Първоначално изпратено от Дон Карлос
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
-
"Половината правителство в конфликт на интереси", обобщава "Дума". Близнашки и четирима министри първоначално скриха данните в декларациите си, но под обществен натиск ги показаха.
Музикантът Виктор Стоянов е назначен вчера за зам.-министър на културата, цитира съобщение на Министерския съвет "24 часа". Стоянов бе и едно от лицата на протеста срещу правителството на Пламен Орешарски и често свиреше на рояла срещу парламента. По образование той е магистър по философия от СУ "Св. Климент Охридски".
някой ако свири на нещо,няма значение на каквовече знае начина--------"По време на проучването "Галъп" са тествали реакцията на участниците към редица твърдения, а резултатите се оценяват като "донякъде тревожни". На твърдението "На България е нужно управление със здрава ръка” 89% са казали, че са съгласни, а само 3% не са"
кандидат министрите да почват да се учат на свирняИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеЦитат от днешното проучване на "Галъп":
"По време на проучването "Галъп" са тествали реакцията на участниците към редица твърдения, а резултатите се оценяват като "донякъде тревожни". На твърдението "На България е нужно управление със здрава ръка” 89% са казали, че са съгласни, а само 3% не са"
Аз съм един от тези 89%. Не искам вече псевдодемокрация, подкрепена от една от най-ретроградните конституция в света - Лукановата. Дори и ужасните Димитровска и Живковска конституции, барабар с прословутия член № 1, бяха като галеща ухото музика пред Лукановата. Тя направи възможна трагедията в Мизия. Тя защитава """бизнесмените""", които заради заплахата от загуба на няколкостотин лева издавиха хора и животни, съсипаха къщите, имотите и живота на хиляди хора. Тази конституция вече четвърт век подлага "законно" на геноцид българите. Аз желая ВЪЗМЕЗДИЕ! Само една здрава управленска ръка може да ми го даде.
Лукановата конституция направи възможно дерибейството на разпасалия се катаджия- разбойник, който краде от помощите за бедстващите:
http://www.vesti.bg/bulgaria/inciden...miziia-6019957
И тази фуражка ще бъде наказана с уволнение?! И тази фуражка, на когото са дали палка, за да рекетира гражданите за своя сметка, един ден ще получи пенсия 840 лева?! Те дотогава ще станат и много повече. За такъв доход мечтаят 78% от работещите българи. А като прибавим и безработните и останалите пенсионери, получава се една многомилионна армия. Аз желая сурово наказание за тази фуражка. Аз желая ВЪЗМЕЗДИЕ! Само една здрава управленска ръка може да ми го даде. Аз мечтая за онзи щастлив момент, в който премиерът на България лично ще пребие този или друг развилнял се и разпасал се катаджия, вместо да чака "демократичния" съд да протака делото, докато изтече давността. Зная, че това няма как да се случи, но никой не може да ми забрани да мечтая, нали? А за да имам надеждата, че мечтата ми ще се сбъдне, ми е необходим един див, първичен и силен мъж за премиер.
Прочие, някой да познава по-подходяща здрава ръка от ръката на Бойко Борисов? При това държавникът с най-голям управленски опит в България. Ако някой се сеща за друг, нека да каже. А заради лелеяното ВЪЗМЕЗДИЕ, съм готов да изтърпя някои неизбежни негативи от подобно управление. Аз добре ги зная кои са и те за щастие не са много.
Прочие, 89 /осемдест и девет/ процента от българите го желаят. Това е много близо до 100%. Такова единомислие и единодушие на един народ, мисля, че светът не познава или поне скоро не е виждал. Съвсем очевидно ножът е опрял до кокала. Има и 3%, които не са съгласни със здравата ръка, но здраве да е, ще минем и без тях.
Пък нека "Галъп" да си оценява резултатите като "донякъде тревожни".Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
ХАЙДЕ СТИГА С ЛЪСКАВИТЕ ОПАКОВКИ!
Публикувана на Четвъртък, 14 Август 2014 00:20 Написана от Григор Лилов
Поредния „прозападен кабинет" – етикет, в който може да вярват само шарани
Онзи ден немското сп. „Шпигел" написа, че България има проевропейско и прозападно служебно правителство. И естествено, сбърка. Сбърка, както винаги бъркат на Запад – надявам се, само в медиите, работейки със стереотипи и етикети, основани на думите (то същото написаха и за Орешарски, ама кабинетът се оказа проруски, както видяхме по „Южен поток")
Вчера Плевнелиев даде интервю за „Файненшъл таймс", където се изкара първи поборник срещу путинизма и олигархията!
