, че той е спасил банките от криза и дни наред финансовите експерти на ГЕРБ като Менда Стоянова, Владислав Горанов, Делян Добрев са работили с БНБ

Този съвсем изперка !
    Как няма един свестен политик в България?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Бъркаш, идиотите в България са много над 2 милиона... Хубавото е, че поне 2 милиона от тях ще гласуват разумно...
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Бъркаш, идиотите в България са много над 2 милиона... Хубавото е, че поне 2 милиона от тях ще гласуват разумно...
        Кандитко па се обърка.Но все пак да благодарим на доктор Борисов спасителя на банковата система на България.Благодарим ти Божеее

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Нито има два милиона идиоти в България нито доктор Борисов спасителя на банковата система има пари да купи толко гласове

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            Подготви се през октомври да видиш как два милиона """о, неразумни и юроди""" ще го изберат.
            Нито има два милиона идиоти в България нито доктор Борисов спасителя на банковата система има пари да купи толко гласове

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Изобщо надали има разумен човек който да мисли,че тоз лумпен някога отново ще бъде "премиер"!
              Подготви се през октомври да видиш как два милиона """о, неразумни и юроди""" ще го изберат.
              Yeah

Коментар

• Спарти аз си признавам че нямам умствен капацитет да разбера доктор Борисов.Уникален.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Пеше,мани го Стамболов бе!!!Ние ще си вземем министър-председател я от Карлово,я от Калифорния!!!Може и от Карлуково!!!
                  Ако искате си вземете от Марс

Коментар

• Е те това можеше да се очаква - човекът дето клатеше държавата се обяви за неин спасител

Бойко Борисов: Аз спасих банковата криза

.................................
                    Борисов каза още, че той е спасил банките от криза и дни наред финансовите експерти на ГЕРБ като Менда Стоянова, Владислав Горанов, Делян Добрев са работили с БНБ
                    Аз не чух тия тримата тъпаци да вземат отношение по "банковата криза".Напротив - криха се като мишки в трици през цялото време!

Следващото изречение - граматически несвързано и несъгласувано- показва диагноза на човек чиято глава изобщо не го слуша:

„Аз спасих банковата криза с всичките си експерти и се надявам, ако е вярно, че е повдигнато срещу мен обвинение, че съм я подбуждал да реагира банковата система, да реагира Асоциацията на банките. Да кажат дали за тази една седмица тежка криза не са разчитали не само на експертна, а на цялата ми помощ. Включително главният прокурор да каже как се борих да не се получи срив в банковата система. Да каже дали е вярно това, което тези хора казват. Точно обратното, молехме им се да се умирят и да не се бият помежду си", отсече Борисов.........
                    Потвърждение за пълната борисова невменяемост е "признанието"(подчертаното):

Лидерът на политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов не мисли за коалиции и призова политици и избиратели за повече мъдрост на предстоящите парламентарни избори.
                    Изобщо надали има разумен човек който да мисли,че тоз лумпен някога отново ще бъде "премиер"!
                    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      Повече да не съм ви чул да клеветите чиляка!
                      Боже Боже защо така ни наказваш?Толкова ли сме грешни?Моля те смили се над нас озапти доктор Борисов

Коментар

• Е как КОЙ клати държавата ,как КОЙ. Тия от февруарските протести платените.
                        Дето цената на тока им била в повече, ами сега я вдигат пак ве, къде сте камилчета на ЧЕРВЕНИТЕ МАЛОУМНИЦИ и Доган...????

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                          Дясно мислещ и ляво мислещ в България за мен са най-абстрактните понятия...
                          а човек живял в социализъма с абстрактни понятия. хахахаха
                          Само черно и бяло за вас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Да, според мен точно тогава е редно да се говори за фондове.
                            Според мен пък точно тогава не е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                              ОК, мерси, иначе вече сам преценява дали в онази ситуация е редно да говорим за фондове и т.н.
                              Да, според мен точно тогава е редно да се говори за фондове.

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
                                Жека, това вече се случи, февруари миналата година, но къде беше ти тогава и защо сега го казваш? ТОГАВА ЗАРАДИ СПРЕНИ АЕЦ ПАДНА ГЕРБ, СЕГА ЗАРАДИ СПРЕНИ ЮП ПАДА ДОГАН И СТАНИШКО.... КОЙ ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ СПОРЕД ТЕБ? НЯМА КОИ ДРУГ. ТОВА Е.
                                Трябва да е дясно мислещ, щото левите ги виждаме колко са простовати и малоумни вече 20 и колко години.
                                Дясно мислещ и ляво мислещ в България за мен са най-абстрактните понятия...

Коментар

Working...
                                X