IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    хаха..... да не се саморазочароваш но да ти кажа самонадценяваш се като си самовтълпяваш някакви феноменални способности които другити не забелязваме в теб ...
    Ма, не виждам смисъл да говоря.

То не бяха СпеНаз за Крим, не беше с ротата готвачи, не беше Лавров, че ще изтрие УСА с ядрен удар.

Сега не е опълченци и т.н.
    ----------------------------------------------

На подобно състояние се казва шизофрения, че не е помнило с какъв спам е пълноло форума като откачено половина година.

И броило труповете всеки ден през агенция Фокус.
    ------------------------------------------------

Виж, прегледайте се на Абу-Даби, с лафчетата за щерката, дет' не го "пуснала" да ходи там на Каварна?

И с картинките на фотошоп, ама аз съм тук. Аз съм на Млечния път - ама, внук ме спира да сляза до Земята

Коментар

хаха..... да не се саморазочароваш но да ти кажа самонадценяваш се като си самовтълпяваш някакви феноменални способности които другити не забелязваме в теб ...

Той си знае чиляка, ма е добре да не го храниш, че после ще има едни огромни постове...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        За съжаление имам отвратителна феноменална памет зрителна и слухова - мога да ти възстановя най-дребните фрагменти от преди десетилетия.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• С Шапката тогава няколко пъти му казах, че не го разбирам, ако бомбичките паднат в Шумен и няма време да си вземе даже личната карта.

И питах - не ви разбирам - искате да спите на палатки в калта ли - за какво е този телешки възторг?

Дано не се налага да ме разберете какво съм ви казвал някога!

П.П. Острани е лесно - тия ги цапнали - другите им върнали, после тия пак ги пребили и т.н.

Трябва да сте много елементарни парчета да не разбирате за какво безумие говорим в момента - като керваните с бежанци тръгнаха по едни гащи и риза на гърба.

Коментар

Явно имаш проблем с възприемането на писан текст.
            Къде точно съм заплашвал аз лично с ядрени удари ли пък със сила.....ти маи изобщо не вдаваш какво пише, четеш една дума от текста и почваш да отговаряш без да си схванал смисъла .....
            За съжаление имам отвратителна феноменална памет зрителна и слухова - мога да ти възстановя най-дребните фрагменти от преди десетилетия.

А, какво остава да не помня какво писахте тук няколко ник-а във февруари месец по памет.

Че то бяха едни цитати на Лавров и т.н. и голям телешки възторг.

Да не говорим за тъпата агресия в неутрални води на някакъв невъорежен Су с миносеца и нови порции телешки възторг.

Пишете по-внимателно - не съм злопаметен - просто имам гадна памет и затова ви помня неща от преди хиляди години случили се - понякога и с точните дати.

За Украйна имате голям проблем по много причини - трябва да ви пиша книга защо.
            -----------------------------------

В момента намериха едни бедни люде, върху които да си "бракуват" оръжието и после ще ги "възстановяваме".

Трябва да сте луди да подкрепята войната и агресията.

Вие до май месец отричахте, че Украйна е в гражданска война - па аз ви го казах в реда - почна се още януари.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoio68 Разгледай мнение
              Един юнак от поделението разказва защо аджеба не щат да се бият за превратаджийте
              http://hell.bg/index.php/topic,4.msg112.html#msg112

Не само в Луганск, и на летището в Краматорск са ги загащили яко. Нема леб, нема джепане, квото падне с парашута това е поне тревата е зелена та майданските тегловници ще има какво да пасат

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                Иначе, ако се върнем на темата, днес излезе инфо, че са взели поделение на МВД в Донецк. Много е интересно в Луганск, кога ше земат летището, щото отдавна го отрязаха по суша.
                Един юнак от поделението разказва защо аджеба не щат да се бият за превратаджийте
                http://hell.bg/index.php/topic,4.msg112.html#msg112

Не само в Луганск, и на летището в Краматорск са ги загащили яко. Нема леб, нема джепане, квото падне с парашута това е поне тревата е зелена та майданските тегловници ще има какво да пасат

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Ама, ти пак не спираш да заплашваш за "сила" и не знам си какво?

И после да плашиш с ядрени удари по цяла Юръп и УСА.

Явно имаш проблем с възприемането на писан текст.
                  Къде точно съм заплашвал аз лично с ядрени удари ли пък със сила.....ти маи изобщо не вдаваш какво пише, четеш една дума от текста и почваш да отговаряш без да си схванал смисъла .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                    Един австрийски маранди на пресконференцията на Владимир Владимирович

Путина насмешили претензии Австрии на Украину
                    https://www.youtube.com/watch?v=0kJ1juNMaZA
                    Максов,

наистина нямате понятие за какво иде реч - няма и как да имате - да не мислите, че всеки е Маранди-ту?

Казал съм ви, че много 'орица имат претенции там - не са само австрийците и Киев има само 1 печеливш ход да се признаят за Българи - давате им паспортите и влизат в ЕС.

Всичко останало ще е касаплък. Не ми се обяснява защо - че трябва да прасна 500 страници труд и пак ще се изгаврите после.
                    Last edited by chronos; 29.06.2014, 11:52.

