IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Много дълга тема е реформата на НЗОК...на първо място, самото и съществуване е несъстоятелно - огромна администрация от крадци и хрантутници (що сестрата на Идиотова толкова се натискаше да се насади там?), спокойно може да се влее в НОИ...
    Ами ние я финансираме, кой да я финансира - солидарният принцип не подлежи на коментар...
    Всякакви разумни мерки в посока на повишена събираемост и мерки срещу платежоспособните длъжници на касата също са мерки в посока на реформата...
    А що се отнася до настоящата нужда от актуализация, то тя е безспорна - актуализация сега, щото до септември кинтите свършват...
    Аз не съм против солидарния принцип, не ме разбирай грешно.
    Аз искам обслужването на болните така да се организира, че работещите хора също да могат да ползват услугите когато им се наложи. Сега единственото което мога да ползвам е да приритам за болница ако положението стигне до там. Иначе за ЛЛ съм забравил отдавна, пред вратата на ЛЛ винаги има тълпи пенсионери чакащи за книжки за безплатни (платени от мен и дурги работещи) лекарства, или безработни.

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
      Може и да разчитат, обаче това може да се промени.
      Нали се говореше за реформа в здравната сфера? Ето един добър повод.
      На мен ми е писнало само да плащам за данък здраве всеки месец, а като ми дотрябва лекар никога да не мога да ползвам услугите на НЗОК, защото не мога да си позволя да чакам 2 часа пред кабинета на ЛЛ, после да ме прати при друг лекар и там поне 2 часа при късмет, ето ти поне ден загубен. А кой ще работи?
      По този начин системата е работеща само за безработни и за пенсионери, тези които работим няма как да се внедрим да я ползваме, освен ако не си вземем отпуска. А точно ние я финансираме тази измислена система ...
      Много дълга тема е реформата на НЗОК...на първо място, самото и съществуване е несъстоятелно - огромна администрация от крадци и хрантутници (що сестрата на Идиотова толкова се натискаше да се насади там?), спокойно може да се влее в НОИ...
      Ами ние я финансираме, кой да я финансира - солидарният принцип не подлежи на коментар...
      Всякакви разумни мерки в посока на повишена събираемост и мерки срещу платежоспособните длъжници на касата също са мерки в посока на реформата...
      А що се отнася до настоящата нужда от актуализация, то тя е безспорна - актуализация сега, щото до септември кинтите свършват...

Коментар

Пич това, че аз и ти не разчитаме на НЗОК, не означава, че други 2-3 млн. не разчитат...
        Може и да разчитат, обаче това може да се промени.
        Нали се говореше за реформа в здравната сфера? Ето един добър повод.
        На мен ми е писнало само да плащам за данък здраве всеки месец, а като ми дотрябва лекар никога да не мога да ползвам услугите на НЗОК, защото не мога да си позволя да чакам 2 часа пред кабинета на ЛЛ, после да ме прати при друг лекар и там поне 2 часа при късмет, ето ти поне ден загубен. А кой ще работи?
        По този начин системата е работеща само за безработни и за пенсионери, тези които работим няма как да се внедрим да я ползваме, освен ако не си вземем отпуска. А точно ние я финансираме тази измислена система ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
          Кво каза?
          Аз откакто е новата система с личните лекари и НЗОК, винаги съм си плащал и за доктор и за лекарства после. Отделно винаги съм си плащал и здравния данък към НЗОК.
          Наиш ли колко ми дреме дали НЗОК ще има пари да плаща за нещо, след като до мен никога нищо не е стигало?
          Пич това, че аз и ти не разчитаме на НЗОК, не означава, че други 2-3 млн. не разчитат...

Коментар

Утре като отидеш на доктор и като няма парички, сам ше усетиш за кво иде реч...
            Кво каза?
            Аз откакто е новата система с личните лекари и НЗОК, винаги съм си плащал и за доктор и за лекарства после. Отделно винаги съм си плащал и здравния данък към НЗОК.
            Наиш ли колко ми дреме дали НЗОК ще има пари да плаща за нещо, след като до мен никога нищо не е стигало?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              ГЕРБ били направили всичко възможно актуализацията да се случи

А бе как мислите? Дали другата седмица ГРОБ ще гласуват актуализацията на държавния бюджет? Все пак става дума да отмъкнат няколко милиарда. Ша има и за Боко, ша има и за Доганя. А тез двамата не си играят на дребно.

Утре като отидеш на доктор и като няма парички, сам ше усетиш за кво иде реч...

