IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Много ми е любопитен един сценарии как би изглеждал:
    Под някаква форма щатите са направили империя и русия е подчинена на западната цивилизация. За Бг не говоря, нас ни няма, в бг е станало мангалия. Та значи руснаците са подчинени и какво става с тях. Като как ще бъдат демократизирани или утилизирани като нация.
    Ясно в че санкциите не работят, но да си представим този вариант. Какво мислите???

    Коментар


    • Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
      Здрасти Стамболов

      Ха добре си ни дошъл :

      http://www.vestnikataka.bg/2014/07/%...6%D0%B5%D0%BC/

      България в капана на поредния сценарий
      Добре заварил, енергетик. Някои предпочитаме Financial Times, други предпочитате вестник Атака. Всеки с вкусовете си...

      За теб специално и една вече доста популярна статия от Иво Беров...


      Чудовищният свят на другия вид хора

      Иво Беров*

      http://www.mediapool.bg/chudovishtni...ews222939.html

      В книгата на Оруел 1984- та e описана една зловеща случка (показана и в едноименния филм). Висшият партиен деятел от партията на Големия Брат казва на жертвата си нещо такова:

      "Не искам да ме лъжеш, че виждаш шест пръста на ръката ми. Искам да повярваш, че ги има. Наистина да ги видиш” А също и: "Не искам да ме лъжеш, че обичаш Големия Брат. Искам наистина да го обикнеш”

      Висшият партиен деятел от партията на Големия Брат постига целта си. Не е толкова важно с какви средства, важното е, че я постига.



      Те вече не лъжат. Когато им кажат, че опълченците на Донецк са завзели ракетни установки БУК от украинската армия, те вярват. Вярват и въобще не се съмняват в казаното от Големия брат и неговите партийни съучастница. Не се чудят как е станало това, след като тези установки са изключително ценни, изключително скъпи и много строго охранявани. Ами завзели са ги-толкоз – какви съмнения би могло да има –ето снимки на установките, ето снимки на опълченците, всичко си е доказано. Че тези установки може да не са пленени, а докарани от Русия на никого и не може и през ум да му мине дори. Защото няма такива указания, няма такива податки, няма такива опорни точки.

      Добре, дотук може става въпрос и за обикновена вяра или лековерие, за обикновени лъжи, за пропаганда, или за все за едни такива обикновени човешки работи, каквито си ги има навсякъде и без зловещата намеса на Големия брат и неговите партийни съратници и съучастници.

      Оттук нататък, обаче, започва необикновеното. Нечовешкото.

      Големият брат изведнъж неочаквано обявява, че никакви опълченци никакви установки БУК не са завладявали. И същите тия телевизионни канали и същите тези хора, които се гордееха с военните успехи на опълченците и ги поздравяваха, че са завладели установките БУК, тутакси, веднага, одма след изявлението на Големия Брат, същия ден още, същата минута още, в следващите новинарски предавания още, със същата страст и убеденост с която обясняваха как установките били завладени от опълченците, започнаха да обясняват, че никакви опълченци никакви БУК не са пленявали и че нищо подобно не е имало.

      И всички поданици на Големия брат тутакси, одма, единогласно заповтаряха, че нищо подобно не е имало и че всичко това е юдео-чуфутско (жидо) - бандеровско- фашистка лъжа, а също предизвикателство (провокация) на САЩ и ЦРУ, защото те имали полза от това предизвикателство.

      И нечовешкото тук вече не са лъжите. Нечовешкото е, че всички те май си вярват. Искрено вярват и в двете неща – че опълченците са завладели установките и че не са ги завладели. Което си е постижение по-голямо и от постижението на партийния деятел от книгата на Оруел. Все едно е накарал жертвата си да вярва, че е видяла не само шест пръста, но четири и шест пръста едновременно.

      ...

      Опълченците от Донецк и техният тартор Стрелков тържествено и гордо обявяват, че са свалили транспортен самолет на украинските въоръжени сили. Всички руски телевизии тържествено и гордо съобщават за големия военен успех на опълченците. Всички вярват в този успех и ги поздравяват. Големият Брат, обаче изведнъж неочаквано заявява, че никакви опълченци и никакъв Стрелков никакъв самолет не са сваляли. И пак всички руски телевизии и всички техни зрители, тутакси започват да обясняват как никакви опълченци и никакъв Стрелков никакъв самолет не са сваляли, и как всичко това било предизвикателство на САЩ, а също клевета на юдео-масоно-фашистките бандеровци. Които непрекъснато били лъгали. Те били лъгали, а не руските телевизии и техният Голям Брат.
      ...

