IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Ама гледай сега ти пишеш във форум - това предполага желание за разговор. Знам че не можеш да сглобиш сам сложно съставно изречение, ама то интелигентостта е нормално разпределена, успокоявай се че ти си в лявата опашка.
    Това опит да ме обидиш и ядосаш ли беше?

Коментар

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение
      Америка е гигант с глинени крака може да напада само слаби страни но за Иран и нагоре няма мадурки. А европа е най-големата духла няма и да коментирам изпедерастени масони в бели самодивски нощнички си бъркат по дупките и легализират педерастия това е европа
      И мен това много ме учуди. Не смеят крак да им стъпи в Украина. Тресе ги много силен страх от Россия. Е, явно са добри историци и знаят, че Россия досега никога е могла да бъде превзета. Верно яли са бой от татарите , от Япония, но никога трайно територията им не е била под чужд ботуш. А за Европа няма какво да коментираме. Старият свят си отива неизбежно, а ние заедно с тях потъваме с още по-голяма скорост Кога ли ще се усетят гейовете и толерастите накъде отива Европа? Може би когато се гласува в ЕП да се въведе официално законите на Шериата......

Коментар

Дообре 6 поста, да се надяваме че още 4 и мозъчната помия на Волен ще приключи

Що не си пускате ПР в по-подходящи форуми, няма ли нещо като mladidiot.com, loser.org, nemipuskat.net и други подобни.
        Ти Волен го остави той има руски орден еквивален на стара планина (но не толкова изтъркан като нашия дето го има куцо и сакато) сред народ от 80% русофили все някак ще се оправи ама виж боко и станишко не се знае дали ще се оправят като заложиха на грешния кон. Явно нищо не са разбрали от Ванга а на единя бащата е имал пряк досег до нея.

Коментар

Не се мъчи да си говориш с мен глуп си ми нещо и не те отчитам въобще.
          Ама гледай сега ти пишеш във форум - това предполага желание за разговор. Знам че не можеш да сглобиш сам сложно съставно изречение, ама то интелигентостта е нормално разпределена, успокоявай се че ти си в лявата опашка.

Коментар

Америка е гигант с глинени крака може да напада само слаби страни но за Иран и нагоре няма мадурки.
            Дообре 6 поста, да се надяваме че още 4 и мозъчната помия на Волен ще приключи

Що не си пускате ПР в по-подходящи форуми, няма ли нещо като mladidiot.com, loser.org, nemipuskat.net и други подобни.

Коментар

Аре да копираш целия файл с предвидените постове за тази вечер в един пост - и на теб ще ти е по-лесно и ние по-лесно ще прескочим глупостите.
              Не се мъчи да си говориш с мен глуп си ми нещо и не те отчитам въобще.

4i40 много добре казано на някои им се иска да бъдем враг на Русия. Забележи не тя да ни бъде враг, а ние неин. Тя за да ни стане враг първо трябва да усети че сме и врагове а напаните ще са ни като стрелба по танк с лък.
              Last edited by titi12321; 28.04.2014, 19:54.

Коментар

• зззззззз

Америка е гигант с глинени крака може да напада само слаби страни но за Иран и нагоре няма мадурки. А европа е най-големата духла няма и да коментирам изпедерастени масони в бели самодивски нощнички си бъркат по дупките и легализират педерастия това е европа
                Last edited by titi12321; 28.04.2014, 19:51.

Коментар

Я си представете утре някой събере 500 000 гласа да ставаме руска автономия? Примерно сергей и бойко ги скрият в парламента ама под натиска на въоръжени групи и сепаратисти/терористи им се наложи да проведат референдума кво правим какво казва народа?
                  Аре да копираш целия файл с предвидените постове за тази вечер в един пост - и на теб ще ти е по-лесно и ние по-лесно ще прескочим глупостите.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Айде, айде, кажи си, че си скръндза и не черпиш. Иначе мога да понеса два шамара, ако това е цената за вход. Но ти ще бъдеш морално шамаросан
                    Скръндза съм , но черпя....

пп Вече ми парят бузите...( не мога да издържа като ме ударят на морал...)

Коментар

• Я си представете утре някой събере 500 000 гласа да ставаме руска автономия? Примерно сергей и бойко ги скрият в парламента ама под натиска на въоръжени групи и сепаратисти/терористи им се наложи да проведат референдума кво правим какво казва народа?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Лорда има много лошо пиянство....Ако поркам с него ще трябва да го шамаросам....

пп Колко ми са малки амбициите - само на един пиян Лорд да набия канчето...
                        Тука са се развихрили - на Путин, на Москва, на Русия... пляскат ли пляскат...
                        Айде, айде, кажи си, че си скръндза и не черпиш. Иначе мога да понеса два шамара, ако това е цената за вход. Но ти ще бъдеш морално шамаросан

Коментар

Днеска гледам разбили банката 300 въоръжени руснака на някакъв мръсен чифутски богаташ в Донецк. Скоро и тук с банката на лимон харпарцалан и главата на прокопиев
                          Не знам дали осъзнаваш, но с този пост нарушаваш бая български закони.

Коментар

• ззззз

Абе какво става бе хора защо по форумите има толкова положителни коментари и такова одобрение за Волен Сидеров? Да не е взел руски орден и привлекал русофилите (3/4 от хората в България)?

Коментар

• ззззз

Днеска гледам разбили банката 300 въоръжени руснака на някакъв мръсен чифутски богаташ в Донецк. Скоро и тук с банката на лимон харпарцалан и главата на прокопиев

Коментар

Викаш Гейм ъф тронс, само където джуджето е лошо
                                Ха-хаа-ееехаа!

Коментар

Working...
                                X