If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е, сега - вместо да ви изтегля 5 страници - изтеглих само 2, щото се обяснявам на бегове от Абу-Дабу, че нямат вода.
П.П. Спокойно готино ви изтеглям и ще бестселър в цял свят - слава богу няма да има нищо общо с БГ-станските тъпни в последните 70 години.
Там ще се видите кои сте - ама, от 10 дена меря кревата 7 дена и си издрайфах червата и чак днес се почувствах по-добре да пиша - ама, ми замина време за простотии.
Па, аз не винаги мога да пиша в стил, който ми трябва.
Проблемите никога не са много и нерешими, проблема винаги е един и си има едно или две най много точни решения.Проблема на БГ икономиката са падащите цени и дефлацията, всичко друго е следствие.Преди киризата мутрите бачакаха че се късаха, сега се изклептоманчиха с тоя хранителен режим на фотосинтеза от еврофондове. И демографията се срина, преди 2008 беше се пооправила доста.
Напротив,
проблемите на БГ са много по-големи от тия на Украйна, по много причини.
Бях ви казал, че мога ви извадя и се почна некво тъпо канене през медии да ходя на не знам си кой форум на тия и ония и да си наглася едни 480 евра за 2 бизнес дни.
П.П. Ма, тия 'орица верно нямат нищо общо с реалността? Като имаш зор ще дойдеш на крака - и няма да те чарджа 40к за вечеря със Слави за 2 часа.
БГ-стан сте яко откачили с реалностите и ще си го платите. Украйна скочи за много по-малко. Искаха да сменят гео-политика, че им писна да са бензиностанцията на Джуджака.
Проблемите никога не са много и нерешими, проблема винаги е един и си има едно или две най много точни решения.Проблема на БГ икономиката са падащите цени и дефлацията, всичко друго е следствие.Преди киризата мутрите бачакаха че се късаха, сега се изклептоманчиха с тоя хранителен режим на фотосинтеза от еврофондове. И демографията се срина, преди 2008 беше се пооправила доста.
Между другото спорил с БГ матрьошки, ама класа и позиции.
Викат Путин - дава на някой си там от бензиностанцията, ама казва - тук ще направиш болница, а тук училище, понеже имат нужда.
Олигарсите коленичат и викат - Йес, сър.
-----------------
Той точно това ми бауцаше, че в БГ нищо общо. Вика тук много сте го изкривили.
----------------------------------
Аз контрирах, че работим на принципи и човешки ценности, а не се кланяме на идоли като в Средновековието, та млад здрав човек да чака някой да му "дадял".
Но извод беше - че в БГ е пълно с клептомани и никой нормален не се допуска да прави спокойно бизнес.
Нямам идея, аз обичам Дряново, в часност манастир, дискотека и вилите по лозята за купон.
----------------------------------
Ама понеже пиша многопластово - пиша там също, че 2014 - БГ няма да може да понесе дублирана администрация от Брюксел и Софе заедно.
Демек - тия тук ги храните по закон с 38% да преразпределят, а от на ЕС всички средства към БГ да се крадат от същите и нищо да не стига до бай Пешо?
------------------------------------
В Украйна представи си колко по-малко зле е, но скочиха - като те имат една бензиностанция Путьо - дет' не може да произведе гайка с права резба ф 10 вътрешна, шестогран външно от легирана стомана?
Тоест там крадат много по-малко и Украйна скочи - родните клептомани ни говорят колко е зле Украйна?
не иде реч само южен пАток, дет' им разказах селската сказка - едните го гласуват, другия го завиша ва по 3 пъти само за строителство и тия сега го бранят.
----------------------------------------
Шизофрения означава отказ да приемеш реалността: Е, писал съм ви го още преди 1 година:
Понеже аз пиша двусмислено, клептоманите са пропуснали няколко ключови пасажа в статията:
Цитат:
Има два възможни варианта пред обединението на Европа:
1. Или да остави балканската държава да потъне в гражданска война тази зима и да избие оялия се политически елит като ги изолира.
2. Или Брюксел да изземе функциите на неработещите институции в София и оптимизира цялата им администрация с външни експерти.
-----------------------------------
Или това е лашкането в момента, ама ние ако не можем да крадем - какво да правим в този ЕС.
---------------------------------------
Въпрос: Селски бек от Аду-Даби какво хваща от всичките врътки? Че е това лаене по форум за южен пАток?
