IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov
    ..........................

ОК, просто ми стана интересно за кфи водоноски, щото във ВТ си беха ок тия дни, лично се убедих. За селата не знам, но поне в едно от близките там е същото, приятелка си прави ремонт на вилата там и ми сподели. Те така...

Иначе, ако се върнем на темата, днес излезе инфо, че са взели поделение на МВД в Донецк. Много е интересно в Луганск, кога ше земат летището, щото отдавна го отрязаха по суша.
    Last edited by chronos; 29.06.2014, 11:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker
      Я конкретизирай, че нещо не разбирам. Оня ми е в игнора, а на теб са ти орязали мнението.
      Важното е, че му стои "малоумник" и картинката, която се чудя как не е Тадж Махал?

Аз говоря по принцип, ама ще го разберете късно.

Те и без това мангалите в БГ ви трепят с брадви и ножове, па камо ли да докопат огнестрелно.

П.П. Принципно говоря - па, кой селтик се припознава там - нямам идея.

Коментар

• Офф ... Боже, Боже ..... писах, че когато абориген без ток и вода започне да те плаши с ядрени удари - явно говорим за откачалки.

------------------------------

На талибани им дадоха по едно РПГ и сринаха скален град на хиляди години под защита на Юнеско.

Корея нямат ток по цял ден, ама иначе с ядрено оръжие и плашат гаргите по цял ден.
        -------------------------------------

Нямах представа, че някой ще се припознае като пиша по принцип:

Иначе за протокола:

Пресъхнаха чешмите в Дряново, изчерпани са запасите в резервоарите Пресъхнаха чешмите в Дряново, изчерпани са запасите в резервоарите

http://news.ibox.bg/news/id_1039912659
        ---------------------------------------------------------------------

На неграмотници е опасно да се дава оръжие и затова си плашат гаргите по цял ден по форумите - иначе са в Дубай и Бали едновременно

П.П. На циганетата в УСА само по 1 патлак и Калашник им продават свободно и не спират да пуцат наред.

Че и тоя не спрял да плаши да изтрие Юръп по цял ден от картата.
        Last edited by marandi; 28.06.2014, 23:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
          Жега в Ирак, Руската външна политика и ВПК пак е едни гърди напред... Пиндосите се оказа че въоръжават пак неправилните хора в Сирия

В Ирак прибыла партия истребителей «Сухой», закупленных в экстренном порядке у России
          http://russian.rt.com/article/38566

Сегодня на нескольких военных аэродромах Ирака приземлились десять истребителей компании «Сухой», закупленных в экстренном порядке для армии страны.
          28 июня 2014, 22:16
          «Самолеты были закуплены в России по поручению правительства, которое предусматривало скорейшее заключение контракта по вооружению без административных условностей, учитывая чрезвычайную ситуацию в стране», - заявил член комитета по безопасности и обороне иракского парламента предыдущего созыва Аббас аль-Баяти, которого цитирует агентство РИА Новости.

Окастрените американски пепелянки се чакат в края на годината, при това първата партия. Иначе, руските вертолети вече участват в боевете там, за справка има достатъчно кадри в тубата.
          Но събитията там са по интересни с резултатите си върху цените на петрола по борсите. Нали тука някои хора чакат РФ да фалира, и те така...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Голям си малоумник бе , зареждал с водоноски .....

Аз от години порещам джулая на Камен бряг и сега съм тук до 2,07,2014 г.

Що не си на Каварна Рок??
            Last edited by X_Y; 28.06.2014, 22:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Модито, аз не се базикам, че ги зареждаме с водоноски от 3 дни и не само тях.

Не сме кретени да ги оставим без вода, ама ми идва малко нагоре всеки ден да ме заплашват такива примати

П.П. Със сигурност, ако на такъв му паднеш в ръцете - ще те остави да улицата без да ти даде чаша вода.
              зареждал с водоноски .....

Аз от години порещам джулая на Камен бряг и сега съм тук до 2,07,2014 г.

Last edited by X_Y; 28.06.2014, 22:55.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Жега в Ирак, Руската външна политика и ВПК пак е едни гърди напред... Пиндосите се оказа че въоръжават пак неправилните хора в Сирия

В Ирак прибыла партия истребителей «Сухой», закупленных в экстренном порядке у России
                http://russian.rt.com/article/38566

Сегодня на нескольких военных аэродромах Ирака приземлились десять истребителей компании «Сухой», закупленных в экстренном порядке для армии страны.
                28 июня 2014, 22:16
                «Самолеты были закуплены в России по поручению правительства, которое предусматривало скорейшее заключение контракта по вооружению без административных условностей, учитывая чрезвычайную ситуацию в стране», - заявил член комитета по безопасности и обороне иракского парламента предыдущего созыва Аббас аль-Баяти, которого цитирует агентство РИА Новости.

Коментар

• Модито, аз не се базикам, че ги зареждаме с водоноски от 3 дни и не само тях.

Не сме кретени да ги оставим без вода, ама ми идва малко нагоре всеки ден да ме заплашват такива примати

П.П. Със сигурност, ако на такъв му паднеш в ръцете - ще те остави да улицата без да ти даде чаша вода.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Плашеха гаргите, въоръжението им е пълна бутафория и на янките е същото.
                    Отикват си вехториите, нали технологично време за годност и намерили сега едни балами.

Иначе бракуването излиза по-скъпо/утилизация и т.н., отколкото да го изгърмят.

Само родните БГ матрьошки пишат дитирамби за технологии от 1950 година к'ви пичовски били

Коментар

• Факушкa

Плашеха гаргите, въоръжението им е пълна бутафория и на янките е същото.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Явно са им сменили инструкциите.

До вчера ни плашеха с ядрени удари, че ще ни изтрият Европа и УСА - днес обърнали палачинката.

Е, като започне африкански абориген, дето не виждал вода - да те плаши с ядрени удари си е сериозно - явно си имаш работа с крейзи.
                        Last edited by X_Y; 28.06.2014, 21:52.

Коментар

Вариантите са чехословакия или югославия, дотук гледаме приднестровския сценарий... войната трябва да спре, незабавно

100г от убийството на австро-унгарския престолонаследник
                          Сараевское убийство
                          http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...82%D0%B2%D0%BE
                          Е Макс, откога вие, рубладжиите, станахте такива миролюбиви?
                          Путю усеща накъде вървят нещата заразлика от вас
                          Раша е паразит. Паразит на който трябва да му се даде подходящо лекаратво.
                          И ти знаеш какво е то...

Коментар

Случващото се в украина, според свободовките оробец, фарион и тем подобная... Част от украинците действително имат такава гледна точка, наложена от медиите

Российские танки дойдут до Киева за считанные часы, — Оробец
                            http://www.politnavigator.net/rossij...sy-orobec.html
                            Ха хваща оръжието и право в Славянск като е такъв борец за Украйна неприемащ мирно решение ...ще го забравим че е съществувал много бързо ми се чини...
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Случващото се в украина, според свободовките оробец, фарион и тем подобная... Част от украинците действително имат такава гледна точка, наложена от медиите

Российские танки дойдут до Киева за считанные часы, — Оробец
                              http://www.politnavigator.net/rossij...sy-orobec.html

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Време беше да се освестят че така няма да стане и да вземат да си правят федерацията ... тои Путя отдавна им го каза какво е решението ма нали все много умници насам натам включително и в тоя форум
                                Вариантите са чехословакия или югославия, дотук гледаме приднестровския сценарий... войната трябва да спре, незабавно

100г от убийството на австро-унгарския престолонаследник
                                Сараевское убийство
                                http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...82%D0%B2%D0%BE

Коментар

X