IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (4) презареждане

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jamiemirror Разгледай мнение

Марков, може би хора като теб стават само за миячи и чистачи - затова и все тоя имидж на българин в чужбина си представяте. Не е нужно аз да съм елит за да живея спокойно и добре - и в БГ и в ДЕ
    Ми пак не позна, хора като мен си остават в БГ , и изкарват повече тук от имигранти като теб .......

п.п.

между другото обърка профилите от които пишеш , това трябваше от другия си да ми го кажеш
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Ако чакаш в Германия 370 евро за дете, не ми се хвали, за да ги получиш правиш под 400 на месец на човек. На това изплуване ли му казваш
      Глупак наивен, детските пари в Германия не зависят от доходи
      Какво има да чакаш за нещо на което имаш право?

Марков, може би хора като теб стават само за миячи и чистачи - затова и все тоя имидж на българин в чужбина си представяте. Не е нужно аз да съм елит за да живея спокойно и добре - и в БГ и в ДЕ

Коментар

Някой има ли информация за някакви гаубици разтоварени в одеса , били полски, а също и един от свалените самолети вчера и той бил полски.
        Ако никой няма няма информация, моля да не се псувате
        Мммне, за гаубици нямам информация.
        Но имам за терористи задържали деца да не се евакуират. Също и за терористи обстреляли бежански конвой.

ПП
        Ми то ако не се запсуваме, не е интересно.

Коментар

• Някой има ли информация за някакви гаубици разтоварени в одеса , били полски, а също и един от свалените самолети вчера и той бил полски.
          Ако никой няма няма информация, моля да не се псувате

Коментар

Ако чакаш в Германия 370 евро за дете, не ми се хвали, за да ги получиш правиш под 400 на месец на човек. На това изплуване ли му казваш
            Нищо невиждано , и тоя е като повечето отишли да мият тоалетни в чужбина бачкащи за мизерните 1200- 1500 евро. Повярвал си е колко много е изплувал над сънародниците си останали в БГ. Но вечер влиза по БГ форумите да си избива комплексите.......
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
              Вероятно печалбата ви ще е милиарди... корейски вонги
              Изплувах с ума си, с труда си, знанията и уменията си. И в България, и извън нея (вече). Всичките писукащи колко е зле просто чакат някой да ги оправи - и той редовно ги "оправя" ....

Коментар

• Първоначално изпратено от moderebov Разгледай мнение
                Кои цени били над два пъти по-големи, я да чуя? Щото повечето неща са по-евтини тук (в Германия).
                Нищо подобно не се оказва, понеже семейството в Германия ще си вземе 4-6000 евро годишно данъци обратно, детски по 370 на дете месечно и прочие. Изобщо няма база за сравнение.
                Ееееееее де, намали малко цените и парите

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
                  Модераторите да забърсват с големия парцал.

Понасвятках се тая вечер и ето ги резултатите....
                  Следващия път - памперсите навреме

ПП: не е зле да смениш малко и дилъра

Коментар

Модераторите да забърсват с големия парцал.

NE SE OPRAVDAVAI....HODI SE BIIII.....XAXAXAXAXA

Коментар

• Модераторите да забърсват с големия парцал.

Коментар

Лека вечер.
                        За утре да си пришиеш ушите обратно

Коментар

• Е те така почват войните .....

Поне викнете да гледаме как се коли прасе. Няма само укрите прости в тутуба да гледаме клипове.

Уши, ноги ... иде тежка зима поне и ние да приберем нещо в хладилника...

Коментар

В Пирогов ли си вече, ма Бонке?

Лека вечер.

Коментар

Написах ти, че живея до хотел Макси, педал смотан. За пет минути съм пред паркинга на Фантастико за да те науча на това как се плюят зъби и се носят отрязани уши в джоба на път за Пирогов.
                              В Пирогов ли си вече, ма Бонке?

Коментар

"Ще те намеря. Обещавам ти.

И ще ти отрежа някои части от тялото. Няма да ми е за първи път, така че поне можеш да разчиташ на професионализъм. Понаучих това, онова през годините. Както и че с пари можеш да намериш всеки. Следиш ли ми мисълта рибо?'"

Ей я тук Бонка, да лъсне. Да видим модерастите работят ли или само лапат мутренски мангизи
                                Много си зле, ако си мислиш, че на някой му дреме за тебе. Не знам за "модерастите", но ти скоро ще лапаш разни цигански работи.

Отпуши ли си добре ушите, РИБО?

Вече ти предложих на лични да уредим въпроса още тази вечер. Помисли си добре. На всеки се е случвало да сгреши или да попадне на кофти хора. Все още има време да оправиш нещата.
                                Last edited by Bones57; 19.08.2014, 00:42.

Коментар

Working...
                                X