      Донецк и Луганск са Независими Народни Републики. Имат си собствени управници, собствени министри и собствена армия от опълченци. Те вече нямат нищо общо с Украйна. Те са вече Новорусия. В продължение на месеци това се повтаря от всички руски телевизии, всички руски журналисти и всички руски политици без изключение. Изведнъж обаче Големият Брат казва, че такива държавици въобще няма, онова там си е Украйна, че самолетът е свален не над независимата Донецката Народна република, а над Украйна и следователно Украйна, а не донецките така наречени опълченци са виновни за свалянето на самолета. И всички тутакси одма, в един глас започват да повтарят приказките на Големия Брат и да говорят точно обратното но онова, което са говорили допреди малко. Вярвайки искрено, че Донецк е едновременно и независима народна република, и част от Украйна.
      ...

      Не, това вече не е раздвоение, или разтроение. Нито пък е обикновено лицемерие. Нито е подлост, или пък коварство. Нито пък е лековерие. Това е нещо, което не е свързано с човешкото и с хората. Това е нещо отделно от добродетелите и греховете на човешката раса. Това са особености на друга раса. На друг човешки вид по-скоро. Не в биологическия смисъл друг. Макар че още не се знае дали с времето подобни понятийни и светогледни мутации няма да се превърнат в биологически.
      ...

      Нека от тези твърдения и определения изключим всички оттенъци, които могат да предизвикат позозрения в расизъм. Нека приемем, че този различен човешки вид не е по-лош от другите човешки видове. Нека да приемем дори, че е по-развит от тях. По-велик, нали на руснаците много им се ще да са велики. Велики, или не, при всички случаи те вече не са хомо сапиенс. Те са друг вид хомо. Друг вид човеци.

      Човеци, които вярват, че една ръка може да има едновременно и четири, и шест пръст, че Донецк е едновременно независима република и част от Украйна, че момичето едновременно е било разпънато и въобще не е разпънато. Нека не ги обозначаваме с присмехулното хомо совиетикус, или пост совиетикус. Нека поласкаем болезнените им мераци за величие с едно „хомо магнус”, или „хомо максимус „Или пък „хомо анимис” – душевни хора. Защото нали „умом Россию не понять” – (с разум тия не мож ги разбра). Мож ги разбра само с душа и то само с православна такава.
      ...

      Но хомо сапиенс – вече не. При тях разум няма, той спи, или е закърнял, или е изчезнал. Той спи с оня сън, който ражда чудовища. Чудовищни представи и понятия, изразени с чудовищните и невъзможни определения на техния чудовищен свят. Там, в този свят едни злокобни врагове – изродска някаква смес от жидовища, соросоидални юдеофашисти, масоно-бандеровски либерасти и извратени еврогейове, сврени в мрачните си чертози и подтиквани от САЩ, ЦРУ и прогнилата Европа, денонощно плетат козни и се чудят как да съсипят чудната, прекрасна, омайна, свободна, духовна, душевна и православна Русия.
      ...

      Хората на науката – антрополози, биолози, социолози, историци и всякакви подобни биха могли да изследват, ако пожелаят, какви чудатости на еволюцията (абе не беше ли революцията) са довели до появата на тоя хомо совиетикус, или пост совиетикус, или анимис, или максимус, или магнус, или алтерис. Може това да се е случило след многовековен отбор, започнал от времената на хан Батий, Иван Грозни и монголското владичеството, минал през государите императори и тяхното крепостничество, а после през Сталин и Брежнев, за да завърши с Путин и медиите му.



