IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Снощи гледах по новините на цял клас дечица от едно видинско село майките и бащите са роби на Запад а децата ги гледат бабите.Едно момиче плачеше и каза че майка му много му липсва.Баба му го гледала отлично и много я обича но не е мама.Тия идиоти никога няма да разберат тия детски сълзи.

Политиците да няма да разберат. Е то Ванга е казала че греховете на бащите ги плащат децата за да боли повече. Може това да готви вселенския мир и без това малките идиотчета са откърмени с откраднато.

Коментар

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение
      звучиш апокалиптично
      Предполагам че не знаеш значението на тази дума

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Ти не пускаш постове пълни с омраза и подстрекаващи към насилие.

звучиш апокалиптично

Коментар

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение
          Е така е 2 милиона ще са вън няма да има работа ниски заплати. Яко е да си колония на ес явно.
          Снощи гледах по новините на цял клас дечица от едно видинско село майките и бащите са роби на Запад а децата ги гледат бабите.Едно момиче плачеше и каза че майка му много му липсва.Баба му го гледала отлично и много я обича но не е мама.Тия идиоти никога няма да разберат тия детски сълзи.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Абе кво сте се заяли с момчето бе.....позаяждайте се малко с мен.....така да си поддържам тренинга
            Ти не пускаш постове пълни с омраза и подстрекаващи към насилие.

Коментар

Абе кво сте се заяли с момчето бе.....позаяждайте се малко с мен.....така да си поддържам тренинга

А мерси но споко през мадите са ми и двамата даже не ги отчитам в повечето им глупости. Отчитам само когато ми е забавно например това за пишлето и гаджето беше тъпо и ги игнорнах. Демек ай ем дъ кинг

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                Абе важното е Биовета да расте... че и аз като тебе имам акции там.
                Ша порасне яко ако мажото се смени или поне преосмисли политиката си....ма де тъкъв късмет
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Някой весел руски челяк с маска и грозното и нечестно лепнато име сепаратист е попинал малко водка СССР и я е подметнал.

Коментар

По-голям е първите му постове бяха копи пейстове. Предполагам към 18-20 и не мисля че има гадже може и да е заради пишлето.

Коментар

По-голям е първите му постове бяха копи пейстове. Предполагам към 18-20 и не мисля че има гадже може и да е заради пишлето.
                      Е ти не видя ли кавичките. Всеки малък атакист си мисли, че деница гаджева му е гадже, докато стой заключен в тоалетната... за минута и половина

Коментар

маитап да става ... от това дъвкане накрая може и приятели да станем ... неведоми са пътищата божи
                        Абе важното е Биовета да расте... че и аз като тебе имам акции там.
                        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• titi12321

Дойчланд не е Европа, те са си боклуци по дефолт. Крадът че се късат, всичките им политици по върховете са корумпирани.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                            Ми кво чакаш? Той болният ти шеф още от миналата година беше почнал с "гражданските арести" уж. Ма заобикаляше Орлов мост до след 11 вечерта за по-сигурно де

Еми заобикалял е защото там имаше 2500 соросоидни мърши. Страхливците като са на стадо хапят. Ама туко виж скоро се появило друго стадо и то не от овце като соросоидите а от вълци с картбланш за действие. Виж кво стана една гранатка и цялата соросоидна сган по домовете си в Донецк

Коментар

хахааха, яко - еее пак се измъкна и от този лаф. Евала, креативен си. Не можах да затапя Бат Пешо.
                              маитап да става ... от това дъвкане накрая може и приятели да станем ... неведоми са пътищата божи

Коментар

Ама, ако ги отпори по задниците, няма ли и той да стане гей?
                                Ма знаеш ли каков дебел неокастрен кол е подготвил.За друго не се надявайте.Той не го гледа в кочина и не го храни със слама за да го навира в посраните американски дирници

Коментар

Working...
                                X