Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (4) презареждане
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАко Европа иска да има евтина газ, без да бъде рекетирана от пияните хохли, то трябва да плюе на американските интереси и да построи Южен поток.
Някои от европейците го разбират.
"Газпром" и OMV подписаха споразумение за австрийската част на "Южен поток"
Коментар
-
Първоначално изпратено от robert Разгледай мнениеКонец украино-европейскому газовому шантажу??????
Индийские власти готовы начать переговоры с Москвой о продлении газопровода, который Россия планирует построить в Китай, до своей границы.
Ако Европа иска да има евтина газ, без да бъде рекетирана от пияните хохли, то трябва да плюе на американските интереси и да построи Южен поток.
Някои от европейците го разбират.
"Газпром" и OMV подписаха споразумение за австрийската част на "Южен поток"Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Шедьовър:
Защо проекта "НовоРусия" се превърна в капан за Русия
http://inforesist.org/pautina-dlya-p...u-dlya-rossii/
...
"Вместо «блицкрига» Путин выбрал для завоевания Украины стратегию «паутины» – долгоиграющую, постепенную многоходовку Крым – Донбасс – весь Юго-Восток – Киев. Многоходовка – это действительно возможность снизить риски, уменьшив размер ставок в игре. Но она имеет и обратную сторону: чем больше ходов, тем больше уязвимостей и тем выше шанс проиграть. С Путиным это случилось уже на втором ходу.
Камнем, о которой споткнулось «триумфальное шествие» Кремля, стало поведение населения Юго-Востока. Если проанализировать ход развития событий, то легко прийти к выводу: в Москве предполагали, что в юго-восточных областях Украины все будет происходить как в Крыму, а то и быстрее — вдохновленные примером Крыма местные жители сметут «власть хунты» и стройными рядами двинутся навстречу своему светлому будущему в РФ. Складывается впечатление, что российское руководство стало жертвой собственной пропаганды, поверив в собственный же миф о том, что весь Юго-Восток 23 года живет под бандеровским гнетом и до сих пор не освободился только потому, что Россия не удосужилась протянуть ему вооруженную руку помощи. Однако реальность оказалась иной. Сценарий удалось воплотить лишь на Донбассе, и то со скрипом: единодушной поддержки и желания брать винтовку и идти воевать жители Донбасса не проявили, скорее наоборот – многие сейчас мечтают только о том, чтобы военные действия поскорее закончились."
Коментар
-
Конец украино-европейскому газовому шантажу??????
Индийские власти готовы начать переговоры с Москвой о продлении газопровода, который Россия планирует построить в Китай, до своей границы.
В случае осуществления подобного проекта, этот газопровод станет одним из самых длинных в мире, передает Financial Express.
Индийская делегация в ходе следующего саммита БРИК, назначенного на июль намерена вынести вопрос о продлении нового газопровода на повестку дня.
Во время проведения Мирового нефтяного конгресса, который состоялся в Москве на минувшей неделе, министр нефти и газа Индии Дхармендра Прадхан уже обсудил перспективу продления газопровода со своим российским коллегой Александром Новаком.
???????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеБате Пешо прогнози не извърта.Бате Пешо си има собствено мнение.И то е че БГ империя няма да има освен в главата на някой болен човек.България ще се оправи но богата никога няма да бъде нито голяма.
цъкай в гугъл първа българска империя да видим какво ще ти изпише.
П.П. Аз не пиша в гугъл по обясними причини, но нивото им се вдигна.
Ще имаш източници, историци и т.н. - разправяй се с тях - не с мен, понеже си тариката от село Плевен и БГ империя нямало
Украйна ще ви падне последна и ви казах защо - като България. Процес отвън - не отвътре по видими причини.
В Русия в момента ви живеят около 50 милки българи и имаш още 10 в останалия свят пръснати като Факи и Барби, дет' си ги обичам - демек трудно ще ти бъде да обориш - това, което твърдиш, освен ако не си руска подлага от БКП?Last edited by marandi; 24.06.2014, 08:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТам ще е трудно, макар че заработват момчетата и ги разбирам. И аз доста бачкам - не такъв вид труд, а съвсем друг, но ги разбирам
П.П. Обърни внимание как бат' Пешо ми извъртя прогнозата за Щатите - все едно не съм я писал аз, а той.
Аз говоря - за децентрализация "риск" - тоест ще се отцепят Щати ( Калифорния ) ще е първа.
Той търчи тук с "точилката", че Щатите ще изчезнели - т'ва съм бил писАл, което не е вярно
Съвсем друго съм писалм, че ще се случи и в частност Калифорния.
Пропагандата е голяма работа - хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеРазбирам ти интимната мисъл - ама, ако владееш някакви езици поне си чукни в гугъл - фърст булгериан емпайяр.
Нямам представа защо ви пише така? Защото Русото е пиян може би?
П.П. Тук, ако пиша, че Русия е империя и Обонго е маймуна ще ме държат на "хранителнилката".
Ама, проблем става като ви го забия в прав текст, че БГ е империя
Излизат ми веднага поне 100 ник-а да ми обясняват, че сте фрости ....
Коментар
-
БГ армията ви е ЦСКА в момента.
----------------------------
Една камара титли от цял свят - не от футбол, а като клуб и в момента е в агония вече 20 години.
