IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
    Тука и нова портфейлна теория се създава... хвала на такъви другаре, дет се вика!

Мани бегай тоя е пълен олигофрен с неговите теории пиян е по рождение

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Ако се получи сериозна обезценка това ще удари данъчните приходи. След това ще има две възможности - или да обложи с високи данъци печалбите на износителите или да печата постоянно пари. Аз не бих заложил че ще почне да облага високо приятелчетата си. А това остава само опцията с хиперинфлацията - която съвсем ще свали цаните на активите в русия и изненадка - неговите приятелчета с доларови приходи ще могат да станат съвсем богати.

За фалита е възможност ако решат да крепят икономиката с цената на висок бюджетен дефицит. Така за две три години ще се натрупа достатъчно дълг че фалита да стане икономически изгоден за излизане от доста тежката ситуация в коят още се намират тогава. Ако не крепи икономиката - т.е. ако я остави да си се срутва остава само хиперинфлацията.
      Тука вече се издаде, супертрейдъре.

Коментар

• Първоначално изпратено от titi12321
        Уж си менса а си тъп като гъба. В България средната заплата била 860 лева ли? То в София не е 860 лева. Ако излезеш от форума можеш да разбереш колко са заплатите. Сигурно не ти е лесно да си мишок живеещ в интернет с неадекватни представи за околната среда. Накрая майка ти ще те изхвърли и ще видиш дали е 1100 лева средната заплата
        Аз ти бях казал какъв живот водиш - преди си мислех че може би просто не си за този форум, ама ти си лузър дори спрямо средното за България.

По данни на НСИ средна заплата за София 1165лева в България 846 лева

http://www.nsi.bg/bg/content/3928/%D...B8%D0%B2%D0%BE

Коментар

Ми написал съм тази схема която ти не разбираш. Цените на активите са плод на вероятности за бъдещето претеглени с дадени тегла. Без нито вероятностите да са ясни нито теглата им. Единственото което често е ясно е как се променят тези вероятности и тегла през трендовете на пазарите.

За това и повечето хора не могат да печелят от борсите - нямат въображение да си представят вероятните развития, не могат да оперират в условия на силна несигурност и предпочитат сигурността на очевидността. А очевидността вече е в цената, защото хората с въображение, ценящи несигурността вече са вкарали всички тези вероятности в цената и съответно другите единственото което могат да изкарат от очевидни неща е загуба.

Тука и нова портфейлна теория се създава... хвала на такъви другаре, дет се вика!

Коментар

Аз много одавна го бях казал ако ядосате Русия ще и лапате мадурките и сега като гледам черната маймунка колко го е страх и как беззъбо съска срещу Русия се обеждавам колко съм прав. Кво стаа ще нападате ли Русия на кукуво лято или ще нападате когато цъфнат налъмите?
            Никой не е тъп да напада държава, чийто Вожд сам я съсипва по-бързо от нашествие. Това е все едно да се сбиеш с агресивния пияница в метрото и да те оповръща. Какво си спечелил? Нищо. А той се е почувствал значим, даже някой може да му съчувства.
            Last edited by Pavlik Morozov; 30.04.2014, 01:51.
            "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Това е мечтата на обама и соросоида - Китай да нападне Русия заради черните очи на Обама.

Коментар

Така така и всичко това ще направи с цел да прави евала на страхливия орел без мада сащ. Имаш богата фантазия.
                Каква фантазия. Коя армия е по-голяма - китайската или руската - Китайската. Коя икономика е по-голяма китайската или руската - китайската - в пъти по голяма. На коя държава военния бюджет е по-голям - на китай или на русия - на Китай - в пъти по-голям. За населението мисля че няма нужда да говорим. той само Шанхай е колкото москва, петербург, и десетина града след тях взети заедно.

Коментар

павлик ходи в Русия да видиш средна заплата равна на 1000 долара хляб за 50 бг стотинки и бензин цигари за левче и тогава говори за лагери
                  Абе не виждам да има много наплив към СССРусия от държави, които имат избор да емигрират към ЕС или САЩ. Значи всички са жертва на гадната капиталистическа пропаганда, че на запад е по-добре отколкото в СССРусия. Нека Путлер разсее тази заблуда, обаче първо да си прибере десетките милиони емигранти и да спре потока от напиращи да заминат хора и капитали, че иначе няма кой да му повярва.
                  "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от titi12321 Разгледай мнение

Ако изключим дребния факт че цената на енергонисителите е основно перо в цените на всичко останало наистина е по-добре. Не знам от кое село си, но в София средната чиста заплата е 700 лева (срещу 1500 в Русия а да не говорим за Москва) и сметката нещо ти бяга ама щом казваш е по-добре. Кажи му соросоид и не го обиждай повече колкото повече изветрева бай сорос толкова повече и вие затъпявате.
                    Ти да не мислиш че в руските села взимат по 1000 долара. В България средната заплата е 860 лева в София е над 1100.

Коментар

Ми че то в София по-добре. Заплатите същите, бензина по-скъп ама заведенията доста по евтини

Ако изключим дребния факт че цената на енергонисителите е основно перо в цените на всичко останало наистина е по-добре. Не знам от кое село си, но в София средната чиста заплата е 700 лева (срещу 1500 в Русия а да не говорим за Москва) и сметката нещо ти бяга ама щом казваш е по-добре. Кажи му соросоид и не го обиждай повече колкото повече изветрева бай сорос толкова повече и вие затъпявате.

Коментар

Златната орда е при османската империя - на бунището и смазани от Руснаците.
                        Е сега русия не може да смаже Китай. Русия е просто джудже до Китай и по хора и по икономика и по военен бюджет и по армия.

Китайците първо ще пратят няколко десетки милиона емигранта към сибир, а след това ще си направят един рефендум и ще го отделят от Русия.

Коментар

тихо лупита
                          Нито съм Лупита, нито я познавам, обаче путинославните много ги е страх от брата на Лупита с големия ... нос. Който е сигурен в ориентацията си не се страхува от гейове, нито особено им обръща внимание, обаче вас ви е много страх, дрогаре, и при това във фантази ... ъъъ .. страховете ви геят винаги е черен. Диагнозата е ясна - сърби ви, ама ви е и срам.

Коментар

павлик ходи в Русия да видиш средна заплата равна на 1000 долара хляб за 50 бг стотинки и бензин цигари за левче и тогава говори за лагери
                            Ми че то в София по-добре. Заплатите същите, бензина по-скъп ама заведенията доста по евтини

Коментар

Защото китайците знаят много добре, че ако на Русия и се случи нещо те ще са следващия враг. Знаеш ли какво е отговорил китайския лидер на маймунката обама като му е казала че Русия е лоша във връзка с кризата в Украйна? Вечерята в белия дом беше вкусна. Това е сериозно пълен леж.
                              Защо им е да се месят на китайците - тя Русия така и така ще фалира и те ще колонизират сибир. Все пак златната орда е владяла русия 300 години.

Коментар

Китай явно е големия кошмар на соросоида. Като чуе за връзките между Китай и Русия започва да изпада в истерия и да вика това не е верно. Не че некой го евава за слива и има значение какво вика
                                Китай е най-големия кошмар за путинославния, защото всички клетви във вечна дружба (а каква вечна дружба, дрогаре, след като Китай отхвърля още през 50-те опитите на Сталин да менторства) само целят да прикрият ролята на Русия като снабдител на Китай с ресурси, върху части от който снабдител Китай ще трябва да поеме и по-директен контрол при евентуален Майдан на Червения площад и поредно разпадане на СССРусия.

Коментар

Working...
                                X