IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
    Обаче Коле, севернокорейците са по-силни в парадите, човек! Красноармейците ми се видяха малко вяли, а корейчетата са като пружинки, макар че маршовата им стъпка е малко странна А техниката им е подобна да ти кажа

Дет се вика, ей тва е парад:
    http://www.youtube.com/watch?v=FwEkaGYBdHs

А не като тая пародия днес.

А прочети писаното до тук от теб и кажи как да те имаме за сериозен опонент....
    Руската армия и военна техника се е доказала .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Това е, защото самолета е много стар и има жив пилот на борда ...
      Храбрите щатски воини са помислили, че ще падне върху тях, а те, не били тренирали падане на самолет върху могъщият им кораб...
      ...
      предполагам
      Aaaa, моля ти се, не подценявай подвига на руския пилот, такъв професионализъм рядко може да се види - пикиране с невъоръжен самолет час и половина над американски кораб - това си е една спечелена война над капитализма

А това че американските бойци са се насрали и са дезертирали незабавно е извън всякакво съмнение - все пак те не са участвали в реална битка от много години, а едно невъоръжено СУ над техния беззащитен кораб би ги уплашило толкова много, че направо не си струва да коментираме.

С Дньом победъй, тавариши!

Коментар

• Направи ми впечатление ,че междуконтиненталните им ракети са разположени
        на камьони.Това нещо е много трудно за откриване и унищожаване,гърми и бяга,
        а тези въшльовци украинците тръгнали със сибирската мечка мед да ядът.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
          Абе не знам кой как марширува ,ама оня руски самолет дето пикира над американският
          кораб в Черно море накара половината екипаж да се насере от страх,а другата
          половина да подаде заявление за напускане.
          Това е, защото самолета е много стар и има жив пилот на борда ...
          Храбрите щатски воини са помислили, че ще падне върху тях, а те, не били тренирали падане на самолет върху могъщият им кораб...
          ...
          предполагам
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Абе не знам кой как марширува ,ама оня руски самолет дето пикира над американският
            кораб в Черно море накара половината екипаж да се насере от страх,а другата
            половина да подаде заявление за напускане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
              ТИ СЕРИОЗНО ЛИ ВЕ ПИЧ? Не те ли досрамя да ги изброиш тия титани на авиацията?
              Ти поиска ли така наречените от теб дронове (при нас си имат име и са цял клас в авиотехниката)?! Имат ли? Имат от края на 50-те, така че ПИЧ при така поставен от теб въпрос, аз давам коректен отговор!
              И нали знаеш кога се развива определена технология, когато се води война! Очевидно САЩ са доста по-напред, очевидно защото за последните 25 години са участвали в колко конфликта?!

Коментар

Позабавлявал си се.
                Посмял си се от сърце, все е полза...
                ...
                поредния, в списъка...
                Приятен ден.
                Обаче Коле, севернокорейците са по-силни в парадите, човек! Красноармейците ми се видяха малко вяли, а корейчетата са като пружинки, макар че маршовата им стъпка е малко странна А техниката им е подобна да ти кажа

Дет се вика, ей тва е парад:
                http://www.youtube.com/watch?v=FwEkaGYBdHs

А не като тая пародия днес.

Last edited by DidoDinev; 09.05.2014, 12:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                  ДОЗОР, ИРКУТ, ПС-01 КОМАР, Пчела 1Т и Шмеловете, ЛА17! Айде ония изгъзици на Туполев за разузнаването да не ти ги пиша и тях!
                  Не си мисли, че щатите са открили топлата вода, защото все пак има хора които се интересуват от авиация
                  ТИ СЕРИОЗНО ЛИ ВЕ ПИЧ? Не те ли досрамя да ги изброиш тия титани на авиацията?

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                    Уахаха, сега цъкнах да видя кво става на мегдана. Кашимерията дреме, някакъв дърт Генерал козирува прав от Чайка кабрио (модел 50-та година) . Отвреме навреме дават някаква червена звезда, като на нашия партиен дом едно време. Това ще е евахти шоуто, все едно съм включил телевизора през 75-та година. Интересно е дали руснаците ще успеят да бият севернокорейците по хореография, щото ония са страшна сила в тая област, като струнки са.
                    Позабавлявал си се.
                    Посмял си се от сърце, все е полза...
                    ...
                    поредния, в списъка...
                    Приятен ден.
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Нямат, нещо свестно в тази област.

