Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЩо не вземете да си направите една тема аз обичам САЩ и силно мразя Русия и там да се изявявате.
Ама Дядо Мраз не съществува, както и Дядо Коледа.
Доларът ще струва един долар, колкото и да се опитвате да го погребвате.
Тези приказки за загниващия капитализъм, лошата Америка и набалончения долар ги слушам от поне има няма 30 години.
Познай какво се е случило - Варшавския договор и СИВ се разпадна. СССР - то и то се разпадна.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЩо не вземете да си направите една тема аз обичам САЩ и силно мразя Русия и там да се изявявате.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеАма добре го правят
На Западна Европа им харесва.
А питай в Източна Европа и особено пък съседите на Русия как я обичат.
Само няколко платени рубладжии има дето повтарят мантратата на Путин - "САЩ е лош и е закопава Европа. Ние сме освободителите на Европа".
Има 2 партии в България директно спонсорирани от Москва, едната даже вече не се крие.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеФорка сега мача е ще даде ли Газпром газ за да вземе Шеврон или Ексон Мобил газопреносната мрежа на Украйна.Тогава Южен поток е ненужен
Познай, чии ще са скоро украинските тръби ?Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТова че ти не знаеш не значи че не съществува,Американците яко са захапали Западна Европа и са я превърнали в колония.
На Западна Европа им харесва.
А питай в Източна Европа и особено пък съседите на Русия как я обичат.
Само няколко платени рубладжии има дето повтарят мантратата на Путин - "САЩ е лош и е закопава Европа. Ние сме освободителите на Европа".
Има 2 партии в България директно спонсорирани от Москва, едната даже вече не се крие.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРублата спирка няма... Руската ЦБ трябва да свали лихвения %, защото иначе целия свят ще си обърне доларите и еврата в рубли!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеЩото пък руснаците са си тръгвали.
Избиха цвета на нацията и назначиха верни свои хора и правителства в цяла Източна Европа. Не знам американците да са убивали някой или да са назначавали техни правителства.
Да ти напомням ли как едни чехи се опитаха да се отделят и им пратиха танкове. А Де Гол като изкара Франция от НАТО - нямам спомени някой да му е пращал танкове.
И последно да все пак Западна Германия се обедини с Източна, а не обратно. Правят се БВМ, Мерцедес, Фолцваген, Порше, Ауди, а не Вартбург и Трабанче.
Това че ти не знаеш не значи че не съществува,Американците яко са захапали Западна Европа и са я превърнали в колония.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТрейдърко американците дойдоха в Европа преди 70г уж да я освобождават ама забравиха да си отидат след освобождението и вече 70г си навират мръсните мутри навсякъде
Избиха цвета на нацията и назначиха верни свои хора и правителства в цяла Източна Европа. Не знам американците да са убивали някой или да са назначавали техни правителства.
Да ти напомням ли как едни чехи се опитаха да се отделят и им пратиха танкове. А Де Гол като изкара Франция от НАТО - нямам спомени някой да му е пращал танкове.
И последно да все пак Западна Германия се обедини с Източна, а не обратно. Правят се БВМ, Мерцедес, Фолцваген, Порше, Ауди, а не Вартбург и Трабанче.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПутин всъщно се отбранява, ако разположат ракети на границата му те ще елиминират опасността от балистичните ракети с които разполага. След това знаеш ли какво ще стане - ще пуснат Китай да разфасова Русия и той ще го направи.
Много е деликатна ситуацията.
В същото време той дава пример с анексиране на чужда територия, китайците дори казват че така трябва да се прави и му намекнаха за Сибир.Ситуацията е зловеща отвсякъде.
В същото време те имат възможността да елиминират и сега ракетите му от космоса, но свалят пътнически самолети.Мисля че това което има да става вече е станало.Т.е. никой не може да го промени.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеМного смело заклинание. Както се казва ха дано ама надали.
След 14 поредни месеца на интервенции да спаси рублата, през месец май руската централна банка е за първи път нетен купувач на долари. При това сумата е смешно малка 1,1 милиарда долара. Това е нищо на фона на сумата изхарчена за спасяване на рублата през март месец. Сега са купили 1 милиард а тогава са изхарчили 22.
По-добре говори за пропаганда и не навлизай в икономика. Там ти е слабо място. Да изхарчиш от нова година до сега 37,6 милиарда долара да си крепиш валутата и да твърдиш как целия свят се избива да я купува е или висша наглост или тотална неграмотност.
http://cbr.ru/eng/hd_base/default.as...&sid=ITM_40998
поне чети троловете...
Били продали 50 милиарда долара...
Би трябвало ,да са купили 14 милиарда при бума....ако сега са 37 милиарда ...
А петрола и газта скоро ще бъдат с руПли и юани... да знаеш....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРублата спирка няма... Руската ЦБ трябва да свали лихвения %, защото иначе целия свят ще си обърне доларите и еврата в рубли!
След 14 поредни месеца на интервенции да спаси рублата, през месец май руската централна банка е за първи път нетен купувач на долари. При това сумата е смешно малка 1,1 милиарда долара. Това е нищо на фона на сумата изхарчена за спасяване на рублата през март месец. Сега са купили 1 милиард а тогава са изхарчили 22.
По-добре говори за пропаганда и не навлизай в икономика. Там ти е слабо място. Да изхарчиш от нова година до сега 37,6 милиарда долара да си крепиш валутата и да твърдиш как целия свят се избива да я купува е или висша наглост или тотална неграмотност.
http://cbr.ru/eng/hd_base/default.as...&sid=ITM_40998
Коментар
� -
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНяма обединена нация, има нации които имат алтернатива и се управляват при наличие на такава и тя служи за коректив поне на управляващите. Другото е управление на сляпо, екшън някакав и завършва с катастрофа.
В случая става въпрос за див национализъм, етническа чистота и винаги свършва зле !
Мирът е съзидателен, войната руши и не изгражда.
Това което искам да кажа е че когато има обединителни цели за нацията (народа), всичко се изтърпява и приема. За пример България - няма идея за развитие, нищо. И за това 25 г. само леш. Пепел върху пепел и продължава.
Същественото в украинската ситуация е че според мен, самият руски народ би приел икономически санкции (ако това е възможно) и други мероприятия срещу русия. Точно поради тази причина Путин може да си позволи да отстоява своята позиция - народа е зад него и няма цветни революции. Той отстоява интересите на собствения си народ и държава.
Според мен и интелигентно го прави. Без жертви, без катаклизми. Бомбите и ракетите ги оставя на "демократите" от западния свят.
В момента и аз се чудя защо е заел такава "тиха" позиция. Според мен поради както казах интелигентните си ходове, тихо и кротко изпраща въоръжение?, хора?, и т.н.? да се бие в Дон и Луг., най-вече знаейки, че отсрещната страна не е Украйна, украйнската армия и легитимна власт и въоръжени сили, а избеснели пубертети (да се чудиш при вида на украйнките, как не отпушват страстите с тях, а с автомат в ръка).
Очаквам да чуя твоето виждане.
Коментар
�
Коментар