IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=marandi;1059626572]Това е стихосбирката на Вазов, когато обръща плочата срещу Русия и я забраняват веднага в БГ.

……………………………….
    Ти …. или да?!

С какво ни занимаваш?

Та това сме го коментирали и се коментира и се знае, но ти повтаряш и повтаряш една и съща плоча!
    Стихотворението на Вазов се знае от време оно!

Ако ти не си го знаел и сега са ти подали щафетата си е твой проблем!

Между другото, Вазов пише това стихотворени само три години след създаване на ФЕД и една година преди Октомврийската революция, революцията на Ротшилд, чиято цел е била пак Русия и богатствата и!

Както виждаш, само след сто години историята е същата.
    Само че тогава, доларът току що е проходил без проходилка, а сега има опастност да му подадат патерици да пази равновесие.

Силите са едни и същи!

Пак банкерите, пак долара!

Коментар

• Това е стихосбирката на Вазов, когато обръща плочата срещу Русия и я забраняват веднага в БГ.

http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...D=4112&Level=1

Заради това стихотворение:

http://www.slovo.bg/showwork.php3?Au...D=4114&Level=2
      -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Защо Вазов обръща плочата през 1916 г., когато Русия пак ни напада без причина и следва Добруджанската епопея, когато ги разпиляваме от бой и ги гоним отвъд Букурещ, до днешна Молдова.

Попиляли сме ги от бой "братята" матрьошки ...

https://www.youtube.com/watch?v=y6VpE77cI_c
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Днес ме е срам от родните БГ матрьошки, които не си познават собствената История и се изкарват разни мишьоци за по-велики от Вазов, Захари Стоянов, Левски, Раковски и сие .....

..... които винаги са оплюли Русия, че е агресор и с нея работа да си нямаме никога.

П.П. Но стой та гледай какво правят родните примати - чакам да оплюят горните имена, че са били УСА Обамовци и те тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Всъщност путю се оказа доста глупав. Трябваше да предвиди подобна реакция от света.
        Ама то веднъж стомна за вода, два пъти стомна за вода... на тртетия път стомната се счупи.
        Интересно ми е дали не мисли вече да върне Крим, под някакъв предлог?
        То лошото е че се осра вече. Никой не му вярва. Загуби още една държава която наистина би могла да бъде мост между рашия и Европа. Сега украинците не могат да ги гледат. Мразат ги повече от поляците.

Маранди, наздраве! Сядам на водка. (Собиески)
        Наздраве, Баце - аз къркам ракойка и бира - БГ-стански
        --------------------------------------------------------------------------------------------

Кофти на родните БГ матрьошки е, че не познават Историята, па правят "опорни" точки под инструктаж.

От Историята няма бягане - хъ-хъ-хъ .....
        -------------------------------------------------------------------------------------------

Не е лошо да попречетат за Екатерина Велика и как тя излъгва немци, които искат да емигрират в Новия свят ( Щатите - още не са такива ) към Русия и в часност Украйна.

И до ден днешен има цели улици в градове в типичната немска архитектура + катедралите точно в днешна Украйна.
        ------------------------------------------------------------------------------------------

После да прочетат как товарищ Ленин отказва да плати всякакъв дълг ( международен ) + прогонването на чуждите инвеститори като братя Нобел ( Нобеловите награди ) - които след откриването на петрола стават най-богатите в Русия само за 10 години период и им изграждат ЖП връзките от Каспийско море до Европа. Всичко това се конфискува
        -----------------------------------------------------------------------------------------

С две думи - само пълен кретен може да вярва в руската почтеност, предвидимост и доверие.

Т'ва са си шайка крадци, които търсят хилави народи като Крим да ги дооберат.

Всички БГ възрожденци като Захари Стоянов, Каравелов, Раковски, Левски са го казали в прав текст - никакво вземане-даване с тия генетични пещерняци ( матрьошките ).

