Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеКаква молба те гони, това да не ти е кандидатстване за секретарка на замминистъра на бюрокрацията. Ти да не си служил в Канцеларски войски?!? Щитове митове, чул Монти не чул.. аре бегом
Да не мислиш ,че сме паднали от небето....
даже политически изпит имаше за влизане във военното училище ...
А до завършването ..поне 4 са изпитите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми при безработица на 40 % за младите.... само Убави работи ще си мислят за ЕС и Щатите...
ето го резултата: виж снимките.Last edited by chronos; 09.05.2014, 13:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАми хубави работи си мислят - чудят се как да съберат пари че да емигрират натам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЕ разбира се ,че не си от тези... в молбата си за приематне си писал ,че най правилния строй е империализма и САЩ са водача на световния просперитет и свобода....
Ти си бил дисидент в БНА ........
Приет си като враг на народа .....и си отказал да служиш с оръжие на Щитовете....
Браво!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХаха, колко такива бунтари познаваш на под 30 - аз поне не познавам никой освен един двама параноици фенове на конспирации още двама трима наркомани които смятат че света , т.е. САЩ и ЕС са им провалили живота
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми при безработица на 40 % за младите.... само Убави работи ще си мислят за ЕС и Щатите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХаха, колко такива бунтари познаваш на под 30 - аз поне не познавам никой освен един двама параноици фенове на конспирации още двама трима наркомани които смятат че света , т.е. САЩ и ЕС са им провалили живота
Коментар
-
А бре хора .....Нали всичкото руснак иска да се маха от Украйна и ЕС.
Патриори.....Националисти...... Ами защо не ви харесва руската рубла бе джанъм. оти сакате чужда валута. Да не ви потъва кораба......?????????/
11:17. Русия. Търсенето на чуждестранна валута достигна 14,3 млрд. долара, което е нарастване с 1.5 пъти през март спрямо февруари, най-висока стойност от януари 2009 г. Банк России
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
само ,че пак си в грешка..
как беше ако до 30 години не си бунтар и комунист....
точно те са тези който казват истината без страх че Щатите са световен жандарм и трябва са се промени реда в света.... ....
Виждат в русия такъв стожер на съпротива...
вервай ми...
винаги с Германия и никога срещу Русия....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХайде де, кой млад човек харесва Русия - никой. Някой под 35 години да знае руски - почти никой. Руска литература кой чете - отново почти никой. И русофилите в този форум ме съмнява да са прочели повече от 2 книги на руски класически автори.
Никой не харесва Русия освен дъртаци в предпенсионна или пенсионна възраст спомнящи си с носталгия социализъмъ и с промити мозъци от Първа Програма и Работническо дело.
само ,че пак си в грешка..
как беше ако до 30 години не си бунтар и комунист....
точно те са тези който казват истината без страх че Щатите са световен жандарм и трябва са се промени реда в света.... ....
Виждат в русия такъв стожер на съпротива...
вервай ми...
винаги с Германия и никога срещу Русия....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХайде де, кой млад човек харесва Русия - никой. Някой под 35 години да знае руски - почти никой. Руска литература кой чете - отново почти никой. И русофилите в този форум ме съмнява да са прочели повече от 2 книги на руски класически автори.
Никой не харесва Русия освен дъртаци в предпенсионна или пенсионна възраст спомнящи си с носталгия социализъмъ и с промити мозъци от Първа Програма и Работническо дело.
П.П. Ако някой, който се събужда от 100 години сън, започне да чете тази тема, ще си изгради невероятна представаа за света! Запада е супер развит, а останалата част от света още с лъковете...Last edited by thaddeus; 09.05.2014, 13:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеТова не значи, че съм бил член на БКП. До 1986 ги правеха членове насила, аз не съм от тези. За Варшавския договор не помня кога се разтури, не ми и пука и не изпитвам патриотичен дълг към него.
Е разбира се ,че не си от тези... в молбата си за приематне си писал ,че най правилния строй е империализма и САЩ са водача на световния просперитет и свобода....
Ти си бил дисидент в БНА ........
Приет си като враг на народа .....и си отказал да служиш с оръжие на Щитовете....
Браво!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
За съжаление ,тогава ще бъдем единствената страна ,която е излязла от НАТО....
За протокола...
По мой данни и на пресата , НС не приемо декларация за КРИМ ,че ще бъде единственото народно събрание в Европа което е приело присъединяването на Крим към Русия за законно....
не пиша за вчерашното решение на комисията по външни отношения на НС ,която се обяви против санкции протим Русия....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПиса ,че си офицер от Армията и през 1992 г. си напуснал...Луджевия набор е тогава....
поне помни какво си писал...
Коментар
Коментар