IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Бостан ще успеят да изгонят и малкото останали нормалните хора от БГ .Ще останат да им правят компания само тия де Винету ги нарича ,че са прости .
    Отново червени опорни точки:

Очевидно е, че се готви коалиция ГЕРБ-ДПС, твърди Михаил Миков
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1311866

Как така от БСП не можаха да измисялт нещо ново...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Бостан ще успеят да изгонят и малкото останали нормалните хора от БГ .Ще останат да им правят компания само тия де Винету ги нарича ,че са прости .
      Хайде малко по-сериозно.
      Бостан е много глупаво измислено и селско име на коалицията която ще ни управлява следващия мандат. Донякъде не одобрявам подобна коалиция, но когато няма друг избор, и рака е риба. Единственият начин да избягаме от тази коалиция е да гласуваме масово за правилния избор - ГЕРБ и да имаме пълно мнозинство. Така коалиция с ДПС няма да има.

Коментар

• Бостан ще успеят да изгонят и малкото останали нормалните хора от БГ .Ще останат да им правят компания само тия де Винету ги нарича ,че са прости .
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Kaндидат-депутат от ДПС краде ток , прокуратурата безсилна
          http://www.faktor.bg/novini/balgariy...-bezsilna.html

Хах, брей че изненада!
          Той сега ток краде (за втори път хванат!!!), та представете си, като стане дУпетат, какво и колко ще краде.
          Вместо имунитет, трябва това да е утежняващо вината обстоятелство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Джей, едно от лицата на снимката не ти ли напомня на Шрек?!
            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от qwas Разгледай мнение
                Ти си гледал на предните избори, ясно.
                Не отричам, преди подкрепях либералната идея с ДПС, сега все още съм либерал по убеждения и подкрепям другия основен либерален лагер у нас, ГЕРБ. Нормално е, човек да се развива, а заедно с това да се развиват и политическите му възгледи. И ГЕРБ, и ДПС, са членове на Либералния Алианс в Европа. Така, че недейте да мислите че нещата си седят едни и същи с години, и аз съм човек, и аз се развивам.
                Нещо си се объркал...има мааааалка разлика между АЛДЕ и ЕНП...

Сигурно сега те е яд, че не си заличил следите....

Знам, че Местаня Ви е инструктирал да водите подобна агитация, създаване на обществени настроения, нагласи или както там го наричате, но силно се надявам, да му излязат криви сметките...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  Ей, повярвах ти, да знаеш... виж си постовете и тогава ни баламосвай с евтина тролщина...
                  Ти си гледал на предните избори, ясно.
                  Не отричам, преди подкрепях либералната идея с ДПС, сега все още съм либерал по убеждения и подкрепям другия основен либерален лагер у нас, ГЕРБ. Нормално е, човек да се развива, а заедно с това да се развиват и политическите му възгледи. И ГЕРБ, и ДПС, са членове на Либералния Алианс в Европа. Така, че недейте да мислите че нещата си седят едни и същи с години, и аз съм човек, и аз се развивам.

Коментар

Разбира се че с 9 ще подкрепим нашата партия.
                    Колкото до ДПС, те си имат електорат, който ще ги подкрепи и после може да е от полза и за нас.
                    Ей, повярвах ти, да знаеш... виж си постовете и тогава ни баламосвай с евтина тролщина...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки
                      Препоръчвам ВИ да се снабдите с повече вазелин .
                      Като представител на ДПС и/или "Младежка толерантност" предполагам, че го снабдяват по партийна линия...

Виж му по-долу постовете от предишни кампании...

Коментар

• Разбира се че с 9 ще подкрепим нашата партия.
                        Колкото до ДПС, те си имат електорат, който ще ги подкрепи и после може да е от полза и за нас.

