IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 04.03.2015 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Още малко по-висока избирателна активност и има голям шанс най-путинската и най-антибългарска партия - тази на бялата Златка да остане извън борда!
    Last edited by Jimmy; 05.10.2014, 16:08.
    Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Аз нямаше да гласувам, ама в деня на размисъл с една ракийка размишлявах как може да махнем тази омразна политическа клика. Мислих и ми се строри, че колкото повече партии в парламента, толкова по голяма вероятност за цирк, толкова по голяма вероятност народът да се вдигне като миналата година.
      Подкрепям творческия подход към изборите. Много по умно от това да кажеш "няма да гласувам, защото всички са разбойници"
      Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Любче нема да гласуваме щото за цървули не гласуваме.Аз лично не желая да виждаме типове подобни на Рошко президента.Такива недоразумения да избирам не благодаря.Чакам рецептата за оная сушената риба дето ставала на пастърма.Каква е рибата и как се прави
        А, бате Пешо, написах ти рецептата, я ми прегледай по назад постовете, ако не довечера ще го потърся и ще го постна пак.
        Иначе за гласуването си прав. Аз нямаше да гласувам, ама в деня на размисъл с една ракийка размишлявах как може да махнем тази омразна политическа клика. Мислих и ми се строри, че колкото повече партии в парламента, толкова по голяма вероятност за цирк, толкова по голяма вероятност народът да се вдигне като миналата година. Само че този път веднъж вдигнат ли се 100 000 хора надали ще ги излъжат с приказки. Ще пометат всичко що е управлявало след 1989г. Лошото е, че и след това е неизвестно.
        А сабалам към 9 часа гледам, че има шанс за 8 бройки в парламента и отидох да гласувам. Сега то ще има отлюспвания, отцепвания, преминавания, купувания - цирк.
        Ай наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Когато на 14 юли 1789 г. вбесените парижани превземат Бастилията, крал Луи XVI възкликва:
          - Нима това е бунт?!
          Франсоа Александър, Дюк дьо Ларошфуко го поправя:
          - Не, сир! Tова е Революция!
          http://investments.dir.bg/_wm/librar...2&df=8&dflid=3
          Не се казва "вбесени граждани", а "соросоиди" или "руска резидентура", в зависимост от контекста и опорните точки на форумните тролове.

Отдавна е в гроба Анри IV Добрия. Последният политик с човешко лице.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
            Леле мале какво театро ще има в парламента...
            Аз гласувах не за партия или личности, защото такива няма сред кандидатите, аз за този състав на парламента, за да има театър, който хората няма да го изтърпят.

Докато депутати и кандидат депутати имат имунитет срещу престъпления те са мафия и престъпници. Депутати трябва да имат само политически имунитет, ако карат пияни - в затвора, ако убият - в затвора, ако крадат - в затвора - като редовни граждани. Кандидат депутати - никакъв имунитет. Народът не е гласувал тези хора да имат имунитети и да са богоизбрани.

Коментар

• Имената на новите депутати ще са ясни до 12 октомвриhttp://www.dnevnik.bg/izbori2014/201...o_12_oktomvri/
              Заради преференцията - посочване на предпочитан кандидат, този път срокът за обявяване на избраните за депутати е по-дълъг - 7 дни.

Коментар

• По изборите в Свищов от Алеко Константинов
                По едно време откъм Крайната махала се зададе с музика начело една тълпа от пияни чудовища, с кървави от всвенощно пиянство очи, предвождана от А. Данкова, Няголовци, Копоевци и подобни тям личности, лишени от граждански и политически права за позорни престъпления. Тази тълпа от неокачествими страшилища (един мой приятел с крайно зачудвание ми каза: „Аз до днес не съм предполагал, че в нашия Свищов живеят такива страшни хора...“) нахлу в двора с викове, с грозни заплашвания и псувни нанхълтаха в избирателната стая, окръжиха бюрото и почнахада изблъскват през вратата и прозорците (два метра височина) избирателите, след като им ръзгъсваха неугодните тям бюлетини.

Коментар

• Не виждам вмро-то те къде са

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                    Прави впечатление, че гласовете за "добрия" пример на негласуването идват масово от Варна. Традиционно там наблюдаваме изключително ниска избирателна активност. А "правилността" на подобен подход си я изпитват самите гагаузи. Позволиха колко години да ги уравляват хора като Даринчо и Кирчо, в резултат градът им е кенеф...а вече се превръщат и в крепост на ДПС...Миналия февруари позволиха на руската резидентура да изкара 30-40 000 тъпака по улиците, а когато беше времето на истинския протест, в Гагузия - никой...
                    Kandid кажи за кого да гласуват хората, всички са маскари

Коментар

• Леле мале какво театро ще има в парламента...

Коментар

• Кви роми бе, ше ви такова у тъпите журналя....

Положението засега е на кантар

Коментар

• Роми продават гласа си за 100 лв. в Лом

Коментар

• http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Ми към 14 часа само Гоци е закъсал.Дано му помогнат и он да улезне у парламенто.Колкото по малко мутри комунисти и фесове толкова по добре.Тамън че има Тиквата с кои да се коалирга.Най добре е коалиция с комунистите или с фесовете и да му честитим победата

Коментар

• Не! Това беше средството на акушерите... наистина трябва да ги поздравим за блестящо проведената операция...

Поздравителни адреси все още се приемат на Македония 53...

Коментар

Working...
                                X