IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Боклуци са големи и ще видиш може би ще доживеем да видим как се разпадат САЩ и Руската федерация която сега се разширява.
    Дано доживеем.Тогава светът ще бъде едно по добро място.Свят в който няма империи всички народи са равноправни.Свят в който различните култури живеят без омраза войни лакомия и престъпления.Няма армии и войни.

Коментар

• Бате Пешо

Боклуци са големи и ще видиш може би ще доживеем да видим как се разпадат САЩ и Руската федерация която сега се разширява.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Никой не ме е учил че някой трябва да ми дава или да се грижи за мен.България не може сама да си построи газопровод от Азербейджан примерно.Нямаме капацитет за това.И да прав си никой не ни е длъжен нито да ни строи нито да ни дава.А това за парите е просто една сделка.Който иска да не налагаме вето на санкциите си плаща за това.Както не са длъжни на нас така и ние не сме длъжни да защитаваме чужди интереси безплатно.Казваме не на санкциите и толкова.Точка.Трябва да се научат нашите политици да казват не и да отстояват интересите на страната.Не разбирам омразата ти към Позитано явно има нещо лично при теб.Не ми се вярва хубавците от там да откажат по евтиния газ.На мен лично газ не ми трябва на който му трябва прав си да си намери...
        Аз съм против санкциите против Россия, защото две неща: 1. Ние сме от едно правозлавно семейство , а те са ни освободили от едно мюсюлманско такова. 2. Икономически ще изгубим много повече отколкото ще спечелим. Ако Германия и Франция взети заедно ни увеличат двойно квотите за износ на стоки които контролирано са с ограничен износ, както и ако се увеличат двойно френските, британските и немските туристи на морето, тогава може и да се съгласим с някои частични санкции.

Коментар

• Бате Пешо

Руснаците и янките са такава комбина в играта разделяй и владей, че е смешно да се симпатизира дори на някоя от двете..В момента са се изпокарали, но това е сега. Защо руснаците не сринат щатския долар, могат да го направят за нула време и на онези самолетоносачите им ще увяхнат. Сещаш ли се как ще заминат за скрап ако целия Свят почне да им връща пръснатите навсякъде долари които се ползват от всички за международна търговия. Онези по скоро са навити да се бият със самолетоносачите им но да не направят такава стъпка - ОТ СТРАХ ! Такава революция могат да им спретнат на янките, че направо ще ги приземят.И е крайно време да им се случи, няма само те да изнасят демокрация .. трябва и да им се внесе и на тях вече.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Вас са ви учили че някой нещо ви дава. Никой никога нищо не ви е давал. Най-малкото руснаците. Ако имате нещо, то сами сте си го изкарали.
            И защо да ви изсипе някой 100млрд? Защо някой да ви построи газопровод? Да не би руснаците да са ви построили нещо ей така, безплатно?!? Значи някой да ви построи газопровод за да имате алтернатива
            За да имате алтернатива сами трябва да си го построите.
            Значи да ви сипят едни 100млрд, да ви направят газопровод, а хубавците от позитано да кажат ооо, неее, от братята ще купуваме, не щем по-еФтино...
            Е - няма да стане. То и вие знаете че няма да стане, затова пращате децата си далеч от България. Далеч - но никога в раша...
            Питайте после що се циганизира държавата. Еми не си пращайте децата навън, там ги дръжте.
            Никой не ме е учил че някой трябва да ми дава или да се грижи за мен.България не може сама да си построи газопровод от Азербейджан примерно.Нямаме капацитет за това.И да прав си никой не ни е длъжен нито да ни строи нито да ни дава.А това за парите е просто една сделка.Който иска да не налагаме вето на санкциите си плаща за това.Както не са длъжни на нас така и ние не сме длъжни да защитаваме чужди интереси безплатно.Казваме не на санкциите и толкова.Точка.Трябва да се научат нашите политици да казват не и да отстояват интересите на страната.Не разбирам омразата ти към Позитано явно има нещо лично при теб.Не ми се вярва хубавците от там да откажат по евтиния газ.На мен лично газ не ми трябва на който му трябва прав си да си намери...