Даже и Вазов ( виден платен русофил ) сменя плочата при агресията на Русия през 1-ва Свет. война и пише специално стихотворение за тях.
        ----------------------------------------------------------------------------------------

Тия неща БГ матрьошките ще се направят, че не ги знаят, щот' не им изнася.
        Last edited by marandi; 09.05.2014, 04:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
          Възторгът идва от това, че досега кримчани имаха проспериращ туристически бизнес, а сега нямат. Путинославния не иска да му е добре, а всички да се обединим в едно огромно нещастно путиснолавно семейство, което дружно да въздиша за KLETA MAJKA ROSSIQ, гласовито да обвинява кой ли не за изцапаните си гащи, и от време на време да си го изкарва на някой по-слаб съсед.
          Всъщност путю се оказа доста глупав. Трябваше да предвиди подобна реакция от света.
          Ама то веднъж стомна за вода, два пъти стомна за вода... на тртетия път стомната се счупи.
          Интересно ми е дали не мисли вече да върне Крим, под някакъв предлог?
          То лошото е че се осра вече. Никой не му вярва. Загуби още една държава която наистина би могла да бъде мост между рашия и Европа. Сега украинците не могат да ги гледат. Мразат ги повече от поляците.

Маранди, наздраве! Сядам на водка. (Собиески)

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
            Възторгът идва от това, че досега кримчани имаха проспериращ туристически бизнес, а сега нямат. Путинославния не иска да му е добре, а всички да се обединим в едно огромно нещастно путиснолавно семейство, което дружно да въздиша за KLETA MAJKA ROSSIQ, гласовито да обвинява кой ли не за изцапаните си гащи, и от време на време да си го изкарва на някой по-слаб съсед.
            Нас ни боли фитката за Русия - ако някой ден спрат да килеферчат Историята и си признаят, че ние сме ги учили на четмо и писмо ( език ) и вяра ( Православие ) ...

... може и да си променя позицията към тия пещерняци.
            --------------------------------------------------------------------------------------

Въпрос е друг - там е Стара Велика България - нашите трябваше директно да ги тряснат дипломатически - защото дискриминират наше население там.

Но всичко е купено и продадено в БГ-станския Парламент отдавна ( пример референдум за една картинка на Фотошоп - наречена с гръмкото име АЕЦ ).

Това ли е най-важното за развитието на БГ Империя? ( някакво проектче ), колкото да отчетем дейност и да похарчим едни кинти за кебапчета?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Крим си беше автономия, затова не разбирам телешкия възторг на БГ матрьошките и каква победа било да сгазиш някаква автономна област.

Що не пробват да сгазят - Естония примерно - и тя е толкова като територия

П.П. Ей, ся ще забравим плавно лафчетата за двойните пенции и сие простотии ( пардон "опорни" точки )
              "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Очевидно не са безсмисли след като и руски официални лица се изказват в същия дух за последиците от санкциите.
                Точно в стила които ти прокарваш не са се изказали .... пак на бялото черно казваш
                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                  Да явно си опериран от усещане.

Относно как не си хвалел живота в САЩ ..че ти друго не правиш бе пич....от устата ти единственото което се чува е Русия е зле, много зле, тя е фалирала, Путин е лош, много лош. Сащ са силни , много силни , те са велики , ако кажат и ще забранят на руснаците да дишат и все в същия стил безсмислици ....
                  Очевидно не са безсмисли след като и руски официални лица се изказват в същия дух за последиците от санкциите.

Коментар

Ми не, не мисля че прекалявам. То не бе превъзнасяне не бе чудо. Аз да имам и един пост, в който да хваля живота в ЕС или в САЩ няма такъв - нито един. А това твоето избива чак на подмазвачество или откровена реклама на живота в Русия. И просто ти предложих да си изжевееш рекламата като толкова те кефи. Ама и ти си наясно че приказваш глупости.
                    Да явно си опериран от усещане.

Относно как не си хвалел живота в САЩ ..че ти друго не правиш бе пич....от устата ти единственото което се чува е Русия е зле, много зле, тя е фалирала, Путин е лош, много лош. Сащ са силни , много силни , те са велики , ако кажат и ще забранят на руснаците да дишат и все в същия стил безсмислици ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
                      ..
                      Джуджи, за да опъне рейтинг жертва една рецесия от нищото, за някаква автономна област, която не е била анти-руска - Крим.