Да не забравиш, да споменеш и че нямат и ифон ...
                      Уахаха, сега цъкнах да видя кво става на мегдана. Кашимерията дреме, някакъв дърт Генерал козирува прав от Чайка кабрио (модел 50-та година) . Отвреме навреме дават някаква червена звезда, като на нашия партиен дом едно време. Това ще е евахти шоуто, все едно съм включил телевизора през 75-та година. Интересно е дали руснаците ще успеят да бият севернокорейците по хореография, щото ония са страшна сила в тая област, като струнки са.

Продължение: Леле - мале, в Севастопол също правят "парад" и дефилират с очукани УАЗ-ки кабрио от втората световна....

Абе страшна работа, подвижен музей на военната техника, такова чудо няма по света, деца и старци плачат и се възхищават на тая мощ!!!
                      Last edited by DidoDinev; 09.05.2014, 11:57.

Коментар

Я кажете една две марки руски дронове...
                        ДОЗОР, ИРКУТ, ПС-01 КОМАР, Пчела 1Т и Шмеловете, ЛА17! Айде ония изгъзици на Туполев за разузнаването да не ти ги пиша и тях!
                        Не си мисли, че щатите са открили топлата вода, защото все пак има хора които се интересуват от авиация
                        Last edited by thaddeus; 09.05.2014, 11:49.

Коментар

хахах много тъпо, пак : "Създаването на националната система за плащания не е заместител на Visa и MasterCard", казва още Тихонов. "Ако Visa и Mastercard напуснат Русия, това ще бъде сериозен удар и за гражданите, и за бизнеса", добави експертът."

Живот без Visa и MasterCard

"Те са сред първите големите "жертви" на новата Студена война"

Защо ли не се спори с радиото, като гьона от които го правят е железен... Лелел колко проблеми ни е натрупало и продължава да натрупва да имаме така мислещи съграждани. Дали вече да не ги образоваме, че най накрая им се отвори мирогледа за света...???

Коментар

Разсмян. Някой от вас да не е запознат с руската техника? Нещо да я е учил, обслужвал, използвал? Много профэсор, много нещо... Я кажете една две марки руски дронове...

Коментар

Разсмян. Някой от вас да не е запознат с руската техника? Нещо да я е учил, обслужвал, използвал? Много профэсор, много нещо... Я кажете една две марки руски дронове...
                              Ами те Сащ имат една армия само роботи, 6 -та ли беше, коя беше...Ама един взвод дрони срещу всичките танкове на площада в Кремъл поне. Няма как, няма да стоиш с десетилетия в застои и нищета и да имаш модерна техника или иновации...

Last edited by FlashTrade; 09.05.2014, 11:23.

Коментар

Смешен.
                                Оня ден Румен Леонидов ви го каза. Престанете с русофилското и фобското си продажническо държание или вече култура, защото сте промити и няма връщане към социализъма.

Вярно ли на фронта 1944г. при връщането си... Примерно тия дето са били в гр. Нови пазар са имали едни дълги консерви със месо от БЯЛА МЕЧКА, ФИЛЕТА.И ОТ КЪДЕ ТОЛКОВА МЕЧКИ, ЧЕ И ФИЛЕТА САМО И ТО ТОЛКОВА МНОГО. ТОВА СА ПЪЛНИ УРОДИ..
                                И като им наготвели нашите майки и бащи, първо чакали да сипят на детето в семейството, където са били настанени и взимали неговата чиния не ядели примерно от купата с грозде, а чакали детето да вземе първо и след това взимали от него да ядат.
                                Това за да не ги отровим... а пък то самите родители са стояли гладни не е достигала храната, давали са повечето на тях и децата си.
                                Имало случай руски войник откраднал едно прасе и показано го разстреляли на площада пред другите руски войници, за назидание...... а той човека се връща от война оцелял , ха Сталинска работа... уродска...
                                Last edited by X_Y; 09.05.2014, 12:32.

Коментар

Working...
                                X