IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    ДПС мпс няма , спряха еврофондове - пари за крадене и клептоманите веднага се скараха - РЕЗИЛ МУ СЕ ВИКА СТАНА !
    спряха ли ги...идвай да звъннем на Васко божков имам му номера да вземеш с теб мазак цнц
    в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

    Коментар


    • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Упорит си и ще успееш да ги прекръстиш русофилите и тяхната любов към Русия ще ги накара да се защитят с европейското ново законодатество за третия пол.Ама не е много нормално да обичаш себе си ! Обаче в Европа казаха че било природа.
      Тя средновековната история е лесна и само се забавлявам с БГ матрьошките.

      В един друг форум като се бяхме подкарали с едно гърче Жорко, там да гледаш какво става, че от Антична история през траки до Средновековие.

      П.П. Та, пуснали са ви ги по всички форуми такива "патриотчета". Онова гърчето беше най-подковано и имаше моменти, когато ме затруднява като се подкараме през историческите извори, понеже византийските и те преправяни, че трябваше през западни и арабски да го боря..

      Ама, общата цел на всички подобни навлеци, дет' щъкат по форумите е, да изкарат, че БГ-ейците сте прости и затова е нормално да сте бедни.

      А, па те к'ви пичове били

      Демек - стар шарлатански трик на всеки, който е тръгнал да те обира/окраде - първата му работа е да те изкара, че сте фрости.

      Та и БГ матрьошките така - къпят по сценария, ама не знаят, че те на където са тръгнали - батко им Маранди може лекции да им води.
      Last edited by marandi; 08.06.2014, 17:10.

      Коментар


      • dddd

        ДПС мпс няма , спряха еврофондове - пари за крадене и клептоманите веднага се скараха - РЕЗИЛ МУ СЕ ВИКА СТАНА !
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • marandi

          Упорит си и ще успееш да ги прекръстиш русофилите и тяхната любов към Русия ще ги накара да се защитят с европейското ново законодатество за третия пол.Ама не е много нормално да обичаш себе си ! Обаче в Европа казаха че било природа.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Нямате ли усещане за една мащабна геополитическа катастрофа за Русия? Преди шест месеца тя контролираше Украйна чрез марионетното правителство на Янукович. В днешния момент контрола над Украйна е загубен, украинците намразиха руснаците за десетилетия. Окупацията на част от суверенна Украйна и вкарването на терористи в ичточните региони доведе до съзадаване на единен фронт срещу Русия. До скоро неща като окупация, на Мослдова и Грузия се прощаваха. Путин мина невидимата граница. Аналогията с поведението на Хитлер е много сходна. Простили са му когато е вкарал войски в демилитаризираната зона, когато е окупирал Австрия, когато е окупирал, Судетската област и в последствие цяла Чехия. Когато влезе в Полша всичко се промени. На този етап е спорно в кой момент катастрофата за Путин стана необратима. Веротно цивилизования свят щеше да се примири с Крим,но внасянето на терористи в източна Украйна създаде непримирима коалиция срещу Путин. Никога до момента запада не е бил толкова обединен да отблусне чужда агресия.
            Имаме ситуация в която Русия на Путин е в пълна дипломатическа изолация. Освен Северна Корея и Сирия никой друг не е признал анексията на Крим. Руската икономика се задъхва, още преди санкциите да са започнали да дават резултат. За да се спаси от изолацията Путин дава Сибир на концесия на китайците. Това е фундаметална промяна в руската политика. До този момент най-големия ужас за руснаците е бил това Китай да вземе Сибир. Безисходицата на Путин е толкова голяма, че започва съвместна експлоатация на територията. Това е първата стъпка към дългосрочното предаване на територията на Китай.
            Само до преди година САЩ бяха се отдали на излоационизъм и изобщо не ги интересуваше какво става в периферията на Европа или в азиатска Русия. От три месеца насам започнаха да изграждат непробиваем железен обръч около тях, който бавно и системно ще ги задуши. Вече имаме първите резултати. Руското марионетно правителство на Орешарски падна. Възможно е създаденото от КГБ ДПС да е преминало на страната на запада. Изтърването на контрола върху ДПС би било пагубно за руското влияние в България. Определено се очертават интересни времена.
            Еи пак си пил пообед , верно неделя е ама все пак оставяи тази работа за вечерта
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