П.П. По принцип пак щяха да влязат в рецесия, но след 1-2 години. Но тук няма нормални, с които да си коментираш нещата, а само някакви избушени зомбита, в стил БГ матрьошки.

Имаше една фритча още от робовладелския строй и кой беше там от епохата на Египет, Вавилон ли беше .... - Господарят като паднел от коня - цялото му обкръжение и то се мятало на земята да се нарани и то, с цел да покажат вярност.

Та, същата простотия наблюдавам в момента по родните ширини, само че с други име Джуджи.
                      ------------------------------------------------------------------------

Предната седмица бях на алкохолен туризъм в едно кръчме за 9 часа поркане нон-стоп, че някакво австралийче там се появи и го хакнах до мене, черпих го една бира - военен бил, ма му изтичал договор. Техните още не били пенсионери, ма си купили къща тук и живеели в едно село наблизо.

Та, стана въпрос и за УСА и му викам - УСА, на колкото години е - на толкова има БГ къщи тук.
                      -------------------------------------------------------------------------

Техните в с. Миндя си купили къща и го питах - знаеш ли защо там ( в селото ) има църква, която се казва Св. 40-сет мъченици, същата като име като тази в Търново под Царевец?

Той австралийчето откъде да знае, ама му обясних - там са посрещали Иван Асен II след битката при Клокотница през 1230 год. като се е връщала войската.

После построяват тази в Търново. Мисля, че ме разбра, ама се шашна като му казах на колко години им е църквата там в селото

Ха, наздраве!
                      Last edited by X_Y; 09.05.2014, 12:29.

Коментар

• Предполагам че не го правиш съзнателно, но директно повтаряш една от опорните точки на Москва - колко добре се живее в Русия. Което предполагам може и да минава сред заблудени руснаци никога не излизали от губернията си, ама извън Русия просто звучи супер смешно.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci
                          ..
                          Ми не, не мисля че прекалявам. То не бе превъзнасяне не бе чудо. Аз да имам и един пост, в който да хваля живота в ЕС или в САЩ няма такъв - нито един. А това твоето избива чак на подмазвачество или откровена реклама на живота в Русия. И просто ти предложих да си изжевееш рекламата като толкова те кефи. Ама и ти си наясно че приказваш глупости.
                          Last edited by X_Y; 09.05.2014, 12:28.

Коментар

Нещо си се объркал, аз не мразя ЕС , смятам че има полза от големия отворен пазар. Мразя САЩ и НАТО и смятам че мястото не ни е при тях.

ЕС идеята е добра но евро чиновниците взеха да се увличат по простотии и намеса в личния живот, а и не можаха да се еманципират от САЩ това не харесвам на ЕС ....
                            Ми ето - пък харесваш Русия - на една ръка разстояние стои идеалната държава, пък ти си губиш времето тук. Ще си останеш гражданин на ЕС, то българско гражданско по рождение не се отнема, ама ще можеш да живееш на място което ти харесва и което не е със САЩ и няма Ес бурокрация

Коментар

Ще бачкат за големи руски заплати, ще живеят в богати руски градове - ето Марков казва че и в Сибир даже било готино

Не е зле да си помислят - дали си заслужава да живеят в България сред либерасти в омразното ЕС.
                              Нещо си се объркал, аз не мразя ЕС , смятам че има полза от големия отворен пазар. Мразя САЩ и НАТО и смятам че мястото не ни е при тях.

ЕС идеята е добра но евро чиновниците взеха да се увличат по простотии и намеса в личния живот, а и не можаха да се еманципират от САЩ това не харесвам на ЕС ....

Коментар

Същото е и за Русия , и по -надолу му написах на равновесния ......в различните райони на Русия през 7-8-9 дори и 10 месеца от годината температурите са под нулата.
                                Ми естествено е че там преобладаващия вид жилище че е компактно в блок ....иначе няма стопляне на приемлива цена ........човека се пригажда според околната среда, жилището му също
                                Ми то и в Канада е студено, ама не се блъскат в комуналки Пък те богати колкото в САЩ, Русия е колкото САЩ, значи канадците са колкото руснаците. Ама незнайно защо не ги влече руския начин за справяне с климата. Човек до човек или по-скоро мишница до мишница

Коментар

Working...
                                X