      И един въпрос към българите, прихванали от путинските безумия и най-вече от путинските рубли. Такива има немалко и сред управниците, и сред някои национални някои уж медии като българското „национално” уж радио

      Ами ако Големият брат обяви, че Варна си е изконно руски град, който още по съветско време се е наричал Сталин. ( То си е и така) Ако стотиците хиляди руснаци, купили си имоти в България се оплачат на Путин, че са тормозени от българо-бандеровските юдео-фашисти, либерасти, соросоиди и демократи. Ако отцепници, въоръжени с внесени от Русия мощни решат да създадат Независима Варненска, Бургаска, или някоя друга съветоподобна република.

      Дали хомо магнус, максимус, анимис, алтерис или совиетикус ще повярва на Големия си Брат? Дали ще последва призивите му за освобождение на българските земи от българо-бандеровските юдео-фашисти ? Дали българските рубладжии, които само допреди трийсетина години искаха да направят България съветска република и които се възторгваха от това как „русият Ванка ще скочи в танка” биха предали родината си? Разбира се, че биха я продали. Те и сега я предават.
      ...

      А тя, сравнена със страшната и грозна родина на измислените от възвишения хомо алтерис чудовища някак си започва да изглежда мила, човешка и трогателна с всичките си кусури, притеснения, недоволства, вълнения, кахъри, дертове и тегоби.
      ...

      В края на краищата нашата човешка родина се занимава с осъвременяването на бюджета си и търси недостигащите за здравната каса пари. Нашата човешка родина се грижи дребните вложители в една банка на да не загубят парите си. Нашата човешка родина прави избори по демократичен и човешки начин – без кървища, въстания и трупове. Хората в човешката ни родина се чудят как за заживеят по-добре и да направят държавата си по-справедлива.

      Те не викат „българският Крим нашмяш”, не нападат съседите си и като цяло не си въобразяват (с изключения на няколко хиляди ошашавени путинолюбци и атакисти), че в едни мрачни отвъдокеански чертози едни злобни и коварни соросоиди, либерасти, демократи и всякакви фашисти и еврогейове плетат козни срещу чудната, прекрасна, процъфтяваща, духовно извисена и православна родна страна. Опознай Русия за да обикнеш България.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        ... там има едни текстове, който приканва публично за агресия към независими държави, промяна на граници и т.н. ...
        Съвсем в недалечното ни минало, в публичното пространство в БГ се вихреше яростна пропагандна кампания, приканваща към агресия и последващо разчленяване (ерго промяна на граници) на суверенна държава, находяща се в непосредствена близост. Мноооого избирателно се чете „евнгелието”, както от правоприлагащите органи, така и от аналитичния ни елит по форумите ... просто това не е продуктивен подход)

        Коментар


        • Здрасти Стамболов

          Ха добре си ни дошъл :

          http://www.vestnikataka.bg/2014/07/%...6%D0%B5%D0%BC/

          България в капана на поредния сценарий

          Христина Христова

          Не искам България да бъде спасявана от ЕС и САЩ като Украйна.

          Не вярвам да има и един българин, който да иска това.

          За съжаление обаче, малцина от нас осъзнават, че с бясна скорост летим именно натам. След политическия и икономическия колапс държавата ни е изправена и пред режисиран финансов хаос. А от него до пълната катастрофа крачката е само една. И тази крачка е в пропастта. Огромната част от бедното и мизерстващо българско население не може реално да осъзнае механизма на този предизвикан процес. Счита, че не го касае лично, защото няма пари в никоя банка. И няма какво да губи.

          Само че има. И още как.

          Няколко милиарда усвоени кредити чрез КТБ ще бъдат покрити и платени от всички нас. И това е само върхът на айсберга. Останалото е под мътната вода, която като потоп залива цялата държава. Ще последват още фалити на банки, след това – финансова нестабилност и падане на валутния борд, който с днешната дата е последният лост, пазещ ни от унищожителна хиперинфлация.

          В този безотговорен заговор са всички – управляващата политическа върхушка и скритите задкулисни акули, които грабят като за последно; Президентът, който след вчерашните консултации обяви курс към приемане на еврото; прокуратурата, която нарочно си затвори очите; управителят на БНБ, играещ явно в сценария. Всички станахме свидетели на една криминална авантюра, която си постави за цел унищожаването на мажоритарния собственик на Корпоративна търговска банка. И този хазарт ще завърши с потулени кредити за милиарди, които ще платим ние – както става винаги в последните 25 години. Но този път цената ще бъде непосилна – и тя е хвърлянето на държавата в абсолютен и неконтролируем финансов хаос.