Коментар

• Вас са ви учили че някой нещо ви дава. Никой никога нищо не ви е давал. Най-малкото руснаците. Ако имате нещо, то сами сте си го изкарали.
              И защо да ви изсипе някой 100млрд? Защо някой да ви построи газопровод? Да не би руснаците да са ви построили нещо ей така, безплатно?!? Значи някой да ви построи газопровод за да имате алтернатива
              За да имате алтернатива сами трябва да си го построите.
              Значи да ви сипят едни 100млрд, да ви направят газопровод, а хубавците от позитано да кажат ооо, неее, от братята ще купуваме, не щем по-еФтино...
              Е - няма да стане. То и вие знаете че няма да стане, затова пращате децата си далеч от България. Далеч - но никога в раша...
              Питайте после що се циганизира държавата. Еми не си пращайте децата навън, там ги дръжте.

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
                Е да нищо.А Русия много, затова са нейни монополите в енергетиката и къде ли не.И за това какво развитие ни даде русия последните 65г. МОЖЕ ДА ПОГЛЕДНЕШ СТАНИШКО, КОИТО ВЪЗРАЗИ СРЕЩУ ТОВА ЧЕ АТЕНТАТА БИЛ НА ХИЗБУЛА. Нали така. БИ ЛИ НИ ОТГОВОРИЛ, ЧИИ АГЕНТ Е СТАНИШКО.... ПРИМЕРНО????
                Та когато пишем нещо трябва да мислим....Монополите в енергетиката са изградени по времето на комунизма и нямаше как да не са руски.Освен това са проектирани за едни условия а сега работят в други.След като избухна клептокрацията продадохме един тец на американците ама те също направиха монопол.После друга америкканска фирма построи нов тец с два блока ама също поиска задължително изкупуване....Трябва да се придържаме към реалността а не да бъркаме желаното от нас с реалното.Най малкото Русия ни превърна от селска държава в промишлена.Освен това не е длъжна да прави нищо за нас.Изобщо никой не ни е длъжен да ни дондурка.Като искаме независима държава ще се държим като големи зрели и отговорни хора без да хленчим че никой нищо не ни дава..Атентата не знам чие дело е и не се наемам да твърдя каквото и да било на база медийни бичкии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                  Никой никога не дава нищо даром. Нито американците, най-малко "братска" раша.
                  Ние всъщност дъвчем едно и също:
                  Освобождението от турско робство е представено от комунистическия режим като нещо направено ей така, от братски чувства. Да, ама не! То се е случило заради имперските амбиции на русия да владее Босфора и Дарданелите. България е трябвало да бъде васална на руския цар територия.
                  От този момент нататък от русия идва само зло: Непризнаване на Съединението, опити за купуване на Държавния глава... Ами от великите личности по онова време от Бенковски до Вазов никой не ги е обичал! Замислял ли си се за това? И айде пак да предъвчем: Така наречените ви "братя" поставят България от страната на губещите ВСВ, нищо че много българи са загинали сражавайки се срещу Германия. Не срещу ссср. Ето това са вашите "братя". Сега вашите "братя ви продават най-скъпия газ, по братски. Като тръгнеш от Евгени Бакърджиев, през Р.Овч., та досега всички управници са работели срещу България в полза на "братята" си. И сега е така.
                  Ся, американците също нищо не са дали. Но съветите им са по-близо до националния ни интерес - например разнообразяване на енергийните ни доставки. Много лесно цената на руския газ щеше да падне, ако имахме алтернатива.
                  Но всички наши управници са за затвора - никой нищо не направи за да бъде България по-малко енергийно зависима. И не говоря за руснаците само, все едно откъде идва газта, стига да е по-еФтина.
                  Може да кажете че американците дават помощи на разни тарамбуки по африка а на нас не. Но те дават помощи на по-предвидими партньори, никой не раздава пари ей така.. особено пък на България, където петата колона на русия е най-голямата в света. В тази връзка ще кажа, че руснаците също нищо не са ни дали. "Братята"...
                  За какво ги величаете - не мога да ви разбера. Нищо добро не сме видели от тея.
                  То е ясно че американците нищо не са дали.Да бяха направили заедно с ЕС оине един газопровод през Гърция та да имаме алтернатива ние ще си плащаме газта.Ама не.Така наречените братя достатъчно дълго ни даваха и нефт и газ и какво ли не а ние ги псувахме и плюехме.Дори един идиот искаше да ги съди за радост вече не е на този свят.Та ние сме си заслужили отношението.Нашите управници може да са боклуци крадци и какви ли не но не могат да направят нищо по въпроса с алтернативата на газта.Не Русия направи България страна загубила ВСВ а нашата тъпотия.Същата тази тъпотия която ни накара да водим Междусъюзническата война а с това и излаз на Бяло море и източна Тракия заради някаква нескопосана Македония.Та що се касае до американските съвети направо са смешни.Аз не величая нито Русия нито руснаците.Казвам само че трябва да се съобразяваме с тях щото дса фактор и много близо до нас...Русия е страна която има суровини нефт газ много туристи идват тука купуват си жилища.Трябва да си гледаме интереса.Евала на чехите опълчиха се и казаха не на санкциите.Орбан спечели абсолютно мнозинство в Унгария вчера.А тая мърша Орешарски само мънка и се гъне като влечуго.Гадна твар без собствено мнение.Никаква смелост никакви качества.просто показваш средния пръст на санкциите и толкоз.Изобщо не ме интересуват интересите на Англия САЩ и Франция.Няма те да ни налагат.като искат да налагат да са така добри да изсипят примерно 100 милиарда евра за три години и да почваме санкциите....Та ето и Иван Вазов какво е писал

