IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Глупости. Живеят с толкова защото червените олигарси са некадърни и крадливи бизнесмени, които могат да печелят само от експлоатация на тъпи и бедни идиоти навити да бачкат за 300 лева. С каквито за съжаление е пълна родината ни.
    Кви червени, нали твоят идол Бойкия управлява през цялата криза

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Досега за 7 години ЕС ни обяснява, че било хубаво да сме бедни. Е, ние разбрахме, че не е хубаво. ЕС ДА ГО ДУХА!
      Ти май искаш да излезем от ЕС. Ми кво ще стане тогава с цените на имотите ти

Коментар

• А ние докато си прекарваме времето тук сред шеги и закачки някакъв фашизоид застрелял пропуски настроения кмет на Харков със снаипер в гърба докато карал колело :

Състоянието на кмета на град Харков е тежко
        28 Април 2014 | 21:53 | Агенция "Фокус"

Харков. Според директора на института по обща и неотложна хирургия на град Харков Валерия Бойко кметът на града Генадий Кернес е в безсъзнание и под обща анестезия, предаде УНИАН.
        „След извършената операция простреляният кмет на град Харков Генадий Кернес е в безсъзнание и под обща анестезия. Ранен е в торакоабдоминалната област, а пораженията в нея с винаги животозастрашаващи. Има множество наранявания в гръдната клетка и коремната кухина”, заяви Бойко.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Глупости. Живеят с толкова защото червените олигарси са некадърни и крадливи бизнесмени, които могат да печелят само от експлоатация на тъпи и бедни идиоти навити да бачкат за 300 лева. С каквито за съжаление е пълна родината ни.
          Сега червените са виновни....
          Браво ..дойдохме си на думата....

Коментар

Предполагам че не знаеш значението на тази дума
            апокалипсис, катарзис, симбиоза, тва речника на млад тех...атакист е по-богат от оксфорд дикшънъри...35и едишън

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Честно да ви кажа плаша се от себеси ...нещо ме напъва от вътре да гласувам за Атака на евроизборите. Голямо шоу ще е да им пратим на Брюкселските зелки Волен Сидеров .......
              Аз съм с теб да им го пратим. Плюс това Волен Сидеров получи руски орден равен на стара планина. Значи Русия ни показва че това е техния човек. А тези ходове на Русия са много много добре обмислени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Е аз ще пусна.....
                Близо 2 милиона българи живеят под 250 лв на месец......
                Това ако не е ....
                Всичко това е благодарение на политиката на съглашателство и слугинстване с ЕС и САЩ...
                Тях не ги интересува ЕС и НАТО ,не ги интересува плажовете на Гърция и Банско ....
                Те не могат да изгледат децата си и семействата си...
                Досега за 7 години ЕС ни обяснява, че било хубаво да сме бедни. Е, ние разбрахме, че не е хубаво. ЕС ДА ГО ДУХА!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Е аз ще пусна.....
                  Това ако не е ....
                  Всичко това е благодарение на политиката на съглашателство и слугинстване с ЕС и САЩ...
                  Тях не ги интересува ЕС и НАТО ,не ги интересува плажовете на Гърция и Банско ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Я глей сега насилие сме проповядвали!!!!!!!!!!Кой е насилник бе мушморок?Аз или ти който защитаваш американските изроди които избиха сума ти невинен народ с демократичните си бомби?Кой запали две световни войни?На чия съвест тежат тия стотици милиони жертви?Кой защитава убийци и крадци?Кой ни принуди да махнем смъртното наказание?Кой съсипа МВР и Съдебната система?Кой Кой Кой
                    САЩ влизат в първата световна война няколко години след като почва, същото и с втората. Виж първата световна война започва с Русия във водеща роля от едната страна, а втората с пакта Рибентроп Молотов, който изненадващо дава картбланш на Хитлер на нападне Полша и след това Франция. И след това изнедващо за малоумните руснаци този добър човек се обръща срещу тях.

Коментар

Ти не пускаш постове пълни с омраза и подстрекаващи към насилие.

Е аз ще пусна.....
                      Това ако не е ....

Коментар

• Честно да ви кажа плаша се от себеси ...нещо ме напъва от вътре да гласувам за Атака на евроизборите. Голямо шоу ще е да им пратим на Брюкселските зелки Волен Сидеров .......

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Снощи гледах по новините на цял клас дечица от едно видинско село майките и бащите са роби на Запад а децата ги гледат бабите.Едно момиче плачеше и каза че майка му много му липсва.Баба му го гледала отлично и много я обича но не е мама.Тия идиоти никога няма да разберат тия детски сълзи.
                          Мъка. А по времето на байтодор нямаше такива работи.
                          Само да си помислеха майките и бащите им да ходят да стават "роби" на запад и куршум в гърба на границата.
                          Друго си беше дървосекачи в Коми, ма чудно що ли, много желаещи нямаше.

Коментар

Я глей сега насилие сме проповядвали!!!!!!!!!!Кой е насилник бе мушморок?Аз или ти който защитаваш американските изроди които избиха сума ти невинен народ с демократичните си бомби?Кой запали две световни войни?На чия съвест тежат тия стотици милиони жертви?Кой защитава убийци и крадци?Кой ни принуди да махнем смъртното наказание?Кой съсипа МВР и Съдебната система?Кой Кой Кой

Коментар

Е сега ........ обещавам да се променя

Коментар

Предполагам че не знаеш значението на тази дума

Прав си не знам налучках я.

Коментар

Working...
                                X