Разсмян. Някой от вас да не е запознат с руската техника? Нещо да я е учил, обслужвал, използвал? Много профэсор, много нещо... Я кажете една две марки руски дронове...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЯ да си припомним сега военната техника от 80-те с този руски парад, че къде другаде ще види човек толкова много технически карикатури на едно място...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЧестит День Победы и Честит ден на Европа, Маста...
Парада, мож гледа онлайн на 1tv.ru
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМаранди, определно си станал патологичен българофоб, вманиачен в собствената си непограшимост. да ме наречеш мен матрьошка, е все аз да ти кажа, че си мангал - пък знам ли те, може и да си такъв!!!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Маранди, определно си станал патологичен българофоб, вманиачен в собствената си непограшимост. да ме наречеш мен матрьошка, е все аз да ти кажа, че си мангал - пък знам ли те, може и да си такъв!!!
Отговарям ти наистина за последно:
- къде ме чу да ти възхвалявам Иван Грозни, бре? Чу ли да ти говоря нещо за дядя Ивана? Да ти се прехласвам пред "освободителя" на Казан и Астрахан Понякога наистина се чудя какво пиеш -ако нямаш качествено, кажи, ще ти изпратя по желание - имам отлична домашна ракия.
- патриотарството е нещо, което не е най-доброто, а четенето на уикипедиа и приемането й за достоверен източник - още повече. България е империя (призната за такава съвсем официално и това наистиан е огромен повод за гордост, който ние незнайно защо премълчаваме) от 927 година с цар Петър - останалото е ала-бала патаклами. То и аз мога да се нарека Император на Вселената, ама ще съм такъв само в моята глава. Българската империя е имала само два реални шанса да влезе в Константинопол - при Симеон (при Крум е нямало как да стане, не е имал техниката най-малкото) и при Иван Асен, но тогава ж Търново избухва чумна епидемия, която го принуждава да отмени кампанията, а и Цариград не бил вече това, което е бил до 11 век, през цялото останало време нашата империя е по-слаба от ИРИ. Това са фактите, колкото и да ми се иска да е било малко по-различно.
- за Православието мога да ти говоря много, но не знам доколко има смисъл. Руската църква стои по-ниско от нашата - факт, но пък е най-голямата като човешки мат'риал, та затова и си претендира. България има много стари корени, с които да се гордеем - няка го правим, без да отричаме фактите като такива.
Хубав ден и внимавай с алкохола.
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАй, ся чалъми ( т'ва в черничкото ) - Ad hominem - т'ва БГ матрьошките като от калъп ви "изливат" да'е .... чак ви знам целия репертоар.
---------------------------------------------------------------------------
Това си е Вашата История на БГ Империя и това, че е велика, само вие не го знаете, щото в учебниците ви учат лапетата на прототии за Иван Грозни, който избил Волжска България като кучета и си правил пирамиди от черепите на избитите Българи ....
..... но в БГ-стан го кръстили бай Иван "Освободителя".
Няма толкова тъпо племе като вашето. Какви бяхте - какви станахте?!?
---------------------------------------------------------------------------
П.П. Между другото западните историци са много по-обективни и директно казват, че между 8-ми и 9-ти век БГ Империя е супер сила, равна на Константинопол в продължение на 200 години - като в огромни периоди от време дори я застрашава да я прегази и е можела - доста пъти.
Кажи ми сега кой беше тоя Джуджи и неговото "Православие" ,че не мога да се сетя? Или поне Историята не се сеща?
Писал съм ви анализи и първата простотия на 9-ти септември е да ви приравнят на капути - демек "република".
Оттам насетне БГ Империя сте бита карта и съм ви го извел емпирично с графикиLast edited by X_Y; 09.05.2014, 12:31.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Това събитие, с което Русия демонстрира възстановената си мощ с ракетни установки, танкове и бомбардировачи, придобива тази година още по-решаващо значение за Кремъл, в момент, когато той взе по-често прибягва до препратки към Втората световна война, когато говори за Украйна. Москва сравнява насилието в бившата съветска република с най-жестоките нацистки престъпления и обвинява Запада, че си затваря очите.
Елеонор Дерми, Франс прес
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПоздравявам всички с празника 9-ти Май - Ден на Победата. Ще гледаме парада на Червения площад, нали? По коя БГ телевизия ще го дават?
Ръководството на РФ и лично Президента Путин имат изключително претеглена, дългосрочна и разумна политика спрямо Украйна. Удивително е, как това довежда до истерия Киевската хунта и нейните спонсори!
Парада, мож гледа онлайн на 1tv.ru
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение...
Ръководството на РФ и лично Президента Путин имат изключително претеглена, дългосрочна и разумна политика спрямо Украйна. Удивително е, как това довежда до истерия Киевската хунта и нейните спонсори!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПоздравявам всички с празника 9-ти Май - Ден на Победата. Ще гледаме парада на Червения площад, нали? По коя БГ телевизия ще го дават?
