IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
    Къде е темата с бисерите
    П.С. Нещо не те разбрах - на кораба ли ги правят тези телефони? Чудех се защо са толкоз скапани, ама то в морето клати...

Gold Star не бе ли най-скапания плеър в ония времена, в които ме връщаш?
    В Азия се извършва асемблирането на тия устрройства. Въобще не можете да направите разлика. Във въпросния смартфон 90% от компонентите са на US компании.
    Петрола за пластмасите, както и алуминия може и да са с произход Россия, ама не съм много сигурен,

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      ...телефон по дизайн на гугъл, произведен от ЛГ май беше.
      (За да е произведен в саут корея основна заслуга имат самолетоносачите. Ето едно добро приложение на същите. )
      Къде е темата с бисерите
      П.С. Нещо не те разбрах - на кораба ли ги правят тези телефони? Чудех се защо са толкоз скапани, ама то в морето клати...

Gold Star не бе ли най-скапания плеър в ония времена, в които ме връщаш? :
      Daewoo умря! Да живей
      Аз пък си мислех, че е заради остротата самурайските мечове Ама на теб по това време крив ятаган ти се е паднал ...
      Last edited by onakilev; 13.04.2014, 19:36.
      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• В Източна Украйна няма да бъде въведено извънредно положение, операцията в Славянск е прекратена

Киев. Украинският съвет за сигурност и отбрана се е отказал да въвежда извънредно положение в Източна Украйна, предаде „Лига”.
        Предложението за въвеждане на извънредно положение в Донецка и Луганска област е било внесено от украинския вътрешен министър Арсен Аваков и началника на президентската администрация Сергей Пашинский. Повечето от членовете на Съвета обаче са против предложението.
        Освен това, информиран източник заяви, че антитерористичната операция в град Славянск е преустановена, тъй като силите за сигурност са се отказали да влязат в града без прикритие от бронетехника. Бронираните автомобили не бяха изпратени в града, тъй като засега липсва решение за въвеждане на извънредно положение.

Превод и редакция: Нина Лесева

Марков ме е изпреварил,извинявам се.....

"Свалиха гарда" евро-майдановците....Басииии....трябвало им прикритие от бронетехника....слаба ракия са тия....

Коментар

• В Източна Украйна няма да бъде въведено извънредно положение, операцията в Славянск е прекратена
          13 Април 2014 | 19:02 | Агенция "Фокус"

Киев. Украинският съвет за сигурност и отбрана се е отказал да въвежда извънредно положение в Източна Украйна, предаде „Лига”.
          Предложението за въвеждане на извънредно положение в Донецка и Луганска област е било внесено от украинския вътрешен министър Арсен Аваков и началника на президентската администрация Сергей Пашинский. Повечето от членовете на Съвета обаче са против предложението.
          Освен това, информиран източник заяви, че антитерористичната операция в град Славянск е преустановена, тъй като силите за сигурност са се отказали да влязат в града без прикритие от бронетехника. Бронираните автомобили не бяха изпратени в града, тъй като засега липсва решение за въвеждане на извънредно положение.

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Двама души са ранени при сблъсъци между „Десен сектор” и проруски активисти в Запорожие
            13 Април 2014 | 19:23 | Агенция "Фокус"

Запорожие. Членове на крайното движение „Десен сектор” и проевропейски активисти са обградили проруски активисти в украинския град Запорожие, предаде „Цензор”.
            Двамата души са ранени и са приети в болница в резултат на възникналите сблъсъци, по време на които са били използвани димни и газови гранати.
            Полицията е възпрепятствала опит на членове на „Десен сектор” да разбият автомобил с руски регистрационен номер.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
              На живо: В центре Запорожья на Аллее славы в районе здания городского совета продолжается противостояние представителей майдана, которые пришли от здания Запорожской ОГА и представителей антимайдана, традиционно по воскресеньям проводящих митинги на Аллее Славы.
              http://www.ustream.tv/channel/%D0%93...B6%D1%8C%D1%8F
              Според официалната им статистика в Запорожка област Руснаците и Украинците са приблизително поравно.....та там ще има сериозни проблеми ако се разпалят страстите. Същото е и в Одеса.

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                Аз коментирам, че един от малкото примери, които можеш да дадеш за неспециализирано оборудване произведено в САЩ, всъщност не носи някакви кой знае какви приходи и че са на непрестанен външнотърговски дефицит. Не че това не може да се промени ако искат, но е факт че не искат и "болен здрав носи" е в момента положението!
                Което си е нечестно. Може да съм реалист, но това не ми пречи да имам чувство за справедливост, или „ляв наклон“, ако по ти харесва определението
                Изглежда че добре си правят сметката.
                Без това "неспециализирано оборудване" даже и северна корея не може да функционира. Но малко се отпляскваме от темата дет' започна този разговор.
                Напълно погрешно схващаш структурата на американската икономика. Както спомена един друг форумец, таксите на нотариуси и адвокати, счятоводители са мизерни в сравнение с България. За пример ще ти дам нотариусите. Заверка на документи струва $2-$3, нотариуси има във всяка аптека буквално. Но ако имаш сметка в банка, можеш да отидеш във всеки клон (там също има нотариус), и заверката е безплатна. Казвам го защото няколко пъти съм ползвал нотариуси и знам. Направи сравнение с мафията в България където тези персони са едни от най-богатите хора.
                Същото е и като купуваш имот - повечето имоти се финансират от банки, и услугата е безплатна. А колите - просто взимаш парите, даваш ключевете и тайтъла и това е. Никакви нотариуси.
                И друго - както споменах, ако някъде има електронно правителство то то е тук.
                От няколко години данъчните декларации се подават електронно (може и по пощата).
                От началото на тази година всички данъци могат да се платят онлайн. Новостта е за обикновенния човек. Може и по стария начин - до 15 април трябва да изпратиш чек или мъни ордер, или да ги разсрочиш до 72 месеца.
                Има доста неща които не знаеш.
                За здравеопазването, за социалните служби, за безработните как е решен проблема...
                Има и неща които ама хич не ми харесват, например за теяна уелфеър...
                Е - ако искаш да разбереш, заповядай, само че трябва да е май на друго място, че да не излезе като пропаганда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                  """""""Ами какво да кажа - накратко, могат - печатат."""""""""
                  Просто никой не може да мине без тия неща, и се възползват.

