If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Със сигурност вече съжалява да го разкарват като маймуна, че джуджето да се хвали с него. Щото видиш ли имало един чужденец, който е предпочел Русия нищо че руснаците бягат и се спасяват от тази средновековна държава.
Ми да де никой не иска да живее в Русия, за това не навлизат. Наполеон влиза защото Русия е съюзник на Австро Унгария и по този начин заплашва фреската революция. Убеден съм че никой себеуважаващ се французин не иска да живея на майна си райна в степта при -50 градуса
Същност територия никой не смее да и пипне. Просто краля умира на престола застава сина му и условията са 1 да няма черноморски флот 2 да не унищожава османската империя. 10 летка по-напред Русия пак има флот и знаеш какво става с османската империя. велики сили в кавички лекета и слуги на сащ
Ми условията са нищо особено - просто капитулация на Русия в Средиземноморието - и Русия капитулира - нищо особено наистина.
велики сили в кавички лекета и слуги на сащ Малко известен факт е че през 15-ти век швеция ако не се лъжа е катурнала Русия. 10 години по-късно обаче РУсия прави швеция на ждреб. Нещо такова се случва и в момента преди 20 години катурната съветския съюз ма са горе
ИРАН БРАЗИЛИЯ ВЕНЕЦУЕЛА ЛАТИНСКА АМЕРИКА КИТАЙ РУСИЯ ИНДИЯ ЮАР ЕВРАЗИЯ И ОЩЕ ЩЕ СИ ЕВЕ МАЙКАТА ЗАПАДА ОТ ТОВА ЧУДОВИЩЕ КОЕТО СЕ ЗАДАВА
Да бе да, войната свършва защото Русия се съгласява с условията на Австрия, Франция и Англия.
Същност територия никой не смее да и пипне. Просто краля умира на престола застава сина му и условията са 1 да няма черноморски флот 2 да не унищожава османската империя. 10 летка по-напред Русия пак има флот и знаеш какво става с османската империя. велики сили в кавички лекета и слуги на сащ
Кое разбираш под велика сила? Рижавите английски идиоти с джамиено мнозинство в центъра и разпокъсани от содомия в следствие на кръвосмешения дупета ли? "Велико"британия. В кримската война са воювали Турция Франция и Англия срещу Русия. Знаеш ли какво е станало през 19-ти век? 220 хиляди убити руснаци и 1,2 милиона турци англичани и французи войната завършва наравно и никой не губи
Да бе да, войната свършва защото Русия се съгласява с условията на Австрия, Франция и Англия.
Нов екшън в Краматорск: Подпукаха украинските командоси с гранатомет
Ей забавно ще бъде като руснаците и БРИКС стигнат и към България. Ще има да летят станишевци бойковци и олигарчовци и да се крият като мишки по горите да си лапат паците както са се крили дядовците им "партизани"
Нещо не си много в час с историята. Обединената френско-англо-турска войска едва побеждават в кримската война, без да навлязат в територията на Россия в средата на 19-ти век. В началото му Наполеон беше прокуден от Россия, а в края на века , вече Россия мачка наред.
Ми да де никой не иска да живее в Русия, за това не навлизат. Наполеон влиза защото Русия е съюзник на Австро Унгария и по този начин заплашва фреската революция. Убеден съм че никой себеуважаващ се французин не иска да живея на майна си райна в степта при -50 градуса
Ми то никой не им е искал скапаната територия, кой е луд да живее при +40 през лятото и -50 през зимата. Ако нефта е бил важен през 19 век в момента Русия изобщо нямаше да съществува, да са си я разделили великите сили и да прилича на днешна африка.
Кое разбираш под велика сила? Рижавите английски идиоти с джамиено мнозинство в центъра и разпокъсани от содомия в следствие на кръвосмешения дупета ли? "Велико"британия. В кримската война са воювали Турция Франция и Англия срещу Русия. Знаеш ли какво е станало през 19-ти век? 220 хиляди убити руснаци и 1,2 милиона турци англичани и французи войната завършва наравно и никой не губи
Протестиращите са се разпръснали на всички страни. В тълпата е гръмнал взрив, на земята се търкаля димна шашка. Има пострадали.
Явно много привърженици на единна Украина в Донбас не са останали
Ми то никой не им е искал скапаната територия, кой е луд да живее при +40 през лятото и -50 през зимата. Ако нефта е бил важен през 19 век в момента Русия изобщо нямаше да съществува, да са си я разделили великите сили и да прилича на днешна африка.
Нещо не си много в час с историята. Обединената френско-англо-турска войска едва побеждават в кримската война, без да навлязат в територията на Россия в средата на 19-ти век. В началото му Наполеон беше прокуден от Россия, а в края на века , вече Россия мачка наред.
И мен това много ме учуди. Не смеят крак да им стъпи в Украина. Тресе ги много силен страх от Россия. Е, явно са добри историци и знаят, че Россия досега никога е могла да бъде превзета. Верно яли са бой от татарите , от Япония, но никога трайно територията им не е била под чужд ботуш. А за Европа няма какво да коментираме. Старият свят си отива неизбежно, а ние заедно с тях потъваме с още по-голяма скорост Кога ли ще се усетят гейовете и толерастите накъде отива Европа? Може би когато се гласува в ЕП да се въведе официално законите на Шериата......
И мен това много ме учуди. Не смеят крак да им стъпи в Украина. Тресе ги много силен страх от Россия. Е, явно са добри историци и знаят, че Россия досега никога е могла да бъде превзета. Верно яли са бой от татарите , от Япония, но никога трайно територията им не е била под чужд ботуш. А за Европа няма какво да коментираме. Старият свят си отива неизбежно, а ние заедно с тях потъваме с още по-голяма скорост Кога ли ще се усетят гейовете и толерастите накъде отива Европа? Може би когато се гласува в ЕП да се въведе официално законите на Шериата......
Никога няма да се осетят тези мърльовци в парламента. Ще стане или като Волен вземе властта или когато Русия стигне до тук и въоръжи хора да изметем целия парламент със се насраната полиция дето ги пази.
Ти Волен го остави той има руски орден еквивален на стара планина (но не толкова изтъркан като нашия дето го има куцо и сакато) сред народ от 80% русофили все някак ще се оправи ама виж боко и станишко не се знае дали ще се оправят като заложиха на грешния кон. Явно нищо не са разбрали от Ванга а на единя бащата е имал пряк досег до нея.
Ама гледай сега няма да ти платят за този пост. Първо изобщо не ти се разбира какво искаш да кажеш и второ го няма на файла с лозунгите
Коментар