IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ravnovesie

Къси на газпром, когато германците им поискат газ съвсем без пари и вече украинците не са съгласни да им плащат на швабите газта.Швабите са много нагли и ще ги уморят с алчността си.Затова шефа на газпром си продал и той акциите в държавната компания на Путин.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Ами купих си еФтини рубли от няколко паникьори на 37 ст....
      Както турската лира на 60 ст преди три месеца...

С няколко апапи купих сбербанк за 10 К ...
      Ок поне си заставаш зад думите - което уважавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        О Монти - ама те е бъз да инвестираш в русия нали - що не влезеш в руски акции като си толкова ербап - ама не смееш. Щото през главата ти минава - ами ако пък е прав пък аз греша

Пък ето че аз вече печеля от срива в Русия пък ти не печелиш нищо от твоето мнение. Не че и можеш да спечелиш нещо при положение че е тотално грешно.
        Ами купих си еФтини рубли от няколко паникьори на 37 ст....
        Както турската лира на 60 ст преди три месеца...

С няколко апапи купих сбербанк за 10 К ...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Абе Роско , великия САЩ пораснал с 0,1% ти пак Русия гледаш ....они що не цъфтят кажи по добре, Русия и да са около нулата имат логични управдания покраи събитията в Украина , по интересно е що САЩ се гласят да потънат също......ако вече не са потънали щото тоав 0,1 си е статистическа грешка като нищо....
          Чакай да видиш на края годината какво ще се получи

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Равновесие,
            никой не прави налуд...
            Той си пише едно към кесим и вече серизните форумци в тази тема даже вече не го четат...
            Като вица за бозата...
            Та така и той за фалита на Русия....
            Според ме може да сшорти вече ДАУ.....и Обама...

Фабер: Голямата корекция на фондовия пазар в САЩ тепърва предстои
            О Монти - ама те е бъз да инвестираш в русия нали - що не влезеш в руски акции като си толкова ербап - ама не смееш. Щото през главата ти минава - ами ако пък е прав пък аз греша

Пък ето че аз вече печеля от срива в Русия пък ти не печелиш нищо от твоето мнение. Не че и можеш да спечелиш нещо при положение че е тотално грешно.

Коментар

За Русия всичко си е само икономика. Сещам се когато в началото на санкциите приказвах че Русия ще влезе в рецесия пак се смеехте, какъв растеж била правила, какви ресурси имала. Вече Русия официално е в рецесия.
              Абе Роско , великия САЩ пораснал с 0,1% ти пак Русия гледаш ....они що не цъфтят кажи по добре, Русия и да са около нулата имат логични управдания покраи събитията в Украина , по интересно е що САЩ се гласят да потънат също......ако вече не са потънали щото тоав 0,1 си е статистическа грешка като нищо....
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Тук не ставаше дума за икономика - ставаше дума за политика. Станишев реши да пожертва бъдещето на БСП - БСП му ръкопляскаше - нищо лошо.

За Русия всичко си е само икономика. Сещам се когато в началото на санкциите приказвах че Русия ще влезе в рецесия пак се смеехте, какъв растеж била правила, какви ресурси имала. Вече Русия официално е в рецесия.
                Не ми се търси, но преди седмица прочетох, че има растеж от 1%( на годишна база) за първото тримесечие....( нищо работа , но растеж...)

пп Прав съм !
                Прогнозата на бла-бла агенция ( тип равновесие) е , че евентуално, може би....Русия ще навлезе в рецесия второто или третото....но най-вероятно четвъртото тримесечие...
                Last edited by 4i40; 30.04.2014, 22:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Ази пък съм нетно дълъг - ERUS и RSXJ.
                  Може да не сме на един акъл с тебе, ма поне го играем / отиграваме.

Докато останалото трол тука и русофилове и фобове само плямпа.
                  Айде платените са ясни, ама другите....смешници

Хубаво ги правиш луди тука, кефиш !
                  Ма като им натриеш носа на филовете и прецениш че сме на дъното - можеш да мяташ и фобовете. И от тях доста нагли има

Равновесие,
                  никой не прави на луд...
                  Той си пише едно към кесим и вече серизните форумци в тази тема ,даже вече не го четат...
                  Като вица за бозата...
                  Та така и той за фалита на Русия....
                  Според мен може да шорти вече ДАУ.....и Обама...