Явно пропагандата е на пълни обороти, вкл. и скрито платената.
За мен обаче има лакмус, както сме учили по химия в училището. Да напомня – една хартийка, която показва специфична реакция
Лакмусът е служебното правителство, реакцията – руските проекти у нас!
Ако съдим по част от състава на новия кабинет – дори не е проевропейски, а откровено проамерикански и десен по характер. Става дума за министъра на отбраната Велизар Шаламанов, министъра на правосъдието Христо Иванов, министъра на външните работи Даниел Митов.
Ако съдим по друга част от състава му – далеч от Запада и доста ляво, дори крайно ляво. Не говоря само за премиера Георги Близнашки, но и за др. личности в него – например финансовият министър навремето е бил съветник на червения експремиер Жан Виденов и т.н.
Но всъщност трябва да се съди по делата, както ни поучава библията.
Какви са те? Вече имаме първи плод на неговите решения.
Става дума за прочутия „Южен поток". Президентът, премиерът, министрите декларираха, че Потока е необходим за страната, но ще спазим европейските изисквания.
Е, аз съм на друго мнение- в този конкретен вид Потока е тотален грабеж за България и дори под натиск на Европа (ако евентуално си обърне позицията), аз не бих допуснал да се прави в страната ни (на грабежа с Потока отделно ще се спра)
Парадоксът е, че този плод на първото правителствено решение е незрим, негласен, невидим. Защо ли? Защото първото правителствено решение е отказ да се вземе решение за „Южен поток" (както и за американския реактор в Козлодуй).
Да видим първо историята:
• бившето правителство, Пламен Орешарски и министър Стойнев нагло излъгаха обществото и партньорите ни в ЕС, че са спрели проектът. Оказа се обаче, че такова решение доскорошният Министерски съвет не е взимал.
• точно обратното е – в последния си ден вече бившата министърка Десислава Терзиева подписа строителното разрешение за тръби и компресорна станция в „Паша дере" край Варна.
• това е най-голямата компресорна станция в Европа и стойността на строителството й (без подходи и т.н.) е над милиард към милиард и половина долара. Следователно влизаме в казуса „Белене" – при спиране ни грозят санкции, арбитражни дела и претенции за подобни суми!
А сега да видим настоящето – т.е. делата на служебното правителство:
• Вицето Захариева декларира, че окончателното решение ще остане за следващото правителство. Т.е. ще важи последното засега решение, а то е скандалното строително разрешение. Демагогията с думи не може да прикрие факта, че имаме продължение на политиката Орешарски и Стойнев.
• новата министърка на регионалното развитие Илияна Цанова заяви, че не е в нейната юрисдикция (правна регламентация) да спре строителството. Истина е.
Ала е факт, че и тя, и кабинетът, а бих казал и президентът си измиха ръцете – нямаме възможност. Ще разберете защо постъпиха като Пилат Понтийски......................................... .............................................
http://forumat-bg.com/ikonomika/3207...avite-opakovki
Коментар
-
Нужда от "твърда ръка"
Цитат от днешното проучване на "Галъп":
"По време на проучването "Галъп" са тествали реакцията на участниците към редица твърдения, а резултатите се оценяват като "донякъде тревожни". На твърдението "На България е нужно управление със здрава ръка” 89% са казали, че са съгласни, а само 3% не са"
Аз съм един от тези 89%. Не искам вече псевдодемокрация, подкрепена от една от най-ретроградните конституция в света - Лукановата. Дори и ужасните Димитровска и Живковска конституции, барабар с прословутия член № 1, бяха като галеща ухото музика пред Лукановата. Тя направи възможна трагедията в Мизия. Тя защитава """бизнесмените""", които заради заплахата от загуба на няколкостотин лева издавиха хора и животни, съсипаха къщите, имотите и живота на хиляди хора. Тази конституция вече четвърт век подлага "законно" на геноцид българите. Аз желая ВЪЗМЕЗДИЕ! Само една здрава управленска ръка може да ми го даде.