Според мен са му обещали да стои на работа и да не го брулнат
ЮП ако се прави ще го плаща и строи ЕС, за целта трябва технически проект който от Газпром да осигурят и ще им се плати и той стига да става и да е изпълним. Последните нямат проект които да представят и в изграждането на който да участват и те разбира се после но само по море, там където не е тяхна територия сторителството ще се поеме от ЕС.
Скоро ще се кротнат тотално, защото на съюза нещо му писна вече.ЩЕ СЕ СТРОИ ЮП ДА ДАВАТ ПРОЕКТА И ЩЕ СЕ ПОЧВА !
Цялото инфо е публично - и даже ви питах наскоро - защо да се взема "кредит" от Газпром на 8% лихва - като може да се финансирате на 3%?
Искате да затрие БГ до 30 години ли?
При подобни условия няма държава, която да издържи - пример "Атомната" на Пешо, дет' никой не я виждал, освен на фотошоп, ама дотук сте на 3 млрд. дефицит + арбитраж, който се чака за 1 млрд. още.
С една "картинка" ви еВаха майкта и сега ще им яко скок на ток.
Искате и яко скок на газ ли от досегашните 400 лв. на домакинство, които бат' Пешо си мисли, че не плаща, щото е на дърва?
-------------------------------------
Малко бъдете Българи и съжалявам, че аз съм човекът, който ви казува!
Другаря Миллер за Китайската сделка, Украйна, ЕС, Южен поток... Висока класа, тънък хумор.... Нашата информация за ЮП е една виртуална реалност, жалкия комунист Йотингер срещу капиталистите от Газпром
не ми приличаш на селтик като други, ама не ти ходи и да си купешки. Обяснявам ти семпло:
----------------------------
До около 2010 г. цена пАтока е да кажем 600к евра, които ги вадим от който джоб кажеш и примерно некви лафове за 12 год. възвращаемоест на проекта.
----------------------------------------
Отива Боко Тиквата в Масква и проект скача на 3.5 млрд. л. от раз - а това са строитлно-монтажни неща при проект.
Ние тогава в строителство бележехме спад, след спад - т.е. трябва е още по-ниска цена, ама греда.
-------------------------------------------
В момента ви питах някой знае ли колко ще се плаща тази газ и на какви транзит такси при какъв капацитет, понеже само от СМР ви нацепиха тройно?
И възвращаемост на проект вече бегло се говори за 22 години и нагоре. Ще имате и кредит на "само" 8% лихва уж.
------------------------------------------------------
Питам просто вие деца нямате ли?
Децата в БГ не ги ли обичате? Защо го напъвате тоя пАток да връщат и внуците ви?
---------------------------------------------------------
Мисля, че ти имаш срам и не си промит като останалите - задай тия семпли въпроси на ръководното събрание, които ви питам 6-ти път и никой не ми отговаря, а ми мели като зомби - пАток, че пАток.
Моля те!!
Никой не е казал, че е против южен пАток, ама от 12 години възращамост на 22+ години, плюс 3-на цена за СМР и неясни клаузи колко ще е тази пуста газ да я плющя и на каки транзит такси?
Засрамете се!! ( една картинка за някво АЕЦ ви разори ) с подобни клаузи сменящи се всеки месец.
Другаря Миллер за Китайската сделка, Украйна, ЕС, Южен поток... Висока класа, тънък хумор.... Нашата информация за ЮП е една виртуална реалност, жалкия комунист Йотингер срещу капиталистите от Газпром
Между другото тия примати ще дойдат и насам - виждал съм го - ама ти откъде да знаеш - още от войната в Чечня.
Понеже в Масква лапат по 2000к $ заплати - затова ходят да се дънят там разни наемници от разни области.
--------------------------------------------------
Тая селения там ще свърши някой ден и познай къде отиват после - щот' се цанят за профи кълъри.
Случката Луканов и цената за убийство ще ви падне на около 2-3к $.
----------------------------------------------------
Но понеже сте ултра-кухи и не знаете какво става - като свършат нещата ще ви дойдат насам - шматки като теб няма кой да ги гърми, ама БГ пак ще гръмне всеки ден от поръчкови убийци.
Щот' Путьо не ги ще там и ония плъзват кат' хлебарки.
-------------------------------------------------------------------
Лайте сега и се кефете колко трупа има там - като те скоро ще ги броите тук, щот' сте умници
Коментар