Бях — малък аз, но още помня:

във стаята ни бедна, скромна

висеше образ завехтел

до божата света икона.

Над него имаше корона,

под него пък — двуглав орел[1].

И често майка ми тогази

ме вдигаше да видя ази

отблизо тоз лик свят и стар

и нежно думаше ми: „Чадо,

целуни тоя хубав дядо,

целуни българския цар!“

И оттогаз го аз обикнах.

Кога на възраст попристигнах,

от моя тейко аз узнах,

.......

Затуй си ти Русия!

22 ноември 1876
                  Last edited by X_Y; 07.04.2014, 20:23. Причина: прекалено дълго

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                    Производството на електроенергия на в Русия през първото тримесечие на 2014г. е спаднало спрямо първото тримесечие на 2013г. с около 2,1 %. Производството на електроенергия в Русия само за март 2014г. е отбелязало спад спрямо март 2013г. с около 4,9 %. Според вас има ли някаква причинна връзка между силния спад в производството на електроенергия в Русия през март 2014г. и събитията в Украйна?
                    Едва ли има, по скоро по-мека зима или някакъв прогрес в енергийна ефективност. Нетно изнасят, но процента е малък:

Electricity - consumption:
                    1.038 trillion kWh (2012 est.)
                    country comparison to the world: 4

Electricity - exports:
                    19.14 billion kWh (2012 est.)
                    country comparison to the world: 11

Electricity - imports:
                    2.661 billion kWh (2012 est.)
                    country comparison to the world: 50

Electricity - installed generating capacity:
                    223.1 million kW (2012 est.)
                    country comparison to the world: 5

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                      Българи да ви е хак. Внимаваите на седващите избори.
                      Лъжливото Овчарче, ни го замениха с лъжливото Чобанче.
                      Вчера ми изпратили на имейла служебна бележка да плащам данъци от форекс.
                      Споко , тия идиоти са те объркали с някой инвеститор , щото пишеш в такъв форум

Коментар

...Вчера ми изпратили на имейла служебна бележка да плащам данъци от форекс....
                        Че ти никога не си търгувал - кви данъци?! Явно е заговор на мръсните комунисти!