            Коментар


            • marandi

              Цяла Русия е с древнобългарски произход, руснаците са древни българи а не украинците само ! Турците в европейската част на Турция също са българи, Османската империя доста българи, Какво робство ? Станали мюсюлмани.
              D.Y.F-091066

              Коментар


              • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Понеже гледам спорите с Marandi, на тема история, да ви кажа и аз как стоят нещата. Естетвено, че има връзки между България и Русия. За съжаление на русофилите те са от съвсем друг характер. България и Русия не са славянски нации. Ние сме основно траки и в малко по-малка степен българи. Това е генетично изследване по У хромозомата, която се предава от баща на син. Славянското в нашата кръв идва чак на трето място и е по-малко от колкото при гърците. Така погледнато гърците са повече славяни отколкото българите. Това е носпорим факт. Руснаците на са славяни. Те са основно фински племена със силен примес на татарско влияние. Това е нормално, като се има предвид татарското иго за около 300 години.
                Нека стигнем до връзките. Когато България пада под турско, елита на българската нация бяга с книгите и културата си в изостанала Русия. Те приемат от нас, азбука, писменост и култура. Напълно естествено е, когато едно финско племе приеме българската книжовност да има някакви видоизменения съобразно местните условия. След това в продъжение на 400 години двата народа и култури се развиват поотделно без никакви контакти. Това води до съществените различията във времето. Правилната трактовка е, че не Русия ни е дала култура а ние сме им дали. Поради чисто географски причини са имали възможността да създадат една империя, но това е врфеменно явление. Русия остана последната мултинационална имерия в света. Невъзможно е да оцелее в този си формат. Първо изчезна Османската, после Австро-унгария, после колониалната система. Те са последната отломка от 19 век оцеляла до днес.
                Основата на имерската пропаганда е панславизма и православието. Това е истински парадокс, как генетично неславянска държава иска да обедини под свой контрол в мултинационална империя всички славяни. Отделно като си присвояват и правиславието се опитват да поставят под контрол и православните. Реално погледнато единственото място където има дублиране на славянство и православие е Сърбия. Схемата с православието също е странна защото България е приела много преди всички останали християнството чрез Византия. По този начин се оказва, че цялата пропагандна система на която се основава руската мултинационална империя е дълбоко неистинна и на моменти открито фалшифицирана с цел да се държат определени народи в подчинение.
                като сме паднали под турско робство не сме имали окончанието -ов на фамилните си имена,кога сме го прибодили,спреди осводождението е било ,но кога точно и ЗАЩО
                в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  И аз много се смея като чета твоите. Прочитам само първото изречение и нататък е ясно...
                  http://www.youtube.com/watch?v=2vWfGtq6f8o&feature=kp
                  Някой си А. В. Галанин ги пише тия неща, бре Форка от типа:

                  БЪЛГАРСКИЯТ ПРОИЗХОД НА КИЕВСКА РУС

                  Доста популярен историк в Русия - писал феноменални глупости от типа, че руснаците били кимерийци.
                  ------------------------------------------------

                  Обади се на блядовете да ти спуснат друга "опорна" точка - демек Крим и Украйна не са руски

                  Мислиш ли, че ще се хабя аз да ти пиша на теб нещо като виждам, че от сутрин до вечер си петолъчката на Кремъл кацнал

