IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Разсмян. Някой от вас да не е запознат с руската техника? Нещо да я е учил, обслужвал, използвал? Много профэсор, много нещо... Я кажете една две марки руски дронове...

Коментар

• Трябва да си луд да се базикаш с военната мощ на Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Смешен.
        По-скоро заблуден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
          Я да си припомним сега военната техника от 80-те с този руски парад, че къде другаде ще види човек толкова много технически карикатури на едно място...
          Смешен.
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Я да си припомним сега военната техника от 80-те с този руски парад, че къде другаде ще види човек толкова много технически карикатури на едно място...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Честит День Победы и Честит ден на Европа, Маста...
              Парада, мож гледа онлайн на 1tv.ru
              Благодаря !

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Маранди, определно си станал патологичен българофоб, вманиачен в собствената си непограшимост. да ме наречеш мен матрьошка, е все аз да ти кажа, че си мангал - пък знам ли те, може и да си такъв!!!
                Груйо, казах ти вчера, че това са зомбита врящи в собствения сос на безкрайната си човеконенавистна злоба. Не си губи времето с тях.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Маранди, определно си станал патологичен българофоб, вманиачен в собствената си непограшимост. да ме наречеш мен матрьошка, е все аз да ти кажа, че си мангал - пък знам ли те, може и да си такъв!!!

Отговарям ти наистина за последно:
                  - къде ме чу да ти възхвалявам Иван Грозни, бре? Чу ли да ти говоря нещо за дядя Ивана? Да ти се прехласвам пред "освободителя" на Казан и Астрахан Понякога наистина се чудя какво пиеш -ако нямаш качествено, кажи, ще ти изпратя по желание - имам отлична домашна ракия.

- патриотарството е нещо, което не е най-доброто, а четенето на уикипедиа и приемането й за достоверен източник - още повече. България е империя (призната за такава съвсем официално и това наистиан е огромен повод за гордост, който ние незнайно защо премълчаваме) от 927 година с цар Петър - останалото е ала-бала патаклами. То и аз мога да се нарека Император на Вселената, ама ще съм такъв само в моята глава. Българската империя е имала само два реални шанса да влезе в Константинопол - при Симеон (при Крум е нямало как да стане, не е имал техниката най-малкото) и при Иван Асен, но тогава ж Търново избухва чумна епидемия, която го принуждава да отмени кампанията, а и Цариград не бил вече това, което е бил до 11 век, през цялото останало време нашата империя е по-слаба от ИРИ. Това са фактите, колкото и да ми се иска да е било малко по-различно.

- за Православието мога да ти говоря много, но не знам доколко има смисъл. Руската църква стои по-ниско от нашата - факт, но пък е най-голямата като човешки мат'риал, та затова и си претендира. България има много стари корени, с които да се гордеем - няка го правим, без да отричаме фактите като такива.

Хубав ден и внимавай с алкохола.

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Ай, ся чалъми ( т'ва в черничкото ) - Ad hominem - т'ва БГ матрьошките като от калъп ви "изливат" да'е .... чак ви знам целия репертоар.
                  ---------------------------------------------------------------------------

Това си е Вашата История на БГ Империя и това, че е велика, само вие не го знаете, щото в учебниците ви учат лапетата на прототии за Иван Грозни, който избил Волжска България като кучета и си правил пирамиди от черепите на избитите Българи ....

..... но в БГ-стан го кръстили бай Иван "Освободителя".

Няма толкова тъпо племе като вашето. Какви бяхте - какви станахте?!?
                  ---------------------------------------------------------------------------

П.П. Между другото западните историци са много по-обективни и директно казват, че между 8-ми и 9-ти век БГ Империя е супер сила, равна на Константинопол в продължение на 200 години - като в огромни периоди от време дори я застрашава да я прегази и е можела - доста пъти.

Кажи ми сега кой беше тоя Джуджи и неговото "Православие" ,че не мога да се сетя? Или поне Историята не се сеща?

Писал съм ви анализи и първата простотия на 9-ти септември е да ви приравнят на капути - демек "република".

Оттам насетне БГ Империя сте бита карта и съм ви го извел емпирично с графики
                  Last edited by X_Y; 09.05.2014, 12:31.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Това събитие, с което Русия демонстрира възстановената си мощ с ракетни установки, танкове и бомбардировачи, придобива тази година още по-решаващо значение за Кремъл, в момент, когато той взе по-често прибягва до препратки към Втората световна война, когато говори за Украйна. Москва сравнява насилието в бившата съветска република с най-жестоките нацистки престъпления и обвинява Запада, че си затваря очите.
                    Елеонор Дерми, Франс прес

Коментар

• ;л'

незнам за вас..аз съм на мнение че светат си има нужда от една 3-та Световна...малко да се поразчисти от паразитите

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Поздравявам всички с празника 9-ти Май - Ден на Победата. Ще гледаме парада на Червения площад, нали? По коя БГ телевизия ще го дават?

