IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И французите търсят своя Путин!

«Сегодня нам во Франции нужен такой парень, как Путин, вместо Олланда!» Иначе говоря, нам нужен лидер-патриот, который обладает четким видением ситуации и готов принимать решения.

Читать далее: http://inosmi.ru/world/20140818/2224...#ixzz3AlzxTpoo

Коментар

• Летящие в пропасть: как олигарх Порошенко за несколько месяцев довёл экономику Украины до кризиса

​Рост цен на коммунальные услуги, хлеб и бензин. Закрытие крупнейших промышленных предприятий. Резкое падение курса гривны. Безработица и военный налог. Энергетический кризис, который начался ещё до наступления холодов. Сочетание всех этих факторов говорит о том, что на Украине начался глобальный коллапс в экономике.

Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/45916#ixzz3AlwtQSZa
      Last edited by robert; 18.08.2014, 23:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Това са тролски програми, софтуер, няма смисъл да водиш диалог, защото по този начин оправдаваш съществуването им. Като гледам пароноята на пиндосите и опитите за тотален контрол, предполагам че някой по скъпи програми се занимават и с изработване на профили на опонентите. Подхвърлят абсурдни тези, нагли твърдения, което провокира реакция, която се обработва от софтуера ... Аз хвърлям по едно око, НОООООООО без модераторска воля, темата ще бъде на помиярско ниво
        А ти си си жива програма!!!

Коментар

Ако хората се интелигентни, средностатистически и да кажем по посредствени, софтуера можем да го разделим на скъп, средностатистически и ефтин. Ами пример за такава ефтина програма е профила Стам***ов, която в 99% се обслужва от софтуер и много рядко се намесва НПО-шника.

Предполагам че те учудва, че софтуара задава въпроси, отговаря, ръси простотии... Но всичко е не съвсем гладко, усеща се машината, усещат се опорните точки, усещат се изрезките от мнения на някой целеви НПО профили,, които дават тон за песен...

Създаване на реалност, създаване на представителност, фокусиране на мнението на тълпата, върху мнение създадено от тинктанка и т.н.
          Явно за мен използват по-евтин вариант....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Да ти кажа честно не съм чувал за такива програми...но винаги ме е учудвала скоростта, с която се отговаря на постовете на опонентите и способноста да се затрупа едно аргументирано мнение с купища от различна информационна плява....
            Ако хората се интелигентни, средностатистически и да кажем по посредствени, софтуера можем да го разделим на скъп, средностатистически и ефтин. Ами пример за такава ефтина програма е профила Стам***ов, която в 99% се обслужва от софтуер и много рядко се намесва НПО-шника.

Предполагам че те учудва, че софтуара задава въпроси, отговаря, ръси простотии... Но всичко е не съвсем гладко, усеща се машината, усещат се опорните точки, усещат се изрезките от мнения на някой целеви НПО профили,, които дават тон за песен...

Създаване на реалност, създаване на представителност, фокусиране на мнението на тълпата, върху мнение създадено от тинктанка и т.н.

Коментар

Това са тролски програми, софтуер, няма смисъл да водиш диалог, защото по този начин оправдаваш съществуването им. Като гледам пароноята на пиндосите и опитите за тотален контрол, предполагам че някой по скъпи програми се занимават и с изработване на профили на опонентите. Подхвърлят абсурдни тези, нагли твърдения, което провокира реакция, която се обработва от софтуера ... Аз хвърлям по едно око, НОООООООО без модераторска воля, темата ще бъде на помиярско ниво

Да ти кажа честно не съм чувал за такива програми...но винаги ме е учудвала скоростта, с която се отговаря на постовете на опонентите и способноста да се затрупа едно аргументирано мнение с купища от различна информационна плява....

Коментар

• Закарпатската област смята да излезе от състава на Украйна и да изпрати в източната ѝ част 80 000 бойци, защото са сигурни, че майданци ще направят същото и с тях.

www.youtube.com/watch?v=OUOA4cesQTY
                Last edited by sergo; 18.08.2014, 22:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57
                  Да ви .... ....... ....!!!

Модераторите да се замислят върху това, че шибаните тролове в този форум рушат всякакви опити за нормален диалог.

Коментар

• Укро-армията е нападнала хуманитарен товар от Русия, като успяла да чопне част от него, след като застреляла съпровождащите го.

www.youtube.com/watch?v=kW5_hSbFRfA
                    Last edited by sergo; 18.08.2014, 22:51.

Коментар

• РИА Новости: ДНР обвини украинските сили, че употребяват химическо оръжие в Донбас
                      18 Август 2014 | 17:12 | Агенция "Фокус"

Киев. Поддръжниците на Донецката народна република обвиниха украинските сили за сигурност, че са използвали химическо оръжие в източната част на Украйна, предаде РИА Новости.
                      „По информация на нашите бойци, украинските войници употребяват химически вещества. След взривяването на снарядите се отделя газ, който въздейства на определени органи”, поясни Мирослав Руденко, депутат от самопровъзгласилата се ДНР.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                        Ти нормален ли си бре? Ако Русия окупира ей-сега Украйна, то Украйна мигновено спира да съществува като държава хахахахаха! То бива промит мозък, то може шапкар ама това твоето обяснява защо и България беше обрана толкова успешно от червенухите!
                        А бе ти можеш ли да четеш?
                        Аз съм написал
                        Ако Русия до една година не окупира Украйна, а това почти сигурно означава световна война, то Украйна ще се разпадне като държава.
                        Правиш ли разлика, тротинетка хамериканска?
                        Last edited by Andi11; 18.08.2014, 21:17.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Имам много неприятното усещане , че в този форум , реално, пишат няколко човека използващи множество никове.

Наистина, много плачевна история и поредното доказателство на ниското ниво дори на форумите в Циганостан.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Правилно
                            Останаха още 9.
                            Като гледам, в Мисури един пази докато другите позират, а в Ирак - не.
                            Очевидно , в къщи ги е страх повече.

Коментар

Да минем на лични, а?

И не само фирмата и с какво точно се занимавам ще разбереш, ами и транспорт до София може да ти осигуря за по-лесно? Навитак ли си? Може и модеребовия да дойде, ако изявява желание.
                              Модеребовия идва, само кажи къде и кога смяташ да се скриеш като мишле

Коментар

Да ти приличам на наемен работник джудже?
                                Мда.... аз например не бих те наел

Коментар

Working...
                                X