          Тогава ще дойдат ония с евроатлантическите ценности и с мазните пръстчета, за да ни спасяват отново.

          Както спасяват в момента Украйна.

          Поиска го наскоро не само Борисов, който призова за нов заем от няколко милиарда от Международния валутен фонд. Намекна го вчера и т.нар. Държавен глава, който поиска международен одит за банката на Василев, с което подкрепи тезата, че нароченият за курбан банкер е единственият виновник за източването на собствената си банка. А това е тезата на задкулисните и явните играчи, които целят едно – да върнем вместо тях 3,5 милиарда кредити от КТБ.

          В сравнение с катастрофата, в която ни хвърлят за пореден път, замразяването на Южен поток ще ни се стори детска игра. Защото когато вече няма какво да се губи, освен биологичното съществуване, нещата излизат извън контрол. И се решават на улицата. И някой предварително и услужливо ще подреди паветата по площада – някой с много дълга презокеанска ръка. Както веднъж вече се опита безуспешно на жълтите павета и както го направи успешно на Киевския майдан.

          Българското общество се украинизира и раздели драматично. Този инспириран и изкуствен процес върви към своя финал.

          Преувеличавам?

          Не. За жалост не преувеличавам.

          Както не преувеличавахме с предупрежденията си за Украйна месеци преди там да се пролее първата невинна кръв. Днес вече цяла Украйна се дави в кръвта на беззащитни жени и деца. И мирише на изгоряло месо. А опълченците, които излязоха да защитят земята с живота си, бяха наречени от евроатлантическите си „освободители” и от украинската хунта сепаратисти и терористи.

          Терористи ще бъдем наречени и ние, ако решим да спасим това, което остана от България. Ще бъдем такива не само за разпадащата се в гърчове световна Империя на злото. Страшното е, че ще бъдем наречени така и от нейните български лакеи – тези, които й продадоха душите си.

          Няма да забравя думите на мой „близък”, „интелигентен” и „образован” познат след трагичните събития в Одеса, когато зверски бяха изгорени живи хора в Дома на профсъюзите. На развълнуваните ни и възмутени коментари за потресаващия геноцид той отговори с груба и цинична насмешка – да си пием хапчетата и да не се вълнуваме толкова. Същото ще каже, ако това се случи у нас.

          Да, обществото ни беше постепенно и методично украинизирано. Ако бъде допуснат срив на финансовата система, ще бъде нужна само една искра. И България ще пламне.

          Все още това може да бъде избегнато. Повярвайте, зависи от всички нас.

          Съглашателствата за предстоящите парламентарни избори текат с пълна сила. Лобито на колонизаторите ни подготвя почвата. Разчита на това, че огромна част от народа не осъзнава какво се случва. Разчита на уморените ни съзнания, които нямат сили да реагират на демагогските ходове и наглата безпардонност, с която се парализира общестеният живот и се задушава авторефлексията за оцеляване на нацията. Легално хиляди турски изселници ще дойдат с автобусите за Байрама, когато са изборите. Циганите са ясни – срещу 20 лв са готови да правят каквото им кажат. Страшното е, че вече и българското етническо население прие да дава своя вот срещу заплащане. Това стана видно на последните избори за европарламент. А голяма част от нас са обхванати от пълна апатия и няма да отидат до урните. Не вярват, че нещо зависи от тях. Или не припознават никого като свой претендент за управлението на държавата.

          Не е така, приятели…

          Можем да го направим по мирния начин. Все още.

          След по-малко от три месеца всеки един от нас може да бъде строител на съвременна България. Преди един век писателят, революционерът и диполоматът Симеон Радев ни завеща своя исторически труд за възстановяването на Третата българска държава. Живеем във времето, в което заедно трябва да положим основите на Четвъртата. И да дадем всичко от себе си, за да възстановим националната си независимост и суверинитет.

          Повярвайте, намираме се на финалната отсечка преди финала.

          Време е да се обединим. Всички. Да изберем онзи път, който ще ни поведе към самите нас. Да, пътят е труден. Но е път. Алтернативата е катастрофичен полет в пропастта, в която падат нерешителните и невярващите народи. А излизането от тази пропаст е почти невъзможно.