                  Коментар


                  • Понеже гледам спорите с Marandi, на тема история, да ви кажа и аз как стоят нещата. Естетвено, че има връзки между България и Русия. За съжаление на русофилите те са от съвсем друг характер. България и Русия не са славянски нации. Ние сме основно траки и в малко по-малка степен българи. Това е генетично изследване по У хромозомата, която се предава от баща на син. Славянското в нашата кръв идва чак на трето място и е по-малко от колкото при гърците. Така погледнато гърците са повече славяни отколкото българите. Това е носпорим факт. Руснаците на са славяни. Те са основно фински племена със силен примес на татарско влияние. Това е нормално, като се има предвид татарското иго за около 300 години.
                    Нека стигнем до връзките. Когато България пада под турско, елита на българската нация бяга с книгите и културата си в изостанала Русия. Те приемат от нас, азбука, писменост и култура. Напълно естествено е, когато едно финско племе приеме българската книжовност да има някакви видоизменения съобразно местните условия. След това в продъжение на 400 години двата народа и култури се развиват поотделно без никакви контакти. Това води до съществените различията във времето. Правилната трактовка е, че не Русия ни е дала култура а ние сме им дали. Поради чисто географски причини са имали възможността да създадат една империя, но това е врфеменно явление. Русия остана последната мултинационална имерия в света. Невъзможно е да оцелее в този си формат. Първо изчезна Османската, после Австро-унгария, после колониалната система. Те са последната отломка от 19 век оцеляла до днес.
                    Основата на имерската пропаганда е панславизма и православието. Това е истински парадокс, как генетично неславянска държава иска да обедини под свой контрол в мултинационална империя всички славяни. Отделно като си присвояват и правиславието се опитват да поставят под контрол и православните. Реално погледнато единственото място където има дублиране на славянство и православие е Сърбия. Схемата с православието също е странна защото България е приела много преди всички останали християнството чрез Византия. По този начин се оказва, че цялата пропагандна система на която се основава руската мултинационална империя е дълбоко неистинна и на моменти открито фалшифицирана с цел да се държат определени народи в подчинение.

                    Коментар


                    • Нямате ли усещане за една мащабна геополитическа катастрофа за Русия? Преди шест месеца тя контролираше Украйна чрез марионетното правителство на Янукович. В днешния момент контрола над Украйна е загубен, украинците намразиха руснаците за десетилетия. Окупацията на част от суверенна Украйна и вкарването на терористи в ичточните региони доведе до съзадаване на единен фронт срещу Русия. До скоро неща като окупация, на Мослдова и Грузия се прощаваха. Путин мина невидимата граница. Аналогията с поведението на Хитлер е много сходна. Простили са му когато е вкарал войски в демилитаризираната зона, когато е окупирал Австрия, когато е окупирал, Судетската област и в последствие цяла Чехия. Когато влезе в Полша всичко се промени. На този етап е спорно в кой момент катастрофата за Путин стана необратима. Веротно цивилизования свят щеше да се примири с Крим,но внасянето на терористи в източна Украйна създаде непримирима коалиция срещу Путин. Никога до момента запада не е бил толкова обединен да отблусне чужда агресия.
                      Имаме ситуация в която Русия на Путин е в пълна дипломатическа изолация. Освен Северна Корея и Сирия никой друг не е признал анексията на Крим. Руската икономика се задъхва, още преди санкциите да са започнали да дават резултат. За да се спаси от изолацията Путин дава Сибир на концесия на китайците. Това е фундаметална промяна в руската политика. До този момент най-големия ужас за руснаците е бил това Китай да вземе Сибир. Безисходицата на Путин е толкова голяма, че започва съвместна експлоатация на територията. Това е първата стъпка към дългосрочното предаване на територията на Китай.
                      Само до преди година САЩ бяха се отдали на излоационизъм и изобщо не ги интересуваше какво става в периферията на Европа или в азиатска Русия. От три месеца насам започнаха да изграждат непробиваем железен обръч около тях, който бавно и системно ще ги задуши. Вече имаме първите резултати. Руското марионетно правителство на Орешарски падна. Възможно е създаденото от КГБ ДПС да е преминало на страната на запада. Изтърването на контрола върху ДПС би било пагубно за руското влияние в България. Определено се очертават интересни времена.