Фабер: Голямата корекция на фондовия пазар в САЩ тепърва предстои

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                    Да бе, да. Знаем. Русия фалира.

Колкото падна правителството, което ти така активно предричаше лятоска.
                    Тук не ставаше дума за икономика - ставаше дума за политика. Станишев реши да пожертва бъдещето на БСП - БСП му ръкопляскаше - нищо лошо.

Коментар

От там вече Русия няма измъкване - последствията ще са хиперинфлация или фалит.

Да бе, да. Знаем. Русия фалира.

Колкото падна правителството, което ти така активно предричаше лятоска.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Киевските превратаджии продължават да се наакват от страх.

Причините са ясни бе! Първи май! Традиционен комунистически празник. Който все още се почита от руснаците.

Учения с военна техника в центъра на Киев. Тия съвсем ни вземат за глупаци. Ама ние им виждаме посраните задници превратаджийски.
                        А що бе , според мен се подготвят за кръгова отбрана около Радата от все по-уверено избуяващата всенародна любов към фашагите.....

А другата седмица ще има учения с хеликоптери на тема:
                        Евакуиране от покрив на държавно учреждение на управляващи в посока най-близкия самолетоносач на САЩ
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Киевските превратаджии продължават да се наакват от страх.

Причините са ясни бе! Първи май! Традиционен комунистически празник. Който все още се почита от руснаците.

Учения с военна техника в центъра на Киев. Тия съвсем ни вземат за глупаци. Ама ние им виждаме посраните задници превратаджийски.
                          ...В края на ученията, армията заедно с техниката, преминаха на страната на протестиращите....

Коментар

• Киевските превратаджии продължават да се наакват от страх.

В нощта срещу 1 май в Киев ще се проведат военни учения

В нощта срещу 1 май 2014 г. в Киев ще се проведат тактико-специални военни учения, съобщи пресслужбата на държавната администрация на града.

По време на ученията в града ще се движи колона от военна техника, се казва в съобщението. Също така в центъра на града ще бъде разположен личния състав и техниката.

Причините за началото на военните учения не се съобщават.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Ази пък съм нетно дълъг - ERUS и RSXJ.
                              Може да не сме на един акъл с тебе, ма поне го играем / отиграваме.

Докато останалото трол тука и русофилове и фобове само плямпа.
                              Айде платените са ясни, ама другите....смешници

Хубаво ги правиш луди тука, кефиш !
                              Ма като им натриеш носа на филовете и прецениш че сме на дъното - можеш да мяташ и фобовете. И от тях доста нагли има
                              Опасявам се че лошото едвам започва а агонията на Русия ще продължи години. Не мисля че скоро ще има дъно там. Да влизаш дълъг в Русия сега ми изглежда като да влизаш дълъг в СП500 ноември 2008.

Аз не се занимавам с руските активи - шортя европейски индекси зависими от Русия. Т.е. играя за усилване на санкциите срещу Русия. Което поне по мое мнение в момента е доста лесна игра. Путин ескалира напрежението, започва се да се говори за санкции, дакс пада. Путин успокоява на дадено ниво нещата, срещат се да обсъждат санкции аз затварям или поставям стоп да си защитавам печалбата до момента. Санкциите не са нещо особено, европейските индекси отново тръгват нагоре, аз си прибирам печалбата. Путин не дава на заден и отново ескалира напрежението - цикъла се повтаря.

В един момент Путин ще прекали, ще наложат банкови санкции и тогава вече влизам къс в руски активи - още не съм решил дали ще шортя руски индекси или рублата - може би рублата - там ще е по-лесно добавянето надолу при всяка интервенция на РЦБ. От там вече Русия няма измъкване - последствията ще са хиперинфлация или фалит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                                Само за Зелените.
                                Аааа, ама ти си ЗЕЛЕН!

Аха! Ясно. Ти си от ония, които се борят да спрем използването на най-чистата, най-евтината и най-екологичната енергия. Сега разбрах. Ти искаш да върнем повсеместно бълващите пушек ТЕЦове. Само дето те замърсяват с повече радиация отколкото АЕЦ. Да не говорим за серните и други пушеци.

То ти личи че си зелен де.

Коментар

Working...
                                X