Ся, запада винаги е действал така. Просто помощи раздават само при бедствия. """"""""Основния принцип е, че трябва да си изработиш парите.""""""""" И с България така стана.

ГолЯм виц, едните печатат, другите да работят!
                  Що за кауза се защитава тук?
                  да ти кажа и аз един виц
                  защо САЩ са на ръба на пропаста
                  -ами гледат отгоре какви ги вършим ние долу
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Брейййй....тез украинци много организирани бе....без един танк да влезе от Русия,без един самолет да бомбардира,без една ракета да е изтреляна....амен-амен превзеха Югоизточна Украйна.
                    Като чета агенция Фокус.....ми то на час по един град превземат сепаратистите.Виж,ако бяха Янките,щеше да има екшън.....Щяха да са изтреляни поне няколко стотин "Томахавки".....щяха вече да са извършени поне хиляда бойни полета,щеше да има интервюта ,пресконференции.......и сигурно вече щяха да са изхарчени поне 100-200милиарда за Операцията....ама щеше да е интересно....Не кат тия тъпи рашки....Абе ,Путин....дай малко зрелище,екшън.....като е решил ...парада за 9май ,вместо в Москва....може да е в Киев.Шдано не е във Варшава,или Берлин)

Коментар

Aма не съм несъгласен с цитата ти, Просто констатирам че понеже могат, затова го правят.

ПП
                      Смартфона ми е нексус 5, телефон по дизайн на гугъл, произведен от ЛГ май беше.
                      (За да е произведен в саут корея основна заслуга имат самолетоносачите. Ето едно добро приложение на същите. )
                      Аз коментирам, че един от малкото примери, които можеш да дадеш за неспециализирано оборудване произведено в САЩ, всъщност не носи някакви кой знае какви приходи и че са на непрестанен външнотърговски дефицит. Не че това не може да се промени ако искат, но е факт че не искат и "болен здрав носи" е в момента положението!
                      Което си е нечестно. Може да съм реалист, но това не ми пречи да имам чувство за справедливост, или „ляв наклон“, ако по ти харесва определението

Коментар

• """""""Ами какво да кажа - накратко, могат - печатат."""""""""
                        Просто никой не може да мине без тия неща, и се възползват.

Ся, запада винаги е действал така. Просто помощи раздават само при бедствия. """"""""Основния принцип е, че трябва да си изработиш парите.""""""""" И с България така стана.

ГолЯм виц, едните печатат, другите да работят!
                        Що за кауза се защитава тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                          Оки, така да е, ако е така вероятно им им е забранено, иначе всичко се произвежда в Азия, така или иначе, но това не променя тезата ми, все пак:
                          Целия Интел струва 130 милиарда,
                          Продажбите му са за 52 милиарда годишно!
                          САЩ си измислят 100 милиарда месечно
                          Смартфона ти не работи с Интел, нали!

По скоро се съредоточи да коментираш това:
                          Aма не съм несъгласен с цитата ти, Просто констатирам че понеже могат, затова го правят.

ПП
                          Смартфона ми е нексус 5, телефон по дизайн на гугъл, произведен от ЛГ май беше.

Коментар

Между другото, интел се произвеждат почти изключително в САЩ.

Имат един завод в Ирландия, един в Израел, и един в Китай, като този в Китай е по-скоро за ширпотребни продукти като например интелските видеочипове интегрирани на дънната платка.
                            Оки, така да е, ако е така вероятно им им е забранено, иначе всичко се произвежда в Азия, така или иначе, но това не променя тезата ми, все пак:
                            Целия Интел струва 130 милиарда,
                            Продажбите му са за 52 милиарда годишно!
                            САЩ си измислят 100 милиарда месечно
                            Смартфона ти не работи с Интел, нали!

По скоро се съредоточи да коментираш това:

ок ако ползвайки предимствата на високотехнологични производства с висока принадена стойност успяват да прехвърлят всичкото трудоемко или мръсно производство на останалия свят и си плащат за това, но явно не успяват и в това е проблема!

Коментар

• Ха сега, стана тя.

https://www.youtube.com/watch?v=Ecva0Ms-6qg

Защо милиция и армия минава на страната на бунта.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                                Нечистая сила СНБО Украины во главе с ЦРУ дала команду убивать православных Донбасса в Вербное Воскресенье

http://anna-news.info/node/15051
                                Робертов,

може да си направиш справка кога е бомбардирана ВарнаКаварна/Балчик от руския флот. Точно на 2 пъти и винаги на едни от най-големите християнски празници.

П.П. Та, това се очакваше - блядовете няма да се учудя, ако ги ударят точно на Великден и по традиция да "помогнат" на "братята" си украйнци по вяра.

Обикновено някой "брат" като спре да им плаща, както Нафтогаз спря плащанията и то ходят да му помагат да размисли все по празниците

Коментар

Working...
                                X