          Все още можем да избегнем всичко това. С тези, които са сами срещу всички вече 9 години.

          Повярвайте. Все още можем.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Пак не е по темата, но първото което се сещам е защо не оставим циганите да правят каквото си искат, нали рашков обясняваше че било в стила им да крадат, релси, желязо, каквото им попадне, да пикаят по флага, , да убият двама-трима и после да кажат че това е тяхна културна традиция.
            Така не може и не бива. Има някакви норми които трябва да се спазват - в случая той не спазва нормите за приличие, както някой беше писал обижда като селски бег на 3 ракии и т.н
            Отделно от това погледни колко поста има- неговото не е нормално, сигурно 30 % от постовете са негови
            Айде да не се правим всички на модератори.....
            Като не ти харесва има "игнор" или " победи "простака" с мълчание ".....
            Нормалното е индивидуално усещане...Като при секса - от 3 на ден до 1 път на 3 месеца .....

            пп Като не прави секс , поне да не му отнемат правото да пише......

            Коментар


            • Кремълският Макиавели доведе Русия до катастрофа


              Гидиън Рахман, в. Файн. таймс

              http://e-vestnik.bg/20995/kremalskiy...do-katastrofa/

              Само допреди няколко месеца беше модерно Владимир Путин да бъде хвален заради стратегическия си гений. Десни американски политици сравняваха неговата самоувереност с предполагаемата слабост на своя собствен президент.

              Тези похвали изглеждат твърде неуместни след свалянето на полета МН17 на малайзийските авиолинии. Очевидната руска политика на доставяне на противовъздушни ракети за украинските бунтовници не беше просто неморална. Тя разкрива колко е измамна идеята, че Путин е някакъв стратегически гений. Всъщност, той се разкри като безразсъден комарджия, чиято параноидна и цинична политика води Русия към икономическа и политическа изолация.

              Кремълският “мини-Макиавели” смята, че може да дестабилизира Източна Украйна, като същевременно правдоподобно отрича връзките на Русия със сепаратистките бунтовници.

              Кукловодът обаче не успя да удържи всички връвчици. След смъртта на близо 300 невинни граждани, руското участие в трагедията беше безмилостно осветено.

              Руските власти сега са изправени пред много труден избор. Ако сътрудничат на международното разследване на трагедията с МН17, резултатите може да се окажат крайно неудобни. Но ако блокират разследването, опитат да се скрият зад конспиративни теории или дори изпратят войски в Източна Украйна, ще насърчат още по-суров международен отговор. Миналата седмица, още преди трагедията с пътническия самолет, САЩ обявиха, че ще наложат по-строги санкции на Русия. Сега и от Европейския съюз се очаква да втвърди позицията си. Някои от големите руски компании губят достъп до западните капиталови пазари.

              Задава се и политическа изолация. Русия вече беше изхвърлена от Г8 - групата на водещите индустриални държави. Австралийците, които загубиха свои граждани в самолетната катастрофа, не са доволни от това, че трябва да посрещнат Путин на срещата на Г20 в Брисбейн през ноември. Домакинството на Русия на Световното първенство по футбол през 2018 г. не след дълго също ще бъде поставено под въпрос.

              Грешките на Путин се простират отвъд безотговорността на действията, с които беше дадена възможност на сепаратистите да стрелят по преминаващ самолет. Този гаф почива на поне четири други провалени политики. Първо беше прекомерната реакция на идеята, че Украйна може да подпише споразумение за търговия с ЕС.

              Идеята, че Брюксел отчаяно се опитва да превземе Украйна беше параноидна. В действителност, ЕС от десетилетие насам демонстрира неохота да присъедини Украйна. Членството в НАТО - което Москва определи като голяма заплаха за Русия - беше по подобен начин отдалечена перспектива. На срещата си през 2008 г. НАТО отклони предложението да даде на Украйна перспектива за членство и оттогава насам това остава основната позиция на алианса.

              Втората грешка на Русия беше, че насърчаваше безредиците в Украйна, докато отричаше отговорността си за тях. Това трябва да е изглеждало хитро по един циничен начин - и определено завари света неподготвен, що се отнася до анексирането на Крим. Но в Източна Украйна манипулациите на Москва бяха по-малко ефективни и по-трудни за прикриване.

