IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Ами то и за Крим няма какво да пишем в тази тема. Крим е Русия.

Дам, вече е част от РФ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
      Като цяло се отклонихме много от тема, а тя е Украйна.
      Ами то и за Крим няма какво да пишем в тази тема. Крим е Русия.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Ми отклонихме се, ама кво повече за Украйна да кажем? Както и да го въртим, все до рашките опираме. Така че за Украйна е най-добре както казва маранди - гледай мача.
        Та всичките тия неща дет'се кефите, че преминали към руската армия, за там ми се вижда нормално, те имат руско самосъзнание. От друга стеана предателя си е предател, няма разлика дали е Руснак или джедай.
        По-скоро четейки мненията тук се убеждавамче в България е пълно с предатели. Ся понамаля писането щото виза и мастеркард ги отрезаха и няма преводи на рубли

По-скоро са етнически руснаци, в по-голямата си част. Това вече го разисквахме веднъж. Що се касае до мачове, рашки и тем подобни глупости, това определено сваля нивото на дискусията, но е тема на друг разговор.

п.с. И една новина, която показва какви хора управляха преди това...

"$4 млн. и 42 кг злато открити у бившия енергиен министър на Украйна" - http://economic.bg/news/29199/1/1/4-...a-Ukrajna.html
        Last edited by Flanker; 22.03.2014, 17:11.

Коментар

Втори ник, който напомня на един друг...
          По отношение на отразяването - могат, но само край Москва и само ограничен удар.
          Югославската авантюра е много интересна, за три месеца бомбене и атаки с КР, при тотално числено и технологично превъзходство, успяха да ударят известен брой цивилни, да унищожат няколко процента от бротехниката и да загубят няколко самолета, два от които стелт.

Ми отклонихме се, ама кво повече за Украйна да кажем? Както и да го въртим, все до рашките опираме. Така че за Украйна е най-добре както казва маранди - гледай мача.
          Та всичките тия неща дет'се кефите, че преминали към руската армия, за там ми се вижда нормално, те имат руско самосъзнание. От друга стеана предателя си е предател, няма разлика дали е Руснак или джедай.
          По-скоро четейки мненията тук се убеждавамче в България е пълно с предатели. Ся понамаля писането щото виза и мастеркард ги отрезаха и няма преводи на рубли

Коментар

Май рогозин за нищо не е чувал да го ева...
            Ся, ако могат да неутрализират ядрена атака, ще бъде доста интересно, така да се каже спектакюлър, като в сърбия... Имах там едни познати, и разправяха - нато обяви че ще удари мвр, апък то се виждаше от терасата, нарезахме салата, сипахме по едма сливова и седнахме да гледаме сеир.
            Тук няма да е така - поради слаборазвитите и цензурирани медии в раша няма да разберем докато не свърши.
            Аз съм малко облагодетелстван в случая де,

Втори ник, който напомня на един друг...
            По отношение на отразяването - могат, но само край Москва и само ограничен удар.
            Югославската авантюра е много интересна, за три месеца бомбене и атаки с КР, при тотално числено и технологично превъзходство, успяха да ударят известен брой цивилни, да унищожат няколко процента от бротехниката и да загубят няколко самолета, два от които стелт.

Коментар

Първо, Рогозин не е най-добрият източник.
              Второ, хиперзвукови ударни оръжие, се разработват и от Русия, но още по-важното и от Китай!
              Трето, към днешна дата няма такива на въоръжение, но пък се разработват съответните контрамерки - С-500, плюс сегашната С-400, която, обаче може да се справи с подобна заплаха, но с много ограничения...

п.с. "В то же время, подчеркнул чиновник, военная доктрина России позволяет ей применить ядерное оружие первой - даже в случае, если на нее напали с помощью неядерного. Но этого, по его мнению, абсолютно недостаточно. По словам Дмитрия Рогозина, решить проблему может лишь создание полностью автономных систем вооружений, которые способны работать даже без участия линий связи и технологий телекоммуникации"... тука май не са чували за "Периметър"!
              Май рогозин за нищо не е чувал да го ева...
              Ся, ако могат да неутрализират ядрена атака, ще бъде доста интересно, така да се каже спектакюлър, като в сърбия... Имах там едни познати, и разправяха - нато обяви че ще удари мвр, апък то се виждаше от терасата, нарезахме салата, сипахме по едма сливова и седнахме да гледаме сеир.
              Тук няма да е така - поради слаборазвитите и цензурирани медии в раша няма да разберем докато не свърши.
              Аз съм малко облагодетелстван в случая де,

