IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Тия работи явно те радват теб щом ти правят впечатление, за повечето от писанията ти даже не съм се замислял никога камо ли да ме радват.

Мен ме забавя как соросоидчетата отричат очевидното , че половината народ на Украина не ще в НАТО а иска в Русия. И се пънете да съзирате Руски агент-правокатори и дългата ръка на Путя , път отричате естествения стремеж да двадесетина милиона Руснака да се върнат в държавата си .......направо сте ми комични на тия теми.
    Хич не ме радва възторга на путинославните от всякакъв вид конфликти, репресии и жертви. Но да - прави ми огромно впечатление с патологичността си.

Колкото за останалото - грешен адрес. Аз не отричам нито че много украински граждани искат част от Украйна да се присъедини към Русия, нито отричам правото им да го искат, нито отричам правото им да се борят за това. Но не признавам правото на Путлер да откъсне парче от съседна държава, оправдавайки се с желанията на тези хора. Фактът, че при гласуването на незадължителната резолюция на ОКН по темата Путлер беше подкрепен само от 10 сатрапа, трябва да ви говори, че и голямата част от света не смята това за разумен начин за уреждане на такива въпроси.

Колкото до стремежа на някои да се върнат в Русия или СССР - Путлер първо да се погрижи руснаците да не бягат от корупцията и ориенталщината му на Запад, а после да се тюхка за руснаците в съседните държави. Защото не всички руснаци живеят в стратегическа военна база, или около важно международно трасе, или в район със суровини, и за тях излиза, че хич не му пука, така ли?
    Last edited by Pavlik Morozov; 30.04.2014, 01:32.
    "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от titi12321
      И като се събуди ти беше мокро д-то и имаше бяло около устата а група соросоиди пак бяха яли бой и гавра в Украйна До 10 години Китай ще е таковал майката на щатите. Икономиките вече почти се изравниха само къде щатите имат 1% ръст а китайците 11. Като говориш за Русия говори за БРИКС. Сещаш ли се Сирийската криза и как Китай размаха пръст на щатите и дадоха бързо заден. А ако някой иска да предяви претенции към Русия трябва да е готов да се храни с 2 метрови краставици сещаш ли се бам бам бау първо по щатите после по турция европа и накрая изсраел.Санкциите срещу русия са да я биете с гол гъз по мадите. За 5 седмици спре ли газа в европа ще стане глад и революция.
      Що на САЩ, те Китай имат нужда от ресурси а ресурсите са в Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
        Радвай се, душо рублофилска. Путинославния има 3 най-големи радости:
        - първата е, когато Бащицата наказва българите, защото не слушат;
        - втората е, когато руснаците, страдат заради поредното безумие на Бащицата;
        - третата е, когато всички останали "низши раси" изпитват гневът на Бащицата, защото не слушат.

Радвай се, че гори плевнята на съседа - това е на хубаво, нали? "Здравите сили" сте най-големите хуманисти и правозащитници. Толкова сте се загрижили за рускоезичните в Украйна, и за руснаците в СССРусия, че на едните пожелавате да живеят сред размирици, а на другите да ги мачкат санкции, че да обикнат по-силно Бащицата. С приятели като вас на човек не му трябват врагове.
        Тия работи явно те радват теб щом ти правят впечатление, за повечето от писанията ти даже не съм се замислял никога камо ли да ме радват.

Мен ме забавя как соросоидчетата отричат очевидното , че половината народ на Украина не ще в НАТО а иска в Русия. И се пънете да съзирате Руски агент-правокатори и дългата ръка на Путя , път отричате естествения стремеж да двадесетина милиона Руснака да се върнат в държавата си .......направо сте ми комични на тия теми.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Абе пичове докато лаете по месечината с рефрена Путин е лош , лош и е виновен за всички световни зулуми, фашагите-соросоиди в Киев ще се самоизбият. Като гредам Рускоговорящите няма да им се наложи да ходят даже до Киев, те там местнике сами ще си обесят Турчинов за вратовръзката на портала на върховната Рада.....
          Радвай се, душо рублофилска. Путинославния има 3 най-големи радости:
          - първата е, когато Бащицата наказва българите, защото не слушат;
          - втората е, когато руснаците, страдат заради поредното безумие на Бащицата;
          - третата е, когато всички останали "низши раси" изпитват гнева на Бащицата, защото не слушат.