              Това достигна кулминацията си в трагедията с МН17. Резултатът е, че Русия се оказа в най-лошата възможна позиция. Тя не контролира напълно събитията, но въпреки това е обвинявана за тях. И така й се пада, защото дори заповедта за стрелбата да не е дошла от Москва, руснаците дадоха възможност тази катастрофа да се случи.

              Третият капан, който Путин сам си постави, се отнася до манипулацията на руското обществено мнение чрез все по-груба националистическа пропаганда. Това постигна желания ефект за вдигане на рейтинга на президента. Но за него става все по-трудно да отстъпи. Всяко действие, което е по-малко от пълна подкрепа за сепаратистите, прави Путин уязвим за обвинението, че не е успял да защити рускоезичното население от “фашистите”, които според неговите медии контролират Украйна.

              Четвъртата му грешка беше непрекъснатото подценяване на реакцията на Запада. Подмазвачите около него вероятно са го убедили, че е виртуозен стратег, а Западът е слаб. Отговорът на Запада може понякога да беше бавен, но бяха наложени действителни санкции и се задават допълнителни ограничения. Руските бизнес лидери са потресени от ситуацията. Но те засега са безпомощни.

              Като допусна да затъне в ненужна и разрушителна конфронтация със Запада Путин освен това се захвана с грешния проблем. Въпреки цялата московска параноя за НАТО, истинската стратегическа заплаха за Русия е възходът на Китай. Но, вкопчен в конфронтацията със Запад, Путин се превърна в молител в Пекин, както се вижда от несиметричната енергийна сделка, подписана наскоро с Китай.

              Задача на питомните руски медии е да лустросат тази поредица от провали и грешни преценки и вместо това да представят Путин като герой, който се опълчва срещу един враждебен свят. Проучвания на общественото мнение създават впечатлението, че тази компания за момента работи добре.

              Опасността идва оттам, че единственият начин за Путин да прикрие многобройните си провали е да продължи да нагнетява атмосферата на криза, създавайки едно самоизпълняващо се пророчество, в което Русия наистина ще бъде изправена пред един все по-враждебен Запад. Тази политика е опасна за света и най-вече за самата Русия.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Пак не е по темата, но първото което се сещам е защо не оставим циганите да правят каквото си искат, нали рашков обясняваше че било в стила им да крадат, релси, желязо, каквото им попадне, да пикаят по флага, , да убият двама-трима и после да кажат че това е тяхна културна традиция.
                Така не може и не бива. Има някакви норми които трябва да се спазват - в случая той не спазва нормите за приличие, както някой беше писал обижда като селски бег на 3 ракии и т.н
                Отделно от това погледни колко поста има- неговото не е нормално, сигурно 30 % от постовете са негови
                Чекай чеакй малко.Става дума за свобода на словото не за кражби и убийства.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Не мой с лошо.Ако не го харесваш игнор и за теб той вече е с бан.Ти си човека който решава с кого да комуникира.Ако има проблем ти си който трябва да го реши.Не може друг да го реши.Така съм възпитан.Не обичам забраните,,,Всеки сам трябва да открие топлата вода за себе си.Не му отнемай щастието
                  Пак не е по темата, но първото което се сещам е защо не оставим циганите да правят каквото си искат, нали рашков обясняваше че било в стила им да крадат, релси, желязо, каквото им попадне, да пикаят по флага, , да убият двама-трима и после да кажат че това е тяхна културна традиция.
                  Така не може и не бива. Има някакви норми които трябва да се спазват - в случая той не спазва нормите за приличие, както някой беше писал обижда като селски бег на 3 ракии и т.н
                  Отделно от това погледни колко поста има- неговото не е нормално, сигурно 30 % от постовете са негови

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    да не се банва изцяло...
                    да му се отвори тема и там да си пише простотиите......
                    на малкия ми екран ,докато мина през всички редове и стигна до потребителя миранди ,изгубя един ден....
                    Не иска аз му отворих тема за енергетиха Гигов за БГ империя ама там никой не го чете и той търси панаир като магарето да си показва магариите.Все пак това е форум за отмора и забава.За губене на време

