IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Маранди, кои са тия бегове от абудабу?
    Щото аз знам един от Дряново?

Коментар

• Е, сега - вместо да ви изтегля 5 страници - изтеглих само 2, щото се обяснявам на бегове от Абу-Дабу, че нямат вода.

П.П. Спокойно готино ви изтеглям и ще бестселър в цял свят - слава богу няма да има нищо общо с БГ-станските тъпни в последните 70 години.

Там ще се видите кои сте - ама, от 10 дена меря кревата 7 дена и си издрайфах червата и чак днес се почувствах по-добре да пиша - ама, ми замина време за простотии.

Па, аз не винаги мога да пиша в стил, който ми трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Проблемите никога не са много и нерешими, проблема винаги е един и си има едно или две най много точни решения.Проблема на БГ икономиката са падащите цени и дефлацията, всичко друго е следствие.Преди киризата мутрите бачакаха че се късаха, сега се изклептоманчиха с тоя хранителен режим на фотосинтеза от еврофондове. И демографията се срина, преди 2008 беше се пооправила доста.
        Напротив,

проблемите на БГ са много по-големи от тия на Украйна, по много причини.

Бях ви казал, че мога ви извадя и се почна некво тъпо канене през медии да ходя на не знам си кой форум на тия и ония и да си наглася едни 480 евра за 2 бизнес дни.

П.П. Ма, тия 'орица верно нямат нищо общо с реалността? Като имаш зор ще дойдеш на крака - и няма да те чарджа 40к за вечеря със Слави за 2 часа.

БГ-стан сте яко откачили с реалностите и ще си го платите. Украйна скочи за много по-малко. Искаха да сменят гео-политика, че им писна да са бензиностанцията на Джуджака.

Коментар

• marandi

Проблемите никога не са много и нерешими, проблема винаги е един и си има едно или две най много точни решения.Проблема на БГ икономиката са падащите цени и дефлацията, всичко друго е следствие.Преди киризата мутрите бачакаха че се късаха, сега се изклептоманчиха с тоя хранителен режим на фотосинтеза от еврофондове. И демографията се срина, преди 2008 беше се пооправила доста.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Между другото спорил с БГ матрьошки, ама класа и позиции.

Викат Путин - дава на някой си там от бензиностанцията, ама казва - тук ще направиш болница, а тук училище, понеже имат нужда.

Олигарсите коленичат и викат - Йес, сър.
            -----------------

Той точно това ми бауцаше, че в БГ нищо общо. Вика тук много сте го изкривили.
            ----------------------------------

Аз контрирах, че работим на принципи и човешки ценности, а не се кланяме на идоли като в Средновековието, та млад здрав човек да чака някой да му "дадял".

Но извод беше - че в БГ е пълно с клептомани и никой нормален не се допуска да прави спокойно бизнес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
              A kak стои въпроса с обикновен дряновски бег?
              Нямам идея, аз обичам Дряново, в часност манастир, дискотека и вилите по лозята за купон.
              ----------------------------------

Ама понеже пиша многопластово - пиша там също, че 2014 - БГ няма да може да понесе дублирана администрация от Брюксел и Софе заедно.

Демек - тия тук ги храните по закон с 38% да преразпределят, а от на ЕС всички средства към БГ да се крадат от същите и нищо да не стига до бай Пешо?
              ------------------------------------

В Украйна представи си колко по-малко зле е, но скочиха - като те имат една бензиностанция Путьо - дет' не може да произведе гайка с права резба ф 10 вътрешна, шестогран външно от легирана стомана?

Тоест там крадат много по-малко и Украйна скочи - родните клептомани ни говорят колко е зле Украйна?

Смех .....
              Last edited by marandi; 29.06.2014, 05:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                ...

Въпрос: Селски бек от Аду-Даби какво хваща от всичките врътки? Че е това лаене по форум за южен пАток?

Според мен са му обещали да стои на работа и да не го брулнат
                A kak стои въпроса с обикновен дряновски бег?

Коментар

• Трейдъров,

не иде реч само южен пАток, дет' им разказах селската сказка - едните го гласуват, другия го завиша ва по 3 пъти само за строителство и тия сега го бранят.
                  ----------------------------------------

Шизофрения означава отказ да приемеш реалността: Е, писал съм ви го още преди 1 година:

----------------

2013 07:05 - Сбогом България - част 3-та!

http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...t-3-ta.1111398
                  -------------------------

Понеже аз пиша двусмислено, клептоманите са пропуснали няколко ключови пасажа в статията:

Цитат:

Има два възможни варианта пред обединението на Европа:

1. Или да остави балканската държава да потъне в гражданска война тази зима и да избие оялия се политически елит като ги изолира.
                  2. Или Брюксел да изземе функциите на неработещите институции в София и оптимизира цялата им администрация с външни експерти.
                  -----------------------------------

Или това е лашкането в момента, ама ние ако не можем да крадем - какво да правим в този ЕС.
                  ---------------------------------------

Въпрос: Селски бек от Аду-Даби какво хваща от всичките врътки? Че е това лаене по форум за южен пАток?