                      Коментар


                      • Демонстрантите на киевския площад Независимост поискаха разпускане на Върховната Рада
                        8 Юни 2014 | 15:26 | Агенция "Фокус"

                        Киев. Демонстрантите на киевския площад Независимост поискаха разпускане на Върховната Рада , както и бойкот на руските стоки, съобщава Укринформ.
                        По време на неделното „вече” ( „народно събрание”) участниците в митинга скандираха срещу Върховната Рада(парламент) на Украйна и понижаване на изборната бариера, която партиите трябва да преминат за влизане в парламента от 5% на 3%.
                        Активистът Александър Ярощук призова за бойкот на руските стоки и разследване на дейността на руските компании в Украйна.
                        „Искаме от ръководството на държавата и прокуратурата да разследват дейността на руските компании в Украйна, да обявят техните ръководства за „персони нон грата”, да ги привлекат към отговорност за финансиране на терористична дейност, да национализират техните активи”, заяви Ярощук.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Чаткаш ли защо само се хиля като ви прочета глупостите?
                          И аз много се смея като чета твоите. Прочитам само първото изречение и нататък е ясно...
                          http://www.youtube.com/watch?v=2vWfGtq6f8o&feature=kp
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Остави това. По-добре кажи, кой зеленчук съдържа 98% вода?
                            Форка, краставицата е ясна, ама за Джуджето май, а?
                            -------------------------

                            Запей сега за Православието и руския език и славянството? Запей

                            Чаткаш ли защо само се хиля като ви прочета глупостите?

                            П.П. Затова ви казах, че конфликтите в Украйна ще спрат като си признаят, че са българчета и си сменят името на Държавата на България, както си е било.

                            Тогава да видим Шуткин ( от Москва ) дали ще посмее да нападне БГ Империя, че ще му се стъжни

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Ей, тук да си четете как се съчиняват басни по История на СССР.
                              Остави това. По-добре кажи, кой зеленчук съдържа 98% вода?
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

                              Коментар


                              • Ей, тук да си четете как се съчиняват басни по История на СССР.

                                --------------------------------------------------------

                                БЪЛГАРСКИЯТ ПРОИЗХОД НА КИЕВСКА РУС

                                http://rasper-bg.com/?p=754

                                Цитат:

                                През 9 век Източна България се разделила на Киевска България с център в Киев, която била наречена Урус-Рус, Киевска Рус, и Волжска България, която се наричала Ак Булгар, с центрове градовете Болгар, Буляр и Казан. През 10 век Волжска България приела исляма и всички символи от езичеството били забранени.

                                Днешната Украйна, бившият български Кара-Саклан, влизала в границите на държавата Идел, поне до 3 век от н.е. След разпадането на “Черна България” в средата на 9 век българският цар Хабдула Джилки получил Волжска България, а неговият по-малък брат Лачин – нейната западна част (Украинска България), която получила името на българския цар от началото на 9 век Урус Айдар – “Рус” или “Киевска Рус”.
                                ----------------------------------------------

                                В началото на 12 век великият княз Владимир Мономах разгромил българската култура в Киевска Рус заради желанието си да ориентира държавата към християнството на Запада; той се опитал да премахне тризъбеца от герба на Киевска Рус. Владимир Мономах не само забранил българския тризъбец, но и подправил руските летописи. По негова заповед монасите летописци превърнали Лачин в “Рюрик”, а сина на Лачин – Угер, в “Игор”, но в други източници от това
                                -----------------------------------------------

                                Ей, така се съчинява История и родните БГ матрьошки не спират да говорят за разни славяни, Рюрик и варяги, от къде произхождала Русия.

                                Демек - от Киевска Рус - което е Черна България, разделила се на две части между 2 сина.

                                Българчета от Своге и те - матрьошките подправили имената, че да четем басни в наши дни
                                Last edited by marandi; 08.06.2014, 15:21.

                                Коментар

                                Working...
                                X