IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Няма източници, ЕС и САЩ са ги подарили на Русия и медиите мълчат . Те обаче ще се вдигнат, искат си свободата и да са самостоятелна държава.
    Крим си беше автономия, затова не разбирам телешкия възторг на БГ матрьошките и каква победа било да сгазиш някаква автономна област.

Що не пробват да сгазят - Естония примерно - и тя е толкова като територия

П.П. Ей, ся ще забравим плавно лафчетата за двойните пенции и сие простотии ( пардон "опорни" точки )

Коментар

• Същото е и за Русия , и по -надолу му написах на равновесния ......в различните райони на Русия през 7-8-9 дори и 10 месеца от годината температурите са под нулата.
      Ми естествено е че там преобладаващия вид жилище че е компактно в блок ....иначе няма стопляне на приемлива цена ........човека се пригажда според околната среда, жилището му също
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Всичкото русофил в България що не вземе групово да емигрира в Русия. Я колко е готино там. Ще си живеят царски, пък и езика знаят. Ама защо така не ги влече да хванат влака не ми е много ясно. И държавата обичат, и гражданите и, и ръководството и. Живот мечта ще настане. Ще бачкат за големи руски заплати, ще живеят в богати руски градове - ето Марков казва че и в Сибир даже било готино

Не е зле да си помислят - дали си заслужава да живеят в България сред либерасти в омразното ЕС. Или пък да живеят там където ги влече сърцето, сред братския православен руски народ

Ама къде е опашката пред руското посолство не мога да схвана

Коментар

• Между другото имам едни комшии, че братчето на момето бачкаше в Киев към военно-промишления комплекс, че съм се наслушал на великите истории.

1500$ квартира месечен наем и т.н.
          --------------------------------------------------------

Демек - нямали стигане колко били напред в Украйна. Това беше преди 7-8 години.

Братчето се прибра, барабар с жена си украйнка и детето им и сега мълчат като насрани.

Ма, ми ги представяха от големото Добру утро, невгиж.
          --------------------------------------------------------

Та, Маркуфф - намали малко апломба и еуфорията. Всички ядем, спим, дишаме.

Няма нужда някой да ми се праска, че еди-къде си серяли златни лайна и пърдяли диаманти, както се опитваш да убедиш някого.

Заминавай нататък като е толкоз гот - Барби ще ти кихне за самолетния билет. И просто млъкнете малко. Всеки сам си носи кръста и решава. Викат му личен избор

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            А това трябва да е хамериканската мечта
            Маркуфф,

навсякъде има бедни "работещи" и стават все повече като дял от общо население на страна Х.

П.П. В УСА е подобно строителството заради климатичните им особености да го наречем.

Сещаш ли се колко хиляди трупа ще има след всеки ураган като ги прасне лятната серия през няколко дни.

Затова имат по една дупка доле да се крият - при масивни конструкции няма да смогват да ги ровят в земята.

Па, да хвалиш руските панелки от 20 кв.м. равни на месечната им заплата си е направо за смях като наеми

Бях ти вадил по градове - имат за една квартира и дотам - после са на фотосинтеза.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Но 40% от руснаците са доволни да имат цели 18 квадртни метра лично пространство. Като махне човек 2 квадрата за леглото, 2 квадрата за маса и стол и още 2 за гардероб и на средния руснак му остават цели 12 квадрата. 3 на 4 метра в които влиза 1/3 идеална част от банята, тооалетната и коридора. Така като гледам условията в руските жилища са далеч по-добри от тези в нормален американски затвор например. Макар че ми се струва че в скандинавските страни например май им осигурявт повече място и на затворниците
              А това трябва да е хамериканската мечта

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Маранди, ще се пробвам да ти го обясня за последен път, макар, както да казах, от около 2 години те е обзела такава мания за величие, че направо не се говори с теб

- Няма държава Украйна преди 20 век. Н-Я-М-А. Киевска рус има точно толкова общо със съвременна Украйна колкото Орфей и Спартак са българи!!!

- Московското княжество е правоприемник на Киевска рус точно толкова, колкото Стара Велика България е основоположник на Дунавската България. Това, че ние, като българи не си търсим корените в Украйна и упорито държим на 681 за дата на създаване на държавата ни само и само да не се изкараме по-стари, че да не уплашим някой от съседите ни, си е наш проблем на мижитурки

- племената населяващи земите, в които е съвременна са изключително много - та та е най-проветривото място в географо-исторически в Европа!!! В основата си, към този момент, те са с еднакъв антропологичен състав като тези около Смоленск, Москва или Санкт Петербург

- Православието не е тема, в която ми се забива - факт е, че огромната част от населението на Киевска рус е покръстено от български свещеници - нещо, което в Киев и Москва, особено по времето на комунизма, беше тема табу.

- никъде не съм казал нищо за православието на светослав - не ми вкарвай думи, които не съм изписал факт е, че майка му е християнка, той е малко по-особен случай

- Иван Грозни пък е хептен друга бира - нужна е някаква правоприемственост и той има такава по Константинополска линия. Ако искаш тема за размисъл - избой колко държави са имали възможността да имат царе начело си, а не крале и ще видиш колко велика е БЪЛГАРИЯ.

