IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сателитният оператор Iridium Communications увери инвеститорите си, че работи над това, изстрелванията на спътниците му да не пострадат от санкциите над Русия. „Налице е подкрепа за мнението, че това всъщност не е износ за Русия, ако става дума за транспортиране на спътници за изстрелване към руски космодрум", заяви изпълнителният директор на Iridium Мар Деш. По същество това е „честно казано само износ през Русия в космоса", казва Деш.

http://www.investor.bg/evropa/334/a/...mpanii,171827/

Коментар

• А от ПС-01 КОМАРи Пчела 1Т дори и извънземните треперят. Добре, че са руските ракетни двигатели, че горкото НАТО с какво щеше да си задвижи ракетите без тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        Аз на Варшавския ти договор не съм служил и член на БКП-то ти не съм бил. Не се опитвай да гадаеш, ако сметна да ти давам отчет кога съм служил, ще го направя. Хайде "Бегом остави!", че обедната ти почивка идва...
        Писа ,че си офицер от Армията и през 1992 г. си напуснал...Луджевия набор е тогава....
        поне помни какво си писал...

Коментар

• Хареса ли ви най-новата разработка на руските военни - фейслифта на легендарната газка от втората световна? Кръстили са я Тигър, вътре всичко е от добре познатата газка (дет се вика - техника тествана близо век), но отвън е като истински руски наземен дрон Обаче дизайна ми напомня на нещо, но не мога да се сетя на какво????

П.С. Абе ако съм честен - прилича ми на Хамърче, ама пак ще ме обвините в западен уклон...

Айде пичове, продължавайте веселбата без мен, пак ще се включа по-късно

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Аз ако бях на мястото на големия брат щях да искам разследване на всеки военослужещ член на натовска войска който в момента прокарва русофилски настроения.

За съжаление ,тогава ще бъдем единствената страна ,която е излязла от НАТО....
            За протокола...
            По мой данни и на пресата , НС не приемо декларация за КРИМ ,че ще бъде единственото народно събрание в Европа което е приело присъединяването на Крим към Русия за законно....
            не пиша за вчерашното решение на комисията по външни отношения на НС ,която се обяви против санкции протим Русия....

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
              Обаче Коле, севернокорейците са по-силни в парадите, човек! Красноармейците ми се видяха малко вяли, а корейчетата са като пружинки, макар че маршовата им стъпка е малко странна А техниката им е подобна да ти кажа

Дет се вика, ей тва е парад:
              http://www.youtube.com/watch?v=FwEkaGYBdHs

Мда , Северна корея както се вижда от видеото даже си имат и небостъргачи

Коментар

• Вижте това не е Ирак нито Либия, а се намират на 600 км от наште граници,едно
                море ни дели.За какво ни трябва да се навираме между шамарите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Браво ,затова американците им купуват двигателите за ракетите....
                  И реват когато им наложат забрана.....
                  как се казва военнослужещ ,който е служил на Варшавския договор на кадрова служба а в момента защищава всичко американско..
                  Ренегат е най точното определение.....
                  Ти кога повръщаш ,/твой цитат от вчера/ когато си кандидатствал БКП или сега когато служиш на Щатите...
                  Еее, ти пък сега как двигатели за ракети, не четеш ли какво ти пише човека, руснаците са 100 години назад Би трябвало Атлас 5 да излитат със западна технология а облужването на МКС да става от западна държава!

П.П. Мисля, че е малък! Поне така мисли и разсъждава!

Коментар

как се казва военнослужещ ,който е служил на Варшавския договор на кадрова служба а в момента защищава всичко американско..
                    Ти кога повръщаш ,/твой цитат от вчера/ когато си кандидатствал БКП или сега когато служиш на Щатите...
                    Аз на Варшавския ти договор не съм служил и член на БКП-то ти не съм бил. Не се опитвай да гадаеш, ако сметна да ти давам отчет кога съм служил, ще го направя. Хайде "Бегом остави!", че обедната ти почивка идва...

Коментар

• Военнослужещ, който е служил на Варшавският договор, а не на България може да бъде наречен по много начини, но хайде по случай 9 май няма да ги изреждам...

Коментар

• Аз ако бях на мястото на големия брат щях да искам разследване на всеки военослужещ член на натовска войска който в момента прокарва русофилски настроения.

Коментар

А този военослужещ който в момента защитава всичко руско се нарича ПРЕДАТЕЛ. И не само се нарича ами може и да го разследват и съдят за това.

Коментар

• Сутринта слушах политически коментари за Путин от западни анализатори - и те не му вярват и те смятат че Путя е лъжец. Няма да му мине този път измиването на ръцете ако се повиши отново насилието в Украйна. Всеки ще го държи пак него отговорен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                              Не зная защо се заговори за САЩ от твоя страна, но ако искаш да сме точни, имат над 130 въоръжени конфликта за последните 60 години, което разбира се, не е добре за никого. Една технология се развива, КОГАТО ИМА ПАРИ за нея. САЩ са доста по-напред в авиацията, защото са по-развити от Русия, защото са по-малко фалирали от Русия и защото не са имали 100 годишен застой в която и да било област на науката и икономиката. Русия е изостанала в областта на безпилотните самолети без значение от действията на други държави свързани и несвързани с темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                                Ти поиска ли така наречените от теб дронове (при нас си имат име и са цял клас в авиотехниката)?! Имат ли? Имат от края на 50-те, така че ПИЧ при така поставен от теб въпрос, аз давам коректен отговор!
                                И нали знаеш кога се развива определена технология, когато се води война! Очевидно САЩ са доста по-напред, очевидно защото за последните 25 години са участвали в колко конфликта?!
                                Не зная защо се заговори за САЩ от твоя страна, но ако искаш да сме точни, имат над 130 въоръжени конфликта за последните 60 години, което разбира се, не е добре за никого. Една технология се развива, КОГАТО ИМА ПАРИ за нея. САЩ са доста по-напред в авиацията, защото са по-развити от Русия, защото са по-малко фалирали от Русия и защото не са имали 100 годишен застой в която и да било област на науката и икономиката. Русия е изостанала в областта на безпилотните самолети без значение от действията на други държави свързани и несвързани с темата.

Коментар

Working...
                                X