Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеАмерика е гигант с глинени крака може да напада само слаби страни но за Иран и нагоре няма мадурки. А европа е най-големата духла няма и да коментирам изпедерастени масони в бели самодивски нощнички си бъркат по дупките и легализират педерастия това е европаЕ, явно са добри историци и знаят, че Россия досега никога е могла да бъде превзета. Верно яли са бой от татарите , от Япония, но никога трайно територията им не е била под чужд ботуш. А за Европа няма какво да коментираме. Старият свят си отива неизбежно, а ние заедно с тях потъваме с още по-голяма скорост Кога ли ще се усетят гейовете и толерастите накъде отива Европа? Може би когато се гласува в ЕП да се въведе официално законите на Шериата......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДообре 6 поста, да се надяваме че още 4 и мозъчната помия на Волен ще приключи
Що не си пускате ПР в по-подходящи форуми, няма ли нещо като mladidiot.com, loser.org, nemipuskat.net и други подобни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеНе се мъчи да си говориш с мен глуп си ми нещо и не те отчитам въобще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеАмерика е гигант с глинени крака може да напада само слаби страни но за Иран и нагоре няма мадурки.
Що не си пускате ПР в по-подходящи форуми, няма ли нещо като mladidiot.com, loser.org, nemipuskat.net и други подобни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАре да копираш целия файл с предвидените постове за тази вечер в един пост - и на теб ще ти е по-лесно и ние по-лесно ще прескочим глупостите.
4i40 много добре казано на някои им се иска да бъдем враг на Русия. Забележи не тя да ни бъде враг, а ние неин. Тя за да ни стане враг първо трябва да усети че сме и врагове а напаните ще са ни като стрелба по танк с лък.Last edited by titi12321; 28.04.2014, 19:54.
Коментар
-
зззззззз
Америка е гигант с глинени крака може да напада само слаби страни но за Иран и нагоре няма мадурки. А европа е най-големата духла няма и да коментирам изпедерастени масони в бели самодивски нощнички си бъркат по дупките и легализират педерастия това е европаLast edited by titi12321; 28.04.2014, 19:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеЯ си представете утре някой събере 500 000 гласа да ставаме руска автономия? Примерно сергей и бойко ги скрият в парламента ама под натиска на въоръжени групи и сепаратисти/терористи им се наложи да проведат референдума кво правим какво казва народа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАйде, айде, кажи си, че си скръндза и не черпиш.Иначе мога да понеса два шамара, ако това е цената за вход. Но ти ще бъдеш морално шамаросан
.
пп Вече ми парят бузите...( не мога да издържа като ме ударят на морал...)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЛорда има много лошо пиянство....Ако поркам с него ще трябва да го шамаросам....
пп Колко ми са малки амбициите - само на един пиян Лорд да набия канчето...
Тука са се развихрили - на Путин, на Москва, на Русия... пляскат ли пляскат...Иначе мога да понеса два шамара, ако това е цената за вход. Но ти ще бъдеш морално шамаросан
Коментар
-
Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнениеДнеска гледам разбили банката 300 въоръжени руснака на някакъв мръсен чифутски богаташ в Донецк. Скоро и тук с банката на лимон харпарцалан и главата на прокопиев
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВикаш Гейм ъф тронс, само където джуджето е лошо
Коментар
Коментар