Лукановата конституция направи възможно дерибейството на разпасалия се катаджия- разбойник, който краде от помощите за бедстващите:
http://www.vesti.bg/bulgaria/inciden...miziia-6019957
И тази фуражка ще бъде наказана с уволнение?! И тази фуражка, на когото са дали палка, за да рекетира гражданите за своя сметка, един ден ще получи пенсия 840 лева?! Те дотогава ще станат и много повече. За такъв доход мечтаят 78% от работещите българи. А като прибавим и безработните и останалите пенсионери, получава се една многомилионна армия. Аз желая сурово наказание за тази фуражка. Аз желая ВЪЗМЕЗДИЕ! Само една здрава управленска ръка може да ми го даде. Аз мечтая за онзи щастлив момент, в който премиерът на България лично ще пребие този или друг развилнял се и разпасал се катаджия, вместо да чака "демократичния" съд да протака делото, докато изтече давността. Зная, че това няма как да се случи, но никой не може да ми забрани да мечтая, нали? А за да имам надеждата, че мечтата ми ще се сбъдне, ми е необходим един див, първичен и силен мъж за премиер.
Прочие, някой да познава по-подходяща здрава ръка от ръката на Бойко Борисов? При това държавникът с най-голям управленски опит в България. Ако някой се сеща за друг, нека да каже. А заради лелеяното ВЪЗМЕЗДИЕ, съм готов да изтърпя някои неизбежни негативи от подобно управление. Аз добре ги зная кои са и те за щастие не са много.
Прочие, 89 /осемдест и девет/ процента от българите го желаят. Това е много близо до 100%. Такова единомислие и единодушие на един народ, мисля, че светът не познава или поне скоро не е виждал. Съвсем очевидно ножът е опрял до кокала. Има и 3%, които не са съгласни със здравата ръка, но здраве да е, ще минем и без тях.
Пък нека "Галъп" да си оценява резултатите като "донякъде тревожни".
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеДе да имаше някой и него да провериYeah
Коментар
-
01.08.2014 Росен Плевнелиев: Гарантирам пълна прозрачност на служебното правителство http://www.focus-news.net/news/0000/00/00/1950137/
14.08.2014Близашки и четирима министри скриха декларациите си за конфликт на интереси http://pressadaily.bg/publication/51...5%D1%81%D0%B8/Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Jimmy Ето защо бил воят срещу Ваньо Танов - страх ги, че ще им разкрие далаверите!!!
Прокуратурата ще влезе в Агенция "Митници"
Само за ден Ваньо Танов откри шокиращи злоупотреби в митниците
http://m.novanews.bg/news/view/2014/...mpaign=accent#
__________________Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеДе да имаше кой да влезе и в прокуратурата ...Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
Прокуратурата ще влезе в Агенция "Митници"Yeah
Коментар
-
Ето защо бил воят срещу Ваньо Танов - страх ги, че ще им разкрие далаверите!!!
Прокуратурата ще влезе в Агенция "Митници"
Само за ден Ваньо Танов откри шокиращи злоупотреби в митниците
http://m.novanews.bg/news/view/2014/...mpaign=accent#Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеАко си погледнеш писаниците за Дянков , Баце , Цецо и т.н. се разбира че се подмокряш ментално , пък сега не ползвала суперлативи .
Ако обичаш не ме пришивай към твоите стереотипи , според мен цялата пасмина произлязла от БКП , ДС мястото и е в затвора !
додраска до шевици и подмокряне, мм? Ходи си купи неква козметика да го уталожиш тоя изблик на комплекси и лабави нерви ...
Но иначе добре си се сетило, че цялата пасмина от БКП и ДС са за панделата ...Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеХайде пак народът ти е виновен. Хората били простаци и гласували за неправилните. Все празни и обидни за българите червени приказки...
Като мислиш така, защо ти не призовеш да се гласува за когото искаш. Поеми и веднъж ти отговорност. Я колко партии има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vinkel Разгледай мнениеАко си погледнеш писаниците за Дянков , Баце , Цецо и т.н. се разбира че се подмокряш ментално , пък сега не ползвала суперлативи .
Ако обичаш не ме пришивай към твоите стереотипи , според мен цялата пасмина произлязла от БКП , ДС мястото и е в затвора !
Коментар
-
Първоначално изпратено от BabbittНе бе вашия е по-интересен. Ето примерно виж Борисов, каква експертиза има този тип?Той е пълен идиот, вижда се с просто око. Изключително недодялан негодяй....но някои от вас го боготворят, може би се припознават в негово лице. Как беше аз съм прост и вие сте прости, ще се разберем!
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеАз не използвам суперлативи по адрес на политици! Няма нужда да иронизираш с такъв женски похват.
Докато се търси произход на сривовете повърхностно и неадекватно, се абонирате за левашкото управление на Орешарски и Корп. Щом това така добре ви понася и смятате, че хората ще ви оставят да се правите на съдници и да избирате вместо тях, моля, действайте си ...
Коментар
Коментар