IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Аре да се изостря положението в Украйна вече съм нетно къс
    Ази пък съм нетно дълъг - ERUS и RSXJ.
    Може да не сме на един акъл с тебе, ма поне го играем / отиграваме.

Докато останалото трол тука и русофилове и фобове само плямпа.
    Айде платените са ясни, ама другите....смешници

Хубаво ги правиш луди тука, кефиш !
    Ма като им натриеш носа на филовете и прецениш че сме на дъното - можеш да мяташ и фобовете. И от тях доста нагли има

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
      Само за Зелените.

Както ви казах - идея си нямате колко е нелеп опита ви да вместите всичко и всички във двуполюсността на изфабрикувания от пропагандата ви свят. Децата виждат света така - черно/бяло, добро/лошо, правилно/грешно. Когато възрастни го виждат така това е знак на незрялост и/или промит до фанатизъм мозък.

Да бяхте прочели какво съм писал за костоварското сектантство преди да се излагате.
      Тук ми приличаш малко на дедо поп...."не ме гледаи кви ги върша, слушаи ме кви ги говоря".
      Да съгласен съм че света не е черно и бяло , проблема ти е че колкото и да искаш да се изкараш че не мислиш в черно и бяло всъщност правиш точно това съдеики по писанията ти ......Не видях нито една критика към ЕС или САЩ за ситуацията , само Путя ти е виновен ......ми ако това не е черно и бяло ...кое е ?
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Ако излезем от ЕС още по добре за всички българи.Земеделието ми е допълнителен доход и чиста храна.Аз съм развивал земеделие и преди ЕС па не съм фалирал.А субсидиите не ги плаща ЕС а България.Като не ти харесва махайте ги?И без тях се оправям.Ама ти ша купуваш на други цени
        Ще се оправиш ама друг път. Сега хвана няколко добри години, ама то в земеделието както има три добри години така има и три лоши.

Освен ако и земеделието не ти е като приказките - големи на думи пък мащаба никакъв. Всъщност няма да се учудя. Аз до сега не съм чул земеделец с няколко хиляди декара да е готов да се откаже ей така от 50 000, 100 000 лева на година.

Коментар

• Pavlik Morozov

Желанието им е да са с империята защото тя ДАВАЛА. Повредата в мисленето им е много сериозна. Аз като гледам таз империя с друго освен с клептомани не ни е възнаградила .
          D.Y.F-091066

Коментар

• Аре да се изостря положението в Украйна вече съм нетно къс

Коментар

• Морозов, респект за всичко, което каза дотук.
              Last edited by X_Y; 30.04.2014, 20:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                Точно това ми прави впечатление тук в тази тема, желанието да се присединят към някоя велика империя, робското мислене може и генетично да е заложено ми се струва. А защитата на законноизберения Яникович направо е върха на айсберга, последния дори вече е доказан предател след отношението и на Путин към него откакто го е прибрал и скрил.
                Способният и увереният търсят свобода, която им дава поле за успехи.

Некадърният и сервилният търсят господар, който да ги вкарва в "правия път" с твърда ръка, и да им хвърля огризки от трапезата си.
                "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Pavlik Morozov

Точно това ми прави впечатление тук в тази тема, желанието да се присединят към някоя велика империя, робското мислене може и генетично да е заложено ми се струва. А защитата на законноизбрания Яникович направо е върха на айсберга, последния дори вече е доказан предател след отношението и на Путин към него откакто го е прибрал и скрил.
                  Last edited by supertrader; 30.04.2014, 20:41.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Зачем военные учения в правительственном квартале... "Турчинова под трибунал": в Киеве собирается новый майдан...

http://www.discred.ru/news/zachem_vo...014-04-30-5533

Както е тръгнало, само Чунчо и Павлик могат да спасят Турчинов от справедлив съд.

Коментар

Ти ли не си гласувал за тях мушморок таков?Оти лажеш?
                      Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      Бе тоя болен костовист ......много наивни ни взема тук
                      Само за Зелените.

Както ви казах - идея си нямате колко е нелеп опита ви да вместите всичко и всички във двуполюсността на изфабрикувания от пропагандата ви свят. Децата виждат света така - черно/бяло, добро/лошо, правилно/грешно. Когато възрастни го виждат така това е знак на незрялост и/или промит до фанатизъм мозък.