Коментар

Прочети това доле, мисля си че ако е така, скоро някой може да се пробва...
                Цък (клик)
                Първо, Рогозин не е най-добрият източник.
                Второ, хиперзвукови ударни оръжие, се разработват и от Русия, но още по-важното и от Китай!
                Трето, към днешна дата няма такива на въоръжение, но пък се разработват съответните контрамерки - С-500, плюс сегашната С-400, която, обаче може да се справи с подобна заплаха, но с много ограничения...

п.с. "В то же время, подчеркнул чиновник, военная доктрина России позволяет ей применить ядерное оружие первой - даже в случае, если на нее напали с помощью неядерного. Но этого, по его мнению, абсолютно недостаточно. По словам Дмитрия Рогозина, решить проблему может лишь создание полностью автономных систем вооружений, которые способны работать даже без участия линий связи и технологий телекоммуникации"... тука май не са чували за "Периметър"!

Коментар

Не знам кво ше загубят, ама при война между тия две държави, ще го духаме вс на планетата, щот ще има ядрен апокалипсис...
                  Прочети това доле, мисля си че ако е така, скоро някой може да се пробва...
                  Цък (клик)

Коментар

А, кат' си тук, я кажи за онова изявление на висш руски представител от миналата година, лятото, че при война със САЩ рашките ще загубят за шест часа?
                    С оглед на технологичното развитие май са вече пет и половина?

Не знам кво ше загубят, ама при война между тия две държави, ще го духаме вс на планетата, щот ще има ядрен апокалипсис...

Коментар

Никой няма да идва у нас, май забравяш, че ни държат по линия на енергоносителите, а и не само...
                      А, кат' си тук, я кажи за онова изявление на висш руски представител от миналата година, лятото, че при война със САЩ рашките ще загубят за шест часа?
                      С оглед на технологичното развитие май са вече пет и половина?

Коментар

Ми то и в България ще е същото ако дойдат руснаците. Доста военни ще преминат на служба вече официално в руската армия.
                        За съжаление на гнусляка той нема да може. Пенсионираха го.

Никой няма да идва у нас, май забравяш, че ни държат по линия на енергоносителите, а и не само...

Коментар

Имат, имат, в Белбек бяха писали, че от цялата бригада, май само 4 са изправни!
                          Ама добре се вижда, че руснаците и местните сили не стрелят по тях, и като цяло се опитват тая история да мине без простотии. Отделно и бая народ искал да минава към руската армия...
                          Ми то и в България ще е същото ако дойдат руснаците. Доста военни ще преминат на служба вече официално в руската армия.
                          За съжаление на гнусляка той нема да може. Пенсионираха го.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Не съм твърдял, че сега са дошли. Те са си там и е добре украинците да се съобразяват с тях. А самите те едва ли имат и един изправен самолет там.
                            Имат, имат, в Белбек бяха писали, че от цялата бригада, май само 4 са изправни!
                            Ама добре се вижда, че руснаците и местните сили не стрелят по тях, и като цяло се опитват тая история да мине без простотии. Отделно и бая народ искал да минава към руската армия...

Коментар

Това е АБ Кача, тя е към ВМС на РФ, там е разположена морската авиация на флота. Последните данни, които бях чел от 2012 г., се базират поне един ударен полк на Су-24, плюс още един смесен на вертолети, така че е норм. да си преброил толкова, ама те са си там от преди конфликта.
                              Не съм твърдял, че сега са дошли. Те са си там и е добре украинците да се съобразяват с тях. А самите те едва ли имат и един изправен самолет там.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ти и в Иран щеше да ходиш, пък отиде в атлантик сити рикша да буташ...
                                Йебем ви и у рубладжиите.
                                в иран да има война?или да налагат демокрация?когато това запо4не отивам..ей го иранското посолство на орловия

ля иляя иляАллах мохамед расулюллах...
                                Вся Власть Советам

Коментар

Working...
                                X