IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Все пак трябва да поставяме изпълними задачи на българското правителство които са по силите му.Фантазиите са хубаво нещо ама реалността е по различна.Тези задачи които ти искаш да станат реалност няма как да се случат в обозримо бъдеще.Ние нямаме потенциал дори газово находище на наша теротория да открием и да използваме камо ли да строим газопроводи по няколко хиляди километра за три милиарда газ годишно.Човек кога пише трябва да мисли за сините е ясно че не могат да мислят.Тях ги бива само в гепенето
    Е точно тук не си прав, напълно изпълними задачи, които за 24 години спокойно можеха да са вече факт...

Тук има хора, които много по-добре от мен ще ти обяснят и за интерконектори, и за втечнен газ и ЛНГ, и за шист, да не говорим, че и в момента има 2-3 находища в предексплоатационна фаза (тук цитирам Илиян Василев)... а когато тази цел е постигната можем да се заемем и с руската агентура... далеч съм от мисълта, че може да се ликвидира на 100%, но влиянието и може да бъде ограничено до приемливи нива....

Коментар

• "Привърженици на федерацията" пребиха митинг за единна Украйна

http://www.dnevnik.bg/video/2014/04/...iha_miting_za/

Вие не разбирате, това е било превантивна самозащита от страна на страхуващото се за живота си миролюбиво руско малцинство срещу агресивните бандеровци, които имат нахалството да настояват за единство на държавата си.
      "Руската намеса винаги носи мир и растеж в Европа" - думи на Лавров от онзи ден. Ето и аудио-визуално потвърждение...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Чшшшш, Перник, като говориш за платени хора, ще те помоля да отидеш до най-близкото огледало и да погледнеш в него...ето ти един платен....

Аз твърдя, че българското правителство, което изпълни следните две цели:
        1. Диверсификация на енергийните доставки=енергийна независимост и
        2. Противодействие на руската агентурна мрежа...
        Ще намери достойно място в българската история....
        Ама кажи за газа бре, за ядреното гориво, произход и цена... Фракинг ли ще правите по добруджа, с кофи от катар ли ще го караш

Я обесни за НПО-тата, аз давам пример USAID, и дай конкретен пример за ЮЛ или ФЛ руски агент...

Безценното си време да го харча с тролове, има ли смисъл! В комуникацията няма стойност!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
          Както съм казал неведнъж, интелигентните хора са патриоти и европейци и категорично отхвърлят агресията на тиранина Путин...

Нещо по-умно да кажеш в своя защита
          Интелигентните хора подрепят Русия а не убийци крадци рекетьори и бандити.За съжаление ти не си от тях.Толкова си можеш.Човек който обожава Бойко Борисов е ясен интелект нула.И престани да ни занимаваш със сугаревци инджевци пасита и други подобни боклуци

Коментар

Аз съм "чувал" за много повече събития и факти от българската история, отколкото ти някога ще узнаеш...просто ще те замоля, да не ме човъркаш на тема история, просто не си ми в категорията...

В тази връзка, чувал ли си за Кутловишките "патриоти" (не знам с тоя ник дали нямаш нещо общо с Кутловица), които два пъти са издигали руския император за депутат в Българското народно събрание, и която Кутловица, между другото, винаги е била най-пропадналото и бедно краище на Българската земя... въпрос на манталитет...
            Разбира се в категорията ти Златен Скункс не съм в категорията ти....
            Да посочиш в период за демокрация ...
            Две войни,едно войнишко въстание , , един военен преврат ,убииства на премиер , цензура и ЗЗД...както хиляди убити без съд и присъда....си е живо постижение в демокрацията.... същата демокрация ,която в момента защищаваш......