Радвай се, че гори плевнята на съседа - това е на хубаво, нали? "Здравите сили" сте най-големите хуманисти и правозащитници. Толкова сте се загрижили за рускоезичните в Украйна, и за руснаците в СССРусия, че на едните пожелавате да живеят сред размирици, а на другите да ги мачкат санкции, че да обикнат по-силно Бащицата. С приятели като вас на човек не му трябват врагове.
          "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            200 души в инцидента - т.е. по 100 човека от двете страни. Къде я видя тази драма не разбрах. че то тук на мач ЦСКА Левски има повече от двете страни.
            то така се почва, по нататък ще екскалира.

А Левски и ЦСКА не се стрелят по площада пред народното събрание.......не се мъчи да омаловажаваш станалото......

Коментар

Абе пичове докато лаете по месечината с рефрена Путин е лош , лош и е виновен за всички световни вини, фашагите в Киев ще се самоизбият. Като гредам Рускоговорящите няма да им се наложи да ходят даже до Киев, те там местнике сами ще си обесят Турчинов за вратовръзката на портала на върховната Рада.....

На централния киевски площад Независимост са избухнали сблъсъци
              29 Април 2014 | 23:48 | Агенция "Фокус"
              Киев. На централния киевски площад Независимост са избухнали сблъсъци с използването на оръжие и взривни устройства, предаде УНИАН, позовавайки се на очевидци.
              Инцидентът, в който са участвали около 200 души, е станал след 21 часа. Има пострадали. В момента на мястото има автомобили на бърза помощ.
              По-рано украинските медии съобщиха, че неизвестни лица планират провеждането на факелно шествие в центъра на града.
              По данни на агенция УНН, на площад Независимост неизвестни са запалили гуми, а от страна на Киевската градска администрация са били чути изстрели. Към момента пожарът е потушен.
              200 души в инцидента - т.е. по 100 човека от двете страни. Къде я видя тази драма не разбрах. че то тук на мач ЦСКА Левски има повече от двете страни.

Коментар

• Абе пичове докато лаете по месечината с рефрена Путин е лош , лош и е виновен за всички световни зулуми, фашагите-соросоиди в Киев ще се самоизбият. Като гредам Рускоговорящите няма да им се наложи да ходят даже до Киев, те там местнике сами ще си обесят Турчинов за вратовръзката на портала на върховната Рада.....

На централния киевски площад Независимост са избухнали сблъсъци
                29 Април 2014 | 23:48 | Агенция "Фокус"
                Киев. На централния киевски площад Независимост са избухнали сблъсъци с използването на оръжие и взривни устройства, предаде УНИАН, позовавайки се на очевидци.
                Инцидентът, в който са участвали около 200 души, е станал след 21 часа. Има пострадали. В момента на мястото има автомобили на бърза помощ.
                По-рано украинските медии съобщиха, че неизвестни лица планират провеждането на факелно шествие в центъра на града.
                По данни на агенция УНН, на площад Независимост неизвестни са запалили гуми, а от страна на Киевската градска администрация са били чути изстрели. Към момента пожарът е потушен.

Коментар

Ми от запада нищо не печелят - то там се цени конкурентноспособността. Пък виж Россия - там са им надеждите - няма значение какъв си - важното да си лоялен на вожда и учителя и живееш добре. Пък то всяко лайно без съвест и собствено мнение може да бъде лоялно, защо пък не и те - като високо морални хора ценящи свободата от западните ценостите.
                  Аз човешки те моля, а ти си знаеш твоето. Никакъв тиквен медал "Звезда Отечества" за тебе тогава, дори и ако си платиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                    Не си човек бе! Те печалба не искат, искат да ги излъжеш сладко. "Морална победа" им дай, па ако щеш им вземи и последната стотинка! Така прави Бащицата и го обожават, какво ти пречи и ти така да направиш?