П.С. Това, че нещо не ни харесва, не означава, че то не е истина. Русия е велика сила и е такава не от вчера, а горе-долу от времето на петър първи. Сащ са такава след първата световна, а по времето на Петър първи още са се били компилация от няколко села, изтребващи с всички прийоми на етническото прочистване индианската коалиция около река Хъдзън. Това не им пречи сега да са световен жандарм и най-голямата сила в световен мащаб. Точка.
                Ай, ся чалъми ( т'ва в черничкото ) - Ad hominem - т'ва БГ матрьошките като от калъп ви "изливат" да'е .... чак ви знам целия репертоар.
                ---------------------------------------------------------------------------

Това си е Вашата История на БГ Империя и това, че е велика, само вие не го знаете, щото в учебниците ви учат лапетата на прототии за Иван Грозни, който избил Волжска България като кучета и си правил пирамиди от черепите на избитите Българи ....

..... но в БГ-стан го кръстили бай Иван "Освободителя".

Няма толкова тъпо племе като вашето. Какви бяхте - какви станахте?!?
                ---------------------------------------------------------------------------

П.П. Между другото западните историци са много по-обективни и директно казват, че между 8-ми и 9-ти век БГ Империя е супер сила, равна на Константинопол в продължение на 200 години - като в огромни периоди от време дори я застрашава да я прегази и е можела - доста пъти.

Кажи ми сега кой беше тоя Джуджи и неговото "Православие" ,че не мога да се сетя? Или поне Историята не се сеща?

Писал съм ви анализи и първата простотия на 9-ти септември е да ви приравнят на капути - демек "република".

Оттам насетне БГ Империя сте бита карта и съм ви го извел емпирично с графики

Коментар

• Но 40% от руснаците са доволни да имат цели 18 квадртни метра лично пространство. Като махне човек 2 квадрата за леглото, 2 квадрата за маса и стол и още 2 за гардероб и на средния руснак му остават цели 12 квадрата. 3 на 4 метра в които влиза 1/3 идеална част от банята, тооалетната и коридора. Така като гледам условията в руските жилища са далеч по-добри от тези в нормален американски затвор например. Макар че ми се струва че в скандинавските страни например май им осигурявт повече място и на затворниците

Коментар

According to the National Association of Home Builders, the average home size in the United States was 2,700 square feet in 2009, up from 1,400 square feet in 1970.

Read more: U.S. Home Size | Infoplease.com http://www.infoplease.com/askeds/us-...#ixzz31AEufJ92

2700 квадретни фута са 243 квадратни метра

Наистина средния руснак живее като средния американец. Таман 15 руснака живеят на същата площ като средно американско семейство.
                    средното жилище в САЩ е 4 или 5 по 243 кв. метра ли ......ония бараки баш толкова изглеждан

Коментар

• According to the National Association of Home Builders, the average home size in the United States was 2,700 square feet in 2009, up from 1,400 square feet in 1970.

Read more: U.S. Home Size | Infoplease.com http://www.infoplease.com/askeds/us-...#ixzz31AEufJ92

2700 квадретни фута са 243 квадратни метра

Наистина средния руснак живее като средния американец. Таман 15 руснака живеят на същата площ като средно американско семейство.

Коментар

Хахахахаха
                        сори пич но истината понякога боли

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          Смях, Спецназ Алфа са се изпозастреляли с 95 аеродесантна бригада...

Журналист сообщил о серьезных потерях подразделения «Альфа» под Семеновкой
                          http://vz.ru/news/2014/5/8/685874.html

В районе Рыбхоза был сегодня ночью эпохальный бой. Два украинских блок-поста сражались между собой, уничтожили «Хаммер». Провокаторы стрельнули из подствольника и ушли, оставив десантников из 95 бригады сражаться. Не стали им мешать

Так же, по словам Стрелкова, после недавнего боя под Семеновкой подразделение «Альфы» из Сумска в полном составе отправилось в морг или в госпиталь. СБУ подтверждает
                          хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                            Като вземеш доходите и цените под вниание статистическия Руснак се чувства по начин подобен на средностатистическия американец.....
                            Хахахахаха

Коментар

• Путин отново право в десетката
                              Русия отработи масиран ядрен удар а ето какво е мнението на президента Владимир Путин за това какво значение има ядреното оръжие
                              http://vbox7.com/play:758f094ce4
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Те добре вилите им приличат ама тези вили не са на средностатистическия руснак.

Средностатистическия руснак се тъпче заедно с още 2,1 като него в квартира от 58 квадрата - получава точно колкото за храна и сметки и се чуди как да намери компания че да си разделят разходите за бутилка водка.
                                Като вземеш доходите и цените под вниание статистическия Руснак се чувства по начин подобен на средностатистическия американец.....

Коментар

Working...
                                X