Коментар

Все пак трябва да поставяме изпълними задачи на българското правителство които са по силите му.Фантазиите са хубаво нещо ама реалността е по различна.Тези задачи които ти искаш да станат реалност няма как да се случат в обозримо бъдеще.Ние нямаме потенциал дори газово находище на наша теротория да открием и да използваме камо ли да строим газопроводи по няколко хиляди километра за три милиарда газ годишно.Човек кога пише трябва да мисли за сините е ясно че не могат да мислят.Тях ги бива само в гепенето
              Last edited by chronos; 14.04.2014, 11:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Ти за първата световна война чувал ли си...
                ти за Стамболииски чувал ли си.....
                За Септемврииското въстание чувал ли си...
                За 1925 г. чувал ли си....
                За Кимон Георгиев чувал ли си...
                Аз съм "чувал" за много повече събития и факти от българската история, отколкото ти някога ще узнаеш...просто ще те замоля, да не ме човъркаш на тема история, просто не си ми в категорията...

В тази връзка, чувал ли си за Кутловишките "патриоти" (не знам с тоя ник дали нямаш нещо общо с Кутловица), които два пъти са издигали руския император за депутат в Българското народно събрание, и която Кутловица, между другото, винаги е била най-пропадналото и бедно краище на Българската земя... въпрос на манталитет...
                Last edited by kandid; 14.04.2014, 10:38.

Коментар

Тук си прав, България не е свободна страна от 1396, с изключение на следните периодите 1887-1894 и 1913-1939...

Като предоминантно в периода 1878 - днес България е роб на руския държавен тероризъм в различните му държавноустройствени форми....

Ти за първата световна война чувал ли си...
                  ти за Стамболииски чувал ли си.....
                  За Септемврииското въстание чувал ли си...
                  За 1925 г. чувал ли си....
                  За Кимон Георгиев чувал ли си...

Коментар

Тук си прав, България не е свободна страна от 1396, с изключение на следните периодите 1887-1894 и 1913-1939...

Като предоминантно в периода 1878 - днес България е роб на руския държавен тероризъм в различните му държавноустройствени форми....
                    Последните двадесетина години сме роб на САЩ.....то поне да имаше смисъл , пък нашите продажници за робията даже нищо не получиха за държавата насреща.

Навремето от СССР може да бяхме сателит но субсидиите за икономиката ни от тях си струваха.....
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                      Я обясни за безплатните хамерикански бази и за този 1 млрд, дето МФ трябва спешно да го намери за сторо железо, над 40 г МАТО-вски самолети...

Дали се успокои от факта че влезаха два Хамерикански ЕсМинци в Черно море? Ще се чувстваш ли по спокойно, ако МАТО вкара ядрено оръжие в БГ?

А пръцканията ти на тема газовата диверсификация нищо не казва за цената на газа и произхода....
                      Last edited by chronos; 14.04.2014, 11:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Еи Стамби що само Сугарев бе......искаме и бълвочите на останалата плеяда да ни постнеш - Иво инджев, Огнян Минчев и сие ...... абе я направо копни целия в.Дневник тук за по-сигурно да не изпуснем нещо.
                        Както съм казал неведнъж, интелигентните хора са патриоти и европейци и категорично отхвърлят агресията на тиранина Путин...

Нещо по-умно да кажеш в своя защита

Коментар

• Еи Стамби що само Сугарев бе......искаме и бълвочите на останалата плеяда да ни постнеш - Иво инджев, Огнян Минчев и сие ...... абе я направо копни целия в.Дневник тук за по-сигурно да не изпуснем нещо.
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Хаха стига бе....свободен свят, кое ни е свободното на държавата БГ бе .....имаме самостоятелна външна политика НАЛЕ.

Или квото кажат от САЩ и Брюксел това правим.....то бива промити мозъци ама понякога просто е нетърпимо....

Коментар

Ти за бандеровците не се тревожи, аз лично повече се надявам на НАТО, крайно време е да си влезе в прерогативите и да изпълни това, за което е създадено, а именно гаранция за сигурността на свободния свят....

http://www.nato.int/cps/en/natolive/topics_109141.htm

...обясни за безплатните хамерикански бази и за този 1 млрд, дето МФ трябва спешно да го намери за сторо железо, над 40 г МАТО-вски самолети...

