Първоначално изпратено от Cleo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 04.03.2015 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ що да няма?Аз пък искам тиквата да бъде изритан и ликвидиран.Всичко друго само не тиквата.Дори Доган е по добър от тиквата
Коментар
-
Засега мандатите са 88-46-42-19-18-14-13
http://www.blitz.bg/news/article/294600Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ що да няма?Аз пък искам тиквата да бъде изритан и ликвидиран.Всичко друго само не тиквата.Дори Доган е по добър от тиквата“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеАйде напънете се малко поне да няма атаки и дудуци у парламента бре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеА, бате Пешо, написах ти рецептата, я ми прегледай по назад постовете, ако не довечера ще го потърся и ще го постна пак.
Иначе за гласуването си прав. Аз нямаше да гласувам, ама в деня на размисъл с една ракийка размишлявах как може да махнем тази омразна политическа клика. Мислих и ми се строри, че колкото повече партии в парламента, толкова по голяма вероятност за цирк, толкова по голяма вероятност народът да се вдигне като миналата година. Само че този път веднъж вдигнат ли се 100 000 хора надали ще ги излъжат с приказки. Ще пометат всичко що е управлявало след 1989г. Лошото е, че и след това е неизвестно.
А сабалам към 9 часа гледам, че има шанс за 8 бройки в парламента и отидох да гласувам. Сега то ще има отлюспвания, отцепвания, преминавания, купувания - цирк.
Ай наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеА Президентът (малко изненадващо за мен) показа, че най-после се намери един смел политик в България, който ясно и категорично да постави българските, националните интереси над руските и да покаже, че България е и трябва да бъда европейска страна, а не задунайска губерния на ретроградни азиатски образувания и демонстрира ясно, че не е склонен да лиже миризливите руски ботуши, както прави голяма част от скапаната политическа паплач.
Браво г-н Президент! Явно суверенът е направил удачен избор като ви постави на този висок пост!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеА Президентът (малко изненадващо за мен) показа, че най-после се намери един смел политик в България, който ясно и категорично да постави българските, националните интереси над руските и да покаже, че България е и трябва да бъда европейска страна, а не задунайска губерния на ретроградни азиатски образувания и демонстрира ясно, че не е склонен да лиже миризливите руски ботуши, както прави голяма част от скапаната политическа паплач.
Браво г-н Президент! Явно суверенът е направил удачен избор като ви постави на този висок пост!Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнениеА Президентът (малко изненадващо за мен) показа, че най-после се намери един смел политик в Балгария, който ясно и категорично да постави бaлгарските, националните интереси над руските и да покаже, че България е и трябва да бъда европейска страна, а не задунайска губерния на ретроградни азиатски образувания и демонстрира ясно, че не е склонен да лиже миризливите руски ботуши, както прави голяма част от скапаната политическа паплач.
Браво г-н Президент! Явно суверенът е направил удачен избор като ви постави на този висок пост!
Коментар
-
А Президентът (малко изненадващо за мен) показа, че най-после се намери един смел политик в България, който ясно и категорично да постави българските, националните интереси над руските и да покаже, че България е и трябва да бъда европейска страна, а не задунайска губерния на ретроградни азиатски образувания и демонстрира ясно, че не е склонен да лиже миризливите руски ботуши, както прави голяма част от скапаната политическа паплач.
Браво г-н Президент! Явно суверенът е направил удачен избор като ви постави на този висок пост!Last edited by Jimmy; 05.10.2014, 16:12.Don't work hard, work smart!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеА, бате Пешо, написах ти рецептата, я ми прегледай по назад постовете, ако не довечера ще го потърся и ще го постна пак.
Иначе за гласуването си прав. Аз нямаше да гласувам, ама в деня на размисъл с една ракийка размишлявах как може да махнем тази омразна политическа клика. Мислих и ми се строри, че колкото повече партии в парламента, толкова по голяма вероятност за цирк, толкова по голяма вероятност народът да се вдигне като миналата година. Само че този път веднъж вдигнат ли се 100 000 хора надали ще ги излъжат с приказки. Ще пометат всичко що е управлявало след 1989г. Лошото е, че и след това е неизвестно.
А сабалам към 9 часа гледам, че има шанс за 8 бройки в парламента и отидох да гласувам. Сега то ще има отлюспвания, отцепвания, преминавания, купувания - цирк.
Ай наздраве!
Коментар
Коментар