Коментар

• 100г от 28.06.1914г

Пол Крейг Робертс: Вашингтон начал раскручивать спираль Третьей мировой войны
                      http://rusvesna.su/news/1403962849

Военная доктрина США изменилась. Ядерные силы рассматриваются теперь не как «оружие возмездия», но как главная сила для нанесения «превентивного» удара. Вашингтон разорвал договор об ограничении систем противоракетной обороны, заключенный с СССР в 1972 г. (продолжавший действовать в 90-е годы), и активно заканчивает строительство противоракетного «щита» против возможной российской атаки. Вашингтон демонизирует Россию и российского президента при помощи самой беззастенчивой лжи и пропаганды, готовя таким образом население США и стран-сатрапов к войне с Россией.
                      .................................................. .................................................. ..........................
                      И как Россия должна рассматривать все это? Россия наблюдает, как НАТО концентрируется прямо у ее границ, попирая все договоренности между Рейганом и Горбачевым. Россия констатирует, что США растоптали все договоры по ПРО и строят противоракетный «щит» на космической орбите как в фильмах о «звездных войнах». (Причем будет создан этот щит или нет — не имеет абсолютно никакого значения. Его цель — убедить политиков и граждан США в том, что они находятся «в полной безопасности»). Россия видит, что Вашингтон коренным образом (также вопреки всем договорам) меняет военную доктрину, превращая ядерное оружие из средства «сдерживания» в орудие «превентивного удара». И плюс к тому
                      .................................................. .................................................. ..............................
                      Массированные артобстрелы и ракетно-бомбовые удары с воздуха по жилым кварталам, школам и детсадам в Русской Украине велись в те дни, когда исполнилось 25 лет со дня подавления студенческой демонстрации в Пекине, на площади Тяньаньмэнь — события, за которое Вашингтон и его марионетки клеймят позором китайские власти, и которого на самом деле не было. Как прояснилось к настоящему времени, не было никакой «бойни» на этой площади — это была очередная Вашингтонская ложь, как и «нападение» вьетнамцев в Тонкинском заливе, как «оружие массового уничтожения» у Саддама Хусейна, как использование Ассадом химического оружия, иранские «ядерные бомбы» и т. п. Потрясает воображение то, что весь мир живет в извращенной, обманной реальности, созданной ложью Вашингтона.

Фильм «Матрица» является точным отражением жизни на Западе. Население живет в фальшивой реальности, созданной для него властителями. Лишь горстка людей смогла вырваться из этой лжи и посвятила жизнь борьбе за возвращение сограждан к реальности. Они спасли Нео, «номер Один», который способен освободить людей из пут лжи. Морфей, лидер бунтарей говорит Нео: «Матрица это система. Эта система и есть наш враг. Но когда ты внутри, ты смотришь вокруг, и что ты видишь? Бизнесменов, учителей, юристов, плотников. Мы хотим сохранить и восстановить само сознание этих людей. Но до тех пор, пока нам это удастся, они являются частью этой системы и, соответственно, нашими врагами. Ты должен понять, что большинство из них не готовы „отключиться“ от системы. А многие настолько привыкли к ней, и так безнадежно зависимы от нее, что всеми силами будут ее защищать»

Коментар

Да им се невиди и опълченците много оправни ще излязат , Киевската хунта май почна да разбира че със сила няма да стане.....
                        Ама, ти пак не спираш да заплашваш за "сила" и не знам си какво?

Затова ли Украйна, Молдова и Грузия вече подписаха процедура за влизане към ЕС?

П.П. Като се научиш да имаш вода - тогава заплашвай, че ми идваш малко нагоре. И после да плашиш с ядрени удари по цяла Юръп и УСА.

Колко пъти да ти го кажа? Абу-Даби?

Коментар

• Един австрийски маранди на пресконференцията на Владимир Владимирович

Путина насмешили претензии Австрии на Украину
                          https://www.youtube.com/watch?v=0kJ1juNMaZA

Коментар

Иначе, ако се върнем на темата, днес излезе инфо, че са взели поделение на МВД в Донецк. Много е интересно в Луганск, кога ше земат летището, щото отдавна го отрязаха по суша.
                            Да им се невиди и опълченците много оправни ще излязат , Киевската хунта май почна да разбира че със сила няма да стане.....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                              Писал беше нещо по мой адрес но админа го е дялнал донякъде та му се губи смисъла , ма пак не е познал не му се случва за първи път ....свикнали сме му.
                              Копни му линк, който съм ти пуснал ( че и тоя "артист" голуем" ) - не ме четял.

Па, ти не знаеш, че от 5 дена сте без вода, щот' си на Абу-Даби.

П.П. Чукни си ВиК Йовковци на кого е и кой ви зарежда с вода всеки ден в момента, щото още нямате вода.

Както ти е казал колегата - селата и той не знае как са, в Търново си има.

Коментар

ОК, просто ми стана интересно за кфи водоноски, щото във ВТ си беха ок тия дни, лично се убедих. За селата не знам, но поне в едно от близките там е същото, приятелка си прави ремонт на вилата там и ми сподели. Те така...

Повреден бил магистрален водопровод от Йовковци след Търново в резултат на наводненията, та 2-3 дни е нямало вода....доколкото разбрах вече са я пуснали.

п.п
                                Аз между другото си имам бодната сонда за миене и поливане .....не смея да я пия само щото не съм я изследвал .....

Коментар

Working...
                                X