IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
    Ами какво да кажа - накратко, могат - печатат.
    Просто никой не може да мине без тия неща, и се възползват.

Ся, запада винаги е действал така. Просто помощи раздават само при бедствия. Основния принцип е, че трябва да си изработиш парите. И с България така стана.
    Но носталгията по социализма дето са ни "давали", е голяма. А всъщност никога нищо не са ни давали. Даже са ни вземали. Ся реват срещу САЩ - да дадат това, онова, преди време бат'Пешо разправяше да ни построели газопровод от азербейджан и тогава да сме се диверсифицирали... Ами американците ни дадоха най-ценния съвет - намалете енергийната зависимост от Русия... Да, ама нашите продажници не искат, щото няма да има комисионни и финансиране, петата колона ще се спихне.
    Та те затова за пет години не направиха стотина километра тръби до Гърция и Турция. Затова и към Румъния дори май няма.
    А в същото време Барозу в прав текст каза че в България управляват руски агенти.
    В Украйна проблема го раздухват руснаците заради тръбите. Това е. Лошото е че и там има много социалисти на които им " дават".
    Факи,

според мен БГ матрьошките, ако някой си позволи да каже, че са развиваща се държава като нас и доста изостанали - веднага бива обявен за враг на БГ-то.

Защо така се получава? Да би да са платени тролчета?

П.П. Е, днес е хубав БГ празник - те заседнали пред гадните хамерикански компютри и не се спират, че от блядовете по-по-най-нямало и все разни ядрени удари им в главите.

Големи "биткаджии" ще дойдат, бре

Коментар

• Абе не знам....чипове-мипове....джугани-мугани.....ама Путин ще вземе и Украйна.Натам отиват нещата.Вече взех да се притеснявам докъде ще спре.Явно,че Европа я устройва това ....и не и пука.Путин им прати писма за Газта...и се кротнаха.Обеща да не им спира доставките ...те си плащат.За какво да се карат....за шепа евромайдановци,платени от УСА...май на никой не му се ща да си разваля рахата.
      Дори УСА се карат на Израел,че не скача на Русия....

Вашингтонската администрация оказва натиск на Израел, защото е ядосана на неутралната му позиция за ситуацията около Украйна и Крим, съобщава днес израелският вестник „Гаарец”.

Според данни на изданието във Вашингтон не са доволни още и заради това, че „Израел поставя на едно ниво отношенията със САЩ и Русия”.

„Гаарец” съобщава, като се позовава на изявление на представител на израелското външно министерство, че една от причините за реакцията на американската администрация е отсъствието на израелски представител на гласуването на проект за резолюция на Генералната асамблея на ООН за ситуацията в Украйна.
      Цялото: http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_0...-Ukrajna-5435/

Ясна е работата.....От цялата патаклама само УСА май ще са прекарани

Коментар

• И дядо поп се намеси в Украйна!

Нечистая сила СНБО Украины во главе с ЦРУ дала команду убивать православных Донбасса в Вербное Воскресенье

http://anna-news.info/node/15051

Коментар

Ся, запада винаги е действал така. Просто помощи раздават само при бедствия. Основния принцип е, че трябва да си изработиш парите. И с България така стана.
          Но носталгията по социализма дето са ни "давали", е голяма. А всъщност никога нищо не са ни давали. Даже са ни вземали. Ся реват срещу САЩ - да дадат това, онова, преди време бат'Пешо разправяше да ни построели газопровод от азербейджан и тогава да сме се диверсифицирали... Ами американците ни дадоха най-ценния съвет - намалете енергийната зависимост от Русия... Да, ама нашите продажници не искат, щото няма да има комисионни и финансиране, петата колона ще се спихне.
          Та те затова за пет години не направиха стотина километра тръби до Гърция и Турция. Затова и към Румъния дори май няма.
          А в същото време Барозу в прав текст каза че в България управляват руски агенти.
          В Украйна проблема го раздухват руснаците заради тръбите. Това е. Лошото е че и там има много социалисти на които им " дават".
          Факи нещо май не си разбрал.Аз не искам никой нищо да ни дава даром.Казах само че България не може сама да се оправи с доставките на газ.Ако ЕС не проумее че трябва да си построи такъв газопровод ще зависи от Газпром.И не само България не може сама и Гърция не може и Австрия и Чехия и Словакия и Словения и Турция не може.Трябва големите да се разберат пари и фирми ще се намерят.Това исках да кажа.Твоите хора искат да спрем да купуваме от Русия но не казват откъде да купуваме.Иначе съветите да си ги държат за тях ние не сме толкова тъпи знаем какво да правим аме сме малки това е проблема.Иначе лично на мен газ не ми трябва аз съм на дърва.

Коментар

• Факушкa

В Калифорния има няколко лаболатории в които се правят чиповете с висока стерен на интеграция за процесори, НИКЪДЕ по Света не се произвеждат. Произвежда се тялото, краката...кутийката но самия чип дори няма информация по каква технология се прави.Интел и АМД всъщност не произвеждат процесори, те констуират архитектурата , продават и са търговски марки - брандове.
            Знаеш ли кой ги произвежда - Пентагона, военните.
            Има технологии за производство на чипове които са популярни и известни, но те за такава висока степен на интеграция не стават.
            D.Y.F-091066

Коментар

Между другото, интел се произвеждат почти изключително в САЩ.