Според мен са му обещали да стои на работа и да не го брулнат

Коментар

• marandi

ЮП ако се прави ще го плаща и строи ЕС, за целта трябва технически проект който от Газпром да осигурят и ще им се плати и той стига да става и да е изпълним. Последните нямат проект които да представят и в изграждането на който да участват и те разбира се после но само по море, там където не е тяхна територия сторителството ще се поеме от ЕС.
                    Скоро ще се кротнат тотално, защото на съюза нещо му писна вече.ЩЕ СЕ СТРОИ ЮП ДА ДАВАТ ПРОЕКТА И ЩЕ СЕ ПОЧВА !
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Цялото инфо е публично - и даже ви питах наскоро - защо да се взема "кредит" от Газпром на 8% лихва - като може да се финансирате на 3%?

Искате да затрие БГ до 30 години ли?

При подобни условия няма държава, която да издържи - пример "Атомната" на Пешо, дет' никой не я виждал, освен на фотошоп, ама дотук сте на 3 млрд. дефицит + арбитраж, който се чака за 1 млрд. още.

С една "картинка" ви еВаха майкта и сега ще им яко скок на ток.

Искате и яко скок на газ ли от досегашните 400 лв. на домакинство, които бат' Пешо си мисли, че не плаща, щото е на дърва?
                      -------------------------------------

Малко бъдете Българи и съжалявам, че аз съм човекът, който ви казува!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                        Другаря Миллер за Китайската сделка, Украйна, ЕС, Южен поток... Висока класа, тънък хумор.... Нашата информация за ЮП е една виртуална реалност, жалкия комунист Йотингер срещу капиталистите от Газпром

Итоговая пресс-конференция руководящего состава ОАО «Газпром»
                        https://www.youtube.com/watch?v=zsbODaPr3zs
                        Максов,

не ми приличаш на селтик като други, ама не ти ходи и да си купешки. Обяснявам ти семпло:
                        ----------------------------

До около 2010 г. цена пАтока е да кажем 600к евра, които ги вадим от който джоб кажеш и примерно некви лафове за 12 год. възвращаемоест на проекта.
                        ----------------------------------------

Отива Боко Тиквата в Масква и проект скача на 3.5 млрд. л. от раз - а това са строитлно-монтажни неща при проект.

Ние тогава в строителство бележехме спад, след спад - т.е. трябва е още по-ниска цена, ама греда.
                        -------------------------------------------

В момента ви питах някой знае ли колко ще се плаща тази газ и на какви транзит такси при какъв капацитет, понеже само от СМР ви нацепиха тройно?

И възвращаемост на проект вече бегло се говори за 22 години и нагоре. Ще имате и кредит на "само" 8% лихва уж.
                        ------------------------------------------------------

Питам просто вие деца нямате ли?

Децата в БГ не ги ли обичате? Защо го напъвате тоя пАток да връщат и внуците ви?
                        ---------------------------------------------------------

Мисля, че ти имаш срам и не си промит като останалите - задай тия семпли въпроси на ръководното събрание, които ви питам 6-ти път и никой не ми отговаря, а ми мели като зомби - пАток, че пАток.

Моля те!!

Никой не е казал, че е против южен пАток, ама от 12 години възращамост на 22+ години, плюс 3-на цена за СМР и неясни клаузи колко ще е тази пуста газ да я плющя и на каки транзит такси?

Засрамете се!! ( една картинка за някво АЕЦ ви разори ) с подобни клаузи сменящи се всеки месец.
                        Last edited by marandi; 29.06.2014, 02:18.

Коментар

• Другаря Миллер за Китайската сделка, Украйна, ЕС, Южен поток... Висока класа, тънък хумор.... Нашата информация за ЮП е една виртуална реалност, жалкия комунист Йотингер срещу капиталистите от Газпром

Итоговая пресс-конференция руководящего состава ОАО «Газпром»
                          https://www.youtube.com/watch?v=zsbODaPr3zs

Коментар

• Между другото тия примати ще дойдат и насам - виждал съм го - ама ти откъде да знаеш - още от войната в Чечня.

Понеже в Масква лапат по 2000к $ заплати - затова ходят да се дънят там разни наемници от разни области.
                            --------------------------------------------------

Тая селения там ще свърши някой ден и познай къде отиват после - щот' се цанят за профи кълъри.

Случката Луканов и цената за убийство ще ви падне на около 2-3к $.
                            ----------------------------------------------------

Но понеже сте ултра-кухи и не знаете какво става - като свършат нещата ще ви дойдат насам - шматки като теб няма кой да ги гърми, ама БГ пак ще гръмне всеки ден от поръчкови убийци.

Щот' Путьо не ги ще там и ония плъзват кат' хлебарки.
                            -------------------------------------------------------------------

Лайте сега и се кефете колко трупа има там - като те скоро ще ги броите тук, щот' сте умници

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Хубаво че си си сложил диагноза , сега трябва да почнеш и да се лекуваш ......
                              Говоря за Украйна/ неграмотно,бедно население като види оръжие какво се случва.
                              ----------------------------

И разни примати от БГ-стан как се радват на случващото в Украйна, понеже не знаят, че нямат вода и ние ги зареждаме с водоноски.

Те били на Абу-Даби за джулай ....

П.П. Не се казва имам сонда - може да имаш сонди в целия град и пак вода да нямаш.

Ама, както и да е - направо разби тъпомера тунайт.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

На подобно състояние се казва шизофрения, че не е помнило с какъв спам е пълноло форума като откачено половина година.
                                Хубаво че си си сложил диагноза , сега трябва да почнеш и да се лекуваш ......
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X