-----------------------------------
Видно е, че БГ империя не искате да имате БГ армия.
Русото обаче мисли друго за нещата и ще ви го променя.
Шапката го приемам като досадна грешка на "системата" в момента, съвсем светски.
------------------------------------------
Аз бях побеснял, че Сърбия, Гърция, Турция и Румъния щели да ни бият от глупостите на офицерите.
Защото цял ден се бяхме хванали за гушите и им викам няма да ни "бият" - Историята не помни такъв случай - па те се отписали вече да ги плющя.
Те това са ви офицерите в Армията в момента - Шапката. Наведен със събути гащи в стойка за онождане ( към Русия ).
----------------------------------------------------
Русото е малко по друг чешит - и БГ империя няма да паднете - даже ви чака възход и то скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТе говорят глупости ако са на ракия и са гледали много футбол. Армията е така координирана че нападателната и мощ е много ниска, а отбранителната е в десетки пъти по висока при определени обстоятелства реално. Това е по стандарт и всеки в нея може и знае това което трябва да знае за да изпълнява дадени задачи.
Възможностите им да вземат нещо силово са колкото на футболните фенове да играят футбол.
бройкат ви Шапките - аз не коментирам дали ми харесва или не - понеже съм пряк участник и имам много приятели оттам.
Питал съм ги човешки, а имам авторитет, въпреки че съм редник - Кому е нужно това - не всичко е война, за да слушам глупости, че за 3 часа ни газят.
В Украйна в момента става точно това - военизирано положение, което имах честта да предотвратя някога да не се случи тук.
Няма да имате военно положение като там - казах. И бачкам, а че са тъпи е ясно.
Питай Шапката тъп ли е да видим какво ще ти каже?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ФакушкaС кой да се обединиме? С шапкаря и с подобни имбецили?
Не благодаря.
П.П. Обърни внимание как бат' Пешо ми извъртя прогнозата за Щатите - все едно не съм я писал аз, а той.
Аз говоря - за децентрализация "риск" - тоест ще се отцепят Щати ( Калифорния ) ще е първа.
Той търчи тук с "точилката", че Щатите ще изчезнели - т'ва съм бил писАл, което не е вярно
Съвсем друго съм писалм, че ще се случи и в частност Калифорния.
Пропагандата е голяма работа - хихиLast edited by marandi; 24.06.2014, 06:38.
Коментар
-
marandi
Те говорят глупости ако са на ракия и са гледали много футбол. Армията е така координирана че нападателната и мощ е много ниска, а отбранителната е в десетки пъти по висока при определени обстоятелства реално. Това е по стандарт и всеки в нея може и знае това което трябва да знае за да изпълнява дадени задачи.
Възможностите им да вземат нещо силово са колкото на футболните фенове да играят футбол.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
П.П. Може би стратегията ми да ви обеденя всички от чужбина ще сработи, но още се бавя по единия проект.
Много трудно се пише в лек фентъзи стил
---------------------
Та, шапките съм ги виждал - за 3 часа могат да ви превземат като съм ги слушал, и те се чудят после какво да ви правят. Толкова им е тайминг ( реален ) и всичко пада долу - слушал съм ги. Понеже аз рядко пиша, а повече чета.
Гледайте Украйна - да предвидите какво ще се случи тук, макар че аз едва ли ще го позволя
Нищо, че тема е изпаднала в "броячи" на трупове - тия неща са поправими.
-------------------------------
Ако си ми чел прогноза за БГ накрая завършвам, че няма да имате военно положение в БГ.Last edited by marandi; 24.06.2014, 06:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandiФаки,
водил съм разговор с нашите Шапки и викат ще ни бият.
Визираха - ако БГ влезем във война в момента - Сърбия, Румъния, Гърция, Турция - викат всички ще ни отупат, понеже аз бях много побеснял тогава.
И викам как така ще стане? Викат ще ни бият в момента - след години не се знае, ама сега - да.
http://www.globalfirepower.com/
Всички комшии са по-яки от нас. Без макетата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТой нищо не знае с което да стане неудобен за императора ,защо да се "самоубива" от какъв зор.Порсто е изкарал навремето и една академия в Русия и руснаците са го спечелили с отношението си към нас.
И аз имам много приятели руснаци, дори такива които твърдят че без Путин Света е загубен...планетата, вселената. Тръгваме от това дали Русия би могла без Путин, те твърдят абсурд - без него Русия не може и стигаме до извода че вселената ще се затрие без него.Става въпрос за интелигентни хора и познаващи световната художествена литература десетки пъти по добре от мен.Някои знаят нещата за които говори Маранди и са наясно че като народ не са с 300 годишна история. Обаче ВВП е много странно явление, той наистина дава там по 10 000 долара на новородено.Има много положителни моменти в неговото управление, но работата е много сбъркана генерално и то от обстоятелствата и тези които са го създали да е император.
пръсъствал съм на разговори пряко, когато си говорят "шапките" да вземем властта.
Демек - хунта/преврат.
И едните викат - то за вземане в БГ е лесно, ама какво ще я правим после?
Както и да е - гледал съм много сеири пред мен. Та, военните винаги ви бройкат - да го имате предвид
Пред мен се изтърваха, понеже им въртях всичко, но съм ги слушал.
Коментар
Коментар