Да бяхте прочели какво съм писал за костоварското сектантство преди да се излагате.
                      Last edited by Pavlik Morozov; 30.04.2014, 20:24.
                      "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Още от подвизите на новата Украинска власт:

Арсен Аваков не е бил допуснат на самолет във Франкфурт заради подозрения, че е пиян
                        Арсен Аваков не е бил допуснат на самолет във Франкфурт заради подозрения, че е пиян
                        30 Април 2014 | 16:59 | Агенция "Фокус"
                        Киев. Министърът на вътрешните работи на Украйна Арсен Аваков не е бил допуснат да се качи на самолета за родината си на международното летище във Франкфурт заради подозрения, че е пиян, предаде УНН, позовавайки се на информация от очевидец.
                        Охраната на летището е отказала да пусне Аваков на борда, като е обяснила действията си с това, че той се намира под алкохолно въздействие. В отговор, украинският министър шумно е поискал да бъде пуснат, тъй като е високопоставено лице от чужда държава.
                        От летището отказаха да коментират случилото се, като изтъкнаха, че Аваков не е извършвал хулигански прояви.

Коментар

Бе тоя болен костовист ......много наивни ни взема тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                            Дрогаре, и вие като мутромилиционерите не слушате, а само рецитирате опорни точки проектирани за вашия измислен двуполюсен черно-бял свят. Цялото ви отношение към несъгласните се определя от схващането, че светът се дели на "наши" и "техни", и който не е от "нашите" е от "техните", и "нашите" са винаги да добри и са прави, а другите винаги са лоши и грешат.

Затова не разбирате колко е смешно да наричате син талибан някой, който не е гласувал нито веднъж за СДС, ДСБ или друга "традиционна дясна" партия, и колко смешно е да предполагате, че щом не харесвам путлеровите безобразия значи трябва да харесвам американските завоевателни авантюри. Но както писах и по-долу робското мислене е такова - единственото възражение срещу даден господар, е че има друг, по-"добър" господар, който бие по-страшно, и "дава" по-щедро. За робът е неразбираемо как някой може да защитава някаква ценност, вместо просто да я изкривява до безобразие в опорните си точки, с които се опитва да докаже защо един господар е по-"добър" от друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Абе морожчо пак ли си на амбразурата бе човек.

Споко разбрахме ти гледната точка...Путин и Русия са лоши , Негрото и Сащ са добри. Чак лиги те течат кат омислиш за тях.
                              Иначе всичко друго из писавията ти е с стил соросоидче - син талибан....
                              Дрогаре, и вие като мутромилиционерите не слушате, а само рецитирате опорни точки проектирани за вашия измислен двуполюсен черно-бял свят. Цялото ви отношение към несъгласните се определя от схващането, че светът се дели на "наши" и "техни", и който не е от "нашите" е от "техните", и "нашите" са винаги да добри и са прави, а другите винаги са лоши и грешат. Целият спектър между вашето крайно мнение, и крайното мнение на другия полюс, вие отричате или като недоосъзнато, или като вражеско. А теми и мнения встрани от линията на директното противопоставяне с дргия полюс са за вас безинтересни и безсмислени. Цялото безкрайно разнопосочно пространство вие се опитвате да видите като една линия, така както някога Земята са се опитвали да я опишат като плоска.

Затова не разбирате колко е смешно да наричате син талибан някой, който не е гласувал нито веднъж за СДС, ДСБ или друга "традиционна дясна" партия, и колко смешно е да предполагате, че щом не харесвам путлеровите безобразия значи трябва да харесвам американските завоевателни авантюри. Но както писах и по-долу робското мислене е такова - единственото възражение срещу даден господар, е че има друг, по-"добър" господар, който бие по-страшно, и "дава" по-щедро. За робът е неразбираемо как някой може да защитава някаква ценност, вместо просто да я изкривява до безобразие в опорните си точки, с които се опитва да докаже защо един господар е по-"добър" от друг.
                              Last edited by Pavlik Morozov; 30.04.2014, 20:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                Но ако излезем от ЕС ще имаш дръжки. Не е ли малко нагло - всъщност доста нагло човек занимаващ се с земеделие и цоцаш европейски субсидии да е антиевропейски настроен. що не ходиш да развиваш земеделие в Русия да видим за колко време ще фалираш - година - две предполагам. същото ще се случи ако и излезем от ЕС.
                                Ако излезем от ЕС още по добре за всички българи.Земеделието ми е допълнителен доход и чиста храна.Аз съм развивал земеделие и преди ЕС па не съм фалирал.А субсидиите не ги плаща ЕС а България.Като не ти харесва махайте ги?И без тях се оправям.Ама ти ша купуваш на други цени

Коментар

Working...
                                X