Ръководството на РФ и лично Президента Путин имат изключително претеглена, дългосрочна и разумна политика спрямо Украйна. Удивително е, как това довежда до истерия Киевската хунта и нейните спонсори!
                        Честит День Победы и Честит ден на Европа, Маста...
                        Парада, мож гледа онлайн на 1tv.ru
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

...
                          Ръководството на РФ и лично Президента Путин имат изключително претеглена, дългосрочна и разумна политика спрямо Украйна. Удивително е, как това довежда до истерия Киевската хунта и нейните спонсори!
                          Имат, но перспективите не са обнадеждаващи. Има и други фактори с влияние - Турция с татарите, ЕС, САЩ.

Коментар

Поздравявам всички с празника 9-ти Май - Ден на Победата. Ще гледаме парада на Червения площад, нали? По коя БГ телевизия ще го дават?

Честит празник !!!

Пуснал съм канал първи в офиса и вече изпях на колежките един руски марш.
                            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Поздравявам всички с празника 9-ти Май - Ден на Победата. Ще гледаме парада на Червения площад, нали? По коя БГ телевизия ще го дават?

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                                Нещо си се объркал, аз не мразя ЕС , смятам че има полза от големия отворен пазар. Мразя САЩ и НАТО и смятам че мястото не ни е при тях.

ЕС идеята е добра но евро чиновниците взеха да се увличат по простотии и намеса в личния живот, а и не можаха да се еманципират от САЩ това не харесвам на ЕС ....
                                """"""""""""""""""- Има и сред българското население една прослойчица, която обаче е много гръмогласна и която насажда пещерно русофобство от сутрин до вечер от телевизии и радиа.
                                - Те твърдят, че Русия е азиатска страна. Значи Чайковски и Достоевски, и Чехов са азиатци, а Ст.Ц. Даскалов е европеец, така ли? Това е парвенюшка комплексарска рефлексия. Те не че толкова мразят Русия. Те не искат да носят един исторически белег на близост между руснаци и българи. И това е комплекс дори на БСП. Те непрекъснато искат да кажат, че не са такива, каквито ги мислят. Този, който ти е залепил етикета на болшевик, на русофил или на нещо друго, няма да се впечатли от това, че не си антихрист, защото си отишъл в църква.
                                - Може ли все пак България да отстоява собствена позиция и в Европейския съюз, и спрямо Русия?
                                - Не. Защото сме шушумиги. Но има и доволно много българи, които не са такива. Драмата е, че ние демонстративно сме се присъединили към един съюз, който е военен. НАТО е военен съюз и най-смешното е, че Литва, Латвия и Естония, да не говорим за България и Румъния, са членове на съюз, наричан Атлантически. Къде е Каспичан, къде е Атлантика? Това са невероятни идиотизми. Пак ще кажа - това ни е исторически комплекс. Да не ни мислят за русофили. Затова мисля, че няма да проявим характер и в този случай.
                                - Но веднага след погрома в Одеса министър Вигенин заяви, че случилото се е чудовищно и трябва да се разследва от Съвета на Европа и убийците да бъдат жестоко наказани. Лидерите в Европа не казват точно така.
                                - Те казват "агресия". Каква агресия - самолети, танкове, батальони, снайперисти срещу мирните хора. Прави му чест на господин министъра, че го е казал. То изличава малко необмисленото му решение да отиде при новата власт в Киев. Аз по принцип говоря за нашата разкрачена позиция в исторически план. Заради нея навремето в Петербург ни смятат за австрофили, а във Виена ни мислят за русофили. Това е нашият вечен исторически комплекс - хем искаме да сме европейци, хем скланяме, че Русия не е европейска страна, като сме свързани с нея органически, неразривно, езиково и прочее.
                                - Утре е 9 май, може ли да се отрича, че същата Русия спаси Европа от ужаса на фашизма с цената на 20 милиона свои жертви? Тази нейна заслуга пред човечеството кой може да пренебрегва?
                                - Тук може да попитам в крайна сметка против кого е воювала Европа по време на Втората световна война? Излиза, че против Сталин, защото има приказки, че еднакво са виновни Сталин и Хитлер. Тогава излиза, че френската съпротива, италианската съпротива, югославските чети и прочее са воювали срещу Сталин и срещу Русия, така ли? Как да реагира човек на това? Впрочем, думата Великия е прилепена към Сталин не от Коминтерна, а от Уинстън Чърчил.
                                - Каква е твоята прогноза, как ще излезем и ние, и цяла Европа от тази ситуация?
                                - Ще излезем като при всички световни конфликти - нито риба, нито рак. Представяш ли си всички тези пилоти като Списаревски, Стоянов и другите, които защитават София от американските бомбардировачи и изтребители, след една година започват да се бият като изтребители срещу немските си бойни другари. Нито риба, нито рак.
                                - А бъдещето на Европейския съюз след този конфликт?
                                - За разлика от влизането в НАТО, аз съм гласувал за влизането в Европейския съюз. Но аз съм гласувал за Европейския съюз, защото той беше подчертано културно-стопански, а не политически съюз. Политически беше дотолкова, доколкото всички признаваме и обичаме демокрацията. Но не може сега, когато той върви към такава унификация, да не събуди резистентни сили. И това е причината, поради която примитивни националистически партии имат популярност и се завръщат отново. Не може да има Европа, при положение, че няма европейци""""""""""""""""""

Това го намерих в "Дума"
                                http://www.duma.bg/node/76975

Коментарите отдолу също са готини!

Коментар

Working...
                                X