Кажи им, че от 1 май горива ще се търгуват само в рубли, че Путин е хванал Запада за топките и не е стиснал по-силно само от човещина, че до края на годината области Варна и Бургас ще бъдат Автономна република Задунайска губерния, че американската космическа програма е свършена, че БРИК от утре казва твърдо ньет на неоколониализЪма и вече без хън-мрън слага Путлер начело, че и ние скоро сме аут от НАТО и ЕС и влизаме в Евразийския ...
                    Ми от запада нищо не печелят - то там се цени конкурентноспособността. Пък виж Россия - там са им надеждите - няма значение какъв си - важното да си лоялен на вожда и учителя и живееш добре. Пък то всяко лайно без съвест и собствено мнение може да бъде лоялно, защо пък не и те - като високо морални хора ценящи свободата от западните ценостите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                      Ти си болен.Ама много си болен.Не се заяждам.Иди се прегледай и се махни от форума поне за месец щото ще те приберат за постоянно на четвърти километър
                      Бате Пешо да не са те пратили принудително на психиатър че сега пък си фиксирал в тях. Или пък си почнал да се замисляш да потърсиш съвет заради фиксацията ти по гейовете

Коментар

Ти си болен.Ама много си болен.Не се заяждам.Иди се прегледай и се махни от форума поне за месец щото ще те приберат за постоянно на четвърти километър
                        Дрогаре, това за болните днешната опорна точка ли е, или е последния патрон на амбразурчика? Във форума на "Сега" едни дементирани путинославни рублофили вместо да отговорят на ясни въпроси повтаряха колко съм бил болен. Почувствах се като на посещение в лудница, в крилото с веселите луди, които много ме съжаляваха.

Но ако наистина аз съм болния не им завиждам, защото става, че болен здрав носи - те, ударниците реиндустрилизатори, лапат моите осигуровки и данъци, обаче ми дават акъл как да живея. Сигурно щото те са много прокопсали, или държавата е цъфнала и вързала с политиците, които те подкрепят от 45-та насам?

Коментар

Пак си забравил аповете.
                          А ти отново зацикли. И какво чак толкова невероятно има в това. В историята много империи са се разпадали и всяка една от тях се е разпадала по две възможни рпичини. Външна атака или вътрешно разцепление - най-често между местни феодали играещи срещу централната власт. Македонската империя се разцепва отвътре, Рим първо се цепи вътрешно и след това е атакуван отвън, Китай се цепи и се събира през няколко стотин години, Англия се разцепва отвътре когато колониите и си извоюват независимост, СССР се разцепи отвътре. Защо пък и Русия да не се разцепи. Че тя управлява настоящите си граници по малко от 300 години. То това е миг в окото на историята.

Коментар

И можеш ли да кажеш нещо за което съм излъгал. Ето в доста други теми казвам какво купувам или какво продавам - така да си забелязал някъде да съм се издънил. Споко и за Русия не се заблуждавам - всичко ще върви надолу там дълго, много дълго време
                            Не си човек бе! Те печалба не искат, искат да ги излъжеш сладко. "Морална победа" им дай, па ако щеш им вземи и последната стотинка! Така прави Бащицата и го обожават, какво ти пречи и ти така да направиш?

Кажи им, че от 1 май горива ще се търгуват само в рубли, че Путин е хванал Запада за топките и не е стиснал по-силно само от човещина, че до края на годината области Варна и Бургас ще бъдат Автономна република Задунайска губерния, че американската космическа програма е свършена, че БРИК от утре казва твърдо ньет на неоколониализЪма и вече без хън-мрън слага Путлер начело, че и ние скоро сме аут от НАТО и ЕС и влизаме в Евразийския ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Бе ти си най големия разбирач.Ама наужким.В реалността е друго.Не ти ли омръзна да лъжеш и да се представяш за нещо което не си
                              И можеш ли да кажеш нещо за което съм излъгал. Ето в доста други теми казвам какво купувам или какво продавам - така да си забелязал някъде да съм се издънил. Споко и за Русия не се заблуждавам - всичко ще върви надолу там дълго, много дълго време

Коментар

Ми той Хитлер загуби поради една основна грешка - не беше подсигурил нападение на Япония над Русия в далечния изток. Ако Япония беше нападнала нямаше да могат да се освободят дивизиите от далекоизточния фронт които спряха Хитлер при първото нападение над москва. Москва щеше да падне рано, рано, тогава можеше да насочи всички сили към южния фронт, да си осигури нефта от азърбайджан и да пресече достъпа му до него на останалите руски части.
                                Афдааааааааааа фалирааме Русия и на Хитлер почнааме да даваме акъл.Младеж пий си лекарствата редовно

Коментар

Working...
                                X