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Не е по темата, но
                      Бях моряк известно дълго време и поради естеството на работата си бях и в иран и в сирия. Хубави държави, чисто спретнато. След като изтече първия мандат на Ахмединеджат, той беше преизбран за 2 мандат. Тогава се опитаха да му спретна малко мегданче, цветна революциика, да демократизират страната. Но не се получи, за съжаление на кукловодите. Ахмединеджат изпрати полицията да ги побие малко, вкара няколко мисля 2000 души по затворите и там да ги побият и страната мирна. В този ред на мисли се сещам за една песен " Дорде е мъничка змията елате да се съберем с крака да и строшим главата"........
                      Та Маранди трябва да получи бан заради всичките си глупости които е изписал. Ако се провери темата най-вероятно негови са поне 30% от постовете. Както енергетик посочи Маранди не яде , не пие, не спи , не е.., само виси в тази тема и пише глупости. Темата е интересна засяга всички, но от такива като маранди може на човек да му стане зле
                      Затова трябва да получи БАН
                      Не мой с лошо.Ако не го харесваш игнор и за теб той вече е с бан.Ти си човека който решава с кого да комуникира.Ако има проблем ти си който трябва да го реши.Не може друг да го реши.Така съм възпитан.Не обичам забраните,,,Всеки сам трябва да открие топлата вода за себе си.Не му отнемай щастието

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Прочети си Конституцията и там има едни текстове, който приканва публично за агресия към независими държави, промяна на граници и т.н. какво пише.

                        Сетих се, ти и Конституцията на БГ-то не си чел, налЕ?
                        Би ли ми припомнил къде проповядвам насилие?Та аз дори не искам да те баннат.И никого не бива да баннат.нека всеки свободно си пише каквото си иска.На който нещо не му харесва има игнор.Ма да пращаш хора без съд и присъда в затвора си е нещо демократично.Ако става дума за Путин питам кой съд го е обявил за терорист.Ще ми е интересно да разбера кои са тия смелчаци за да не кажа безумци

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Моля модератора да не банва Маранди.Не съм привърженик на забраните и насилието.И модератор моля не ме трии нищо лошо не съм написал.
                          Не е по темата, но
                          Бях моряк известно дълго време и поради естеството на работата си бях и в иран и в сирия. Хубави държави, чисто спретнато. След като изтече първия мандат на Ахмединеджат, той беше преизбран за 2 мандат. Тогава се опитаха да му спретна малко мегданче, цветна революциика, да демократизират страната. Но не се получи, за съжаление на кукловодите. Ахмединеджат изпрати полицията да ги побие малко, вкара няколко мисля 2000 души по затворите и там да ги побият и страната мирна. В този ред на мисли се сещам за една песен " Дорде е мъничка змията елате да се съберем с крака да и строшим главата"........
                          Та Маранди трябва да получи бан заради всичките си глупости които е изписал. Ако се провери темата най-вероятно негови са поне 30% от постовете. Както енергетик посочи Маранди не яде , не пие, не спи , не е.., само виси в тази тема и пише глупости. Темата е интересна засяга всички, но от такива като маранди може на човек да му стане зле
                          Затова трябва да получи БАН

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Моля модератора да не банва Маранди.Не съм привърженик на забраните и насилието.И модератор моля не ме трии нищо лошо не съм написал.
                            да не се банва изцяло...
                            да му се отвори тема и там да си пише простотиите......
                            на малкия ми екран ,докато мина през всички редове и стигна до потребителя миранди ,изгубя един ден....

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Какъв съд той направо реши че съм терорист и ме прати в затвора.Това е присъщо на БГ гейлостанските подлоги.После се сърдят че на изборите никой не е чул за тях
                              Прочети си Конституцията и там има едни текстове, който приканва публично за агресия към независими държави, промяна на граници и т.н. какво пише.

                              Сетих се, ти и Конституцията на БГ-то не си чел, налЕ?

                              Коментар




                              • Представитель правительства Украины: Киев разработает санкции против РФ в течение недели

                                Международная панорама 23 июля, 17:45 UTC+4
                                В Госдуме не воспринимают это намерение всерьез


                                http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1337236

                                Коментар

                                Working...
                                X