Коментар

Е какво толкова?
                          Ако народа иска ГЕРБ + ДПС, лошо няма. Важното е да има развитие и израстване в политическите възгледи, а не застой.
                          Аз подкрепям ГЕРБ, и ако коалицията с ДПС е цената на властта, лошо няма да се плати.
                          Ти сега с 18 или с 22 в интегралната бюлетина ще "подкрепяш" ГЕРБ....Я виж, я виж, чии са тези постове...и за кого викаш ще гласуваш, щото като те гледам....

Ето един положителен сигнал с ясна визия за следващия мандат: http://www.dnes.bg/article.php?id=71907 Мутри ли ще борят престъпността, изсмя се Овчаров БСП единствена изпълнява обещанията си, констатира бившият министър "Тези, които доскоро бяха мутри, сега искат да се борят с престъпността. Тези, които до онзиден се подиграваха с пенсионерите, сега искат да им повишават пенсиите". Това констатира председателят на Градската организация на БСП Румен Овчаров по време на среща на поколенията в София. "БСП е единствената партия, която поема и носи отговорност пред своите избиратели и изпълнява обещанията си", констатира бившият енергиен министър. Той допълни, че “отново на старта са се подредили спасители на България”. Според Овчаров БСП е по-готова отвсякога за ново управление. “За първи път управляваща партия завършва мандата си не разединена, а консолидирана и с ясни претенции за втори управленски мандат", завърши той.
                          И още:
                          http://news.ibox.bg/news/id_356572209 България по-подготвена за кризата от другите 18.05.2009, 14:19 (обновена 18.05.2009, 14:25) news.bg В условията на световна криза няма по-важна задача от това да се борим за всяка инвестиция. България се оказа по-подготвена от другите страни за кризата, за което говорят данните на Евростат. У нас спадът на производството е сравнително най-малък, посочи той. Това заяви в Червен бряг премиерът Сергей Станишев. Премиерът направи първа копка за изграждане газификацията на града.
                          http://www.dps.bg/cgi-bin/e-cms/vis/...36&n=000026&g= Йордан Цонев: Ще работя за града с любов, а не с омраза Бургас се е превърнал в град на разделението, заяви мажоритарният кандидат в дебата по бТВ Ще работя за града с любов, а не с омраза. Това заяви по време на дебат в Сутрешния блок на бТВ Йордан Цонев, мажоритарен кандидат за Бургаски многомандатен избирателен район. По време на дебата яйце беше хвърлено към него от раззгневени симпатизанти от агитките на Атака. „В това са превърнали нашия град Бургас. Превърнали са го в затвор. Една телевизия, която се превърна в телевизия на клеветата, една партия, която се превърна в партия на разделението на нацията, един град, който е разделен от омраза. Тази телевизия е сложила камери по всички ъгли на града и рекетира всички граждани, рекетира бизнеса, организира агитки срещу свободното мнение. Един град, който е бил символ на свободата, се превърна в град на подтисничеството.” Това заяви по време на дебата Йордан Цонев по повод случилото се. „Призовавам всички бургазлии да излязат и да гласуват, за да изтрият този срам за града, който се случи днес. Защото това е срам за града. Аз ще работя за града с любов, а не с омраза.”, допълни мажоритарният кандидат на финала на дебата.
                          Last edited by kandid; 25.09.2014, 12:22.

Коментар

Е какво толкова?
                            Ако народа иска ГЕРБ + ДПС, лошо няма. Важното е да има развитие и израстване в политическите възгледи, а не застой.
                            Аз подкрепям ГЕРБ, и ако коалицията с ДПС е цената на властта, лошо няма да се плати.
                            Щом няма лошо си я плащайте вие !

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Мархаба електорат

Е какво толкова?

Коментар

• Първоначално изпратено от akvari_um Разгледай мнение
                                няма да гласувам да энаете, вьпроса ми е кьде ще отиде гльса ми ???????????????????????????????
                                Едно е сигурно, няма да е там, където би отишъл ако гласуваш.

Коментар

Working...
                                X