IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
    Не. За тебе говорим травестит смотан.
    "Ще те намеря. Обещавам ти.

И ще ти отрежа някои части от тялото. Няма да ми е за първи път, така че поне можеш да разчиташ на професионализъм. Понаучих това, онова през годините. Както и че с пари можеш да намериш всеки. Следиш ли ми мисълта рибо?'"

Ей я тук Бонка, да лъсне. Да видим модерастите работят ли или само лапат мутренски мангизи

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
      Лорде,пак ли отпука 6 гроздови бре!!!

Коментар

• Срам ме е за Германия и за ВАС.

http://www.kla.tv/index.php?a=showpo...ssisch&id=3851
        Last edited by sergo; 19.08.2014, 00:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
          За миризливия кокал ли говориш?

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            Трета световна война и на терористичната банда "USA"

7 август, 2014 - апел към народите на света, за да се спре предстоящата трета световна война, която искат да отприщи САЩ в Украйна за консолидирането на своята световна сила и да спаси икономиката си от огромни дългове.
            Това е съвместен проект на германската и швейцарската телевизия KlagemauerTV.

И Митко Бомбата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнение
              Преди 20-тина години имаше един програмен език Z prolog -българсака разработка и с него се обработваше структурна информция - в общи линии тогава се пишеха програмки за обработка да речем на обяви и извличане на съществената информация от тях. После разбрах, че израелска фирма е проявила голям интерес и е закупила езика и го е доразвила в последствие. Така че за 20 години нещата може да са стигнали доста далеч и съм склонен да вярвам, че в определен момент можеш да кореспондираш с машина . Но за някой индивиди не се съмнявам, че са живи същества - простотията е трудно да се пресъздаде машинно .
              За миризливия кокал ли говориш?

Коментар

• Трета световна война и на терористичната банда "USA"

7 август, 2014 - апел към народите на света, за да се спре предстоящата трета световна война, която искат да отприщи САЩ в Украйна за консолидирането на своята световна сила и да спаси икономиката си от огромни дългове.
                Това е съвместен проект на германската и швейцарската телевизия KlagemauerTV.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                  Какво правят американските специални сили в Кишинев?

Молдовското Министерство на отбраната обясни, че това е военната помощ за възстановяване на училище-интернат.

http://centerkor-ua.org/novosti/item...snazovtsy.html
                  Имаше стар виц - Колко милиционери са нужни за да сменят една крушка.....?
                  Сега става актуален - Колко тюлени са необходими за да прекарат 10 S - FTP кабела....?

Коментар

• Какво правят американските специални сили в Кишинев?

Молдовското Министерство на отбраната обясни, че това е военната помощ за възстановяване на училище-интернат.

http://centerkor-ua.org/novosti/item...snazovtsy.html

Коментар

• Преди 20-тина години имаше един програмен език Z prolog -българсака разработка и с него се обработваше структурна информция - в общи линии тогава се пишеха програмки за обработка да речем на обяви и извличане на съществената информация от тях. После разбрах, че израелска фирма е проявила голям интерес и е закупила езика и го е доразвила в последствие. Така че за 20 години нещата може да са стигнали доста далеч и съм склонен да вярвам, че в определен момент можеш да кореспондираш с машина . Но за някой индивиди не се съмнявам, че са живи същества - простотията е трудно да се пресъздаде машинно .

Коментар

• Русия очаква доклада на Съвета за сигурност на ООН относно разследването на инцидента с боинга.

Днес, официалният представител на Руската федерация в ООН Виталий Чуркин заяви пред репортери, че Русия възнамерява да поиска доклад за разследването на малайзийският пътнически самолет в източната част на Украйна, предаде РИА Новости.
                        "Ние ще поискаме брифинг от Секретариата относно напредъка в изпълнението на резолюция 2166" - каза той.
                        Според Чуркин, тъй като вече е минал един месец след падането на малайзийският самолет и на основание 13-ати параграф от този документ предполага доклад на генералния секретар на Съвета за сигурност на ООН относно напредъка, постигнат в рамките на разследването. Постоянният представител на Русия се надява, че това ще се случи днес.

http://centerkor-ua.org/novosti/item...fy-boeing.html

Коментар

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение
                          Аз пък имам неприятното усещане че има посрани модерасти в стил Марианчо Измамника
                          Затуй и никове на кило, докато се вразумят.

Апропо Бонка57 се оказа студентка милата... покани ме на терен в якия "квартал" Витоша хахахаха
                          Написах ти, че живея до хотел Макси, педал смотан. За пет минути съм пред паркинга на Фантастико за да те науча на това как се плюят зъби и се носят отрязани уши в джоба на път за Пирогов.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                            Имам много неприятното усещане , че в този форум , реално, пишат няколко човека използващи множество никове.

Наистина, много плачевна история и поредното доказателство на ниското ниво дори на форумите в Циганостан.
                            Аз пък имам неприятното усещане че има посрани модерасти в стил Марианчо Измамника
                            Затуй и никове на кило, докато се вразумят.

Апропо Бонка57 се оказа студентка милата... покани ме на терен в якия "квартал" Витоша хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                              «Сегодня нам во Франции нужен такой парень, как Путин, вместо Олланда!» Иначе говоря, нам нужен лидер-патриот, который обладает четким видением ситуации и готов принимать решения.

Читать далее: http://inosmi.ru/world/20140818/2224...#ixzz3AlzxTpoo
                              Максчо,я го бе ,появи се!!!Машина времени!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                А ти си си жива програма!!!
                                За тралове и ботове само игнор.
                                И форума става чист.

Коментар

Working...
                                X