А иначе чисто като политически ход, Боко Ви срути "предизборната кампания", а такива хубави лозунги бяхте измислили, това "коалиция БОСТАН", това Доган, това Пеевски...сега ще трябва още да се потрудите...

Коментар

• ГЕРБ били направили всичко възможно актуализацията да се случи

А бе как мислите? Дали другата седмица ГРОБ ще гласуват актуализацията на държавния бюджет? Все пак става дума да отмъкнат няколко милиарда. Ша има и за Боко, ша има и за Доганя. А тез двамата не си играят на дребно.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ехааа, пост след пост от Веса Миризливата, показваща идеологическите сходства между анархистичната Коки и червенушка намколкоси, евала другари...

Коментар

Приятна игра!
                    Онази вечер, 21,30, е имало “случайна” среща между БМБ и Том Пийбълс(който трябва да знае, знае кой е той), на която са му припомнили(включително с аудио запис), какви разговори е водил преди месец в Waldford hotel във Вашингтон и какво следва, ако не изпълни поетите от него ангажименти да изолираТ ДСП.
                    Малко след това е имало обаждане от Бон със същото послание.
                    Затова, рано-рано сутринта търча при Михов, да се обяснява, че вчера е станала грешка и се изнасят от парламента!

Том Пийбълс представител на министерството на правосъдието на САЩ към американското посолство.

http://afera.bg/mishena/66035.html

Нещо игричките на вашия лидер, хич не са му приятни.

Коментар

• Ти да видиш.......на Рапона бандит, пак са му посочили дебелия, и рипнал сутринта рано рано да се извинява на Михов . http://afera.bg/mishena/66035.html
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                        По червени от герб имали?
                        Няма
                        От най-близкото обслужващо обкръжение на другаря Живков са

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                          ... Баце и Цецо са тачени в Германия
                          Кои са тия БАЦЕ и ЦЕЦо
                          Нещо еФтинко ли продават на немския пазар,че ги тачат?

Коментар

• Big6ha

Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                            Доне полека ве, аз лично предпоичитам синтезирани чаршавчета тук да чета, затова влизам нямам време безброй сайтчета да разглеждам и не става дума кой колко думи на крьст врьзва, който иска чете а който не иска прескача. Постването на чаршавче сьщо показва мнение или нагласа. Чаршавчетата на Коки чета, други прескачам.!

Здравей! Железният ти довод за синтезираните чаршавчета ме смути и обърка. До този момент си въобразявах, че и линковете вършат абсолютно същата работа, при това се побират на един ред. Кликаш и четеш. Но като размислих задълбочено, проумях, че да четеш нещо синтезирано, особено чаршавче, си е нещо друго.
                            Тъй че, чети, лошо няма, четенето е най-прекия път към знанието и прогреса.
                            Поздрави и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                              Ей, хорица /някои от вас/, вие нямате ли си собствено мнение, собствени мисли, собствени позиции, та постоянно цитирате чаршафи от други автори? Тях и сами можем да си ги прочетем, ако ни интересуват.
                              Толкова ли не можете да вържете две думи на кръст, та ползвате само чужди мисли? Само не се заблуждавайте, че като отвреме навреме подхвърляте някакви шаблонни заучени изречения, главно хули и злоба, това е някакво авторство.
                              Хайде стига никому ненужни чаршафи, ако е чак толкова важно, дайте само линк и толкова!
                              Никакво геройство не е да правите помен с чужда пита и да се опитвате да блеснете с чужди мисли. Просто сте смешнички и жалки.
                              Доне полека ве, аз лично предпоичитам синтезирани чаршавчета тук да чета, затова влизам нямам време безброй сайтчета да разглеждам и не става дума кой колко думи на крьст врьзва, който иска чете а който не иска прескача. Постването на чаршавче сьщо показва мнение или нагласа. Чаршавчетата на Коки чета, други прескачам.!

Коментар

• Нямате ли собствено мнение?!

Ей, хорица /някои от вас/, вие нямате ли си собствено мнение, собствени мисли, собствени позиции, та постоянно цитирате чаршафи от други автори? Тях и сами можем да си ги прочетем, ако ни интересуват.
                                Толкова ли не можете да вържете две думи на кръст, та ползвате само чужди мисли? Само не се заблуждавайте, че като отвреме навреме подхвърляте някакви шаблонни заучени изречения, главно хули и злоба, това е някакво авторство.
                                Хайде стига никому ненужни чаршафи, ако е чак толкова важно, дайте само линк и толкова!
                                Никакво геройство не е да правите помен с чужда пита и да се опитвате да блеснете с чужди мисли. Просто сте смешнички и жалки.

Коментар

Working...
                                X