Дали се успокои от факта че влезаха два Хамерикански ЕсМинци в Черно море? Ще се чувстваш ли по спокойно, ако МАТО вкара ядрено оръжие в БГ?

А пръцканията ти на тема газовата диверсификация нищо не казва за цената на газа и произхода....
                              Last edited by chronos; 14.04.2014, 11:14.

Коментар

• Огънят на войната

Едвин Сугарев
                                http://www.svobodata.com

Вече е ясно, че руският фюрер няма да се задоволи само с Крим, както малодушните европейски лидери се надяваха. В плановете му влиза източна Украйна – но не само.

Психологията на насилника винаги следва един и същи модел: той опитва с малко – и ако номерът мине, продължава. Всеки нов успех го захранва със самочувствие и усет за всепозволеност; той започва да вярва, че другите, различните, са слабаци, които могат да изтърпят всякакви издевателства. И продължава с насилието – а ако оглавява сатрапия, както е в случая – продължава с анексите и завоюването на територии.

Това става в момента – Европа, ХХІ век. Въоръжени мъже с еднотипни камуфлажни униформи и автомати АК-100, които са на въоръжение само в руската армия, атакуват обществените сгради в градовете на източна Украйна, развяват руски знамена, превземат местните милиции и раздават намереното там оръжие на проруски демонстранти, градят барикади по улиците, въвеждат КПП-та по шосетата, които да не допускат “съмнителни” автомобили на територията на овладените региони.

Така е в Донецк, Луганск, Славянск, Краматорск, Красний Лиман и незнайно още къде. В Краматорск вече се водят сражения – съобщи вътрешният министър на Украйна Арсен Аваков – и стрелбата продължава.

Разбира се, Русия претендира, че става дума за местни “отряди за самвоотбрана”. И заплашва с всички средства Киев, че ако се противопостави на този тероризъм, ще избухне гражданска война.

Част от бунтуващите се сигурно са такива, но въпросът е кой ги стимулира, кой ги организира, кой ги снабдява с оръжие и униформи. Също: щеше ли да я има тази непосредствена заплаха от гражданска война, ако не беше анекса на Крим – който в момента въздейства направо като факел, способен наистина да разпали огъня на войната.

Очевидно сценарият на Путин е точно такъв: да избухнат сражения, да се пролее кръв в Източна Украйна – за да може тази пролята кръв да послужи за повод той да нахлуе там – в нещо като умиротворяваща мисия – и да анексира и източна Украйна, като освен всичко друго провали и изборите в страната. Да култивира хаос, недоверие и омраза в останалите украински градове, с което да предизвика рухване на сега управляващите – и евентуално овладяване на цялата страна от здравите проруски сили.

През това време тук, в България, се вихри кампания за това как сме малки и зависими – и как по никой начин не бива да подкрепяме санкции срещу Русия. Веят се и руски, и съветски знамена, а местните фюрерчета заплашват да свалят правителството, ако дръзне да подкрепи лошите империалисти от ЕС и САЩ.

Управляващите манкират, крият се в миши дупки, говорят една пред своя народ, и друго – пред Расмусен и европейските лидери. Времето е кафяво – и можем нагледно да видим как Хитлер е дошъл на власт – и защо е причинил толкова много страдания на този божи свят.

Успял е заради страха. Заради мисленето, че злото се случва далеч от нас, че това случване не ни засяга. Че става дума за свирепо същество, което обаче може да се насити и да миряса. Че не трябва да се допуска намеса в случай, че някой не е съгласен с това – дори и да става дума за очевидни престъпления срещу мира и човечеството.

По този начин световните лидери премълчаха касапницата в Чечня, където загина към една четвърт от местното население. Интересно дали ще премълчават и ще се посвиват и сега, когато огънят на войната се разгаря и край техните граници.

Коментар

Working...
                                X