Имат един завод в Ирландия, един в Израел, и един в Китай, като този в Китай е по-скоро за ширпотребни продукти като например интелските видеочипове интегрирани на дънната платка.

По-важно е къде се създават, производството се свързва с други фактори.

Коментар

• Факушкa

Когато емитират бондове не емитират пари, напротив чрез тях изсмукват емитираните вече пари. Обаче на хора които не разсъждават няма какво да се мъчиш да им обясняваш. Ние сме на този хал защото сме неграмотни, не защото сме нечии агенти. Простотията е проблема.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Prodi

Между другото, интел се произвеждат почти изключително в САЩ.

Имат един завод в Ирландия, един в Израел, и един в Китай, като този в Китай е по-скоро за ширпотребни продукти като например интелските видеочипове интегрирани на дънната платка.

Коментар

• markov

Зил ! Няма нещо в тези машини което да не се троши, пък били яки.На запад гори сигурно секат и нито един джуган не използват за целта. Виж нашите клептомани сигурно най им пасва точно зилове да ползват.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                      Да, процесорите в комповете ми са Интел и АМД, то други на практика няма, но са произведени в Азия. Към момента Интел, с 80% световен пазарен дял, струва 130 милиарда долара или колкото са „количествените улеснения“, които „печата“ САЩ за 2 месеца.
                      Бих се примирил, ако ползвайки предимствата на високотехнологични производства с висока принадена стойност успяват да прехвърлят всичкото трудоемко или мръсно производство на останалия свят и си плащат за това, но явно не успяват и в това е проблема!
                      Виж Украйна, за момента нищо не дават, освен под маста, само обещават и то заеми! Русия наля към 30 милиарда там и все пак не акцентира върху това.
                      ПС имам гпс, но ми е подарък, наистина не ползвам често, нали уж всичко си знам и съм правилно ориентиран

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                        Ако е стар за вас, за мен не е , така че:

""""Срещнали се двама украинци от майдана след 20 години и си приказват.
                        Украйна е вече 10 години в ЕС и НАТО.
                        - Как си бе приятелю? - пита единият.
                        - Абе мани,мани! - му отговаря вторият.
                        - Що бе? - кво е станало?
                        - Абе нищо.Аз съм без работа, жената бере домати в Испания, дъщерята стои на пиацата в Хамбург а синът се омъжи за един англичанин!
                        - Ахххх,техната ма...а тея руснаци! - отговаря втория.
                        - Знаеха те тогава много добре какъв *** ни очаква в EU и нарочно ни оставиха да влезем!

Друг е въшпросът, дали ЕС все още ще съществува, най-малкото в тоя му вид!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Трошливи зилове, скрап..какво да им гледам ? Всичките им машини са с нисък ресурс, освен ладата която е върховната им машина..до там са стигнали.
                          Поредните глупости , джугана е много яка машина , в пресечена местност е незаменима. Върви виж и дървосекачите в БГ с какво извозват дърветата от гората ......сигурно няма стари западни камиони втора ръка.....има колкото искаш но не стават за това.

Проблема на джугана е високия разход 30-40-50 на сто ...в зависимост от терена , но като прогодимост и здравина няма проблем и след 30 години .......
                          Last edited by markov; 13.04.2014, 17:28.
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ако е стар за вас, за мен не е , така че:

""""Срещнали се двама украинци от майдана след 20 години и си приказват.
                            Украйна е вече 10 години в ЕС и НАТО.
                            - Как си бе приятелю? - пита единият.
                            - Абе мани,мани! - му отговаря вторият.
                            - Що бе? - кво е станало?
                            - Абе нищо.Аз съм без работа, жената бере домати в Испания, дъщерята стои на пиацата в Хамбург а синът се омъжи за един англичанин!
                            - Ахххх,техната ма...а тея руснаци! - отговаря втория.
                            - Знаеха те тогава много добре какъв *** ни очаква в EU и нарочно ни оставиха да влезем!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                              Като гледам как избяга ....хич не ми прилича на ранен....Баси късметлията.А какъв модел е танка ми е интересно...
                              Благодаря за инфото.

П.С.Ако това е най-мощната РПГ в света....и има оцелели,представям си какви са другите...
                              Т-72, от ранните версии... Не го гледай как е избягал, дрехите на човека бяха поокъсани, а той прелетя 7-8 метра, като нищо може да има и значителни вътрешни наранявания.
                              Що се касае до мощта-да, така е, имаше данни за случай на пробиване на челната броня на британски Челънджър в Ирак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
                                Клипчето е старо, мнократно обсъждано. Удар от най-мощната РПГ в света - съветската РПГ-29 Вампир, чиято граната удря кърмата, поне един от екипажа е изхвърлен във въздуха, видимо наранен, но жив, за останалите - ни съ знае. Има оцелели и в Чечения, след удари в борд, кърма и купол в танка от РПГ...
                                Като гледам как избяга ....хич не ми прилича на ранен....Баси късметлията.А какъв модел е танка ми е интересно...
                                Благодаря за инфото.

П.С.Ако това е най-мощната РПГ в света....и има оцелели,представям си какви са другите...

Коментар

Working...
                                X