IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• аааа

няма да гласувам да энаете, вьпроса ми е кьде ще отиде гльса ми ???????????????????????????????

Коментар

• Мархаба електорат

Коментар

• Пуснете анкета за изборите, да разберем настроенията на хората от форума.

Коментар

• Бате Пешо

Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Доне ако може да си отидат заедно с Бойко Цецо и Доган завинаги да се отървем от тях.
          За мен най голямото зло е Доган след него оня галфон от банки и трети е мико дамаджаната
          Не може, Батка! Не може! Нали не мислиш сериозно, че след случая без прецедент в световен мащаб - 10 поредни изборни победи, няма да последват 11-та, 12-тя, 13-та и т.н.? Виж сега, галфонът от Банкя е особен случай. Той не е повод за наказателен вот. Той не е Костов /дори не ми се споменава това име!/ след Жан Виденов, нито на Царя след Костов. Това са класически примери за наказателен вот. Галфонът е нещо съвсем друго и ти няма как да не го виждаш.
          Знам, че ДПС е най-голямото зло, ама то няма как да си иде, преди да си иде майка му, кърмилницата БСП. И знаеш ли защо? Защото тя, освен че го роди, го бетонира завинаги чрез Конституционния съд още през 1992 г., когато същият се произнесе, че ДПС не е противоконституционна партия. И това е завинаги. Втори път КС не може да бъде сезиран по същия казус, съгласно Лукановата конституция. Затова борбата на галфонът е нова конституция. Вторият начин е "стопяване" на БСП, след което ДПС също ще си иде, останал без създателката си. И третият начин е този, за който бай ти Карлос говори: Референдум за обявяване на ДПС за противоконституционна партия. И да знаеш, че пред вота на суверена не важи нито Парламент, нито Конституционен съд или както го наричат частната адвокатска кантора на ДПС. Казвам ти всичко това, защото си ми симпатичен, въпреки серията от издънки в някои от постовете ти. И въпреки съмнението ми, че си скрит фен на ДПС /да ми прости Господ, ако греша!/.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ahmak Dogan Разгледай мнение
            Ха!, Анджък. Това е и моето желание. Ашколсун Бат Пешо, аферим ефенди. Първи спечелил шанса да участва в томболата "Българин съм и няма да гласувам щото всички са боклуци" е Бате Пешо.
            Аз също няма да гласувам.
            Така партията на герберските мутри ще има един глас по-малко. Все файда.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Гигов в игнора си ми. Не те виждам какво дращиш. Не ме дразни.
              Виждам бигша, виждам.

Пак са те баннали за простотиите ти явно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                Ти се моли да стане, че ако не стане твоите умници сами ще паднат в капана, който поставиха. Тя тактиката на изгорената земя е много коварна.
                Аз се моля ГЕРБ да няма 121 гласа, за да има Борисов основание да откаже премиерството. ..............................
                И тъй като молбите ти са отпраени към Господа на 8 езика, те ще бъдат чути.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Доне ако може да си отидат заедно с Бойко Цецо и Доган завинаги да се отървем от тях.
                  За мен най голямото зло е Доган след него оня галфон от банки и трети е мико дамаджаната
                  Ха!, Анджък. Това е и моето желание. Ашколсун Бат Пешо, аферим ефенди. Първи спечелил шанса да участва в томболата "Българин съм и няма да гласувам щото всички са боклуци" е Бате Пешо.
                  Аз също няма да гласувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                    Ти се моли да стане, че ако не стане твоите умници сами ще паднат в капана, който поставиха. Тя тактиката на изгорената земя е много коварна.
                    Аз се моля ГЕРБ да няма 121 гласа, за да има Борисов основание да откаже премиерството. Тогава ще се сбъдне мечтата на Бате Пешо БСП да си отиде. Завинаги.Ще се сбъдне и мечтата на целия български народ, с изключение на 400 000 червени бабички и полуграмотни селяни, които си въобразяват, че като спечели БСП ще се върне "Едно време". Купените цигани над тази бройка въобще не ги мисля, пък и на тях им е все едно.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Точно такива са сегашните последователи на Банкянската мутра. Браво! Уцели в десятката!
                      Гигов в игнора си ми. Не те виждам какво дращиш. Не ме дразни.

Коментар

Знаех си. Имам друго мнение за теб.
                        Но по комунистическия патос и старата пишеща машина личи че автора е бивш или настоящ последовател на Станишев и Миков и трол от миналия век. Трол катерил Бузлуджа и дъвкал кебапчета на съсела и пил вода с мръсната си комунистическа морда. Бляк
                        Точно такива са сегашните последователи на Банкянската мутра. Браво! Уцели в десятката!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Покрай дразгите ГЕРБ, РБ и някакви други, оставяме ДПС- най- голямото зло на политическата сцена, да трупа влияние и мощ.
                          КО речи ма.. Погледни ме в очите и кажи че ме обичаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Ще се радвам да науча коя точно точка от правилата е нарушена с постването тази политическа сатира в темата "Политика". Благодаря предварително.

]
                            Противоречи на Чл.1 на Конституцията
                            (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.

В тази връзка авторът неправилно е решил, че Лирическият герой /българският народ / си има само една партия

Коментар

• Покрай дразгите ГЕРБ, РБ и някакви други, оставяме ДПС- най- голямото зло на политическата сцена, да трупа влияние и мощ.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                                Тия малоумници управниците пак избиха рибата . В белите държави такъв борд няма !Явно се готви як фалш в Абсурдистан щом като >

Антоанета Цонева оглави Изборния борд

23/09/14
                                Една от най-активните протестърки Антоанета Цонева поведе Изборния борд към Министерски съвет.

Структурата за свободни и прозрачни избори се ръководи на ротационен принцип, като предния път председател бе бившият конституционен съдия Емилия Друмева.

Днес сбирката се ръководеше от Антоанета Цонева, управител на Института за развитие на публичната среда и лице на неправителствената организация “Протестна мрежа”.

Акцент на днешното заседание на борда ще бъдат социологическите проучвания, тяхната обективност и начина по който данните им се представят в медиите
                                http://www.faktor.bg/novini/balgariy...niya-bord.html
                                Бутафория на новост, различност, честност, обективност.

Коментар

Working...
                                X