Пуснал съм канал първи в офиса и вече изпях на колежките един руски марш.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Поздравявам всички с празника 9-ти Май - Ден на Победата. Ще гледаме парада на Червения площад, нали? По коя БГ телевизия ще го дават?
Ръководството на РФ и лично Президента Путин имат изключително претеглена, дългосрочна и разумна политика спрямо Украйна. Удивително е, как това довежда до истерия Киевската хунта и нейните спонсори!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеНещо си се объркал, аз не мразя ЕС , смятам че има полза от големия отворен пазар. Мразя САЩ и НАТО и смятам че мястото не ни е при тях.
ЕС идеята е добра но евро чиновниците взеха да се увличат по простотии и намеса в личния живот, а и не можаха да се еманципират от САЩ това не харесвам на ЕС ....
- Те твърдят, че Русия е азиатска страна. Значи Чайковски и Достоевски, и Чехов са азиатци, а Ст.Ц. Даскалов е европеец, така ли? Това е парвенюшка комплексарска рефлексия. Те не че толкова мразят Русия. Те не искат да носят един исторически белег на близост между руснаци и българи. И това е комплекс дори на БСП. Те непрекъснато искат да кажат, че не са такива, каквито ги мислят. Този, който ти е залепил етикета на болшевик, на русофил или на нещо друго, няма да се впечатли от това, че не си антихрист, защото си отишъл в църква.
- Може ли все пак България да отстоява собствена позиция и в Европейския съюз, и спрямо Русия?
- Не. Защото сме шушумиги. Но има и доволно много българи, които не са такива. Драмата е, че ние демонстративно сме се присъединили към един съюз, който е военен. НАТО е военен съюз и най-смешното е, че Литва, Латвия и Естония, да не говорим за България и Румъния, са членове на съюз, наричан Атлантически. Къде е Каспичан, къде е Атлантика? Това са невероятни идиотизми. Пак ще кажа - това ни е исторически комплекс. Да не ни мислят за русофили. Затова мисля, че няма да проявим характер и в този случай.
- Но веднага след погрома в Одеса министър Вигенин заяви, че случилото се е чудовищно и трябва да се разследва от Съвета на Европа и убийците да бъдат жестоко наказани. Лидерите в Европа не казват точно така.
- Те казват "агресия". Каква агресия - самолети, танкове, батальони, снайперисти срещу мирните хора. Прави му чест на господин министъра, че го е казал. То изличава малко необмисленото му решение да отиде при новата власт в Киев. Аз по принцип говоря за нашата разкрачена позиция в исторически план. Заради нея навремето в Петербург ни смятат за австрофили, а във Виена ни мислят за русофили. Това е нашият вечен исторически комплекс - хем искаме да сме европейци, хем скланяме, че Русия не е европейска страна, като сме свързани с нея органически, неразривно, езиково и прочее.
- Утре е 9 май, може ли да се отрича, че същата Русия спаси Европа от ужаса на фашизма с цената на 20 милиона свои жертви? Тази нейна заслуга пред човечеството кой може да пренебрегва?
- Тук може да попитам в крайна сметка против кого е воювала Европа по време на Втората световна война? Излиза, че против Сталин, защото има приказки, че еднакво са виновни Сталин и Хитлер. Тогава излиза, че френската съпротива, италианската съпротива, югославските чети и прочее са воювали срещу Сталин и срещу Русия, така ли? Как да реагира човек на това? Впрочем, думата Великия е прилепена към Сталин не от Коминтерна, а от Уинстън Чърчил.
- Каква е твоята прогноза, как ще излезем и ние, и цяла Европа от тази ситуация?
- Ще излезем като при всички световни конфликти - нито риба, нито рак. Представяш ли си всички тези пилоти като Списаревски, Стоянов и другите, които защитават София от американските бомбардировачи и изтребители, след една година започват да се бият като изтребители срещу немските си бойни другари. Нито риба, нито рак.
- А бъдещето на Европейския съюз след този конфликт?
- За разлика от влизането в НАТО, аз съм гласувал за влизането в Европейския съюз. Но аз съм гласувал за Европейския съюз, защото той беше подчертано културно-стопански, а не политически съюз. Политически беше дотолкова, доколкото всички признаваме и обичаме демокрацията. Но не може сега, когато той върви към такава унификация, да не събуди резистентни сили. И това е причината, поради която примитивни националистически партии имат популярност и се завръщат отново. Не може да има Европа, при положение, че няма европейци""""""""""""""""""
Това го намерих в "Дума"
http://www.duma.bg/node/76975
Коментарите отдолу също са готини!
Коментар
Коментар