Следва нещо не за тъпаци като тебе

Анатолий Локоть пообещал обойтись без «красного террора»

Победивший на выборах мэра Новосибирска коммунист будет сотрудничать и с «Единой Россией»

http://www.kommersant.ru/doc/2447399

------------------------------

МОК реинвестирует 20 процентов прибыли от ОИ в массовый спорт РФ - Чернышенко

http://rsport.ru/olympic_games/20140407/741398781.html

И това понеже на руснаците им "сринаха" Олимпиадата! Сигурно ако всичко беше "както трябва" процента можеше да стигне и 50
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Барозу:
                          "Има хора в България, не от ЕНП, които са агенти на Русия"

А стига бе! Верно ли?
                          Продажници? Рубладжии?

Коментар

Може да е някоя измама. Внимавай, а може да е обикновен държавен рекет. Пълен цирк е тази бананова република.

Коментар

• Първоначално изпратено от FlashTrade Разгледай мнение
                              Няма какво да спорим, ДА АНЕКСИРАМЕ БЪЛГАРИЯ КАТО 17-ТА ВЕЧЕ РЕПУБЛИКА ЩЕШЕ ДА СТАНЕ С АГЕНТ ГОЦЕ, НО СЕГА?????????????????
                              Айде бг матрьошки, действайте свалете законно избрания си президент и назначете нов за да може да приеме напълно законите на МОСКВА ограничаващи човешките прави откъсващи ни от ЕС. Това го направихте малко по рано с правителството на ГЕРБ. А те цените на тока още по скъпи. И Всичките монополи държавни и на Руски държавни фирми. Кои ги е мислил така нещата, някои яко проруски агент със заповеди директно от Москва. СЕГА КЪДЕ СА ВИ ПРАВАТА, ИМАТЕ ЛИ НАЙ ОБИКНОВЕНИ ТАКИВА. НЯКОИ ОТ ГЬОНСКИТЕ ВИ МОЗЪЦИ ЗАПИТАЛ ЛИ СЕ Е ДО СЕГА????????

Само, констиуцията ви и без това е СТАЛИНСКА,ама то какво излиза, че вие нямате даже това мислене. Имам ли аз права или не и какви са те в рамките на СТАЛИНСКАТА КОНСТИТУЦИЯ????????????УЖАС. Затова ви е на вас такова нивото първо сигнални и леки.

Коментар

• Няма какво да спорим, ДА АНЕКСИРАМЕ БЪЛГАРИЯ КАТО 17-ТА ВЕЧЕ РЕПУБЛИКА ЩЕШЕ ДА СТАНЕ С АГЕНТ ГОЦЕ, НО СЕГА?????????????????
                                Айде бг матрьошки, действайте свалете законно избрания си президент и назначете нов за да може да приеме напълно законите на МОСКВА ограничаващи човешките прави откъсващи ни от ЕС. Това го направихте малко по рано с правителството на ГЕРБ. А те цените на тока още по скъпи. И Всичките монополи държавни и на Руски държавни фирми. Кои ги е мислил така нещата, някои яко проруски агент със заповеди директно от Москва. СЕГА КЪДЕ СА ВИ ПРАВАТА, ИМАТЕ ЛИ НАЙ ОБИКНОВЕНИ ТАКИВА. НЯКОИ ОТ ГЬОНСКИТЕ ВИ МОЗЪЦИ ЗАПИТАЛ ЛИ СЕ Е ДО СЕГА????????

Само, констиуцията ви и без това е СТАЛИНСКА,ама то какво излиза, че вие нямате даже това мислене. Имам ли аз права или не и какви са те в рамките на СТАЛИНСКАТА КОНСТИТУЦИЯ????????????УЖАС. Затова ви е на вас такова нивото първо сигнални и леки.

Коментар

Working...
                                X